(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
rapid
Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Andrei Ivan a deschis scorul în Giulești
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: Rapid-Universitatea Craiova
Play-off

(P) Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

12.04.2024, 12:29

Câștigarea campionatului e obiectivul cu care pleacă la drum fiecare mare echipă, iar titlul de golgheter e distincția pe care pun ținta, an de an, cei mai importanți locuitori ai Planetei Fotbal. Așa s-a întâmplat și în sezonul 2023/2024, în care mulți granzi au rămas pe ruta câștigătoare, în timp ce unii dintre outsideri s-au transformat în certitudini și au oferit surprize care vor intra în cărțile de istorie ale celui mai frumos dintre sporturile de echipă. Chiar dacă mai au de așteptat până la primirea medaliilor și desfacerea șampaniilor, ei sunt deja campioni pe Superbet, unde Pariurile Antepost, cu cote de la 1.25 până la 50.00, au fost declarate câștigătoare înainte ca matematica să lase adversarii fără șanse. 

advertorial
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

E cazul Realului din Madrid, al lui Paris Saint-Germain, al noii senzații Bayer Leverkusen, al mașinii de fotbal olandez PSV Eindhoven și al dominantei Internazionale Milano. Dar și al lui Al Hilal, echipa saudită care a intrat și în Cartea Recordurilor cu o performanță uluitoare.

Reușește Real Madrid dubla La Liga - Liga Campionilor? Vezi Cotele Antepost înaintea returului sferturilor și alege inspirat!

Șase SuperCampioane au primit deja titlul din partea Superbet

Luna mai este cea în care se trage cortina peste campionatele de top, dar Cezarul primește ce merită și la mijloc de aprilie, pentru că pe Superbet răsplătim mai devreme inspirația! Astfel, pariorii care au mizat pe un titlu câștigat de Real Madrid (cotă 2.10 la start de sezon), PSG (cotă 1.25), Internazionale Milano (3.20), PSV Eindhoven (3.50) sau Al Hilal (3.60) au pariurile deja "verzi" cu câteva etape înaintea finalului din competițiile interne. Cine a prevăzut sezonul istoric al lui Xabi Alonso și Bayer Leverkusen se apropie de statutul de profet în ale fotbalului și se poate lăuda cu o cotă de 50.00 (!) câștigată încă din acest moment.


Leverkusen, în cursă pentru un sezon istoric: câștigă Xabi Alonso și Europa League?

O diplomă specială merge spre Al Hilal, echipa lui Neymar, Milinkovic-Savic și Mitrovic care se va încununa campioană în Arabia Saudită grație unei serii de 34 de victorii, cea mai lungă din istoria fotbalului.

Patru mașinării de goluri, patru golgheteri în avans

Nu doar cele mai bune echipe intră pe lista premianților, ci și acea specie de fotbalist (numită golgheter) care nu se poate hrăni altfel decât prin goluri și iar goluri în porțile adversarilor. În față ies Cristiano Ronaldo cu ale sale 29 de goluri pentru Al Nassr, Kylian Mbappe (24 pentru PSG), Harry Kane (32 pentru Bayern Munchen) și Lautaro Martinez (23 în tricoul lui Inter Milano). Ei au validat efortul colectiv al colegilor, la fel cum Superbet a validat câștigătoare pariurile pe obținerea titlului de golgheter de către cei patru goleadori. Și, cum Pariurile Antepost se pot combina, normalitatea din teren ar fi adus celor norocoși o cotă totală de... 39: 1.50 în cazul lui Kane, 2.50 în al lui Mbappe, 3.20 în cel al lui Ronaldo și 3.25 în dreptul lui Lautaro Martinez.

Coman, Rrahmani sau Otele? Ce spun Cotele Antepost Superbet despre cursa dintre golgheterii SuperLigii.

Să fie Pep, Arteta sau Klopp?

Patru dintre primele cinci ligi ale Europei și-au înscăunat reginele pe Superbet, dar tocmai fotbalul din Regat e responsabil cu menținerea suspansului. În Premier League se fac calcule și analize în trei direcții: Londra, Manchester și Liverpool, cu milioane de fani așteptând deznodământul bătăliei dintre Arsenal, Man. City și FC Liverpool. Diferența e infimă, iar Cotele Antepost pentru Premier League oferă multe oportunități, cu o cotă 2.50 pentru un nou titlu al lui Guardiola, o cotă de 2.75 pentru un întâi succes al lui Arteta și una de 3.25 în cazul în care Klopp va încheia descălecatul pe Anfield Road cu un al doilea trofeu de campion al Angliei.

SuperEuro, Copa America, Conference League sunt alte SuperCompetiții la care poți face diferența cu piețele de Pariuri Antepost Superbet. Iar dacă vrei să vezi cele mai tari cote prinse sau ai nevoie de păreri argumentate și ponturi ale specialiștilor te așteptăm în SuperSocial, cea mai mare rețea socială a pariorilor din România!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”
profimedia-0868753464
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
andreea-prisacariu2
Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB
Screenshot 2024-04-28 at 16.43.12
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
Recomandările redacției
rapid
Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Andrei Ivan a deschis scorul în Giulești

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor
FC Barcelona, Barca Logo THW Kiel vs. FC Barcelona, Handball, EHF Champions League, Gruppenphase, Spieltag 7, Saison 202
Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu
Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media