RUGBY:CS SCM TIMISOARA-DINAMO BUCURESTI, FINALA MICA SUPERLIGA (2.10.2021)
Galerie Foto Fanii dinamoviști se consolează cu succesul de la rugby. ‘Roș-albii’ au câștigat medaliile de bronz
matei
Cosmin Matei cere răbdare din partea fanilor dinamoviști. "Nu se poate face în zece zile"
bancu gol
Live Video&Text Universitatea Craiova - Academica Clinceni 3-0, la Digi Sport 1. Apărarea ilfovenilor, făcută praf de 3 ori în 12 minute
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Liga 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni
Liga 1

Video Exclusiv Alexe: Dinamo trebuie să bage bani în transferuri dacă vrea să ia titlul”

15.06.2016, 10:06

marius alexe
  • Liga 1: Botoșani - Chindia, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ajuns la 26 de ani și aflat la a doua experiență în străinătate, Marius Alexe spune că acum se află în punctul maxim din punct de vedere fizic și mental al carierei. A promovat cu Karabukspor în prima Ligă din Turcia, echipă la care îi așteaptă pe Filip, Chipciu și Găman, și se gândește acum din nou și la echipa națională.

Aflat în vacanță în România, de unde urmărește de la distanţă・ campania de transferuri de la echipa sa, Alexe a acordat un amplu interviu pentru Digi Sport, în care vorbește despre modul în care l-a transformat perioada de la Sassuolo, șocul pe care l-a resimțit la impactul cu fotbalul din Italia, dezamăgirea față de modul în care a fost tratat de Dinamo după revenirea în ţară, momentele grele pe care a trebuit să le depăşească și cum se vede din afară situația de la clubul din Ștefan cel Mare.

Digi Sport: Care e situația la echipa ta de club acum?
Marius Alexe: Din câte am citit în ziarele din Turcia, au mai rămas doar 3-4 jucători în lot. O să fie un nou început acum, am promovat și se vrea performanță, se încearcă multe transferuri. Vor să aducă mulți jucători noi, străini, sau cu experiență în prima Ligă din Turcia. Cred că vom face o echipă bună.

Și antrenorul îl schimbați. A fost dorit Dan Petrescu.
Am văzut și acest lucru, însă el a semnat în Rusia, din ce am înțeles. Mi-ar fi plăcut, normal, să vină Dan Petrescu, e român și are experiență în multe campionate.

Visul American mai există sau a existat vreodată? Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Pe lângă antrenor român, Karabukspor vrea să ia și mai mulți jucători din Liga 1.
Da. De-a lungul sezonului, am fost întrebat ce jucători români sunt la cel mai înalt nivel pentru a-i putea aduce în caz că promovăm. Și am dat și eu câteva nume.

Ce nume?
Păi îmi aduc aminte că urmăream meciul Spania - România, a fost transmis la TV în Turcia, și lor le-a plăcut atunci de Filip. A fost o coincidență, eu fiind și bun prieten cu el, și am vorbit atunci de el.

Și ce le-ai spus de Filip?
Că e un jucător tânăr, talentat, care poate să crească foarte mult, însă e normal să vorbesc frumos de toți jucătorii români de care am fost întrebat.

Și de Găman?
(Râde) Și de el. Știu că e un jucător dorit de echipa mea și mi-aș dori să vină, dar nu e ceva clar.

Ai fost întrebat și de Chipciu?
Da, și de el. Am și vorbit cu Chipciu, știu că-și dorea să vină. E un jucător foarte bun și normal că aș vrea să fiu coleg cu el. Însă, în acest moment, dicuțiile sunt în stand-by.

Steaua a cerut 3 milioane de euro, iar Karabukspor a oferit un pic peste 2 milioane de euro.
El este și în lotul echipei naționale și cred că de asta se mai așteaptă, dar cred că era o sumă bună. Nu ar fi o problemă pentru echipa mea să plătească atât, deși 3 milioane de euro în ziua de azi, când sunt atâția jucători liberi de contract, e un preț bun pentru un fotbalist român... Dar la Karabukspor nu au fost niciodată probleme cu banii, deși la alte echipe din Turcia au fost. E un club respectat, cu tradiție, care-și propune lucruri mari acum.

Dar de unde acest interes pentru români?
Nu știu, poate că și noi, care jucăm deja în Turcia, am făcut o figură frumoasă. Și poate de aceea sunt căutați acum și alți fotbaliști români.

Cine e românul cu cea mai bună imagine în Turcia acum?
Clar, de departe, cel mai respectat e Bogdan Stancu. Are foarte mulți ani în Turcia, în fiecare sezon e cel mai bun jucător al echipei lui, e un nume important aici și cred că acest lucru ne-a ajutat pe toți.

S-a scris despre interesul lui Galatasaray pentru Alibec. Ai auzit ceva în Turcia despre acest lucru?
Nu știu nimic, dar ar fi foarte bine pentru el dacă ar ajunge la o echipă cu asemenea nume din Turcia, chiar dacă Galata are ceva probleme în acest moment. Nu mai joacă în Europa, investițiile nu vor mai fi mari, o să plece mulți jucători. Iar lui Alibec, dacă va juca bine și la Euro, îi va crește cota foarte mult, așa că ar fi posibil să vină.

L-ai avut coleg pe Gabi Iancu în sezonul trecut. De ce nu s-a impus?
El a început foarte bine când a ajuns, a jucat foarte bine, dar apoi au fost și ceva probleme pe care le-a avut cu conducerea, câteva neînțelegeri. Dar e un fotbalist foarte talentat, e tânăr, și poate să facă mult mai mult.

Și ce îi lipsește atunci?
Clar trebuie să muncească mai mult. Mult mai mult. Și să se gândească serios la cariera lui. E prietenul meu, tot timpul aveam discuții despre fotbal, și îi spuneam asta, să fie mai ambițios și mai muncitor. Dar sunt sigur că va ajunge un fotbalist foarte mare, pentru că rar vezi o calitate atât de mare cum are el.

Când ai plecat de la Dinamo, mulți te-au criticat că ai ales o echipă de Liga a doua din Turcia.
Da, așa este. Acum sunt bucuros că am demonstrat și acelor oameni care-și dădeau cu părerea atât de repede. Bine, noi și trăim într-o țară unde sunt foarte mulți oameni răi... Acum, Karabuk e un nume și în România, se vorbește foarte mult de această echipă, înainte nu se știa nimic.

Te gândești acum din nou la echipa națională?
Eu sunt o persoană conștientă și îmi dau seama că până acum, jucând în Liga a doua, era greu să fiu chemat. Mai ales că au fost mulți jucători care evoluau bine în prima ligă în Turcia și în România. Dar clar, de acum încolo, o să fiu, sau sper să fiu iar în vizorul echipei naționale.

Când ai plecat de la Dinamo, senzația a fost că ai făcut-o cu un gust amar.
Așa este. Eu eram unul dintre cei mai criticați jucători atunci când echipa nu mergea. Ok, acceptam de multe ori asta, poate era normal, pentru că eram unul dintre jucătorii vechi, însă nu poți să accepți la nesfârșit, mai ales când știi că nu e doar vina ta. Eu pun și foarte mult suflet și de aceea am fost așa de trist când am plecat, pentru că știam cât am dat eu pentru echipă.

Ți s-a părut că erai scos țap ispășitor pentru eșecurile echipei?
Da. Și anul trecut simțeam asta. Și nu doar eu. Eram câțiva fotbaliști mai vechi la echipă și noi eram trași în față pentru ce se întâmpla pe teren și în afara lui. Cunosc toată lumea din club și știu ce vorbe ajungeau la domnul Negoiță... Erau unii oameni acolo în club care vorbeau destul de urât de mine.

Din cauză că aveai salariul mare?
Nu cred. Pentru că în ultima perioadă de la Dinamo am avut cel mai mic salariu pe puteam să-l am eu vreodată. Și nici nu am cerut ceva senzațional niciodată. Chiar dacă am venit din Italia de la un salariu foarte, foarte mare, m-am întors la Dinamo pe unul foarte mic. Și când mi s-a propus prelungirea... M-am simțit... Nu neapărat jignit, dar că nu sunt respectat cu acea ofertă.

Cum era oferta?
Păi mi se propunea un salariu și mai mic și să și semnez pe mai mulți ani. Și nu cred că era normal...

Cum ți se pare Dinamo de acum?
În sezonul trecut au avut o șansă foarte mare, au arătat ca o echipă. Eu unul nu mă așteptam să facă un sezon atât de bun când am plecat în iarnă și am văzut câte schimbări se făceau. Dar păcat că finalul nu a fost cel așteptat și nu au reușit să câștige măcar Cupa.

Și sezonul următor cum îl vezi pentru Dinamo?
Sunt mulți jucători tineri, sunt curios și eu să văd ce se va întâmpla. Ce transferuri se vor face... Acum a venit și nea Ando, îl cunosc foarte bine și știu că și dorește să se bată la campionat, să câștige trofee, și nu e ușor dacă nu se fac investiții.

Ai lucrat cu Andone, cum l-ai descrie?
Are foarte multă experiență atât fotbalistică cât și de viață Poate să-i învețe pe jucătorii tineri foarte multe lucruri. E un bun motivator înainte de meciuri. O să ajute foarte mult echipa prin ambiția pe care a avut-o și ca fotbalist și pe care o transmite și acum ca antrenor.

Poate lua Dinamo tilul în acest sezon?
Clar. Cred că asta și-au propus în primul rând suporterii, care anul trecut au făcut o atmosferă senzațională. A văzut toată Europa ce pot fanii lui Dinamo. Și acum și doresc și ei un trofeu. Îmi imaginez ce ar face dacă echipa va lua titlul, ar fi senzațional. Dar dacă nu se va întâmpla, iar se va crea o problemă între suporteri și echipă.

Te așteptai, totuși, să plece Rednic?
Nu. Pentru că, de-a lungul sezonului, am văzut ce declara. Că-și dorește foarte mult să continue și să facă performanță. Dar se poate întâmpla, apar neînțelegeri...

Anul viitor se vor împlini 10 ani de la ultimul titlu al lui Dinamo. E cea mai lungă perioadă de secetă din istoria clubului.
A fost o perioadă grea și este încă Mai ales cea din 2007, când s-au făcut multe investiții și nu au reușit să cștige nimic. Și de atunci nu s-a mai investit foarte mult, cum a făcut-o Steaua, care de aceea a câștigat atâtea campionate.

Fanii reclamă că Dinamo transferă numai jucători liberi de contract.
Mi-aș dori să se facă eforturi financiare să se aducă jucători buni, cred că acesta e cel mai important lucru. Pentru că dacă aduci un jucător liber, nu spun că e slab, dar e posibil să aibă o problemă... E liber de un an, doi, trei...

Există și un prag al salariilor oferite, iar Dinamo dă senzația că nu poate concura cu rivalele sale la acest capitol.
Nu cred că vor face față poate, când se vor bate cu Steaua și cu Astra pentru un jucător. Dar în rest nu sunt echipe în România care să se ridice la nivelul lui Dinamo.

Acum câțiva ani ai fost dorit de Reghecampf la Steaua. Cum au stat lucrurile?
Într-adevăr, au fost discuții atunci. Însă eu am vorbit și cu impresarii mei, am spus că nu-mi doream să ajung la Steaua, pentru că sunt crescut de Dinamo. Le-am zis că nu voi juca niciodată la Steaua și au înțeles toți. Nu aș fi putut, pur și simplu, aș fi dezamăgit foarte mulți oameni, nu doar suporteri, dar și din club, antrenorii mei de la copii... Așa că nu s-a ajuns la discuții foarte avansate.

Alți foști dinamoviști au ajuns la Steaua. Cum crezi că ar fi primit Țucudean de fanii lui Dinamo, dacă s-ar întoarce?
Sunt curios și eu... Nu știu cât de acceptat va fi de suporteri, chiar dacă eu știu că el ține cu Dinamo, iubește Dinamo. Și de aceea am fost surprins când a mers la Steaua, foarte surprins...

Ce nu a mers la prima ta ieșire în străinătate, la Sassuolo?
Nu știu ce s-a întâmplat, dar pentru mine a fost cea mai bună experiență. Una care m-a ajutat ca fotbalist și ca persoană. Am cunoscut acolo un antrenor foarte bun, Eusebio di Francesco, de care o să mai auziți, de la care în fiecare zi învățam câte ceva, chiar dacă nu m-a folosit foarte mult. Îmi explica mereu de ce nu joc... Însă accidentarea m-a tras în spate.

Ce te-a impresionat cel mai mult în Italia?
Ritmul antrenamentelor, clar. Ei chiar mai zâmbeau câteodată când vedeau că eu venisem destul de pregătit și ei, abia ajunși din vacanță, erau la un nivel fizic mai ridicat decât mine... A fost foarte greu pentru mine în prima perioadă la antrenamente, erau foarte grele, foarte dure... Se lucra foarte mult și forță, ceea ce în România nu se făcea atunci. Acum a început și la noi să se mai facă... Și de asta cred că nouă ne lua un an-doi să ne adaptăm când ajungeam într-un campionat puternic.

Ce alte diferențe față de fotbalul de la noi ai mai găsit?
În Italia e altă alimentație... Foarte diferită de România. Eu eram la masă așteptam să vină carnea, iar carnea nu mai venea... Îți luai vitaminele din legume, verdețuri, foarte multe fructe și cam asta era masa...

Ai simțit că ai crescut din punct de vedere fizic în Italia?
Da, enorm. Și de multe ori chiar m-am gândit că și accidentarea a venit pe această bază, că am avut o creștere foarte mare a masei musculare. Lucram forță multă mai ales la picioare.

Din punct de vedere tactic erau mari diferențe?
Aici nu. Pentru mine nu au fost probleme de ordin tactic. Lucrasem înainte și cu Bonetti la Dinamo și jucam cam același sistem la Sassuolo.

Te așteptai, totuși, să joci mai mult la Sassuolo? Ai plecat în Italia din postura de jucător de națională.
Da, dar pe lângă problema cu accidentarea a fost și concurența de la echipă. Lumea de aici se întreba cine sunt Zaza și Berardi de joacă în fața mea. Eu le povesteam tuturor ce fotbaliști sunt amândoi și acum cred că s-au convins toți. Zaza e la Euro cu Italia și se oferă zeci de milioane de euro pentru el, iar Berardi e dorit de cluburi mari din Serie A.

Care a fost cel mai greu moment din cariera ta?
Atunci când mi-a decedat tatăl. Nu am avut o susținere mai mare din partea oamenilor atunci și am fost destul de trist din această cauză, mai ales că eram un jucător tânăr. Și în acea perioadă eram fluierat, criticat, parcă nu-mi venea să cred, știind prin ce momente trec... A fost foarte greu. Nu mai puteam, îmi doream o pauză după acea perioadă cu tatăl meu. Să uit de tot. Pentru că simțeam și eu că nu-mi ies multe lucruri, sunt momente pe care nu le doresc nimănui.

Și ce crezi că trebuie să facă un fotbalist în asemenea momente, când nu-i iese jocul? Cum e cazul lui Chipciu, spre exemplu.
Nu poți să uiți fotbalul. El e un jucător foarte bun. Eu zic, însă, că e momentul ca el să plece. Să schimbe echipa, climatul, țara și cu siguranță va face treabă. Pentru că același lucru îl simțeam și eu...

Care e lucrul pe care ți-l reproșezi cel mai mult?
Că nu am fost foarte ambițios când eram foarte tânăr. Atunci trebuia să mă impun mai mult la Dinamo și la echipa națională. Poate, însă, nici fizic nu puteam mai mult. Mă gândesc la asta de multe ori. Că dacă văd acum cum mă simt fizic și cum eram atunci... E o diferență foarte mare. Trebuia, însă, să muncesc mai mult... Sunt jucători care la 18 ani au o potență fizică foarte mare. Eu, la 18 ani, nu prea simțeam potența asta. Și poate de asta îmi și lipsea încrederea în multe meciuri.

Cea mai mare dezamăgire trăită în fotbal?
Că nu am câștigat un campionat cu Dinamo. Însă tot timpul mă gândesc că niciodată nu e târziu și sper că odată și odată o să mă întorc și o să câștig campionatul cu Dinamo.

Etichete: dinamo , marius alexe , interviu exclusiv , interviu marius alexe

Digi24
A fost dat în urmărire după ce și-ar fi ucis doi vecini, însă milioane de oameni sperau să nu fie prins niciodată. Povestea lui Ou
A fost dat în urmărire după ce și-ar fi ucis doi vecini, însă milioane de oameni sperau să nu fie prins niciodată. Povestea lui Ou

Ou Jinzhong este fugar de mai bine de o săptămână. Acuzat că și-a ucis doi vecini și i-a rănit pe...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Gheorghe Hagi, managerul de la Farul Constanța / Foto: Captură Digi Sport
Întrebarea care l-a făcut pe Gică Hagi să oprească interviul: ”Nu, nu, nu! O seară bună!”

Prima soţie a lui Reghecampf povesteşte că atunci când a divorţat, Anamaria era însărcinată, la fel cum e Corina acum
mariana pfeiffer
Olimpiu Moruțan i-a cucerit pe turci! Faza de ”magician” reușită în Galatasaray - Konyaspor
Olimpiu Moruțan, după golul marcat în Galatasaray - Goztepe / Foto: Twitter@GalatasaraySK
Ce a postat Anamaria Prodan în ziua în care trebuia să facă anunțul cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf
anamaria-prodan
Ronaldo, la pământ: a ieșit de pe teren vorbind de unul singur. Solskjaer s-a dus după el și l-a enervat și mai tare
Leicester City v Manchester United - Premier League - King Power Stadium
Recomandările redacției
bancu gol
Live Video&Text Universitatea Craiova - Academica Clinceni 3-0, la Digi Sport 1. Apărarea ilfovenilor, făcută praf de 3 ori în 12 minute

Exclusiv FCSB l-a pierdut din nou pe Florin Tănase: "Are glezna cât pepenele galben!". Câți jucători mai are la dispoziție
FOTBAL:FCSB-CS MIOVENI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (16.10.2021)
Nicolae Stanciu, premiat de club la meciul cu numărul 100! Cum s-a revanșat românul de la Slavia Praga
Fotbal - Fortuna liga - 20/21 - Slavia - Sparta, 2:0, 11. 4. 2021
Când va juca Simona Halep primul meci de la Moscova. S-a decis ora de start, ÎN DIRECT la Digi Sport
BNP Paribas Open, Tennis, Day 2, Indian Wells Tennis Garden, California, USA - 07 Oct 2021
Citește și
Fanii dinamoviști au ieșit la atac. “D, te-am văzut pe pieptul unor neputincioși care te duc dintr-o mocirlă în alta”
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC ARGES, LIGA 1 CASA PARIURILOR (28.08.2021)
CSA Steaua, umilită de Dinamo în Liga Elitelor U19
dinamo u19
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Top secret: ce personaj politic important a „orchestrat" arestarea lui Gigi Becali!
Top secret: ce personaj politic important a „orchestrat" arestarea lui Gigi Becali!
Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, după ce l-a enervat Gigi Becali
Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, după ce l-a enervat Gigi Becali
Sharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni
Sharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni
Antonia, apariție de zeci de mii de like-uri. Artista a făcut furori într-o rochie elegantă din tul
Antonia, apariție de zeci de mii de like-uri. Artista a făcut furori într-o rochie elegantă din tul
România ar putea deveni o forță în lume. Comoara descoperită în Gorj
România ar putea deveni o forță în lume. Comoara descoperită în Gorj
Anunțul momentului! Anamaria Prodan a luat decizia în legătură cu Reghecampf. Ce spune impresara
Anunțul momentului! Anamaria Prodan a luat decizia în legătură cu Reghecampf. Ce spune impresara
Povestea curioasă a lui Ronaldo Deaconu. Junior la FCSB, fan Dinamo
roni
”Dacă nu joci bine, nu mai ești atractiv! Are niște obligații!”. Deian Sorescu, pus la punct de conducerea lui Dinamo
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UTA ARAD, LIGA 1 CASA PARIURILOR (2.10.2021)
Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, uimit de Ronaldo Deaconu: "Nu se poate! Ce vrei să demonstrezi?"
Ilie Dumitrescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia, apariție de zeci de mii de like-uri. Artista a făcut furori într-o rochie elegantă din tul
Antonia, apariție de zeci de mii de like-uri. Artista a făcut furori într-o rochie elegantă din tul
Digi World
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Digi Animal World
Un câine a intrat de cinci ori într-un magazin, atras de un unicorn. Ce s-a întâmplat apoi a impresionat o lume întreagă
Un câine a intrat de cinci ori într-un magazin, atras de un unicorn. Ce s-a întâmplat apoi a impresionat o lume întreagă
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate