Exclusiv Marius Avram, după ce Hațegan i-a dat doar galben lui Homawoo: ”Nu ăsta e motivul” / ”S-a lăsat influențat”
Ovidiu Hațegan a rupt tăcerea după ce i-a dat doar galben lui Josue Homawoo, care l-a trimis în spital pe Luca Mihai
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Politehnica Iași Politehnica Iași
2 - 1
Viitorul Viitorul
Du 01.11.2020 18:00

Poli Iași - Viitorul, încheiat la "masa verde". Gazdele tocmai au înscris pentru 2-1 când arbitrul a pus capăt jocului

01.11.2020, 20:05

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Nebunie în Copou, acolo unde meciul Poli Iași - Viitorul s-a încheiat, în cele din urmă, la masa verde, după ce a întârziat 55 de minute din cauza problemelor cu nocturna. Problemele s-au repetat, iar arbitrul a fluierat finalul exact când ieșenii au înscris pentru 2-1.

Poli Iași - Viitorul, încheiat la masa verde

Ieșenii au ratat prima ocazie a meciului, când Zajmocic a trimis mingea în Dobrosavlevici. Oamenii lui Pancu au mai ratat o dată, prin Platini, iar apoi Viitorul a ieșit la rampă, prin Mățan, iar apoi prin Dobrosavlevici, care a deschis scorul.

Luckassen și Mățan au ratat și ei pentru Viitorul, în timp ce la cealaltă poartă lui Platini i-au lipsit câțiva centimetri să împingă mingea în poartă.

În partea secundă, după ocazia lui Onea, din minutul 51, ieșenii au egalat prin Zajmovic, vâteva secunde mai târziu, iar în minutul 54 au înscris pentru 2-1. A fost momentul când arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul meciului pentru că nocturna a picat din nou. În această situație, ieșenii vor pierde cu 0-3 "la masa verde", chiar dacă pe teren aveau 2-1 în acel moment.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Poli Iași - FC Viitorul, meci contând pentru etapa a noua din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

UPDATE ora 18:52: Meciul poate să înceapă. Moldovenii au rezolvat parțial problema, iar 3 dintre cei 4 stâlpi de nocturnă funcționează.

UPDATE ora 18:15: Nu funcționează toți stâlpii de nocturnă. Oficialii de la Poli Iași au termen până la ora 19:00 să mai pornească măcar un stâlp de nocturnă. Dacă nu reușesc, arbittrii vor fluiera finalul meciului, pentru că regulamentul prevede că organizatorii au timp 60 de minute pentru a remedia situația. În acest moment funcționează doar doi stâlpi.

UPDATE ora 17:59: Meciul este amânatm din cauza unor probleme cu instalația de nocturnă. Practic, jucătorii au fost lăsați pe întuneric întimp ce s eaflau la încălzire.

Galerie Foto


După 8 runde, ambele formații se află în partea inferioară a clasamentului. Poli Iași a strâns 9 puncte și e pe locul 12, în timp ce FC Viitorul are 10 puncte și ocupă poziția 9.

LIVE VIDEO Poli Iași - FC Viitorul, de la 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Ambele formații au probleme din cauza COVID-19

În această săptămână, ambele formații au anunțat mai multe cazuri de COVID-19, astfel că s-a pus în discuție amânarea meciului - o idee respinsă de LPF, care a decis ca partida să se dispute conform programării inițiale.

FC Viitorul a anunțat, în această săptămână, că a înregistrat nu mai puțin de 9 cazuri pozitive de COVID-19 în cadrul lotului, dintre care cinci aparținându-le jucătorilor, în timp ce Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a precizat că va avea trei sau patru fotbaliști indisponibili pentru duelul din Copou.

"FC Viitorul a fost şi este un club formator. Cred că ar fi ultimul club care să se plângă de lot, pentru că am văzut că a cerut chiar amânarea meciului cu noi. De la Viitorul vor lipsi jucători importanţi la meciul cu noi, însă cei de acolo au o uzină de fotbal în spate. Cred că ar putea alcătui şi trei echipe care să joace de la egal la egal cu noi, cu muritorii de rând. Pentru că la noi când lipsesc cinci-şase-şapte jucători avem mari probleme şi asta s-a văzut. Însă la Viitorul, FCSB, Craiova sau CFR nu e valabil. Viitorul are resurse mari, găseşte mereu fotbalişti

Avem veşti bune şi în ceea ce îi priveşte pe jucătorii care au fost infectaţi. Din păcate nu am putut evita şi infectarea altora, cum este Doru Popadiuc, jucător care ar fi fost titular în meciul cu Viitorul de duminică. Au mai revenit însă şi din cei accidentaţi. Deci acum indisponibili au mai rămas vreo trei-patru", a spus Pancu, la conferința de presă premergătoare jocului.

Poli Iași și Viitorul s-au mai întâlnit de 18 ori în Liga 1. Trei victorii le-au aparținut moldovenilor, constănțenii au câștigat de 11 ori, în timp ce patru partide s-au încheiat la egalitate.

Politehnica Iași Politehnica Iași
Viitorul Viitorul
  • 55 fr2

    Final de meci. Arbitrul pune capăt meciului, pentru că au apărut din nou problemele cu nocturna.

  • 54 g g

    GOOOOL Poli Iași! Onea șutează, iar Breeveld deviază. Arbitrul pune capăt meciului, pentru că au apărut din nou problemele cu nocturna.

  • 51 g g

    GOOOOOL Poli Iași! Zajmovic înscrie din pasa lui Passaglia, iar mingea e deviată de Breeveld.

  • 51 oc oc

    Ocazie Poli Iași. Onea șutează de la distanță, dar Cojocaru respinge spectaculos.

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua.

  • 45+1 fr1

    La pauză, Poli Iași - Viitorul 0-1.

  • 40 oc

    Ocazie Poli Iași. Breeveld îl lansează perfect pe Platini, care încearcă să salte mingea peste Cojocaru, dar nu ajunge și portarul Viitorului reține.

  • 38 cg cg

    Luckassen primește cartonaș galben.

  • 35 oc oc

    Ocazie Viitorul. Mățan execută o lovitură liberă în careu, portarul încearcă să rețină, dar scapă mingea, însă Frăsinescu e atent și respinge.

  • 32 oc oc

    Ocazie Viitorul. Luckassen șutează din afara careului, dar Levente Bosz reține în doi timpi.

  • 20 g g

    GOOOOL Viitorul! Dussaut centrează în careu, iar Dobrosavlevici înscrie cu capu, la debutul său pentru Viitorul.

  • 11 oc oc

    Ocazie Viitorul. Mățan șutează la colțul scurt, dar prinde Levente Bosz.

  • 8 oc oc

    Ocazie Poli Iași. Calcan îi pasează lui Platini în careu, acesta driblează și șutează din întoarcere, dar nimerește blocajul lui De Nooijer.

  • 2 oc oc

    Ocazie Poli Iași. Calcan pasează în careu, pentru Zajmovic, dar șutul acestuia îl nimerește pe Dobrosavlevici.

  • 1 s s

    De Iriondo intră în locul lui Tălmaciu.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Horia Mladinovici
Horia Mladinovici
Alexandru Cerei
Marius Marchidanu
teren fotbal
L. Bosz
R. Onea
C. Frăsinescu
N. Baxevanos
S. Bușu
D. Talmaciu
N. Breeveld
J. Passaglia
Platini
D. Zajmović
A. Calcan
T. Axinte
Rodny Lopes Cabral
M. De Iriondo
Andrei Cristea
L. Chacana
A. Ntonalnto
G. Assulin
A. Stan
J. Mensah
A. Tordai
D. Grosu
Politehnica Iași Daniel Pancu
V. Cojocaru
D. Dussaut
A. Dobrosavlevici
V. Ghiţă
B. de Nooijer
Víctor Fernández
Jon Gaztañaga
C. Casap
A. Măţan
K. Luckassen
Ely Fernandes
A. Pitu
S. Bodisteanu
A. Stoian
G. Danuleasa
Ruben de la Barrera Viitorul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media