Panzaru

Dinu Gheorghe a primit un răspuns acid din partea Brăilei: "Rapid este din ce în ce mai mică!"

Alexa: "Nu vom fi depunctaţi! Promovarea depinde doar de noi în momentul ăsta"

Rapid fani

Rapid roagă fanii să nu distrugă arena! Ce se va întâmpla cu Giuleștiul

alexa rapid

Alexa: "Nu vom fi depunctaţi! Promovarea depinde doar de noi în momentul ăsta"

20.05.2016, 15:12
  • Handbal, Liga Campionilor: Gyor - CSM Bucureşti (luni, 20:00, Digi Sport 1)

  • Liga 1, etapa a 26-a: FCSB - Sepsi (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, a declarat, într-o conferinţă de presă, că sancţiunea cu deducerea a şase puncte din clasament pentru datoria către fotbalistul Rhema Obed nu va fi pusă în aplicare, precizând că promovarea în Liga I depinde în momentul de faţă doar de rezultatele echipei din teren.

"Conducerea ne-a transmis că 100 la sută s-au rezolvat lucrurile legate de datoria respectivă, că nu vom fi depunctaţi şi că promovarea depinde doar de noi în momentul ăsta. Nu ştiu ce documente s-au trimis la FIFA, dar şi domnul Dinu Gheorghe a făcut public faptul că s-a rezolvat. Mă gândesc că e sigur pe ceea ce spune. A fost o perioadă grea, sunt multe probleme care ies la suprafaţă, dar tot ceea ce ţine de noi vom face pentru a obţine promovarea. Vă daţi seama ce însemna să ni se ia şase puncte. Ar fi fost foarte greu pentru noi să mai motivăm jucătorii şi cu siguranţă ieşeam din obiectiv. Poate ne era greu să prindem şi locul doi, cel pentru baraj. Fotbalul nu este doar matematică, este vorba şi de faptul că jucătorii s-ar fi simţit nedreptăţiţi să li se ia punctele pentru care au muncit", a explicat Alexa.

Federaţia Română de Fotbal a primit săptămâna trecută o adresă prin care FIFA solicita sancţionarea clubului Rapid din Liga a II-a cu deducerea a 6 puncte din clasament în urma datoriei de 57.000 de euro pe care o avea de achitat către fostul său jucător, englezul de origine nigeriană Rhema Obed. Luni, 16 mai, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a suspendat 48 de ore aplicarea sancţiunii cu 6 puncte a echipei Rapid, solicitată de FIFA, iar joi, conducerea clubului a achitat datoria.

Antrenorul Dan Alexa a declarat că este neplătit de şase luni, dar consideră că în momentul de faţă nu îl interesează decât promovarea echipei Rapid în Liga I. "E linişte cât de cât în vestiar, s-au plătit o parte bani, practic sunt trei salarii restante faţă de jucători. La mine sunt restanţe pe şase luni, merg pe a şasea lună, deci cinci luni şi ceva. Dar nu vreau să fac din asta o problemă, important e ca în vestiar să fie linişte. Sigur, nu e normal să nu fii plătit atâta timp, dar mai este puţin, am acceptat lucrurile acestea şi pe mine tot ce mă interesează acum este ca Rapid să promoveze. Eu nu mă gândesc la bani, dacă promovăm mai e o şansă să îi luăm, dacă nu, nu mai este. Repet însă, jucătorii au 2-3 luni restante, niciunul cu 6 luni", a afirmat el.

Tehnicianul a menţionat că pentru Rapid sunt "vitale" cele trei puncte din partida de pe teren propriu cu Academica Clinceni, programată, duminică, 22 mai, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1, în penultima etapă a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. "Clinceni este o echipă care a ieşit din obiectiv, dar are jucători de valoare. Pentru noi sunt trei puncte vitale, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi în aceste două meciuri care au rămas, trebuie să câştigăm", a mai spus Dan Alexa.

Clasament Liga 2, Seria 1:

Citește și:
Crime oribile în București. Un tânăr şi-a ucis prietena, pisica acesteia și un vecin

Crime oribile în București. Un tânăr şi-a ucis prietena, pisica acesteia și un vecin

Fiul unui om important, el s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

digi24.ro
Sondajul zilei
Citeşte şi

Video ASU Poli Timișoara - Chindia Târgoviște 1-2. Rezultatele din etapa 22 a ligii secunde

Capture

Locul în care șapte nopți de cazare costă 1 euro

Locul în care șapte nopți de cazare costă 1 euro

Foto Trei licitaţii dintr-un foc stabilite pentru vânzarea Rapidului

rapid

Lupescu a dezvăluit data la care își va prezenta programul ”N-aș fi fost aici dacă lucrurile mergeau bine”

DSC03244
Comentarii

Cross

ProFM
Lora a anunţat vestea cea mare în direct la ProFM! Este super încântată

Lora a anunţat vestea cea mare în direct la ProFM! Este super încântată

ProFM
Transformarea acestui tânăr după o discuţie cu frizerul! De la 127 de kg. a ajuns un model de top

Transformarea acestui tânăr după o discuţie cu frizerul! De la 127 de kg. a ajuns un model de top

Digi Film
Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani! Cum arata acum Dr. Quinn: FOTO

Jane Seymour a pozat pentru Playboy la 67 de ani! Cum arata acum Dr. Quinn: FOTO

Digi Film
O mai stii pe Trinity din

O mai stii pe Trinity din "Matrix"? Cum s-a transformat si cu ce se ocupa acum