farul arcul de triumf (2)
Foto Farul și-a prezentat noua ”bijuterie”
alex-baluta
Alex Băluță s-a întâlnit cu Gică Hagi și a scris doar câteva cuvinte pe rețelele sociale
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Milanov a deschis scorul în Bănie!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
Play-out

Momentul care a reaprins disputa Hagi - Becali. Totul s-a petrecut în primăvară

27.11.2018, 11:28

Relația naș-fin dintre Gică Hagi și Gigi Becali este din nou una tensionată, dovadă fiind ultimele replici ale celor doi la emisiunea Digi Sport Special. Totul ar fi început însă încă din stagiunea precedentă, când finanțatorul celor de la FCSB a bănuit că echipa lui Hagi a făcut-o pe CFR Cluj campioană.

FOTBAL:CONFERINTA DE PRESA GHEORGHE HAGI,GEORGE BECALI SI INTALNIRE CU ECHIPA STEAUA BUCURESTI (25.07.2007)
Gigi Becali și Gică Hagi au din nou o relație tensionată
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, duminică, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

"Roș-albaștrii au bănuit atunci, și mai suspectează și acum, că a fost vorba despre o atitudine diferită a constănțenilor în partidele cu favoritele principale, cu CFR și cu FCSB", notează Gazeta. În play-off-ul ediției trecute de campionat, CFR Cluj a luat 6 puncte cu Viitorul, victoria cu 1-0 din ultima etapă asigurând ardelenilor titlu. Totuși nu acesta ar fi meciul care l-ar fi deranjat pe Becali.

În turul play-off-ului, CFR Cluj a câștigat cu 2-1 la Ovidiu, dar meciul nu a fost atât de strâns pe cât o arată scorul. În minutul 25 ardelenii aveau deja 2-0 și un gol anulat. Golul Viitorului a fost marcat de Ianis Hagi, din penalty, cu câteva minute înainte de final.

"Gică nu i-a folosit ca titulari pe Vână, pe Ghiță și pe Mățan, care sunt cei mai buni!" spunea Becali la acea vreme, care, conform sursei citate, s-ar fi plâns apoi apropiaților că desfășurarea jocului i s-ar fi părut dubioasă. Ca să evite însă un conflict cu nașul Hagi, Becali s-a abținut să comenteze mai multe la televizor. Chiar și așa, Hagi s-a enervat și atunci, "Vrea să-mi facă el echipa? Crede că la Viitorul e ca la FCSB? Chiar așa am ajuns?!".

Liniștea a durat câteva luni, iar o nouă declarație a lui Gigi Becali l-a scos din sărite pe Gică Hagi. 

Gică Hagi l-a contrat pe Gigi Becali


Gică Hagi a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a scos Viitorul din lupta pentru titlu. Hagi a fost deranjat și de faptul că Becali a spus că "s-a păcălit" atunci când l-a cumpărat pe Florinel Coman.

"Am văzut la televizor o persoană care a încercat să strice tot ce face Viitorul. Eu îi spun două lucruri. Cine sunt cei doi jucători care au cele mai multe goluri la Steaua? Tănase și Coman! Viitorul joacă cel mai frumos fotbal. În ultimii ani, Steaua nu a mai câștigat campionatul. E inadmisibil ca un patron de fotbal să vină să vorbească de o altă echipă la telefon. Domnul Gigi Becali a intrat în fibrilații. Îi este frică de noi! Îmi pare rău, eu am crezut că el își vede de echipa lui. Încearcă să strice tot ce face Viitorul. Cine sunt cei mai buni jucători de la Steaua în acest moment? Tănase și Coman! Dacă el are de gând să nu doarmă noaptea din cauza noastră, să fie sănătos. O fi invidie, nu o fi, eu nu știu. Eu îi urez doar să își vadă de echipa lui. Așa mare cum e el, nu a câștigat campionatul de 3 ani. Noi, l-am câștigat! E ceva în neregulă acolo. De ce nu? Înseamnă că îi e frică de noi", a atacat Hagi.

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Florinel Coman, după partida de la Iași, iar Hagi a sărit în apărarea fostului său elev.

"Tase și Coman sunt cei mai buni jucători sub 24 de ani de la Steaua. Așa se distrug jucătorii, cu opinii. Eu nu sunt acolo, eu nu răspund de Coman. Nu se poate să ieși să spui la televizor despre un jucător și să îl denigrezi în presă. Dânsul nu a învățat nimic din fotbal. Domnul Gigi Becali vorbește de Viitorul ca și cum ar fi o echipă, așa, care nu contează. Viitorul are cei mai buni trei jucători.

Are frică, să nu uite că în ultimii trei ani a pierdut trei campionate. Nu știu cum, dar CFR Cluj este pe primul loc. Ce face el la televizor..., să vorbească așa ceva și să vorbească despre un jucător în halul ăsta, nu e un lucru bun. Coman a câștigat campionatul la Viitorul, a făcut diferența, așa cum a făcut-o la Steaua. M-am supărat că am văzut că a vorbit de echipa mea. A vorbit despre Coman, dar nu m-a deranjat pentru că nu mai e la noi. Dar nu poți să vorbești așa de un jucător. El să își vadă de echipa lui, de clubul lui. E treaba ta, că în ultimii ani tu nu ai câștigat campionatul. Viitorul l-a câștigat. Îmi pare rău, domnule Gigi Becali, dar nu e corect. Vorbește de Steaua, vorbește de FCSB, vorbește de casa ta.

Văzându-l pe domnul patron de la Steaua, înțeleg că au început luptele. Eu nu am vorbit niciodată de Steaua, nu am evaluat-o. Nu am vorbit de forma Stelei, dar el depășește măsura. Din păcate, ne place să vorbim despre alții. Am intervenit doar pentru simplul fapt că un patron de club a vorbit despre Viitorul în termenii în care a făcut-o. Să-i fie rușine. Toată lumea apreciază jocul nostru, numai o singură persoană nu", a mai spus Hagi.

Declarația lui Gigi Becali care l-a enervat pe Gică Hagi

"Eu nu o văd pe Viitorul contracandidată. Tănase a lucrat cu ei, a crescut cu ei de copil; a spus că joacă cel mai frumos fotbal și așa e. Joacă! Dar de la frumos până la consistent și la forță e mult. Nu o văd pe Viitorul candidată la titlu", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a desființat pe Florinel Coman

Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman, după victoria celor de la FCSB de la Iași. Finanțatorul FCSB a fost deranjat de declarațiile date de Florinel Coman înaintea partidei cu privire la faptul că nu există un prim "11" cristalizat la FCSB."Nu că îl critic pe Coman, eu doar constat. Despre fair-play vorbim. Ăștia nu ajung niciodată fotbaliști. El crede că echipele mari au deja un 11. Băi, tată, dacă eu fac un 11 acum, nu intri tu niciodată! Doar că noi te forțăm, că am dat 3 milioane pe tine. Că l-aș pune pe Teixeira pe stânga și nu mai intri niciodată.

Noi vrem să facem și bani. Dacă este după primul 11 și e Steaua echipă mare, nu mai joacă Coman niciodată acolo. Eu doar îi spun că mentalitatea asta nu e de fotbalist. Nu o să ajungă fotbalist Mai mult figurile de el! Băi, Mbappe-ule! M-a păcălit Gică, că eu nici nu știam cine e Mbappe", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

FCSB - Viitorul, din etapa a 19-a a Ligii 1, se joacă duminică, 9 decembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: gica hagi , viitorul fcsb , gigi becaliâ


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
„Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire

Un bărbat de 61 de ani care se laudă că are vârsta biologică de aproximativ 38 de ani a povestit...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Milanov a deschis scorul în Bănie!

Echipele de start la FCSB - Rapid! Decizia rar întâlnită în acest sezon la gruparea roș-albastră
fcsb-rapid
Foto Constantin Budescu a plecat "cu primul avion" din România, după ce și-a reziliat contractul cu Farul
4
Simona Halep s-a retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Citește și
Video Hagi, despre noua ”perlă” de la Farul. ”Are mult talent, știe cu mingea, vede golul”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Gică Hagi a numit cele trei "arme" care au dus la scorul Farul - CFR Cluj 5-1: "Aici i-am bătut!"
Screenshot 2024-01-25 at 18.32.24
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
De ce pensia întârzie aproape o săptămână în luna mai? Ce soluție a propus Casa de Pensii?
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constanța

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”