vizual digi
(P) Pentru istorie, pentru Europa! SuperOfertă pentru Corvinul - Oțelul, marea finală a Cupei
superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
Video ”Nu pot să neg!” Chipciu a răspuns la întrebarea despre transferul la FCSB și a spus ce mesaj i-a trimis soția sa
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!

07.05.2024, 13:49

Marți, de la ora 22:00, Parc des Princes va fi cel mai fierbinte punct din fotbalul european. PSG joacă împotriva Borussiei Dortmund, în returul semifinalelor Ligii Campionilor și speră să întoarcă rezultatul din Germania, 1-0 pentru nemți. La Superbet, partida care va decide prima finalistă a competiției beneficiază de Supercote, Cote mărite și Superpariuri. Descoperă oferta completă pentru PSG – Dortmund și alege-ți favorita!

240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Echilibru perfect

Meciul din această seară va fi al șaptelea între PSG și Borussia Dortmund. Fiecare s-a impus de câte două ori, iar alte 3 partide directe s-au încheiat la egalitate. În afara meciului tur, cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon și în faza grupelor, unde PSG a câștigat cu 2-0 pe propriul teren, remizând apoi 1-1 la Dortmund. După ce au încheiat pe locul 2 grupa în care lider a fost Borussia, parizienii au trecut în optimi de Real Sociedad și au avut o „dublă” de foc împotriva Barcelonei în sferturile de finală. Învinsă acasă cu 3-2 în tur, PSG a câștigat cu 4-1 în Catalonia, după ce a fost condusă cu 1-0, dar a avut și un om în plus timp de peste 60 de minute.

De cealaltă parte, Dortmund le-a eliminat pe PSV Eindhoven și Atletico Madrid. La fel ca PSG, și nemții au pierdut prima manșă a sferturilor de finală. După 1-2 la Madrid, „galben-negrii” au învins cu 4-2 trupa lui Simeone pe Westfalenstadion. Ajunsă pentru a cincea oară în penultimul act al celei mai importante competiții intercluburi, Borussia are motive să se teamă de returul de la Paris. În 3 din precedentele 4 deplasări din semifinale, nemții au fost învinși. Singura excepție fiind cea de la Manchester, în 1997, an în care au și câștigat singurul trofeu Champions League din palmares. 2.75 este cota Superbet pentru ca echipa lui Edin Terzic să plece neînvinsă de la Paris (pariul X2), în timp ce PSG are cotă 1.65 să se califice în finala de pe Wembley, indiferent dacă rezultatul este obținut în timpul regulamentar sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare.

Semfinalele Ligii Campionilor beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Mbappe, colecționarul de trofee

Aflat la ultimul sezon în tricoul lui PSG, după ce a refuzat prelungirea contractului, Mbappe are șansa de a părăsi Parisul cu 5 trofee. PSG este deja campioană în Ligue 1, este calificată în finala Cupei Franței și este favorită să se califice în ultimul act al Ligii Campionilor. În plus, Mbappe este lider autoritar în clasamentul golgheterilor din campionatul Franței și poate deveni și cel mai bun marcator în UCL. Momentan, starul lui PSG are 8 goluri în această ediție, la egalitate cu Harry Kane. 1.55 este cota pentru o nouă reușită a lui Mbappe în returul cu Dortmund, în timp ce din tabăra nemților, Fullkrug, autorul singurului gol din tur, a primit cotă 3.60 să înscrie din nou.


PSG - Borussia Dortmund se trăiește la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare rețea de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană: „Operațiune uriașă de salvare”
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană: „Operațiune uriașă de salvare”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp8
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
profimedia-0361486840
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
Real Madrid celebration of 36th Title of LaLiga in Cibeles, Nadrid, Spain - 12 May 2024
Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România
Screenshot 2023-12-25 at 20.26.52
Recomandările redacției
Video ”Nu pot să neg!” Chipciu a răspuns la întrebarea despre transferul la FCSB și a spus ce mesaj i-a trimis soția sa

”Rămâi la Parma?”. Răspunsul dat de Valentin Mihăilă, care intră în ultimul an de contract
mihaila
Schimbări radicale la CFR Cluj, Universitatea Craiova și Farul. Florin Prunea a dezvăluit strategia celor 3 antrenori
florin prunea
Au nevoie de 50 de milioane de euro ca să înceapă sezonul următor în liga secundă
Football Ligue 2 BKT Bordeaux vs Pau

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media