Tennis 2024: BNP Paribas Open MAR 11
Se retrage Novak Djokovic? Declarația care i-a luat prin surprindere pe toți fanii
Nitto ATP Finals - Turin
Novak Djokovic a intrat în istoria ATP. Sârbul a doborât un nou record
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Galerie Foto Novak Djokovic, deportat din Australia. Scenariul de film trăit de sportiv, de la A la Z. Povestea completă

articol scris de Mihai Alecu
16.01.2022, 16:04

Novak Djokovic (34 de ani) a fost deportat din Australia, la 11 zile după ce tot scandalul a izbucnit. Povestea întreagă este prezentată aici, de la început, și până la momentul plecării sportivului din Australia.

djokovic
Novak Djokovic, în Australia / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Sportul mondial a suferit în ultimele zile, fie că vorbim de oameni care au fost PRO sau ANTI Djokovic. Politicul și-a făcut apariția, iar asta înseamnă mereu o bilă neagră pentru ceea ce trebuie să însemne tenisul. Bucurie, pasiune, muncă, plăcere și competitivitate.

5 ianuarie și începutul "calvarului" pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic s-a deplasat în Australia pe 5 ianuarie, cu gândul de a începe din timp pregătirile pentru Australian Open, care se desfășoară în perioada 17 - 30 ianuarie.

De aici a început visul urât pentru sârb. Sportivul s-a declarat antivaccin și a spus public că nu intenționează să se imunizeze, iar echipa sa a căutat toate metodele posibile pentru a face ca prezența pe tabloul de la Australian Open să fie acceptată. 

Din informațiile apărute la aceea vreme, Nole obținuse o scutire medicală pentru a intrat în Australia, dar pe aeroport totul s-a schimbat.


După orele de așteptare, în care a fost despărțit de echipă și i s-a luat telefonul mobil, Novak Djokovic a aflat decizia finală luată de autoritățile australiene: viza sa a fost anulată și i se pregătea deportarea.

De asemenea, Novak Djokovic a avut probleme și cu documentul de COVID-19. Nevaccinat, sârbul a primit o derogare, însă, pe aeroport, s-a ajuns la concluzia că jucătorul de tenis nu a prezentat ”suficiente dovezi” care să ateste că respectiva scutire este corect obținută, astfel că viza i-a fost anulată.

Djokovic, cazat într-un hotel cu "refugiați"

Liderul mondial a fost transportat de pe aeroport la Park Hotel, in Melbourne, unde sunt cazați în general străinii care solicită azil politic. Novak Djokovic a împărțit hotelul cu mai mulți călători din Nauru și Insula Manus.

Avocații sârbului s-au adresat instanței și au obținut o audiere, care a avut loc pe 10 ianuarie, la 5 zile de când sârbul a ajuns în Australia.

Între timp, totul a degenerat într-un scandal, iar până și președintele Serbiei a fost vehement cu situația tenismenului.

"Tocmai am încheiat o conversaţie telefonică cu Novak Djokovic. I-am spus lui Novak că toată Serbia este alături de el şi că autorităţile noastre iau toate măsurile pentru a opri cât mai curând hărţuirea celui mai bun jucător de tenis din lume.

În conformitate cu toate standardele dreptului internaţional public, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate şi adevăr", a scris Aleksandar Vucic, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Noi detalii au ieșit la iveală, care nu l-au ajutat pe sârb. Avocații sportivului  au susținut că acesta a fost testat pozitiv la Covid-19 pe 16 decembrie 2021 și, de aceea, a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia.

"Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovic nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore", au menţionat avocaţii.

Depistat pozitiv, dar prezent în spațiul public

Galerie Foto

Într-un comunicat difuzat pe 17 decembrie, Federaţia de tenis din Belgrad a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că "cel mai bun jucător de tenis al planetei" şi "deţinător a 20 de titluri de Mare Şlem" a înmânat chiar în acea zi cupe şi diplome tinerilor jucătorilor.

"Doar copiii au asistat la înmânarea cupelor, eveniment ce a avut loc la Novak tennis center" din Belgrad din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus", se mai arată în comunicat.

Totodată, Djokovic ar fi asistat cu o zi în urmă - în ziua testului pozitiv - la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial cu chipul său de către poşta sârbă. El a publicat chiar o fotografie pe Instagram.

Novak Djokovic
Novak Djokovic, la un eveniment în Serbia, organizat de poștă / Foto: Instagram/djokernole

10 ianuarie. Sârbul, lăsat să rămână în Australia și să se antreneze

Novak Djokovic a primit din nou viză din partea autorităților australiene, pe 10 ianuarie, după ce judecătorul a decis că motivul invocat, faptul că a trecut prin boală în ultimele 6 luni, este justificat.

Tot în aceeași zi, Novak Djokovic a fost transportat la un alt hotel, unde a avut posibilitatea să se antreneze. Coșmarul însă nu avea să se termine, fiindcă presa din Australia a anunțat că ministrul pe Imigrări, Alex Hawke, încă îi poate anula viza în următoarele zile.

Ministerul pentru Imigrări din Australia a transmis că are toate prerogativele pentru a-i anula din nou viza de călătorie a lui Novak Djokovic. O decizie în acest sens este așteptată în cursul zilei de marți, 11 ianuarie.

Un avocat specializat în imigrări a anunțat că viza lui Novak Djokovic va fi anulată de către Guvernul Australiei, în ciuda deciziei instanței federale.

Presa din Australia vine cu informații de ultimă oră în privința lui "Nole".  Publicația The Age scria că Novak Djokovic este suspectat că ar fi mințit în formularul completat la intrarea în Australia.

Mai exact, liderul mondial ar fi bifat că nu a călătorit cu 14 zile înainte de sosirea la Melbourne, așa cum se poate observa în formularul de mai jos. Acest lucru ar fi fals: campiontul en-titre de la Australian Open, acolo unde deține 9 titluri, un record all-time, s-ar fi aflat la Belgrad în perioada în care a fost testat pozitiv la coronavirus (n.r. 16 decembrie).

Djokovic a petrecut și Crăciunul în țara natală, după care ar fi zburat în Spania, lucru pe care nu l-a menționat în declarația completată la sosirea în Australia. "E o serioasă ofensă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni", se arată în regulile de intrare în Australia.

14 ianuarie. Viza lui Novak Djokovic, anulată din nou

Ministrul pentru Imigrări din Australia a decis ca viza lui Novak Djokovic să fie anulată, iar sârbul să fie deportat. Totuși, avocații au recurs la instanță, cu speranța că decizia va fi schimbată.

“Mi-am exercitat astăzi puterea conform secţiunii 133C(3) din Legea Migraţiei pentru a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovic pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că era în interesul public să procedez astfel.

Această decizie vine după ce Curtea Federală a decis la 10 ianuarie 2022 anularea unei hotărâri prealabile din motive de echitate procedurală.

În luarea acestei decizii am luat în calcul cu atenţie informaţii oferite de Departamentul de Interne, Poliţia de Frontieră şi de domnul Djokovic.

Guvernul Morrison este dedicat ferm protejării graniţelor Australiei, în special în ceea ce priveşte pandemia de Covid-19.

Le mulţumesc reprezentanţilor Departamentului de Interne şi Poliţiei de Frontieră, care muncesc în fiecare zi pentru a servi interesele Australiei în condiţii din ce în ce mai dificile”, a fost comunicatul semnat de Hawke.

15 ianuarie. Procesul lui Novak Djokovic cu statul Australian

După cum era de așteptat, sportivul și avocații săi au recurs la instanță. Între timp, acesta și-a recunoscut greșelile.

Novak Djokovic a recunoscutcă s-a întâlnit cu un jurnalist de la L’Equipe în decembrie 2021, deși ştia că are COVID-19, descriind acest fapt drept o "eroare de judecată".

Tenismenul sârb susține că nu ştia că este infectat cu noul coronavirus atunci când a premiat copiii de la academia lui din Belgrad, la o zi după data testului său PCR.

În privința declaraţiei prezentate autorităţilor australiene înainte de sosirea în ţară, referitoare la faptul că nu călătorise în afara Serbiei anterior, aceasta a fost completată greşit de către agentul său, a adăugat Djokovic.

Judecătorul Anthony Kelly s-a întâlnit cu avocații lui Nole, urmând ca la o zi distanță, să fie prezent și sportivul, care în ciuda informațiilor, nu s-a aflat în detenție.

Avocații se declarau încrezători că acest caz va fi rezolvat rapid și că verdictul va fi din nou unul favorabil lui Novak Djokovic.

"Ne așteptăm ca argumentele pe care le formulăm să fie mai simple și mai puține decât cele prezentate înainte de prima decizie (n.r. de desființare a anulării vizei). Argumentele prezentate în noua decizie sunt în contrast cu cele care i-au fost prezentate liderului mondial la aeroport. Inițial, s-a spus că Novak ar putea infecta alte persoane. Acum, motivele sunt diferite.", a afirmat Nick Wood.

16 ianuarie. Audierea lui Novak Djokovic

În dimineața de sâmbătă, "Nole" a avut programată o întâlnire cu reprezentanți ai autorităţilor australiene de imigrare și ulterior numărul 1 mondial a fost din nou reținut.

Novak Djokovic a ajuns din nou în custodia forţelor australiene de frontieră, care l-au plasat în detenție, la un hotel destinat refugiaților. Liderul ATP a rămas acolo până duminică, la ora locală 09:30, când a fost programată audierea finală în cazul său.

17 ianuarie. Djokovic, pierde procesul. Sârbul, DEPORTAT din Australia

Judecătorul James Allsop a anunțat decizia unanimă a Curții de a respinge apelul lui Novak Djokovic. Astfel, sârbul a fost deportat din Australia și nu va participa la Australian Open. Sportivul va trebui să suporte și cheltuielile de judecată.

 Echipa legală a lui Novak Djokovic a decis să nu folosească o cale de atac suplimentară, acceptându-și înfrângerea în procesul cu statul australian.

djoko
Novak Djokovic la plecarea din Melbourne / Foto: Twitter @Shanemcinnes

Prima reacție a lui Novak Djokovic după ce a pierdut procesul cu Australia

Astfel, numărul 1 din tenis nu numai că nu va mai participa la Australian Open 2022, dar ar putea primi interdicție trei ani de a mai intra pe tărâm australian.

”Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open!”, a fost prima reacție a lui Djokovic.

Trei judecători i-au respins în unanimitate recursul lui Nole. Ei au susținut că, într-un timp nu foarte îndelungat, va apărea și motivarea deciziei.

”Respect decizia Curții și voi coopera cu toate autoritățile în toate demersurile care vor urma pentru a pleca din această țară. Nu m-am simțit deloc confortabil să fiu în centrul atenției în ultimele săptămâni, dar sper că acum putem cu toții să ne concentrăm pe joc și pe turneul pe care îl iubesc.

Aș dori să le transmit toate gândurile mele bune celor care sunt implicați la Australian Open, jucătorilor, oficialilor turneului, celor din staff, voluntarilor.

În final, aș vrea să le mulțumesc celor din familia mea, fanilor mei, prietenilor, echipei mele, dar și celor din Serbia pentru felul și modul în care m-au susținut.

Toți ați fost o mare sursă de energie pentru mine.”, se arată în scrisoarea pe care Djokovic a făcut-o publică, la foarte puțin timp după ce a pierdut procesul cu Australia.

Alex Hawke, Ministrul Imigrației din Australia, a salutat decizia Curții Federale

Hawke a salutat decizia magistraților de a păstra anularea vizei lui Djokovic. Politicianul a explicat că hotărârea este benefică pentru granița australiană, care a fost protejată cu mare grijă încă de la începutul pandemiei de coronavirus. 

Tenismenul este nevaccinat, iar Hawke a transmis că poporul australian își dorea ca Djokovic să nu fie primit, deoarece nu avea serul administrat. 

"Salut decizia unanimă de astăzi a Curții Federale din Australia de a păstra decizia mea de a-mi exercita puterea discreționară de a-i anula viza domnului Novak Djokovic în interes public, conform Actului pentru Imigrare. Politicile puternice de protejare a graniței australiene ne-au păstrat în siguranță pe timpul pandemiei. Datorită lor, a rezultat una dintre cele mai mici rate de deces, cea mai puternică revenire economică și cea mai mare rată de vaccinare din lume.

Aceste politici sunt fundamentale și pentru a păzi coeziunea socială din Australia, care continuă să fie din ce în ce mai puternică, în ciuda pandemiei. Australienii au făcut un mare sacrificiu pentru a ajunge până aici și Guvernul Morrison este hotărât clar să își mențină poziția, așa cum se așteaptă și poporul australian.

Până astăzi, în Australia s-au administrat aproximativ 43 de milioane de doze de vaccin, iar peste 91,6% din australienii de peste 16 ani sunt vaccinați cu schema completă. Prin urmare, Australia a putut să desfășoare, pas cu pas, redeschiderea graniței internaționale, ca rezultat al acestui program de vaccinare", a transmis omul politic.

Novak Djokovic trebuie să suporte cheltuielile de judecată pentru procesul din Australia

Presa din Serbia a aflat și câți bani trebuie să dea mai exact din buzunar Djokovic, iar suma este uriașă. Conform Telegraf, "Nole" trebuie să plătească Guvernului Australian 500.000 de dolari, adică aproximativ 438.000 de euro. 

Echipa legală a lui Djokovic a acceptat acești termeni, ca urmare a deciziei de a nu folosi o cale de atac suplimentară. Ulterior, cel care e responsabil de anularea vizei, Alex Hawke, a salutat decizia unanimă a Curții Federale. 

Novak Djokovic riscă să primească și interdicție trei ani în Australia

Numărul 1 din tenis nu numai că nu va mai participa la Australian Open 2022, dar ar putea primi interdicție trei ani de a mai intra pe tărâm australian.

Trei judecători i-au respins în unanimitate recursul lui Nole. Ei au susținut că, într-un timp nu foarte îndelungat, va apărea și motivarea deciziei.

Sârbul, care a intrat în Australia pe 5 ianuarie, fără să fie vaccinat împotriva COVID-19 și a fost dus într-un centru de detenție pentru imigranți, a urmărit procesul din biroul avocaților săi, care s-au străduit să aibă pledoarii cât mai argumentate pentru a-i convinge pe cei trei judecători.

Reprezentantul sârbului a subliniat că minstrul imigrării, Alex Hawke, cel care i-a anulat viza liderului ATP, "nici nu a citit documentul primit de la jucător", care îl scutea de vaccin.

Președintele Serbiei a luat legătura cu Novak Djokovic după procesul pierdut cu Australia

Liderul Serbiei a anunțat că a vorbit cu Djokovic la scurt timp după finalul procesului și i-a transmis că îl așteaptă înapoi în Serbia, unde va fi mereu bine primit.

Vucic a avut un discurs dur la adresa australienilor, pe care i-a acuzat că au folosit degeaba argumentul ratei de vaccinare din Serbia, sub 50%, mult sub cea din Australia, de aproape 92%. Președintele a spus că procentul real din Serbia e mai degrabă 62% și a dorit să evidențieze că este mult mai mare decât al vecinilor, printre care și al României.

"Am vorbit cu el și i-am spus că abia aștept să se întoarcă în Serbia, țara lui, unde va fi mereu bine primit. Cei care cred că au arătat niște principii au arătat, de fapt, că nu au principii. Au tratat greșit un jucător de tenis timp de 10 zile pentru a-i da o decizie pe care știau că o vor da încă din prima zi.

Apoi a început hărțuiala, o vânătoare contra unei persoane și țării sale. Cu Novak, au vrut să arate cum funcționează ordinea mondială și cum pot să fie împotriva tuturor. Prin această decizie, nu l-au umilit numai pe Novak, dar și pe ei înșiși. S-a spus că rata de vaccinare e sub 50% în Serbia.

În primul rând, nu mințiți, 58% s-au vaccinat în mod oficial, dar cifra reală este mai degrabă 62%, având în vedere câți oameni trăiesc în Serbia. Rata noastră de vaccinare este mai mare decât în multe țări europene, în special din zona Bulgariei, României, Slovaciei sau Estoniei. A fost un argument fără folos", a transmis liderul Serbiei,

Novak Djokovic poate pierde locul 1 în clasamentul ATP după Australian Open

Evident, decizia magistraților australieni are și urmări pe plan sportiv pentru Djokovic. Actualul lider mondial nu are cum să-și apere cele 2.000 de puncte ATP obținute după triumful de la Melbourne și, prin urmare, va rămâne fără ele. 

Fără cele 2.000 de puncte, Djokovic rămâne momentan tot pe primul loc în clasamentul ATP, dar la o diferență extrem de mică de principalul urmăritor, Daniil Medvedev (25 de ani, locul 2 ATP). Rusul are 8.935 de puncte, iar sârbul va scădea de la 11.015 la 9.015.  

Dacă va câștiga Australian Open, Medvedev îl va depăși pe Djokovic în clasamentul ATP și va deveni lider mondial. Același lucru i se poate întâmpla și lui Alexander Zverev (24 de ani), aflat momentan pe locul 3, cu 7.970 de puncte. 

În cazul unui triumf la Melbourne, Medvedev va ajunge la 9.735 de puncte. De partea cealaltă, Zverev ar putea face 9.610 de puncte. Djokovic este lider mondial încă de pe 3 februarie 2020, bifând până în prezent 75 de săptămâni consecutive în vârf.

ATP a anunțat cine îl înlocuiește pe Novak Djokovic la Australian Open 

La scurt timp după ce tribunalul din Australia a decis ca viza lui Novak Djokovic să rămână anulată, cei de la ATP au anunțat cine urmează să fie înlocuitorul sârbului pe tabloul principal de la Australian Open, anunță Ben Rothenberg.

Salvatore Caruso, locul 150 ATP, urmează să participe la Australian Open din postura de "lucky loser", anunță sursa citată.

Australian Open trebuie să înceapă luni, pe 17 ianuarie, și urmează să se încheie pe 30 ianuarie.

  • 9 titluri are Novak Djokovic la Australian Open: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021

Etichete: tenis , novak djokovic , decizie , serbia , australia , masculin , proces , australian open , instanta , coronavirus , covid , deportat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Citește și
Foto Ana Bogdan a scris doar 3 cuvinte pe rețelele sociale, după calificarea României la turneul final BJKC
romania billie jean king cup (26)
Video Calificare de poveste! România a revenit de la 0-2 cu Ucraina, a câștigat meciul de dublu și e la turneul final al BJKC
Screenshot 2024-04-14 024850
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Decizia justiției spaniole, după ce tânăra violată a cerut ca Dani Alves să se întoarcă la închisoare
DANI ALVES LLEGA JUNTO A SU ABOGADA PARA FIRMAR A LOS JUZGADOS DE BARCELONA

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”