Exclusiv Dinamo a pregătit ”planul B”, după ce a fost sancționată dur: ”Sperăm ca Tribuna 1 să fie plină!”
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

News Alert Probleme la porți: Fanii alb-roșii nu au fost lăsați cu vestele pe arenă!

20.08.2016, 19:23

UPDATE 19:30. Autocarele celor două echipe au ajuns la Arena Națională cu aproximativ o oră și jumătate înainte de fluierul de start.

fani dinamo veste
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

TOATE DETALIILE DESPRE DERBY-UL STEAUA - DINAMO LE GĂSIŢI AICI

VIDEO Momentul sosirii celor două echipe la stadion

UPDATE 19:20. După 20 de minute de parlamentări cu firma care se ocupă de accesul pe Arena Națională, fanii lui Dinamo au decis să renunțe la veste și să intre fără acestea la meci. Cu toate acestea, circa 300 de suporteri au reușit să intre cu vestele în tribune.

UPDATE 19:00. Probleme pentru fanii dinamoviști. După ce o parte dintre ei - circa 200-300 de persoane - a intrat pe arenă în vestele care urmau să ajute la realizarea coregrafiei oaspeților, echipa gazdă a decis să oprească accesul fanilor dinamoviști îmbrăcați astfel. Stewarzii nu le mai permit suporterilor lui Dinamo să intre îmbrăcați în veste, cerându-le să le lase la intrare. În schimb, fanii alb-roșiilor amenință că vor boicota meciul și nu vor mai intra deloc, dacă nu li se permite accesul cu veste.


UPDATE 18:25. Fanii lui Dinamo și-au dat întâlnire la stadion, unde le-au fost împărțite vestele cu ajutorul cărora vor realiza coregrafia de susținere a echipei, în ciuda eforturilor Stelei și ale lui Becali de a împiedica o astfel de manifestare în tribune.



UPDATE 17:55: După ce a îmbrăcat tricoul ambelor rivale din Eternul Derby, Ciprian Marica urmărește acum Steaua - Dinamo doar din calitate de spectator.

Liber de contract în acest moment, atacantul nu are o favorită pentru întâlnirea de pe Arena Națională. La începutul sezonului ar fi văzut-o favorită pe Steaua, dar acum, după ce a văzut forța lui Dinamo, îi este greu să anticipeze un deznodământ.

"Cea mai bună echipă să câștige! Jucând la ambele echipe, mi-ar fi greu să spun cine aș vrea să câștige. Sincer, nu am o favorită, vreau să câștige echipa mai bună. Dacă până să înceapă sezonul credeam că Steaua e cea mai bună, am văzut un Dinamo care mi-a plăcut. Cred că pot pune probleme Stelei și chiar ar putea câștiga", a declarat Ciprian Marica, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Cei de la Steaua vin după o înfrângere drastică, sunt obosiți și poate va conta și lucrul ăsta. Domnul Andone motivează foarte bine echipa. Cred că cei de la Dinamo vor fi cel puțin la fel de bine motivați. Cu coregrafia asta e, au fost băieți deștepți și bravo lor, au 1-0 din punctul ăsta de vedere. Chestiile din tribună contează mai puțin, totuși, important e ca ambiția jucătorilor să o vedem pe teren", a mai spus Marica.


UPDATE 17:30. După umilința suferită la meciul cu Manchester City, din manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League, scor 0-5, când rivalii de la Dinamo au sabotat coregrafia Stelei, roș-albaștrii suflă și în iaurt. După ce MM Stoica a anunțat că ”niciodată la meciurile Stelei în campionat sau Europa nu se vor mai face coregrafii”, patronul Gigi Becali a anunțat un control strict corporal asupra fanilor lui Dinamo la derby-ul din această seară.

”La Jandarmerie este acum un băiat tânăr, care a spus că nu mai vrea probleme pe stadioanele de fotbal. De aceea vreau să le transmit fanilor dinamoviști că la stadion vor exista corturi în interiorul cărora vor fi dezbrăcați până la piele pentru a nu avea asupra lor petarde sau torțe, fumigene. Și femeile vor fi controlate la fel de personal feminin din partea Jandarmeriei. La sutiene, peste tot”, a spus Becali la Digi Sport Matinal.

Steliștii au mers chiar mai departe. Nu doar fanii lui Dinamo au fost luați în vizor, ci chiar și jucătorii rivalei din Ștefan cel Mare. Jandarmii au verificat astăzi, cu patru ore înaintea meciului de pe Arena Națională, vestiarele echipei Dinamo, la inițiativa organizatorului partidei, echipa ”gazdă”, Steaua București.

Roș-albaștrii știu că între fanii și jucătorii lui Dinamo este o legătură strânsă, iar fotbaliștii i-au ajutat, nu o dată, să introducă pe stadion, în mingi și fulare, bannere și torțe, destinate spectacolului coregrafic din tribune. În 25 aprilie 2011, la un alt derby Steaua-Dinamo, disputat de data aceasta în Ghencea, fotbaliștii alb-roșii au introdus pe teren torțele, aruncându-le apoi în peluza dinamovistă, înfășurate în fulare. Fanii lui Dinamo au afișat atunci un banner cu mesajul ”Tot noi”, după ce au aprins torțele introduse astfel pe stadion. Dinamo s-a impus cu 1-0 în deplasare, prin golul marcat de Gabi Torje. A fost ultima victorie în deplasare a dinamoviștilor în fața marii rivale.

UPDATE 15:12. Fanii dinamoviști vor veni la stadion însoțiți și de patru avocați! Prin această decizie, suporterii roș-albilor doresc să-și ia toate măsurile pentru ca accesul lor în peluză să se facă în termeni legali.

La ședința tehnică, desfășurată dimineață, s-a decis ca susținătorii ”câinilor” să nu facă nicio coregrafie și să nu intre pe stadion cu materiale pirotehnice. Totuși, suporterii nu par împăcați cu ideea și așteaptă ora 18:00 pentru a vedea, împreună cu Ionel Dănciulescu, ce vor face.

Oficialii Stelei au anunțat că Jandarmeria va monta niște corturi la intrare, acolo unde fiecare suporter va fi controlat în amănunțime, indiferent de sex. 


UPDATE 14:05: Aproximativ 25.000 de bilete pentru derby-ul Steaua - Dinamo s-au vândut până la această oră. În această sumă intră şi tichetele comercializate online, dar şi cele rezervate dinamoviştilor (8.600).

Organizatorii speră ca până la ora de start (21:00) să mai vândă câteva mii de bilete, astfel că în această seară pe Arena Naţională sunt aşteptaţi circa 30.000 de suporteri. 

55.634 de locuri are Arena Naţională 


UPDATE 11:44: Începând cu orele 18:30, porțile ”Arenei Naționale” vor fi deschise, dar măsurile de securitate vor fi dintre cele mai dure, după cum a dezvăluit Gigi Becali, finanțatorul Stelei, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Pentru ca pe stadion să nu mai fie torțe sau petarde, reprezentanții Jandarmeriei vor controla fanii, indiferent de sex, până la piele.

”La Jandarmerie este acum un băiat tânăr, care a spus că nu mai vrea probleme pe stadioanele de fotbal. De aceea vreau să le transmit fanilor dinamoviști că la stadion vor exista corturi în interiorul cărora vor fi dezbrăcați până la piele pentru a nu avea asupra lor petarde sau torțe, fumigene. Și femeile vor fi controlate la fel de personal feminin din partea Jandarmeriei. La sutiene, peste tot”, a spus Becali la Digi Sport Matinal. 


UPDATE 10:15: Echipele probabile pentru "Derby de România".

Steaua 4-2-3-1: Niţă - Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovic - Achim, Boldrin (Bourceanu) - Popa, Stanciu, Hamroun - Tănase

Dinamo 4-3-3: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Mevlja, Filip - Hanca (Şerban), Busuladzic, Palic - Rotariu, Gnohere, Lazăr


UPDATE sâmbătă 09:14: Peste 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul Steaua - Dinamo, ce va avea loc în această seară, pe Arena Naţională din Capitală, începând cu ora 21:00, LIVE la Digi Sport 1.

"Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18:30. Potrivit datelor transmise de organizatorul jocului sportiv, 8.300 de bilete de acces au fost deja puse la dispoziţia suporterilor oaspeţi", informează un comunicat al Jandarmeriei.

Accesul suporterilor lui Dinamo se va face doar prin intrarea situată pe b-dul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din b-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor Stelei.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin dispozitivele electronice de acces (turnichete), paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă", se arată în comunicat.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.


UPDATE vineri 20:50 Peluza Cătălin Hîldan a rezervat 300 de bilete suporterilor din provincine, acestea urmând să se pună în vânzare sâmbătă, în ziua meciului, de la ora 08:00. 


UPDATE vineri 20:28 Steaua are toate şansele să se simtă încă o dată în deplasare într-un meci disputat contra lui Dinamo pe Arena Naţională. Club gazdă în unicul derby de mâine seară, transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 21:00, Steaua reuşise până astăzi după-amiază să vândă puţin peste 5500 de bilete. Acestea au fost oricum puse destul de târziu în vânzare, în condiţiile în care, până marţi, toate eforturile s-au concentrat pentru meciul cu City. De partea cealaltă, "câinii" anunţă spectacol total în tribune, cele peste 8000 de tichete puse la dispoziţie fiind deja epuizate. Conform informaţiilor Digi Sport, fanii dinamovişti s-au gândit să achiziţioneze bilete şi la tribuna a doua, însă în cele din urmă au renunţat la idee.


UPDATE vineri, 16:51: Dinamoviştii vor să rămână lideri şi după derby: "Vom face totul să ne continuăm parcursul bun" 


UPDATE vineri, 16:12: EXCLUSIV Dănciulescu îi susţine pe fanii lui Dinamo: "Merg să îmi iau vesta. Vom fi din nou la înălţime!" 


UPDATE vineri, 15:53: Reghe recunoaşte superioritatea fanilor rivali: "Probabil că Dinamo va avea o susţinere mai mare"


UPDATE vineri, 15:23: Traficul în zona Arenei Naţionale va fi restricţionat, sâmbătă, zi în care de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, se va disputa derby-ul Steaua - Dinamo, din etapa a cincea a Ligii I, a anunţat Brigada Rutieră Bucureşti.

Traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 18:00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, după cum urmează: Strada Maior Coravu; Strada Vatra Luminoasă între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin; Bulevardul Pierre de Coubertin între Strada Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion; Strada Tony Bulandra, între Strada Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu; Strada Sergent Vasile Şerbănică, între Bulevardul Basarabia şi zona de acces Arena Naţională.

Mijloacele R.A.T.B. care circulă pe Strada Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bulevardul Pierre de Coubertin vor fi deviate pe Strada Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Rute ocolitoare vor fi Şoseaua Mihai Bravu – Şoseaua Iancului – Şoseaua Pantelimon; Bulevardul Unirii – Bulevardul Basarabia – Bulevardul Chişinău – Bulevardul Pantelimon.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. 


UPDATE vineri, 13:54: Reghe, ameninţat? "Niciodată nu am râs de Dinamo şi de fanii ei. Nu înţeleg ura asta...nu vreau răzbunare"


UPDATE vineri, 13:12: Andone: "Mă consum mai mult cu Voluntari decât cu Steaua. E cel mai uşor meci pentru mine"


UPDATE vineri, 10:09: Disputa de sâmbătă seară dintre Steaua și Dinamo găseşte cele două echipe pe locurile unu și doi în clasament, situaţie care nu s-a mai întâmplat de 10 ani, mai exact de pe 20 septembrie 2006.

Indiferent de locurile pe care le-au ocupat în clasament de-a lungul anilor, Steaua - Dinamo a rămas ”Eternul derby”. Dar disputa de sâmbătă seară oferă o situație mai rar întâlnită, și aceea că ambele echipe se regăsesc pe primele două poziții în clasament. Ultima dată se întâmpla în urmă cu un deceniu, pe 20 septembrie 2006. Și atunci, Dinamo ocupa prima poziție, cu 21 de puncte, în timp ce steliștii erau pe locul secund, la patru puncte de lider. La vremea respectivă, meciul disputat pe arena din Ştefan cel Mare a fost unul cu scântei. ”Roș-albaștrii” terminau meciul în 9, Nicoliţă şi Thereau fiind eliminaţi de Corpodean, iar Dinamo câştiga ”Eternul derby” în minutul 90+1, după un gol de generic reuşit de Denis Şerban.

VIDEO VEZI AICI GOLUL REUŞIT DE DENIS ŞERBAN, DUPĂ CE A DRIBLAT TOATĂ APĂRAREA STELISTĂ

Echipa lui Dinamo juca în urmă cu 10 ani în grupele Europa League, unde întâlnea Benfica Lisabona, iar Steaua în cele din UCL, unde dădea piept cu Sevilla.

Anul trecut, cele două rivale s-au întâlnit în etapa a cincea, tot pe Arena Naţională, tot cu Steaua gazdă. Înaintea partidei care s-a încheiat la egalitate, 0-0, Steaua şi Dinamo se aflau pe locurile 2 şi 3 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul ASA Tg. Mureş (8), dar despărţite de golaveraj.


UPDATE 13:21 Sursele Digi Sport indică faptul că Radu Petrescu va fi cel care va împărţi dreptatea în derby-ul Steaua - Dinamo, de sâmbătă. Acesta a mai arbitrat o singură dată eternele rivale, în turul semifinalei Cupei României, din stagiunea trecută. Vom asista, aşadar, la un debut în Derby de România pentru central, în campionat.


Steaua - Dinamo se află în faţa episodului cu numărul 165 şi parcă niciodată în istoria recentă în jurul partidei nu a fost o tensiune atât de mare. După ani buni în care roş-albaştrii şi-au dominat rivalii, cu Rednic la timonă alb-roşiii nu au pierdut niciodată, în 6 meciuri, sezonul trecut. Acum, Ioan Andone e gata să ducă mai departe "tradiţia" stagiunii anterioare, iar presiunea e cu atât mai mare având în vedere că cele două formaţii se află pe primele două locuri în clasamentul Ligii 1.

Derby-ul României e gata de o nouă filă de poveste, în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00, iar partida pare a pleca de la 1-0 în favoarea dinamoviştilor. Stanciu&Co nu doar că au suferit cea mai usturătoare înfrângere din istoria sa europeană pe teren propriu, contra lui City, dar au fost umiliţi şi de rivali, la acelaşi meci. Fanii lui Dinamo au dat încă o dată dovadă de inventivitate şi au reuşit să coordoneze toată tribuna stelistă astfel încât să realizeze o coregrafie bazată pe mesajul dorit de ei. La meci au fost se pare infiltraţi câteva zeci de fani din Ştefan cel Mare, care au coordonat totul, creând un mozaic cu mesajul "Doar Dinamo Bucureşti". Steaua, prin vocea conducătorilor, a încercat să minimalizeze lovitura primită, însă iniţiativa dinamoviştilor a fost unică în peisajul ultras de la noi din ţară şi a ajuns în presa din toată lumea. "Vom răspunde pe teren", promite Reghecampf, semn că roş-albaştrii sunt asemenea unei fiare rănite, gata să îşi devoreze prada.

Duelul "perlelor": Stanciu vs Rotariu

Nicuşor Stanciu şi Dorin Rotariu, care au aflat săptămâna aceasta că vor face echipă contra Muntenegrului - la debutul din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 - se vor afla sâmbătă în derby-ul Steaua - Dinamo faţă în faţă din postura de adversari.

Ambii se află într-o formă deosebită, iar speranţele fanilor se leagă în mare măsură de modul în care aceştia vor şti să îşi conducă echipa în teren.

Extrem de apreciaţi în Vest, cei doi vor fi urmăriţi de scouteri ai unor formaţii importante în derby-ul Steaua - Dinamo de sâmbătă. De menţionat faptul că derby-ul declaraţiilor din acest punct de vedere deja a început, Becali lansând un joc psihologic caracteristic. "Îl voi lua pe Rotariu", a spus, sigur pe el, patronul vicecampioanei, înainte de duelul cu City.

De menţionat că Steaua - Dinamo este şi o confruntare a internaţionalilor lui Daum. Spre deosebire de echipa lui Reghe, care trimite 5 jucători sub tricolor, formaţia din Ştefan cel Mare dă numai doi - pe lângă debutantul Rotariu, şi Filip a fost chemat de noul selecţioner. Fundașul de bandă stângă a jucat jumătate de oră la Campionatul European, în meciul contra Elveţiei.

De ce e supranumit "unicul derby"

Faţă în faţă sâmbătă vor fi sâmbătă seară, în direct la Digi Sport 1, Steaua şi Dinamo, cele mai titrate formaţii din fotbalul românesc. O istorie de 68 de ani, încărcată cu întâlniri directe care au rămas pentru mulţi puncte de reper, şi un echilibru fantastic, probabil unic în privinţa întâlnirilor directe între formaţiile fanion ale ţărilor Europei. În 164 de confruntări directe în toate competiţiile, roş-albaştrii au un avantaj mic în faţa rivalilor: 57 de victorii vs 55 de succese dinamoviste. În campionat, în schimb, formaţia din Ştefan cel Mare stă mai bine la acest capitol, reuşind să îşi asigure 46 de victorii (doar 41 Steaua).

Probleme de lot pentru Reghecampf

Staff-ul vicecampioanei se confruntă cu o serie de accidentări înainte de derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. După Pintilii, şi Golubovic şi Toşca s-au "rupt" în play-off-ul Ligii, cu City, şi au şanse minime să joace. În privinţa funaşului, lucrurile sunt extrem de complicate, în condiţiile în care Steaua dispune de doar trei fundaşi centrali de meserie în lot.

Fundaşul central are fractură la degetul mare de la picior şi medicii se vor pronunţa zilele acestea în legătură cu necesitatea unei intervenţii chirurgicale. El nu va evolua, aşadar, contra lui Dinamo, iar în centrul apărării, alături de Tamaş, Reghecampf are două variante: fie îl foloseşte pe Mitrea, singurul fundaş central de meserie din lot (dar care nu s-a integrat încă în mecanismul echipei, fiind transferat de curând), fie va improviza cu Momcilovic, urmând ca banda stângă să fie asigurată de Dan Popescu.

În ceea ce îl priveşte pe Golubovic, vârful a fost lovit de Fernaninho destul de rău şi a fost nevoit să iasă la pauză, cu ochiul umflat. Există şanse ca el să fie recuperat pentru partida contra "câinilor", în caz contrar, Tudorie sau Tănase urmând a se lupta pentru un loc în avanposturi.

Pintilii lipseşte mult

Mihai Pintilii, accidentat în partida contra Concordiei, s-a operat şi va rata prima parte a sezonului. Din fericire pentru Steaua, atât Achim, cât şi Muniru au evoluat relativ bine până acum, astfel că Reghecampf nu îi va simţi lipsa atât de acut.

Andone, un antrenor fericit

De partea cealaltă, Andone a fost ocrotit în ultima perioadă de accidentări, astfel că va putea alinia sâmbătă seară cel mai bun prim "11" posibil. Tehnicianul "câinilor" a avut ocazia în "dubla" cu Voluntari Cupa Ligii - campionat să îşi testeze aproape toţi elevii, astfel încât să le ofere acestora minute şi să stabilească exact cine e cel mai în măsură să facă faţă unui derby de asemenea importanţă, cum este cel cu Steaua.

Derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, 20 august, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională și va fi în direct pe Digi Sport 1. Partida va fi în format LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: steaua-dinamo , video steaua dinamo , saptamana steaua-dinamo , steaua dinamo video , steaua dinamo digisport , live steaua - dinamo , steaua dinamo august 2016 , steaua dinamo digisport 1 , dinamo steaua live video , live stream steaua dinamo , steaua dinamo live stream , steaua dinamo online , duel steaua dinamo , steaua dinamo tv , program tv steaua dinamo , steaua dinamo la tv , video tv steaua dinamo , unde vedem steaua dinamo , unde se vede steaua dinamo , cine transmite steaua dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, județul Constanța...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”

Marica a fost la un pas de a semna cu Rapid. ”Puțini știu. A fost un întreg scandal”
marica
Anunțul venit din Spania: ”Erling Haaland va juca pentru Barcelona”
Chelsea v Manchester City - Premier League - Stamford Bridge
Oficial FC Botoșani a renunțat la un jucător în plin campionat! Fotbalistul a fost deja prezentat la noua echipă
FOTBAL: FC BOTOȘANI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (30.10.2023)
Citește și
Voluntari - Hermannstadt, Live Video, 17:30, DGS1. Ilfovenii pot scăpa de locul de retrogradare directă
FOTBAL:FC VOLUNTARI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Sepsi - CFR Cluj, LIVE VIDEO, de la 20:30 pe Digi Sport 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul 2
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ - SC OȚELUL GALAȚI, SUPERLIGA SUPERBET (23.10.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale