vizual digisport
(P) Egalează campioana cel mai bun start în grupe? SuperOfertă și o SuperPromoție pentru Rangers - FCSB
vizual digi sport
(P) SuperCote pentru Real - Dortmund, a noua reeditare a finalei de Ligă în sezonul imediat următor
gregory-tade
Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

(P) Spania - Croația: Primul meci tare al turneului din Germania

14.06.2024, 18:50

Spania și Croația se întâlnesc în a doua zi a turneului final continental din Germania, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 19:00, pe Olympiastadion din Berlin. Este prima partidă care are loc pe arena care va găzdui și finala și am putea spune că este și primul joc tare al întrecerii și, poate, cel mai atractiv din prima etapă a fazei grupelor. La Superbet, duelul din capitala Germaniei beneficiază de Supercote, Superpariuri, dar și de opțiunea BetBuilder. Descoperă oferta completă pentru Spania – Croația și alege-ți favorita!

240613_Spania_Croatia_Digi
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Spania a dat câte 5 goluri la amicalele din iunie

După dezamăgirea de la Cupa Mondială din 2022, Spania a schimbat selecționerul, Luis de la Fuente fiind promovat în locul lui Luis Enrique, după cinci ani la Under-19 și alți patru la Under-21. A început cu o victorie cu 3-0 în fața Norvegiei, dar apoi a pierdut în Scoția, în a doua etapă a calificărilor pentru turneul final din Germania.

Spania a mers însă foarte bine în rest. În urmă cu un an, a câștigat Nations League, după ce a trecut în Final Four de Italia (2-1) și Croația (0-0 și 5-4 după loviturile de departajare), după care a încheiat preliminariile cu victorii pe linie. “Furia Roja” nu a început extraordinar acest an, pierzând amicalul cu Columbia, 0-1 pe London Stadium. Apoi, pe Estadio Metropolitano din Madrid, a făcut un spectaculos 3-3 cu Brazilia.

În această lună, Spania a obținut două victorii de moral, în fața unor adversari mult mai slab cotați. A fost 5-0 cu Andorra, la Badajoz, și 5-1 cu Irlanda de Nord, în Mallorca. Mikel Oyarzabal a fost omul acestor jocuri, jucătorul lui Real Sociedad marcând un hat-trick în primul și încă un gol în al doilea. O reușită a lui Oyarzabal în meciul cu Croația are cotă 3.60, în timp ce golgheterul actual din lotul ibericilor, Alvaro Morata a primit cotă 2.55 să înscrie în partida de la Berlin.

În 10 confruntări cu croații, Spania s-a impus de 5 ori, remizând în două rânduri. 1.95 este cota echipei lui Luis de la Fuente să ia 3 puncte în partida de debut, față de 4.40, cât are vicecampioana mondială din 2018. Toate meciurile de la competiția din Germania beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final.

Croația speră să repete în Germania rezultatele de la Mondiale


Croația a ajuns pe podium la Cupa Mondială, chiar la prima ediție la care a participat, cea din 1998. A repetat performanța și la ultimele două ediții, ba chiar în Rusia, în 2018, a jucat finala, pe care a pierdut-o în fața Franței. Pe plan european, ex-iugoslavii n-au reușit să aibă însă aceleași performanțe, netrecând niciodată de sferturile de finală. Încearcă însă acum să treacă această barieră, în Germania, cu toate că face parte din grupa morții și va avea adversari puternici încă din start.

Anul trecut, în calificările pentru acest turneu final, Croația a mers decent, însă a început să aibă ceva emoții pe parcurs, după ce n-a luat niciun punct în octombrie, din confruntările cu Turcia și Țara Galilor. A ajuns însă în Germania, după ce le-a bătut pe Letonia și Armenia, în noiembrie. În această lună, echipa lui Zlatko Dalic a arătat că este pregătită, după ce a câștigat cu 3-0 în fața Macedoniei de Nord, la Rijeka și cu 2-1 în fața Portugaliei, la Oeiras.

Croația vine cu eternii Modric, Brozovic, Kovacic, Vida, Kramaric sau Perisic. Livakovic, Gvardiol, Juranovic, Majer, Vlasic, Pasalic, Ivanusec și Petkovic sunt alți oameni importanți din lotul lui Dalic. Kramaric este și principalul favorit să înscrie în poarta Spaniei și are cotă 4.50 pentru o reușită, în timp ce Perisic, cel mai bun marcator în activitate, a primit cotă 6.00.

Spania – Croația se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner
Aberdeen v Rangers, Cinch Scottish Premiership, Football, Pittodrie Stadium, Aberdeen, Scotland, UK - 18 Jan 2022
Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”
profimedia-0925510360
Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea
EXCLUSIVE: Shakira and her soccer star husband Gerard Pique are pictured on a yacht during their family vacation
Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3
Liga Campionilor
Recomandările redacției
gregory-tade
Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Interes uriaș! Câte bilete s-au vândut deja pentru România - Cipru, ultimul meci din Liga Națiunilor
UEFA EURO 2024: Rumänien - Ukraine; 17.06.2024 Die Rumänen feiern den Sieg mit ihren Fans UEFA EURO 2024: Rumänien - Ukr
Arestat! A condus sub influența alcoolului și a rănit grav un motociclist. A fost trei ani colegul lui Ianis Hagi + Ce riscă
alfredo-morelos
CS Rapid a reacționat, după perchezițiile făcute de DNA
HANDBAL FEMININ:RAPID BUCURESTI-CSM BUCURESTI, LIGA FLORILOR (7.02.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media