Antrenorul din SuperLiga care amenință cu plecarea: ”Sunt dispus să plec”
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-RAPID 3-4,DIVIZIA A (26.10.2003)
Antrenorul care nu ar exclude o revenire la Rapid: ”Un telefon de la domnul Șucu e mereu binevenit”
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video ASU Poli - Chindia, 0-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2. Rezultatele complete

05.08.2018, 17:25

Final de meci: Chindia a debutat cu victorie în noul sezon din Liga 2, 1-0 pe terenul lui ASU Poli Timișoara, grație reușitei lui Cherchez.

Chindia gol Timisoara
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Min.90: Goooool Chindia! Cristian Cherchez a dat lovitura pentru echipa care a jucat două baraje de promovare în Liga 1 în ultimele trei sezoane, chiar în finalul partidei de la Timișoara.

Update Min. 17: Ocazie mare a celor de la Chindia. După un corner, Liviu Mihaiu prelungește pentru Daniel Florea, care scapă din marcaj și reia cu capul, dar portarul Rareș Morariu respinge peste transversală.


UPDATE: A început meciul ASU Poli Timișoara - Chindia Târgoviște.


Final de meci. Daco Getica debutează cu o victorie în noul sezon din Liga 2, 2-0 cu UTA Arad. Super reușita lui Raphael Stănescu poate candida la golul anului în acest sezon, în tot fotbalul românesc.

UPDATE Min. 32 - GOOOOOL Daco Getica! Raphael Stănescu reușește o bijuterie de gol, în stilul lui Adrian Ilie, cu un lob care l-a lăsat mască pe portarul advers.

UPDATE Min. 10 - GOOOOOL Daco Getica! Gazdele deschid scorul. După o lovitură liberă din apropierea liniei de fund, Voicu se înalță și trimite cu capul pentru 1-0.

UPDATE: A început meciul dintre Daco Getica și UTA Arad.


PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

Vineri

ora 18:00
Universitatea Cluj - Metaloglobus Bucureşti 2-0, Digi Sport 1

Sâmbătă

ora 11:00
Energeticianul - Luceafărul Oradea 4-0
Aerostar Bacău - Pandurii Târgu Jiu 0-1
FC Argeş - CS Baloteşti 2-0
CS Mioveni - Academica Clinceni 2-1
Dacia Unirea Brăila - Ripensia Timişoara 1-2

ora 13:00
SSC Farul Constanţa - ACS Poli Timişoara 4-1, Digi Sport 1

ora 15:30
Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov 0-0, Digi Sport 1

Duminică, 5 august

ora 13:00
Daco-Getica Bucureşti - UTA Arad, 2-0, Digi Sport 1

ora 15:30
ASU Politehnica Timişoara - Chindia Târgovişte, Digi Sport 1


Petrolul a debutat cu o remiză fără gol în liga a doua: suporterii n-au lipsit de pe "Ilie Oană", unde Sportul Snagov a ratat în prima repriză două ocazii în mai puţin de zece minute. Ploieştenii au irosit o şansă de gol în minutul 82 şi au încheiat meciul în zece oameni, după ce Alexandru Ciocâlteu a primit două cartonaşe galbene în tot atâtea minute.

"Nu este ceea ce sperăm. Suntem în prima etapă, avem foarte mulţi jucători noi şi o parte de la liga a treia, avem mult de muncă, e clar", a declarat antrenorul prahovenilor, Leo Grozavu, după primul său meci oficial pe banca "galben-albaştrilor".


Final de meci. Petrolul a remizat cu Sportul Snagov, 0-0, în prima etapă din liga secundă.

Min.89: Eliminare la Petrolul! Alexandru Ciocâlteu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Min.46: A început repriza a doua a partidei de la Ploieşti.

Pauză. Petrolul şi Sportul Snagov se află la egalitate după 45 de minute, scor 0-0.

Min.40: Ocazie Petrolul. Şansă importantă a ploieştenilor, care au trecut pe lângă gol la un corner executat de Ţigănaşu, după ce mingea a fost deviată de un fundaş al ilfovenilor chiar lângă bară.

Min.34: Ocazie Snagov. Reflex de excepţie al lui Tordai, care s-a opus la şutul lui Gîţ, din 12 metri.

Min.26: Ocazie Snagov. Şansă mare de gol al ilfovenilor, după o ieşire ezitantă a lui Tordai. Gîţ a reluat însă puţin pe lângă poarta Petrolului.

UPDATE 15:30 A început partida de la Ploieşti, dintre Petrolul şi Sportul Snagov.

ECHIPELE

Petrolul: Tordai - Olaru, Fl. Plămadă, L. Cazan, Ţigănaşu - Ciocâlteu, Ghinga, Cruceru -  N. Popescu, Arnăutu, Tudor Saim. Antrenor: Leo Grozavu

Sportul: Şt. Vlădoiu - V. Lică, Fl. Ilie, Bg. Stancu - Bărbulescu, Borţoneanu - Gîţ, Huiban, Hlistei - Elek. Antrenor: Laszlo Balint


Farul Constanţa a sărbătorit revenirea în Liga 2 cu o victorie la scor, 4-1, în faţa celor de la ACS Poli Timişoara, retrogradată sezonul trecut din Liga 1. Oaspeţii au deschis scorul din lovitură liberă, prin Octavian Drăghici. Apoi a început recitalul lui Alexandru Grigoraş la Ovidiu, unde a marcat de patru ori.

Primele două reuşite au fost din penalty: de fiecare dată după un henţ în careu al lui Alin Mutu, care a fost eliminat, după a doua intervenţie nefericită. Antrenorul lui ACS Poli, Ionel Ganea, nu a avut antidot pentru Grigoraş. Numărul 7 şi căpitanul constănţenilor a marcat şi din acţiune, şi s-a bucurat la fel ca Ronaldo. La final, Grigoraş şi colegii săi au fost ovaţionaţi de galeria Farului.

Final de meci. Farul a făcut scor cu ACS Poli, 4-1, şi s-a instalat pe locul 2 în clasamentul provizoriu din Liga 2. 

Min.83: Goooool Farul! Zi perfectă pentru Alexandru Grigoraş, care a înscris al patrulea său gol din acest meci.

Min.76: Goooool Farul! Hat-trick al lui Alexandru Grigoraş, care a reluat perfect, fără speranţe pentru Curileac, de la zece metri.

Min.65: Goooool Farul! Alexandru Grigoraş a transformat şi a doua lovitură de la 11 metri, iar Farul conduce cu 2-1.

Min.64: Încă un penalty pentru Farul, după un nou henţ comis de Alin Mutu, care a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Pauză: Farul şi ACS Poli Timişoara se află la egalitate după 45 de minute, scor 1-1.

Min.43: Goooool Farul! Căpitanul Farului, Alexandru Grigoraş, a transformat cu siguranţă penalty-ul.

Min.42: Penalty pentru Farul, după un henţ comis de Alin Mutu în propriul careu.

Min.32: Gooool ACS Poli! Reuşită superbă a lui Octavian Drăghici, care a transformat excelent o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Min.4: Golul lui Octavian Drăghici a fost anulat pentru o poziţie clară de ofsaid a atacantului timişorenilor.

UPDATE 13:00 A început partida de la Ovidiu, dintre Farul şi ACS Poli Timişoara.

ECHIPELE

SSC Farul: Stavrev - Iani, Roumadi, Frîncu, Twumasi, Doumbia, Tudorică, Bg. Petrescu, Cocîrlă, Licu, Al. Crigoraş (cpt.). Antrenor: Ion Barbu

ACS Poli: Curileac - Haruţ, A. Mutu, Bocşan, Dumbravă - Bîrnoi, Melinte, D. Codrea - Mrkela, Oct. Drăghici, Al. Popovici. Antrenor: Ionel Ganea


Energeticianul a realizat scorul primei etape din Liga 2, după ce a surclasat-o pe Luceafărul Oradea, scor 4-0, la Petroşani. FC Argeş a debutat şi ea cu o victorie în noul sezon, 2-0 cu CS Baloteşti, CS Mioveni a trecut greu de Academica Clinceni, 2-1, iar Pandurii Târgu Jiu a furnizat surpriza zilei: a câştigat în deplasare cu Aerostar Bacău. Şi Dacia Unirea Brăila a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Ripensia Timişoara.

 


Universitatea Cluj a câştigat primul meci al sezonului din Liga 2. În direct la Digi Sport 1, "Şecile Roşii" au învins Metaloglobus Bucureşti cu 2-0, într-un meci disputat la Târgu Mureş.

Universitatea Cluj a sărbătorit revenirea în liga a doua cu o victorie, 2-0 cu Metaloglobus Bucureşti. "Şepcile Roşii" au dominat din start partida jucată la Târgu Mureș, dar Marius Coman nu l-a putut învinge pe Anca Trip, iar Sava şi-a salvat echipa în ultimul moment, la reluarea lui Gavra.

Primul gol din actuala ediție a fost marcat de George Florescu, după o eroare a portarului advers. Clujenii şi au majorat diferenţa la câteva minute după pauză prin Gavra. Metaloglobus a devenit periculoasă pe final, însă Dur-Bozoancă a scos excelent lovitura liberă a lui Ghenovici, pentru ca la faza următoare să aibă două noi intervenţii sigure.

Etapa viitoare, clujenii vor întâlni ocupanta locului trei în sezonul trecut, Chindia Târgovişte.


Min 90+4. FINAL. U Cluj câştigă cu 2-0, în faţa Metaloglobusului, în deschiderea noului sezon al Ligii 2.

Min 75. Oaspeții puteau reduce din diferență, dar șutul în forță al lui Niculae este respins de Dur-Bozoancă.

Min 74. Ghenovici bate bine o lovitură liberă de la 28 de metri central, însă Dur-Bozoancă se întinde bine şi respinge aproape de lângă bară în corner.

Min 71. Centrare din dreapta la bara a doua, Florescu recentrează cu capul în faţa porţii, iar Coman, nemarcat în 4 metri, trimite cu capul, însă Anca-Trip, respinge din apropierea liniei porții.

Min 68. Ursu pătrunde în careu, trimite la Florescu, care, nemarcat la 14 metri, trimite slab cu latul, pe lângă bara din stânga lui Anca-Trip.

Min 65. Metaloglobus mută şi ea din nou. Iese Sebastian Culda şi intră Valentin Andrei.

Min 62. Prima schimbare a Universităţii. Iese Cristian Ene şi intră Octavian Ursu.

Min 60 Marius Coman preia în careu, în dreapta, şi trage violent, însă în plasa laterală a colţului scurt.

Min 48. GOOL U CLUJ! Centrare dintr-un corner de pe stânga, mingea ajunge la Cristian Gavra, care îl întoarce în viteză pe Sava şi şutează pe lângă Anca-Trip, la colţul lung.

Min 46. Andone face prima schimbare la Metaloglobus. Iese Alexandru Bîrsan şi intră Vlăduţ Vlad

Min 45. PAUZĂ

Min 44. Ene trimite cu capul din 5 metri peste poartă, o minge centrată dintr-o lovitură de colţ de pe dreapta de Dumitrescu.

Min 38. GOOL U CLUJ! Anca-Trip trimite slab în stânga la Sane, care se complică şi trimite înapoi, Dumitrescu interceptează, mingea e trimisă în careu la Gavra, mai departe la George Florescu, care şutează în forţă din 14 metri şi trimite in poartă printre jucătorii Metaloglobusului.

Min 37 Gavra pătrunde în careu, trimite în forţă pe lângă Anca-Trip, care deviază, însă Sava respinge cu capul de pe linia porții.

Min 22. Căpuşă centrează în careul mic, Marius Coman reia cu capul din 6 metri, iar Anca-Trip deviază de sub transversală în corner.

Min 20. Căpitanul Universităţii, Giurgiu, ia primul galben al meciului şi al sezonului.

Min 15. Kosnic reia cu capul din 4 metri, de la colţul scurt, pe lângă bară

Min 1. Începutul partidei.

ECHIPELE DE START:

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Kosnic, Taub - G. Giurgiu (cpt.), G. Florescu - D. Dumitrescu, Cr. Ene, M. Coman - Gavra
Rezerve: Albuţ - Andr. Cordoş, Oct. Ursu, Kofi, Goga, Takacs, Haţiegan
Antrenor: Adrian Falub

Metaloglobus: Anca-Trip - Pham Huy, Caramalău, Sava, Sane, Şt. Niculae, Ant. Popa, Bârsan, Culda, Ghenovici (cpt.), Potecea
Rezerve: Rob. Geantă - V. Vlad, G. Coman, Val. Andrei, Negotei, Dr. Bătrânu, Gafaru
Antrenor: Bogdan Andone


Noul sezon al Ligii 2, 2018/2019, despre care se spune că ar fi unul dintre cele mai puternice din existenţa competiţiei, debutează în această după-amiază, de la ora 18:00, la Târgu Mureş, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Universitatea Cluj şi Metaloglobus Bucureşti, o nou-promovată, respectiv o echipă care a retrogradat, dar a fost reprimită în campionat după retragerea Afumaţiului, vor juca în uvertura primei runde.

Clujenii, care sunt gazde în acest joc, organizează partida în deplasare şi nu se pot bucura de avantajul propriului teren. Cluj Arena este ocupată acum cu festivalul Untold, astfel că au fost nevoiţi să se mute pentru primele partide de acasă cu Târgu Mureş.

Universitatea Cluj şi Metaloglobus nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, jocul din această după-amiază fiind o premieră.

 

Etichete: u cluj , liga 2 , petrolul , prima etapa , farul , uta arad , noul sezon , 2018-2019 , u cluj - metaloglobus , daco getica , asu poli timisoara chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
48
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali
Citește și
Video ”U” Cluj - Poli Iași 1-0. ”Șepcile Roșii” urcă pe locul doi în play-out, moldovenii rămân pe poziție de baraj
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (24.04.2024)
Exclusiv Rapid, replică pentru Mircea Rednic!
rednic
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Gigi Becali îl vrea la FCSB, iar fotbalistul a reacționat: ”Mă motivează”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool