(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
CFR Cluj v BSC Young Boys - UEFA Champions League: Third Qualifying Round Leg One, Cluj-Napoca, Romania - 03 Aug 2021
Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

(P) Se acordă primele bilete pentru sferturi! Cum arată cotele Superbet pentru Liga Campionilor

05.03.2024, 14:00

Răstoarnă Bayern victoria lui Lazio din meciul tur? Va avea Real Madrid emoţii pe „Santiago Bernabeu”? Este avantajul din tur suficient pentru Paris Saint-Germain şi Manchester City? Toate aceste dileme îşi vor găsi răspuns după partidele din această săptămână din Liga Campionilor.

230304_Retur_Optimi_UCL_Digi_1060x636
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Tuchel îşi joacă postul

Bayern anticipa un parcurs lin către fazele avansate din Liga Campionilor, după ce a dominat Grupa A. Nemţii au suferit însă un şoc pe Olimpico, unde au pierdut cu 1-0 împotriva lui Lazio. Punctul de cotitură din meciul tur a fost cartonaşul roşu primit de Dayot Upamecano şi penalty-ul transformat de Ciro Immobile.

Thomas Tuchel, antrenorul care a dus-o pe PSG în finala Ligii Campionilor şi care a câştigat trofeul cu Chelsea, va pleca de la Bayern la finalul sezonului, însă mandatul tehnicianului poate fi încheiat prematur, în cazul unei eliminări în optimile de finală. Hegemonia lui Bayern din Bundesliga este la un pas de a fi încheiată de Bayer Leverkusen, astfel că salvarea lui Tuchel rămâne Liga Campionilor.

Pe de altă parte, Lazio vine în Bavaria cu un avantaj minim, insuficient însă pentru ca italienii să fie favoriţi la calificarea în sferturi. Fanii lui Lazio speră ca echipa lor să ofere surpriza sezonului şi să elimine una dintre echipele de top ale Europei, care deţine un record formidabil în ceea ce priveşte meciurile de pe teren propriu în această competiţie.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Bayern – Lazio!

PSG este cu un pas în „sferturi”


Real Sociedad a avut parte de un meci dificil în prima manşă, împotriva lui Paris Saint-Germain pe Parc des Princes. Cu toate că a făcut o primă repriză destul de bună, Sociedad nu a reuşit să profite de şansele pe care le-a avut, iar campioana Franţei a profitat şi a câştigat cu 2-0. Kylian Mbappe şi Bradley Barcola au fost cei doi marcatori din meciul tur care au adus-o pe Real Sociedad într-o situaţie dificilă, având un deficit de două goluri de recuperat.

Forma recentă a lui Sociedad nu este încurajatoare, echipa condusă de Imanol Alguacil având o serie de şapte meciuri fără victorie pe teren propriu. Pe de altă parte, PSG a ajuns la o serie de 20 de meciuri fără înfrângere, dar Luis Enrique trebuie să ia în calcul istoricul echipei sale, plin de dificultăţi în deplasările cu echipele din Spania.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Sociedad – PSG!

Victoria, singurul rezultat acceptat de Ancelotti

Real Madrid a obţinut o victorie la limită în prima manşă a duelului din optimile de finală cu RB Leipzig, datorită execuţiei senzaţionale a lui Brahim Diaz. „Galacticii” vin după un meci plin de controverse, împotriva celor de la Valencia în LaLiga. Chiar dacă golul marcat de Jude Bellingham a venit după fluierul final al arbitrului, iar Real a obţinut doar o remiză cu Valencia, echipa condusă de Carlo Ancelotti ocupă în continuare poziţia de lider în Spania.

Real Madrid porneşte cu prima şansă înaintea returului de pe „Santiago Bernabeu” şi a fost eliminată o singură dată din Liga Campionilor după ce a câştigat manşa tur, în sezonul 2018-2019, cu Ajax Amsterdam.

Leipzig vine după o victorie convingătoare în ultima etapă din Bundesliga, 4-1 cu Bochum. Cu toate că se află în cursa pentru un loc de Liga Campionilor, victoria cu Bochum a fost doar a treia din ultimele 10 meciuri. Pe „Bernabeu”, nemţii trebuie să recupereze handicapul pentru a evita a treia eliminare din ultimele patru sezoane în faza optimilor de finală. La precedenta vizită în capitala Spaniei, Leipzig a cedat 0-2 împotriva lui Real Madrid, în grupele sezonului 2022-2023.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Real Madrid – Leipzig!

City în al 9-lea cer

Într-un derby captivant al orașului Manchester, „cetăţenii” au obţinut o victorie crucială cu 3-1 împotriva rivalilor de la United, marcând a 17-a victorie într-o impresionantă serie de 19 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Cu toate că au avut parte de un început dificil după golul spectaculos al lui Marcus Rashford, City a întors rezultatul în repriza a doua, după dubla remarcabilă a lui Phil Foden și golul din ultimele momente al lui Erling Haaland. Victoria sporește șansele lui City la titlul Premier League, având în prezent doar un punct în spatele liderilor de la Liverpool, cu 11 meciuri rămase.

Privind înainte, echipa lui Pep Guardiola se confruntă cu un program dificil, având în față un sfert de finală în Cupa Angliei împotriva lui Newcastle și un duel crucial în Liga Campionilor împotriva lui Copenhaga. City este într-o poziție confortabilă după victoria cu 3-1 în prima manșă și își propune să obțină un loc în sferturi pentru a șaptea oară la rând. Cu posibilitatea de a înregistra a zecea victorie consecutivă în Liga Campionilor, City se află într-o formă de vârf, nemaifiind învinsă în niciuna dintre cele cinci întâlniri cu Copenhaga.

Pentru Copenhaga, care este în fazele eliminatorii din Liga Campionilor pentru a doua oară în istorie, confruntarea cu City reprezintă o adevărată provocare. Cu toate că au impresionat în faza grupelor, inclusiv cu o victorie împotriva lui Manchester United, aceștia au de depășit un obstacol considerabil pentru a întoarce rezultatul.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Man. City – Copenhaga!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia
man
Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Recomandările redacției
CFR Cluj v BSC Young Boys - UEFA Champions League: Third Qualifying Round Leg One, Cluj-Napoca, Romania - 03 Aug 2021
Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Gigi Becali a fost întrebat dacă le dă prime de titlu jucătorilor și a dat un răspuns neașteptat
8
Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid
Video Tottenham - Arsenal 2-3. ”Tunarii” se impun în derby, după un meci nebun / Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2
Tottenham Hotspur v Arsenal, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 15 Jan 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media