torje
Exclusiv Aflat în ultimele luni de contract cu Concordia Chiajna, Gabi Torje și-a dezvăluit planul
dan alexa
Oficial Dan Alexa a semnat! A 10-a echipă din cariera sa de antrenor
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Video UTA Bătrâna Doamnă - ACS Poli Timișoara 1-1. Final dramatic în Derby-ul Vestului

12.11.2016, 12:58

În direct la Digi Sport 1, UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara au remizat, scor 1-1, în ”Derby-ul Vestului”.  Cele două reușite au fost marcate în partea secundă, prin Blănaru și Andor - la gazde. Arădenii au beneficiat și de o lovitură de la 11 metri, dar pe care Chindriș a ratat-o, când a fost pus să o repete, din cauză că fotbaliștii au pătruns în careu. 

andor
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

CLASAMENTUL LIGII 2 DUPĂ 16 RUNDE:


Min. 90+4: Fluier final.

Min. 88: GOOOOOOOOOOOOOL UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ! 1-1!Gligor îi trimite o pasă înaltă lui Cristian Andor care, în ciuda faptului că este marcat de doi adversari, îl învinge pe portar cu un șut din afara careului. 

Min. 76: PENALTY RATAT DE UTA! Marius Chindriș nu reușește să repete isprava de la prima lovitură de 11 metri acordată, iar Markos Gkanos apără. 


Min. 75: UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ ÎNSCRIE DAR GOLUL NU ESTE VALIDAT! Marius Chindriș transformă cu succes lovitura de la 11 metri, dar centralul Feșnic decide ca lovitura de la 11 metri s fie reluată după ce fotbaliștii au pătruns în careul mare. 

Min. 73: PENALTY PENTRU UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ! Adrian Petre obține un penalty. Feșnic îi acordă cartonaș galben lui Dănuț Bilia pentru faultul comis.

Min. 70: GOOOOOOOOL ACS ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA! 0-1! Ștefan Blănaru punctează pentru 0-1 după ce reușește să se despindă de Marius Chindriș. Totuși, fotbalistul încasează un cartonaș galben pentru gesturi jignitoare.

Min. 45+1: Bogdan Burlă reia excepțional cu capul centrarea trimisă de Cristian Andor din corner, dar Markos Gkanos se întinde și reține balonul. 

Min. 22: Gazdele beneficiază de o nouă lovitură de la colțul terenului, mingea este respinsă de defensiva Timișoarei și ajunge la Marius Chindriș. Fotbalistul arădean trimite la poartă, iar șutul său deviat este cu greu scos de Markos Gkanos. 

Min. 1: A început partida dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara.

Primul meci al zilei de duminică din etapa a 16-a s-a încheiat cu o victorie categorică din partea jucătorilor antrenați de Laszlo Polgar. Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus pe teren propriu, scor 6-1, cu ACS Foresta Suceava. Ziua continuă cu derby-ul dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara. Partida va fi în direct tot pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 14:00. Suporterii timişoreni au făcut spectacol la plecarea spre Arad.


Min. 90: Fluier Final.

Min. 80: GOOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 6-1! Attila Hadnagy ajunge la cota cu numărul 16 în campionat, după ultimul gol reușit în poarta sucevenilor. Ene centrează din fața lui Bălan, mingea ajunge în careu la Hadnagy care reușește ”dubla” după ce trimite în plasă dintre doi adversari.   

Min. 70: GOOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 5-1! Gazdele profită de o nouă greșeală a defensivei sucevene și înscriu pentru 5-1. Tofan îi centrează lui Ene care se înalță în careu de lângă Daniel Bălan și îl învinge pe goalkeeper. 

Min. 65: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 4-1! Attila Hadnagy clarifică soarta partidei după o greșeală în defensivă a lui Mutu. Ene îi pasează fotbalistului care a ajuns astfel la golul cu numărul 15 în campionat. 

Min. 54: GOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 3-1! Lung îl scapă din marcaj pe Hadnagy, care odată ajuns în careu îl păcălește pe goalkeeper și îi trimite lui Andrei Tofan care nu face decât să împingă balonul în plasă. Este primul gol din campionat al tânărului fotbalist de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Min. 38: GOOOOOOL ACS FORESTA SUCEAVA! 2-1! Alessandro Masella reușește să reducă din diferență pe tabelă după ce profită de o greșeală a defensivei adverse. Imediat după ce înscrie, fotbalistul Forestei se duce să ia balonul și intră în conflict cu goalkeeperul lui Sepsi. ”Centralul” îi acordă un cartonaș galben.

Min. 35: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 2-0! Issa Thiaw reușește un gol senzațional după ce reia cu capul în plasă șutul bun trimis de Ionuț Rusu de la mijlocul terenului. 

Min. 31: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 1-0! Ionuț Plămadă reușește să deschidă scorul pe tabela de marcaj după ce balonul îl depășește pe Toma Niga.

Min. 1: A început partida de la Sfântu Gheorghe.

Liga 2 continuă duminică cu alte două partide interesante. Prima se va disputa la Sfântu Gheorghe, între Sepsi și ACS Foresta Suceava, cu începere de la ora 11:30. Ziua continuă cu derby-ul dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara. Partida va fi în direct tot pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 14:00.


A început etapa a 16-a a ligii a doua, iar de la ora 11:00 s-au jucat 4 meciuri. Surpriza s-a înregistrat la Clinceni, acolo unde FC Brașov a pierdut pe final cu Academica, scor 1-2.

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Olimpia Satu Mare a trecut cu 1-0 de Chindia. Singurul gol a fost reușit de Tudoran, în minutul 90, după un assist oferit de Muntean.

Cei de la Balotești au învins-o cu 3-1 pe Tărlungeni, în timp ce Dacia Unirea Brăila, calificată în optimile Cupei României, a scos o remiză la Afumați (1-1), echipă care a avansat și ea în Cupă, după 1-0 cu FC Botoșani.

Liderul Juventus București a făcut și el un pas greșit. Echipa lui Oprița a remizat pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0.

Pe de altă parte, încă o echipă este aproape să fie exclusă din liga a doua, după Șoimii Pâncota. În semn de protest față de problemele financiare, cei de la ACS Berceni nu s-au prezentat la Călărași, astfel că Dunărea s-a impus cu 3-0, la masa verde.

Duminică, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este programat cel mai tare meci al etapei! La Arad, UTA, noua echipă a lui Laurențiu Roșu, o întâlnește pe ASU Politehnica Timișoara, echipă în revenire de formă, după două victorii consecutive.

Rezultatele etapei a 16-a:

CS Afumați - Dacia Unirea Brăila 1-1
Clinceni - FC Brașov 2-1
Luceafărul Oradea - Metalul Reșița 3-1
Tărlungeni - Balotești 1-2

Etichete: uta poli , meciuri fotbal , rezultate meciuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Imagini rușinoase pe Metropolitano: românii și columbienii s-au luat la bătaie imediat după meci!
bataie
Recomandările redacției
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!

Șefii lui Dinamo rămân optimiști, după sancțiunea uriașă primită: ”Vom fi mai puternici!”
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (17.03.2024)
Exclusiv Tudorel Stoica l-a ”urecheat” pe Gică Hagi pentru faptul că îi ia apărarea lui Ianis: ”Îi face un mare rău”
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Citește și
Live Video&Score Liga 2 | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1, ACUM, pe DGS 1. Oaspeții au egalat cu o reușită spectaculoasă
Liga 2 se vede la Digi Sport/ foto: frf.ro
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale