Romania SuperLiga Stage 9: CFR Cluj vs Petrolul Ploiesti Florin Cristian Pirvu during Romania SuperLiga Stage 9: CFR Clu
Florin Pîrvu, convins după ce a ”blocat-o” pe Dinamo în zona retrogradării: ”Se va juca până în ultima etapă”
Screenshot 2024-04-26 at 22.19.06
Costin Amzăr, după 1-1 cu FC Voluntari: ”Suntem blestemați”
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

VIDEO Dinamo și-a prezentat lotul și tricourile pentru noul sezon! Transferurile continuă

09.07.2015, 09:23

UPDATE: Antrenorul Mircea Rednic spune că nu a avut destul timp pentru a pune în practică tot ce își dorea în această vară la Dinamo. Pregătirea va continua, chiar dacă de duminică va începe campionatul. Dinamo debutează în noul sezon ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, contra vicecampioanei Asa Tg. Mureș, proaspăta câștigătoare a Supercupei României, după victoria cu 1-0 împotriva Stelei.

prezentare tricouri dinamo
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

ASA Tg. Mureș - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

"Mă uit la băieții mei. Sunt tineri, frumoși, valoroși și sunt mândru că lucrez cu ei. Am încredere mare. Dinamo și suporterii merită această prezentare. Important e primul meci și cum începem. Eu zic că suntem pregătiți, chiar dacă nu a fost suficient timp pentru ce mi-am propus. Trebuie să profităm de fiecare săptămână dintre meciuri.", a spus și antrenorul Mircea Rednic.

"Nu îmi e teamă de nimic, fiindcă am mare încredere în ceea ce facem aici.", a mai spus tehnicianul dinamovist.


Directorul general Dinu Gheorghe îi îndeamnă pe fanii dinamoviști să aibă răbdare și dă asigurări că obiectivele rămân înalte.


"Am încercat să formăm un grup de fotbaliști și de oameni de caracter. Sunt convins că până acum nu ne-am înșelat deloc. În zilele următoare vom mai aduce câțiva jucători. Avem mare încredere în jucători și îi rugăm pe suporteri să aibă răbdare. Nu înseamnă că vom sta în mediocritate, pentru că Dinamo nu e o echipă mediocră. Eu propun să fim în primele 3, iar de la anul Dinamo să fie acolo unde ne dorim cu toții.", a spus și directorul general Dinu Gheorghe.

"Avem o strategie care nu ne permite să ne jucăm și să riscăm. Știți foarte bine că sunt unele cluburi care au avut cheltuieli mari și când au ieșit din obiective au apelat la diverse tertipuri financiare.", a adăugat oficialul dinamovist.


Primul care a vorbit în cadrul conferinței de presă ținute joi a fost acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță. 

"Așteptam cu nerăbdare acest început de sezon. Îmi lipseau fotbalul și emoțiile de rigoare. Mă bucur să văd aliniată o echipă formată din jucători valoroși. Unii dintre ei cu experiență, alții cu tinerețea și cu talentul de rigoare. Sunt convins că vor crea o echipă solidă, cu care să ne mândrim și cu care să facem performanță.", a declarat Ionuț Negoiță.

"Suntem o echipă puternică, colaborăm și cred că împreună am reușit transferuri bune. Mă bucur că antrenorul nostru crede în acești tineri, e foarte încântat de ei și le dă o șansă să joace și să crească. Nu pot să fiu decât bucuros și optimist pentru sezonul care urmează.", a adăugat finanțatorul lui Dinamo.

"Obiectivele sunt clare: accederea în play-off și câștigarea Cupei României și Cupei Ligii. Bineînțeles, sperăm să terminăm cât mai sus în acest sezon. Cred că vom începe acel trend ascendent pe care îl vrem de multă vreme. Venim după o perioadă cu tot felul de probleme. E momentul să începem un nou capitol.", a mai spus Ionuț Negoiță.


UPDATE Ora 10:25: Dinamo își prezintă transferurile verii joi, 9 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 10:30.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT PREZENTAREA NOILOR ACHIZIȚII ALE LUI DINAMO

9 transferuri a realizat Dinamo în scurta perioadă de pauză dintre cele două sezoane. La prezentare iau parte și antrenorul Mircea Rednic, președintele Dinu Gheorghe și acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Transferurile verii la Dinamo:

Fabian Himcinschi (liber de contract), Van Haaren (liber de contract), Cerniauskas (liber de contract), Feussi (ASA Târgu Mureș), Vojnovic (NK Osijek), Miha Mevlja (liber de contract), Laurențiu Corbu (Urban Titu), Abraham (Oțelul) și Orlin Starokin (liber de contract).

VIDEO Prezentarea celor 3 echipamente ale lui Dinamo pentru sezonul 2015-2016


Dinamo se întărește din nou în apărare. Roș-albii s-au înțeles cu un fundaș stânga din Bulgaria, pe care urmează să îl înregimenteze în cursul zilei de joi.

Orlin Starokin, în vârstă de 28 de ani, este liber de contract și efectuează vizita medicală în cursul dimineții de joi, urmând ca apoi să semneze contractul cu echipa antrenată de Mircea Rednic.

Starokin a crescut la CSKA Sofia, iar în 2005 a debutat în fotbalul mare la Naftex Burgas (2005-2008). A mai trecut pe la Chernomorets Burgas (2006-2007 - împrumut, 2009-2011), Levski Sofia (2011-2014), Irtyhs Pavlodar (2014) și Lokomotiv Sofia (2015).

La ultima sa echipă a jucat doar în retur, din februarie 2015. A bifat 10 meciuri în campionat și unul în Cupa Bulgariei, fără să marcheze.

Al nouălea transfer al verii la Dinamo

Starokin vine să creeze concurență pe postul lui Steliano Filip, internaționalul de tineret al lui Dinamo. La fel ca românul, bulgarul este stângaci, de meserie fundaș stânga, dar poate juca și mai avansat, ca mijlocaș de bandă pe acea parte.

Dinamo va fi a doua aventură peste hotarele Bulgariei pentru apărătorul de bandă stângă. Până acum, a mai jucat în străinătate doar în Kazahstan, la Irtysh Pavlodar.

Jucătorul care a trecut și pe la Levski Sofia poate evolua, la nevoie, și ca mijlocaș la închidere.

Starokin este al nouălea transfer al verii la Dinamo. Până acum, au mai venit Fabian Himcinschi (liber de contract), Van Haaren (liber de contract), Cerniauskas (liber de contract), Feussi (ASA Târgu Mureș), Vojnovici (NK Osijek), Miha Mevlja (liber de contract), Laurențiu Corbu (Urban Titu), Abraham (Oțelul).

400.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Orlin Starokin, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Sursa foto: bgonair.bg

Etichete: transfer dinamo , dinamo fundas stanga , dinamo transfer , funad stanga dinamo , fundas stanga transfer dinamo , orlin starokin , orlin starokin dinamo , exclusiv orlin starokin , exclusiv orlin starokin dinamo , orlin starokin dinamo digi sport , prezentare dinamo , dinamo prezentare lot , dinamo prezentare echipament , dinamo prezentare echipament lot , dinamo prezentare echipament 2015-2016 , dinamo prezentare echipament tricou , dinamo prezentare tricouri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Citește și
Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”
lucescu
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat
patriche
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Ce concluzie a tras Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-1
Superliga Stage 27: CFR 1907 CLUJ vs. FC DINAMO BUCURESTI

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”