florin iacob
Mama lui Florin Iacob a murit! ”Suntem alături de căpitanul nostru”
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
Fotbalistii clujeni, printre care se află Răzvan Sava, Panagiotis Tachtsidis si Karlo Muhar / Foto: Sport Pictures
Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Exclusiv Românul care era prieten cu Sinisa Mihajlovic, dărâmat de decesul sârbului: "Am petrecut momente multe cu el și în țară"

articol scris de Digi Sport
16.12.2022, 23:32

Vestea care a surprins lumea fotbalului pe acest final de an a venit din Italia, unde sârbul Sinisa Mihajlovic (53 de ani) s-a stins din viață.

Spezia Calcio v Bologna FC - Serie A
Sinisa Mihajlovic, pe vremea când era antrenor la Bologna / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Florin Iacob a vorbit despre decesul lui Sinisa Mihajlovic

Fostul mare fotbalist și antrenor avea prieteni buni și în România. Sinisa se cunoștea bine cu agentul Florin Iacob, care a fost "dărâmat" de vestea aflată.

"O tragedie mare, nu mă gândeam, nu se arătau semnale din ceea ce venea din familia lui. Cu 3 săptămâni înainte, el a fost la o înmormântare în satul său natal, Novi Sad, un jurnalist care a scris prima carte despre el a decedat, Misha Gavrilovic. Și el s-a dus cu secundul lui și cu fratele său mai mic.

L-am cunoscut foarte bine, am petrecut momente multe cu el și în Serbia, în Italia și chiar și în România, când a venit să joace cu naționala. Era un personaj fabulos, întruchipa numai trăsături pozitive. Nu l-am auzit vreodată să vorbească de rău pe cineva, nu era arogant, era generos, sufletist, era fabulos.

Va rămâne vie amintirea lui pentru mine și probabil pentru toți care l-au cunoscut. Asa mare fotbalist cum a fost și să fie așa de modest! O persoană de a cărei relație se bucură oricine că a avut-o, emana numai energie pozitivă în jurul lui.


La un meci al Stelei Roșii cu Napoli, în Belgrad, s-au reunit toți cei care au câștigat Cupa Campionilor și era și Belo acolo. Avea aceeași carismă, același magnetism, aceeași energie pozitivă, bună dispoziție, nu știu dacă l-am văzut vreodată supărat.

Ne aducem aminte cu toții de acel incident cu Mutu, dar fratele nostru Adrian a recunoscut că l-a provocat, știindu-i firea iute. Știm de cine vorbim.

Îmi pare rău de această tragedie, dar o să rămână viu în memoria tuturor care l-au cunoscut.

Cel mai mare băiat al lui este dintr-o relație anterioară. De când s-a căsătorit cu Arianna, l-a avut alături și pe acesta, nu a făcut nicio diferență niciodată. Orice faptă a lui și ce întreprindea el se vedea personalitatea și caracterul lui.

Vorbeam cu un prieten care îl cunoaște, fostul patron de la fostul restaurant Acvarium, Boban, care mi-a dat vestea. Cu el și cu Sinisa am petrecut multe momente frumoase. Îl întrebam unde va fi înmormântat, dar toată familia lui e la Roma. Dacă va fi la Novi Sad, cu siguranță voi merge", a spus Florin Iacob, la Liga Digisport.

Sinisa Mihajlovic a murit! Sârbul a pierdut lupta cu boala la doar 53 de ani

Sinisa Mijajlovic (53 de ani) a pierdut lupta cu leucemia. Antrenorul care a fost ultima dată la Bologna, până în septembrie 2022, a scăpat de două ori de boală, însă aceasta a revenit și, din păcate, l-a răpus.

În ultimele zile din viața sa, fostul fundaș sârb le-a avut alături de el pe soția sa, Arianna și pe fiicele lui, Viktorija și Virginia.

Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat "moartea nedreaptă, prematură" a unui "soţ, tată, fiu şi frate exemplar".

Sinisa Mihajlovic a anunţat că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. El a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă, în luna iulie.

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară Bologna, care l-a demis la începutul lui septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

Etichete: sinisa mihajlovic , florin iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
Fotbalistii clujeni, printre care se află Răzvan Sava, Panagiotis Tachtsidis si Karlo Muhar / Foto: Sport Pictures
Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Denis Alibec, drum liber către FCSB!
Snapinsta.app_386644628_1334640613834721_377296787167040963_n_1080
Rică Răducanu știe cine ar trebui să fie antrenorul Rapidului: ”Să intre puțin în ei”
rica raducanu
Helmut Duckadam a pus la zid un jucător de la FCSB: "Și-a luat salariul și atât!"
FOTBAL:FC VOLUNTARI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (29.02.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media