pascual
Xavi Pascual, pregătit pentru o nouă luptă de gală în Liga Campionilor: "Sunt mai buni, dar vom mergem acolo să câștigăm"
HANDBAL FEMININ:ROMANIA-MUNTENEGRU, TURNEU PREOLIMPIC 2020 (21.03.2021)
România, fără Neagu și Pintea la Campionatul Mondial. Pivotul de la Gyor a suferit o accidentare gravă
Club Brugge KV v Manchester City: Group A - UEFA Champions League
Live Video&Score Champions League, etapa 3 | Club Brugge - Man. City 1-4 și Beșiktaș - Sporting 1-3, pe Digi Sport și Digi Sport 2. Istvan Kovacs a anulat un gol
Digi Sport 1 Live
Acum
Live UCL: Club Brugge - Manchester City
UEFA Champions League

Video Kristiansand - SCM Craiova 26-22. Avem șanse! Oltencele pot câștiga Cupa EHF în returul de la Craiova, la Digi Sport 1

05.05.2018, 19:39

SCM Craiova va juca returul finalei Cupei EHF cu trofeul pe masă. Handbalistele din Bănie au șansa să cucerească trofeul peste mai puțin de o săptămână, chiar daca au pierdut, 22-26 prima manșă cu Kristiansand Vipers.

captura craiova handbal
  • UEFA Champions League: Club Brugge - Manchester City, marți, 19:45, Digi Sport 1

  • UEFA Champions League: PSG - Leipzig, marți, 22:00, Digi Sport 1

Cu exceptia ultimelor 10 minute, jucătoarele lui Bogdan Burcea nu au fost cu nimic mai prejos față de nordice, chiar dacă gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 12-10. După pauză, formația scandinava a încercat să se desprindă decisiv și a reușit acest lucru pe final când a avut 5 goluri avans. Oltencele au avut o răbufnire și elanul gazdelor a fost domolit, iar Valentina Ardean Elisei a marcat golul care menține suspansul pentru retur. Cristina Florianu a reușit un meci mare cu 9 reușite, în timp ce de la norvegience s-a remarcat Lina Sulland, autoare a 8 goluri.

Returul este programat vinerea viitoare, 11 mai, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 19:30.

VIDEO cu rezumatul partidei


Cu trenul către o nouă viață: din Germania comunistă către zona de vest și apoi spre libertate. Urmărește Următoarea oprire: libertate azi de la 22:35 pe Digi Life în Digi Online.

UPDATE FINAL! Kristiansand - SCM Craiova 26-22! Fetele noastre au fost aproape de încă un gol, dar nici Elisei și nici Trifunovic nu au reușit să puncteze. Acesta a fost scorul primei manșe a finalei EHF. Câștigătoarea se va decide la Craiova, vineri, 11 mai, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

UPDATE Min. 60 - Kristiansand - SCM Craiova 26-22. Elisei a marcat și din nou ne-am apropiat la patru goluri, cu 35 de secunde înainte de final.

UPDATE Min. 59 - Kristiansand - SCM Craiova 25-21. Kilkovac a reușit, din nou, rapid, să puncteze și să mențină diferența la patru goluri, după ce nordicele punctaseră iar.

UPDATE Min. 58 - Kristiansand - SCM Craiova 24-20. Trifunovic a redus rapid din diferență, după un 7 metri, obținut rapid după o fază excelentă de atac a fetelor noastre.

UPDATE Min. 58 - Kristiansand - SCM Craiova 24-19. Sulland a punctat iar de la 7 metri și în acest moment nordicele s-au distanțat la cinci goluri.

UPDATE Min. 57 - Kristiansand - SCM Craiova 23-19. Din păcate, sportivele gazdă s-au distanțat iar la patru goluri diferență. Borgdan Burcea a solicitat un nou time-out.

UPDATE Min. 56 - Kristiansand - SCM Craiova 22-19! Gol superb marcat de nordice. Cea mai frumoasă fază a partidei.

UPDATE Min. 55 - Kristiansand - SCM Craiova 21-19! Țicu a marcat de la 7 metri, după ce a păcălită din fentă pe Haugie.

UPDATE Min. 54 - Kristiansand - SCM Craiova 21-18! Nordicele au punctat iar de la 7 metri iar finalul de meci este tensionat

UPDATE Min. 50 - Kristiansand - SCM Craiova 19-17! Pricopi, pe pătrundere, a marcat printre picioarele lui Lunde. 

UPDATE Min. 49 - Kristiansand - SCM Craiova 19-16! EMOȚII PENTRU SCM CRAIOVA! Cristina Florianu s-a accidentat și are nevoie de îngrijirea medicală. Au intervenit și doctorii de la ambulanță, pentru că sportiva noastră acuze probleme la umărul stâng. Florianu este ușor amețită și a fost scoasă pe margine, în aplauzele unei săli întregi.

UPDATE Min. 49- Kristiansand - SCM Craiova 19-16! Kristensen a punctat pe contraatac din nou.

UPDATE Min. 48- Kristiansand - SCM Craiova 18-16! Din păcate, nordicele au reușit iar să se distanțeze, prin golul marcat de Sulland.

INFO: Peste 20.000 de cereri de bilete au fost pentru meciul retur, care se va disputa vineri, 11 mai, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar vor fi numai 4.500 de norocoși care vor intra în sală și câteva mii de fani pe lângă sală, care vor urmări meciul pe niște monitoare promise de organizatori.

UPDATE Min. 47- Kristiansand - SCM Craiova 17-16!

UPDATE Min. 46- Kristiansand - SCM Craiova 16-16! Fetele noastre au reușit egalarea prin Florianu. Evoluția oltencelor, mult mai bună după pauză. 

UPDATE Min. 44Kristiansand - SCM Craiova 16-15. Handbalistele noastre au ratat șansa de a egala, astfel că Bogdan Burcea a simțit nevoia unui time-out.

UPDATE Min. 42Kristiansand - SCM Craiova 16-15. Gol înscris de Zamfir și fetele noastre au șansa de a egala. Dacă ar risca mai mult, ar fi și mai bine pentru noi.

INFO: Kristiansans este un oraș mic din vestul Norvegiei, cu 80.000 de locuitori, atestat documentar din 1684. Vineri seară, la Kristiansand, se înregistrau 7 grade, astfel că handbalistele de la Craiova au avut de înfruntat și această schimbare bruscă de temperatură, față de căldura de vară din România. 

UPDATE Min. 38 - Kristiansand - SCM Craiova 16-14. Revenire excelentă a fetelor noastre. Sulland a încercat o aruncare de la distanță, a greșit, fetele noastre au profitat, mingea a ajuns la apipie, care nu a ratat. Ne-am apropiat la două goluri de norvegience.

UPDATE Min. 36 - Kristiansand - SCM Craiova 16-13. Norvegiencele grăbesc ritmul și încearcă să mărească diferența, dar fetele noastre se țin tare.

UPDATE Min. 36 - Kristiansand - SCM Craiova 15-12. Andreea Pricopi și-a păcălit adversara pe fentă, a intrat pe culoar și a marcat.

UPDATE Min. 34Kristiansand - SCM Craiova 15-11. Pricopi a reușit să reducă din diferență, dar, imediat, pe contraatac, pe o neatenție, Skaug a marcat iar pentru gazde.

UPDATE Min. 31Kristiansand - SCM Craiova 12-10. A început repriza a doua! Hai, SCM Craiova!!!

UPDATE Min. 30 - Kristiansand - SCM Craiova 12-10. Pauză în Norvegia! După primele 30 de minute, handbalistele de la Kristiansand conduc cu 12-10, dar elevele lui Bogdan Burcea au demonstrat că sunt capabile nu numai să țină ritmul, dar și să revină în meci.

UPDATE Min. 30 - Kristiansand - SCM Craiova 12-10. Florianu a scos un 7 metri și eliminare în favoarea celor de la SCM. A fost o fază la care au mai colaborat Elisei, Zamfir și Apipie. Țicu a aruncat, Haugie a respins, dar sportiva noastră a urmărit mingea și a doua oară nu a mai ratat. A fost a doua oară în această repriză când portarul nordicelor Haugie a scos de la 7 metri.

UPDATE Min. 29 - Kristiansand - SCM Craiova 12-9.

UPDATE Min. 29 - Kristiansand - SCM Craiova 11-9.

UPDATE Min. 28 - Kristiansand - SCM Craiova 11-8.

INFO. Sunt mulți români în sală, mai exact aproximativ 200 de fani ai oltencelor. 150 dintre suporteri au venit cu charterul, alături de jucătoare, dar fiecare și-a plătit biletul în valoare de 400 de euro, alți 10 au venit cu mașinile personale și aproximativ 40-50 de suporteri sunt din scandinavia, din Norvegia și Danemarca. 

UPDATE Min. 27 - Kristiansand - SCM Craiova 11-7. Din păcate pentru noi, nordicele au reușit al treilea gol pe contraatac prin aceeași jucătoare, Kristensen.

UPDATE Min. 26 - Kristiansand - SCM Craiova 10-7. Oltencele au mai redus din diferență prin Zamfir, care a marcat cu siguranță în dreapta portarului.

UPDATE Min. 25 - Kristiansand - SCM Craiova 10-6. Din păcate, fetele noastre au ratat un atac pozițional, mingea a fost recuperată de gazde, care nu au ratat și s-au desprins la patru goluri.

UPDATE Min. 24Kristiansand - SCM Craiova 9-6. Nordicele au punctat de la 7 metri și reușesc să obțină cea mai mare diferență de până acum.

UPDATE Min. 23Kristiansand - SCM Craiova 8-6. Elevele lui Bogdan Burcea au din nou probleme cu norvegiencele. Nordicele au din nou un avans de două goluri pe tabelă.

UPDATE Ora 18:20. Min. 20Kristiansand - SCM Craiova 6-6. S-a rezolvat problema legată de semnal. Problemele de până acum nu au fost din cauza Digi Sport! Reamintim, nicio televiziune din Norvegia nu produce acest meci. Tocmai din acest motiv, nu există nici semnal HD.

UPDATE Ora 18:15. Din păcate, nicio televiziune din Norvegia nu produce acest meci. Este un semnal streaming care pleacă din Norvegia și care este ridicat mai apoi la satelit de un SNG din Germania. Din păcate, sunt probleme acolo și din acest motiv nu s-a putut vedea în România prima parte a partidei.

UPDATE Min. 15Kristiansand - SCM Craiova 4-4. Sportivele noastre se țin foarte bine

UPDATE Min. 12Kristiansand - SCM Craiova 4-4. Fetele noastre nu se lasă. Oltencele au echilibrat din nou partida și demonstrează că stau foarte bine din punct de vedere psihic.

UPDATE Min. 10 - Kristiansand - SCM Craiova 4-2. Norvegiencele au reușit să se desprindă la două goluri diferență, după un start de meci destul de echilibrat.


Handbalistele de la SCM Craiova merg la victorie pe terenul lui Kristiansand Vipers, în prima manşă a finalei Cupei EHF. Formaţiei oltene, care a reuşit surpriză după surpriză în competiţie, îi convine statutul de outsider. Partida din Norvegia va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 18:00.

SCM Craiova poate fi prima echipă de handbal din România care cucereşte un trofeu european în 2018. Oltencele joacă în deplasare cu Vipers Kristiansand, în turul finalei Cupei EHF, o echipă redutabila pe teren propriu. Norvegiencele au pierdut o singură dată acasă în faza grupelor, cu Issy Paris, şi au reuşit victorii la scor cu Buducnost şi Brest. Handbalistele din Bănie au demonstrat însă că joacă fenomenal în deplasare.

"Le-am vizionat destul de mult, am văzut că sunt o echipă bună cu anumite nume, valori. Ştim foarte bine - surorile Lunde sunt nişte nume care au trecut pe la naţionala Norvegiei, care au făcut ceva în cariera lor. Nu sunt de neglijat, dar cred că noi suntem o echipă puternică şi putem să batem anumite nume care sunt acolo", a spus Andreea Pricopi, completată de Florentina Stanciu: "Au şi puncte slabe...au şi nu au. Trebuie să jucăm bine, perfect, sa nu avem niciun moment slab, de relaxare".

Etichete: finala cupei ehf , handbal , handbal digisport , handbal ehf , craiova finala ehf , handbal finala cupa ehf , ehf craiova , handbal online , live handbal , live cupa ehf

Digi24
Un pește gigant, de 2 tone, a fost prins în largul exclavei spaniole Ceuta - VIDEO
Un pește gigant, de 2 tone, a fost prins în largul exclavei spaniole Ceuta - VIDEO

Un Pește-Lună uriaș a rămăs prins în plasa unui vas de pescuit aflat în largul exclavei spaniole...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
1360079_1360079_anamaria-prodan-masina
Anamaria Prodan: ”A realizat greșeala. L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf!”. Anunțul oficial al agentului FIFA

Ce a postat Anamaria Prodan în ziua în care trebuia să facă anunțul cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf
anamaria-prodan
Ilie Dumitrescu, despre ”ruptura” dintre Becali și Edi Iordănescu. ”Gigi mi-a trimis un mesaj!”
ilie dumitrescu
"L-am ridicat pe culmile succesului!" Anamaria Prodan dă cărțile pe față în privința relației cu Laurențiu Reghecampf
ana si reghe
Liga 2, etapa 10 | Primele clasate, Petrolul și U Cluj, victorii la scor. CSA Steaua, egal "acasă". Buzău scorul etapei, 7-0
liga 2
Recomandările redacției
Club Brugge KV v Manchester City: Group A - UEFA Champions League
Live Video&Score Champions League, etapa 3 | Club Brugge - Man. City 1-4 și Beșiktaș - Sporting 1-3, pe Digi Sport și Digi Sport 2. Istvan Kovacs a...

FCSB, pe un butoi de pulbere? Semnal de alarmă pentru roș-albaștri: ”Doamne ferește să vină o înfrângere!”
pjimage
Foto Surpriza de care a avut parte Simona Halep după debutul cu victorie de la Moscova: ”Fără cuvinte!”
Simona Halep, alături de fan la Moscova / Foto: Instagram@simonahalep
Spaniolii l-au întrebat pe Mircea Lucescu cine l-ar putea înlocui pe Koeman la Barcelona. Sfatul oferit de român
profimedia-0638737511
Citește și
Campionatul European de Handbal din Danemarca. Franța - Norvegia, finala competiției. Programul ultimei zile
profimedia-0577152599
Video România - Ungaria 28-27! FORMIDABIL! Cea mai tare victorie din istorie, obținută în ultima secundă
Cristina Neagu
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Ante Roguljic, noua vedetă a Craiovei, a fost refuzat de Dinamo în urmă cu două luni! Ce salariu are croatul
Ante Roguljic, noua vedetă a Craiovei, a fost refuzat de Dinamo în urmă cu două luni! Ce salariu are croatul
Mircea Rednic, umilit de Gabi Torje la antrenament. Ce a putut să-i facă fotbalistul tehnicianului de la Dinamo
Mircea Rednic, umilit de Gabi Torje la antrenament. Ce a putut să-i facă fotbalistul tehnicianului de la Dinamo
Sharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni
Sharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni
Ruby și rochia mulată care i-a făcut pe fani să o întrebe dacă e însărcinată. Răspunsul amuzant dat de senzuala solistă
Ruby și rochia mulată care i-a făcut pe fani să o întrebe dacă e însărcinată. Răspunsul amuzant dat de senzuala solistă
Soluţia oferită de directorul Termoenergetica pentru bucureştenii care nu au apă şi căldură: "Costă câteva sute de lei"
Soluţia oferită de directorul Termoenergetica pentru bucureştenii care nu au apă şi căldură: "Costă câteva sute de lei"
Gest incredibil făcut de un fan pentru Simona Halep! Imaginile momentului la Moscova FOTO
Gest incredibil făcut de un fan pentru Simona Halep! Imaginile momentului la Moscova FOTO
Video Campionatul Mondial de Handbal din Japonia. Programul de AZI al transmisiunilor Digi Sport. Rezultate și clasamente
handbal
Reacţia premierului Ungariei, Viktor Orban, după victoria României la Mondialul din Japonia
Austria v Hungary - Group F: UEFA Euro 2016
Ce au scris maghiarii după accidentarea horror a Cristinei Neagu din meciul direct
neagu l

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Ruby și rochia mulată care i-a făcut pe fani să o întrebe dacă e însărcinată. Răspunsul amuzant dat de senzuala solistă
Ruby și rochia mulată care i-a făcut pe fani să o întrebe dacă e însărcinată. Răspunsul amuzant dat de senzuala solistă
Digi World
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Digi Animal World
O femeie a cumpărat patru porcușori de Guineea, iar ce s-a întâmplat apoi îi aduce mii de lire sterline pe lume. Povestea ei, uimitoare
O femeie a cumpărat patru porcușori de Guineea, iar ce s-a întâmplat apoi îi aduce mii de lire sterline pe lume. Povestea ei, uimitoare
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate