marica
Marica a fost la un pas de a semna cu Rapid. ”Puțini știu. A fost un întreg scandal”
Sepsi - CFR Cluj, LIVE VIDEO, de la 20:30 pe Digi Sport 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul 2
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video U Cluj - Dinamo 2-0. Explozie de bucurie pe Cluj Arena! ”Câinii” sunt cu un picior în Liga 2

articol scris de Digi Sport
21.05.2022, 22:25

Dinamo a pierdut prima manșă a barajului contra celor de la U Cluj cu scorul de 0-2. ”Câinii” au avut două bare, iar ardelenii au avut un jucător în minus din minutul 72, însă elevii lui Dușan Uhrin nu au reușit să întoarcă scorul.

FOTBAL:UNIVERSITATEA CLUJ-DINAMO BUCURESTI, BARAJ LIGA 1 CASA PARIURILOR (21.05.2022)
Dinamo a pierdut prima manșă a barajului cu U Cluj / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

U Cluj - Dinamo 2-0. Explozie de bucurie pe Cluj Arena! ”Câinii” sunt cu un picior în Liga 2

Ardelenii au dominat complet prima repriză. În minutul 13, elevii lui Erik Lincar puteau deschide scorul după o respingere greșită a lui Filip, când balonul a aterizat pe poarta lui Mihai Eșanu.

Un minut mai târziu, U Cluj a marcat primul gol al partidei când Eșanu a avut o intervenție dură asupra lui Tescan care scăpase singur spre poartă. Remacle a urmărit mingea și a trimis în poarta goală.

Ardelenii își puteau dubla avantajul în minutul 24, însă șutul lui Ely Fernandes a trecut puțin pe lângă poartă.

Remacle a șutat puternic la poarta lui Eșanu câteva minute mai târziu, dar balonul a trecut peste transversală.


Prima ocazie a lui Dinamo a venit abia după o jumătate de oră de joc. Filip a centrat în fața porții pentru Torje care a avut o reacție întârziată. Mingea a fost respinsă de defensiva ardelenilor până la Pierret care a șutat periculos, însă Gorcea a avut o paradă spectaculoasă.

Ispas i-a pasat în adâncime lui Tescan în minutul 34, care l-a pus în dificultate pe Eșanu, însă portarul ”câinilor” a reușit să respingă.

Pe finalul primei reprize, Steliano Filip i-a cedat un balon lui Gabi Torje care a șutat puțin pe lângă poarta lui Gorcea.

Dinamo a fost echipa mai periculoasă în cea de-a doua repriză. După doar două minute de joc, Matei a șutat puternic în bara transversală.

Boiciuc putea marca în minutul 57. Acesta a scăpat singur cu Eșanu, a încercat să îl dribleze pe goalkeeper-ul ”câinilor”, însă acesta a reușit să intervină.

Ardelenii au rămas în zece jucători în minutul 72, după ce Ely Fernandes a văzut al doilea cartonaș galben.

Irobiso putea restabili egalitatea în minutul 79, însă șutul său a nimerit bara transversală.

Câteva minute mai târziu, U Cluj a marcat pentru 2-0, după o acțiune individuală superbă a lui Ioan Filip. Acesta i-a pasat în fața porții lui Boiciuc care a trimis cu ușurință în poarta lui Eșanu.

VIDEO Rezumatul partidei U Cluj - Dinamo 2-0

U Cluj - Dinamo 2-0. Explozie de bucurie pe Cluj Arena! ”Câinii” sunt cu un picior în Liga 2

Min. 90: Final de meci!

Min. 83: Goool U Cluj! Ioan Filip are o acțiune superbă în flancul drept îi pasează în fața porții cu exteriorul lui Boiciuc care trimite în poarta lui Eșanu.

Min. 79: Ocazie pentru Dinamo! Irobiso preia balonul la marginea careului, driblează și șutează puternic la poarta lui Gorcea, dar balonul lovește transversala.

Min. 72: U Cluj rămâne în zece oameni! Ely Fernandes vede al doilea cartonaș galben și este eliminat. Va lipsi de la meciul retur.

Min. 57: Ocazie pentru U Cluj! Boiciuc scapă singur cu Eșanu, încearcă să îl dribleze pe portarul lui Dinamo, însă ezită, iar goalkeeper-ul reușește să intervină.

Min. 47: Ocazie pentru Dinamo! Matei șutează foarte bine din partea stângă, dar balonul lovește transversala.

Min. 45+2: Ocazie pentru Dinamo! Steliano Filip îi cedează un balon lui Gabi Torje care șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 34: Ocazie pentru U Cluj! Ispas îi pasează în adâncime lui Tescan, care are o preluare superbă și șutează la poarta lui Eșanu care reușește să respingă.

Min. 29: Ocazie pentru Dinamo! Filip centrează în fața porții pentru Torje care are o reacție întârziată, balonul este respins până la Pierret care șutează periculos, dar Gorcea are o paradă spectaculoasă.

Min. 27: Ocazie pentru U Cluj! Remacles șutează puternic din afara careului, dar balonul trece puțin peste poarta lui Mihai Eșanu.

Min. 24: Ocazie pentru U Cluj! Tescan îi pasează lui Ely Fernandes care nu îi pasează lui Remacle și șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 14: Gool U Cluj! Tescan scapă singur cu Eșanu, portarul lui Dinamo are o intervenție dură și îl trântește pe jucătorul lui U Cluj, dar balonul este urmărit de Martin Remacle care trimite în poarta goală.

Min. 13: Ocazie pentru U Cluj! Filip încercă să respingă un balon venit de la colțul terenului, însă trimite spre propria poartă, dar balonul a aterizat pe plasă.

Min. 1: Începe meciul!

U Cluj: Gorcea – Pîrvulescu, Ispas, Ilie, Romeo – Pires, Filip – Fernandes, Remacle, Tescan – Boiciuc

Rezerve: Păun, Vomir, Dobrescu, Ribeiro, Hofman, Haită, Gugu, Alexandru, Balgiu

Dinamo: Eșanu – Filip, Aloe, Carp, Rodrigues – Răuță, Pierret – Torje, Matei, Bordușanu – Irobiso

Rezerve: Fara, Radu, Patriche, Jovanovic, Ivanov, Bani, Mihaiu, Morar


Dinamo va avea primă de joc pentru barajul cu "U" Cluj! Fanii au anunțat ce sumă s-a strâns până acum

Cu doar o zi înaintea primului joc de baraj împotriva Universității Cluj, suporterii lui Dinamo au anunțat cum vor fi motivați elevii lui Dusan Uhrin jr. Fanii au dezvăluit că până în acest moment au fost strânși 40.000 de euro, bani care vor ajunge la jucători în cazul în care aceștia își vor asigura prezența în Liga 1 și din ediția următoare.

"PRIMĂ PENTRU SALVARE

Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.

Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. În câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare. S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la ISTORIA LUI DINAMO.

Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri.

DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!", a transmis PCH.

Dinamo a scăpat de o datorie de peste un milion de euro

Dinamo a avut câștig de cauză în procesul cu Poli Timișoara, care voia să se înscrie la masa credală pentru obținerea unei sume de 1.1 milioane de euro din transferul lui Dorin Rotariu la Brugge. Decizia a fost luată la Curtea de Apel București și este definitivă. 

Dorin Rotariu a ajuns la Dinamo în 2013, de la Poli Timișoara, care a încasat 1.1 milioane de euro și a păstrat 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Dinamo l-a vândut pe Dorin Rotariu patru ani mai târziu, la Brugge, pentru 2.2 milioane de euro, sumă din care Poli Timișoara trebuia să primească jumătate, însă asta nu s-a întâmplat.

După intrarea clubului Dinamo în insolvență, Poli Timișoara a vrut să se înscrie la masa credală pentru recuperarea banilor, însă cererea a fost refuzată de Tribunalul București. Lichidatorul judiciar al societății a făcut apel, însă nu a avut câștig de cauză nici la Curtea de Apel, care a pronunțat decizia definitivă pe 20 mai.

Lincar, înainte de ”barajul” cu Dinamo. ”Nu ne vindem! Merg cu oricine la testul poligraf”

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul ardelenilor, simte momentul extrem de tensionat dinaintea ”dublei”, dar spune că ”șepcile roșii” vor neapărat să dea lovitura și să revină la masa bogaților. U Cluj a avut șansa de a promova direct, dar a pierdut meciul de acasă cu Unirea Slobozia 1-2, astfel că au apărut speculațiile legate de ”dorința” sau nu de promovare.

”De aici și până la a păta numele meu și al echipei… N-am făcut niciodată jocurile altor echipe, n-am luat niciodată nimic! Merg oricând, oriunde, cu oricine, la testul poligraf! Erik Lincar nu s-a vândut niciodată. Nu e ceva greșit să fii onest, să spui lucrurilor pe nume”, a spus Lincar la conferința de presă de dinaintea meciului de sâmbătă seară.

Lincar: ” Am primit foarte multe mesaje, dar nu de felicitare”

Lincar spune că U Cluj are forța de a o retrograda pe Dinamo. Pentru roș-albi, această dublă este extrem de importantă pentru viitorul clubului. Dusan Uhrin jr nu va putea alinia însă cel mai bun 11 în meciul tur, pentru că are doi absenți importanți.

”Au apărut în presă declarații că această echipă nu-și dorește promovarea! Oameni buni, cu gândul ăsta am venit acum un an la Cluj, să promovez pe U! Atunci am primit foarte multe mesaje, dar nu de felicitare, ci ’tu știi unde ai venit, unde te bagi?!’.

Nu m-am dat în spate. Nimeni niciodată nu a făcut presiuni asupra mea. Eu mă pot uita în ochii tuturor. Am făcut mereu tot ceea ce am putut mai bun pentru U Cluj. Nu ne vindem nimănui”, a mai spus Lincar.

Etichete: dusan uhrin , baraj liga 1 , eric linkar , u cluj dinamo live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Exclusiv Andrei Nicolescu nu este de acord cu metodele practicate de Jandarmerie: ”Nu mai poți să faci nimic!”
CFR Cluj, reacție categorică despre interesul lui Brighton pentru Otele: ”Nu suntem fericiți”
otele
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Voluntari - Hermannstadt, Live Video, 17:30, DGS1. Ilfovenii pot scăpa de locul de retrogradare directă
FOTBAL:FC VOLUNTARI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură