cristiano-bergodi-digisport
Exclusiv Florin Prunea a auzit că Niculae e OUT de la Rapid și a răbufnit
daniel niculae3
Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid
coman sepsi
Exclusiv Cum a pus Sepsi mâna pe Marius Coman, ”perla coroanei” de la Corvinul. Ce salariu a primit
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Exclusiv Stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și ”Bocciu”. Arme cu muniție letală, găsite la un ultras al Rapidului

articol scris de Digi Sport
25.03.2024, 15:27

Pe 14 martie 2024, s-a aflat despre dosarul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București împotriva a 16 suporteri ai Rapidului, plus a președintelui Daniel Niculae.

politie-1
La percheziția efectuată la un ultras al Rapidului au fost găsite arme cu muniție letală și neletală / Foto: Captură video Poliția Română
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Inițial s-a aflat că ar fi vorba despre o speță legată de arme și muniții, ceea ce a creat o surpriză foarte mare mai ales că este vorba despre un oficial al unui club de fotbal, pentru ca ulterior să se afle că încălcarea legii se referă la ”constituirea unui grup infracțional și complicitate la săvârșirea de infracțiuni cu articole pirotehnice”.

La 11 zile distanță, jurnalistul Digi Sport Daniel Marcu a intrat în posesia dosarului întocmit de procurorii R.F. și V. Ș., care se întinde pe 58 de pagini și din care reies acuzațiile care le sunt aduse celor 17 persoane.

La dosar sunt mai multe discuții dintre Daniel Niculae și Liviu Ungurean. La domiciliul unui suporter au fost descoperite arme cu muniție letală și neletală, iar la alți doi s-au găsit elemente pirotehnice

parchet
Captură dosar în care sunt anchetati suporterii Rapidului / Foto: captură Digi Sport

Dintre acestea, trei persoane au fost reținute cu mandate pentru câte 30 de zile, iar împotriva a 13 dintre ei a fost instituit controlul judiciar pentru câte 60 de zile. În schimb, Niculae a fost singurul care nu a avut ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar calitatea sa în cadrul dosarului este aceea de suspect.

Dintre toți 17, doi cercetați au recunoscut o mai mică sau mai mare implicare, liderul suporterilor Liviu ”Bocciu” Ungurean a refuzat să dea declarații, 11 persoane au ”uzitat de dreptul la tăcere”, iar doi nu au recunoscut niciuna dintre faptele pentru care au fost audiați.


La unul dintre suspecți, F.V, au fost descoperite arme cu muniție letală și neletală, motiv pentru care în cazul lui a fost decisă extinderea urmăririi penale, la fel ca în cazul lui A.G și O.D, la domiciliile cărora au fost găsite elemente pirotehnice deținute ilegal.

Galerie Foto

Anchetatorii susțin că Liviu Ungurean, zis Bocciu, ar fi cel care ”conduce toate facțiunile Ultras din Peluza Nord, galeria Rapidului, anume Official Hooligans, Bombardierii, Ultras Unione, Torcida Vișinie, Maniacs, Chicos del Inferno (CDI), Legiunea Chitila, Originals, Capitalii și altele”.

La dosar sunt prezente mai multe înregistrări telefonice și filmul evenimentelor de la mai multe meciuri, începând cu 1 septembrie 2023, înaintea meciului Rapid - Dinamo, disputat pe Stadionul Giulești.

”Pe 17 octombrie 2023, la nivelul D.G.P.M.B - SERVICIUL GRUPURI INFRACTIONALE VIOLENTE s-a inregistrat procesul-verbal de sesizare din oficiu, întocmit de ofițeri de poliție judiciară din cadrul D.G.P.M.B - SERVICIUL GRUPURI INFRACTIONALE VIOLENTE, cu privire la săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat (...)

Prin ordonanța din data de 17.10.2023 a organelor de poliție s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din data de 18.02.2023 s-a dispus schimbarea încadrării juridice în ”infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat (...) și producerea, experimentarea, prelucrarea, definirea, transportul, folosirea sau orice altă operațiune cu materii explozive, efectuate fără drept”.

De asemenea, prin ordonanța din 21.02. 2024 s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, 4 (patru) infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice pentru U.L, F. V, A. C și O.D, acuzați că ”au acționat și pentru distrugerea suprafeței de joc Arena Giulești prin aruncarea de articole pirotehnice (petarde, fumigene și torțe).

În acest sens la meciurile disputate de către echipa FC Rapid București în data de 09.12.2023 cu Voluntari, 19.01.2024 cu FCU Craiova, 27.01.2024 cu Dinamo București și 03.02.2024 cu Oțelul Galați, suporteri din cadrul Peluza Nord Rapid București au aruncat articolele pirotehnice pe suprafața de joc provocând distrugeri, acțiuni huliganice prin care s-au tulburat ordinea și liniștea publice”.

Liviu Ungurean este acuzat că punea presiune pe angajați ai clubului pentru a-și atinge țintele, de genul introducerii elementelor pirotehnice pe stadion și micșorarea prețurilor la bilete

Liderul grupului, în prezent Ungurean Georgian Liviu, discuta probleme cu conducerea clubului favorit, de cele mai multe ori acestea fiind prețul tichetelor, numărul de locuri alocate gruparii, dar și spațiul de depozitare. Pe lângă acestea, exista, ca și în cazul prezent, conflicte intre 'ultras' și conducerea clubului pe anumite motive, cum ar fi prețul prea mare al biletelor sau neimplicarea în susținerea suporterilor prin diferite activități.

În aceasta situație, membrii grupului infracțional găsesc ca 'rezolvare' producerea de distrugeri asupra stadionului prin folosirea de materiale pirotehnice care pot conduce și la suspendarea terenului in vederea prejudicierii clubului și prin amendarea de către federația de fotbal a clubului F.C. Rapid București. Aceste decizii sunt luate de catre liderul grupului, Ungurean Ungurean Georgian Liviu, zis 'Bocciu'.

Privind în ansamblu activitatea suporterilor de fotbal 'ultras' din cadrul Peluzei Nord Rapid Bueurești, de a folosi în mod excesiv materiale pirotehnice, se constată fără dubiu existența unui mare risc asupra siguranței publice prin utilizarea de materiale pirotehnice.

Aeeste materiale pirotehnice pot provoca incendii, vătămări corporale sau chiar decese în rândul spectatorilor sau a personalului prezent pe stadion, precum și distrugeri asupra bunurilor. De asemenea, fumul dens și zgomotul puternic cauzat de folosirea acestora pot crea panică și duce la tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Cu toate acestea, în perioada recentă s-a observat o deviere de la acest tipar definit de către Peluza Nord Rapid Bucureăti, aceștia folosind materiale pirotehnice în mod excesiv la unele meciuri de fotbal fără a exista o rivalitate extremă (ex. FC Voluntari, CFR Cluj).

Aspectul la care se face referire anterior, rezultă și din faptul că suporterii din cadrul Peluzei Nord Rapid București, coordonați de către Ungurean Georgian-Liviu zis ,,Bocciu" aruncă materiale pirotehnice pe gazon cu preponderență în cadrul meciurilor disputate pe teren propriu, respectiv pe Arena Giulești, și mai puțin deplasări, ducând astfel la suspiciunea rezonabilă că grupul urmărește cauzarea de prejudicii asupra suprafeței de joc echipei susținute în vederea obținerii unor eventuale beneficii (ex.: scaderea preturilor biletelor).

În baza acestui conflict, Ungurean Georgian-Liviu zis 'Bocciu' caută o 'răzbunare' față de club, încercând ca la fiecare meci de fotbal disputat pe stadionul 'Giulești' să creeze prejudicii financiare clubului, astfel considerând că suporterii vor obține anumite beneficii așa cum a fost menționat mai sus”, se arată în documente.

De asemenea, anchetatorii au depus la dosar transcrierea mai multor discuții telefonice purtate cu oficiali de la CS Rapid, după ce în Sala Rapid au fost aprinse elemente pirotehnice și ar exista filmări cu cei care au introdus torțele în sală.

Plus stenograma convorbirii cu organizatorul de competiții al echipei de fotbal Rapid, amenințat dur de liderul galeriei pentru a-i face jocul. Firma care asigură paza Stadionului Giulești, BBK Guard Security Escort este condusă de fapt, conform anchetatorilor, de către Liviu Ungurean și că tocmai de aceea ar fi facilitat în mai multe rânduri introducerea elemenelor pirotehnice pe stadion.

Discuțiile telefonice dintre Liviu Ungurean și Daniel Niculae înaintea meciului Rapid - FCSB

Ridicarea suporterilor Rapidului a avut loc după meciul cu FCSB, iar înainte au fost mai multe discuții telefonice între Ungurean și Daniel Niculae. La una dintre ele, liderul fanilor cere să primească bani pentru o parte dintre torțe, iar în altele se discută cum să se procedeze pentru a nu atrage suspendarea terenului pentru Rapid.

La data de 27.01.2024, la ora 16:16:51, Ungurean Georgian-Liviu ia legatura cu Niculae George-Daniel, președintele clubului Rapid, căruia îi cere sprijin financiar pentru a achiziționa materiale pirotehnice, acesta fiind de acord, așa cum rezulta din discuția evidențiată mai jos:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, trebuie, nu?! Ia zi-mi, vii cu mine, dacă batem diseară, la doua sute de torțe?
Niculae George-Daniel: ... Da, frate, facem cumva! Cum!?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Daa?! Împarțim, că eu am pus și aseară de la mine și pun mereu și ... lângă mine nu e nimeni și nu pot nici eu să țin în cursă la nesfârșit.
Niculae George-Daniel: Da, mă, găsim! Cum sa nu facem?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?! Zic, stai, mă că-l sun pe fratele meu, pe Nico. Și ținem amandoi!
Niculae George-Daniel: Normal! Facem, da-le-n ...l
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Punem amândoi câte cinci sute, cinci sute eu, cinci sute (n.r. lei) tu și aia e!
Niculae George-Daniel: Da, nu-i problema!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Că vreau dacă vin aștia să aprindem toată peluza! Ești nebun!?
Niculae George-Daniel: Da, da!

În ziua de 09.03.2024, la ora 13:59:13, discuție între Liviu Ungurean și Daniel Niculae

UNGUREAN LIVIU-GEORGIAN: Da, prezidente!
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde, verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: La (n.r. și) cincizeci și cinci dăm drumul la imn. Probabil o să intre...pe strofa trei!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Voi începeți să dați cu ale voastre! Cât durează? Cinci minute! Cât să dureze?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect! Perfect, perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da. Nu...nu dă drumul! Si dacă dă drumul, iși asumă... își asumă arbitrul! Dar am vorbit și cu COLȚESCU și a zis, dați, bă, cu ce vreți!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da. Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: Bine. Hai! Doamne ajută!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Hai! Pup! Pup!
NICULAE GEORGE DANIEL: Te pup! Pa, pa, pa!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: Pa, pa, pa!

În ziua de 09.03.2024, la ora 13:45:58, discuție între Liviu Ungurean și Daniel Niculae

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da, prezidente!
NICULAE GEORGE DANIEL: Ce faci? Te pup!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Ce naibii? Pregatiri! Alergături!
NICULAE GEORGE DANIEL: Cred!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: E jale mare!
NICULAE GEORGE DANIEL: ...(n.l. - neinteligibil)...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Tu ce faci?
NICULAE GEORGE DANIEL: Trei ore am dormit!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Eu am dormit două! Nici n-am putut să dorm, am moțăit.
NICULAE GEORGE DANIEL: Și eu la fel! Auzi? Am vorbit cu ION mai devreme. Ăștia... arbitrul îi cheamă... la fără șase minute îi cheamă. Până mai ies ei din vestiar, cam pe la fără cinci minute sunt pe holul ăla acolo, până coboară scările.
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Așa.
NICULAE GEORGE DANIEL: Dăm drumul la... dăm drumul la fără cinci la imn, durează vreo trei și ceva. Că nu lăsăm până ... ai văzut că îi lăsăm la a treia strofă jos și cântă tot stadionul.
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da.
NICULAE GEORGE DANIEL: E OK? E OK?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: Păi... e OK! Dar să nu cumva... să nu care cumva să iasă ei, NICO! Că după aia m-o opri și pe mine să opresc meciul!
NICULAE GEORGE DANIEL: Ahh! Deci vrei măi... Păi, stai! Că oricum meciul nu începe până nu ...(n.l. - neinteligibil)...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, aia e! Păi, aia zic eu! Eu vreau... imnul să-l cântam înainte să iasă ei. Și ei chiar când sunt in gura holului și încep să iasă, atunci să mă desfăsor.
NICULAE GEORGE DANIEL: Deci, câte minute ai nevoie ca să... pentru asta?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, nu știu cât! Cam... Cred că vreo trei, patru, cinci minute.
NICULAE GEORGE DANIEL: Păi ... Arbitrul .. ăsta n-o sa dea drumul la meci dacă vede că...(n.l. - neinteligibil)...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: Păi, asta e ideea! Păi, asta e ideea!
NICULAE GEORGE DANIEL: Nu, nu, nu! Nu-i problemă! Important e să nu dăm în timpul ... când după ce fluieră începutul!
UUNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Păi, eu ce spun? Păi, dar eu ce spun? Eu asta... Că nu vreau să opresc meciul! Că ne suspendă.
NICULAE GEORGE DANIEL: Nu! Asculta-mă! Dar dacă... daca nu... Dacă voi dați, începeți dinainte ...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da.
NICULAE GEORGE DANIEL: Înainte să fluiere el, nu-i nebun să... să înceapă meciul pe petarde! El, n-ai văzut? Că e obligat să oprească! Pe petarde și pe artificii.
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, asta zic! Tu să bagi imnul... înainte să iasî jucătorii! Știi ce zic?
NICULAE GEORGE DANIEL: Păi... da, da, da! Imnul... nu! lmnul îl bag... ies pe ultimul, pe ultima strofă. Ai două minute până să fluiere el. Până să facă ei poze, oricum mai întârzie vreo trei-patru minute! Și dacă ăsta vede că sunt petarde și că sunt fumigene, o sa rămână transmisiunea live și nu da drumul la meci!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Păi, asta e ideea! Să vorbești tu cu el! Să tragă de timp!
NICULAE GEORGE-DANIEL: Hai că vorbesc acuma! Îl sun ... și te sun eu un pic mai...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Haide! Pentru mine nu-i un impediment! Eu vreau să cântăm imnul, îți dai seama! Dar nu vreau sa înceapă meciul! Că dacă începe meciul, după aia ți-l oprește și am luat suspendare!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da, da, da!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Șii nu vreau să fiu ...
NICULAE GEORGE DANIEL: Nu, nu, nu!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Ai înțeles? Asta e ideea! Că in rest...
NICULAE GEORGE-DANIEL: Nu! Atât timp cât se dau astea înainte saă se înceapă...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Si așa eu cred c-o să dea ... (...) alea de pe la tribuna l
Că am înteles că vin pe la meci azi. Și o să dea cu bombe. (...) Tre' să gestionezi bine acolo! Să trimiți o echipa de bodyguarzi ca lumea. Să stea... sa stea pe acolo pe ei!
NICULAE GEORGE DANIEL: De la a doua?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Da, noștri, da! Cică vin la meci astăzi și că vor să dea ei cu bombe, să dea cu morții lor!
NICULAE GEORGE-DANIEL: Păi, dar nu e OK! Dacă ei dau cu bombe, îi evacuam!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, asta e și ideea! Dau cu bombe, luați frumos și dați afară din stadion!
NICULAE GEORGE DANIEL: Păi, da! Hai ca vorbesc cu ION și te sun înapoi! Ca să...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Bine!
NICULAE GEORGE DANIEL: Să fie... să vedem dacă e clar. Ca...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, prezidente!
NICULAE GEORGE DANIEL: Dar ăla n-are voie să dea... N-are voie să dea drumul. Ții?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Pai, eu țin! Că de aia ți-am zis eu că eu vreau sî încep chiar când ies!
NICULAE GEORGE DANIEL: Când ies...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Că după aia, ei ajung la mijlocul terenului, termin eu și intr-un minut începe meciul, ții?
NICULAE GEORGE DANIEL: Păi da!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Eu mi-am calculat fiecare pas!
NICULAE GEORGE DANIEL: Păi, mi se pare ca la un meci, tu cu FCSB-ul, tot așa! Ați... ați... au stat, s-a întarziat începerea meciului cu vreo două-trei minute! Tot din cauza... torțelor și. ..
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da, păi au dat ei atunci!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da. Nu-i problemă! Foarte bine! Dacă dă... atât timp cât nu... nu fluiera arbitrul și nu întrerupe meciul, e perfect!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Luăm decât amenda! Asta e ideea, știi?
NICULAE GEORGE DANIEL: Exact, exact! Exact. Hai ca îl sun și te sun înapoi!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine!
NICULAE GEORGE DANIEL: Il sun pe ION și ...
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Bine. Bine, mister!
NICULAE GEORGE DANIEL: Hai! Pup!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Pup! NICULAE GEORGE DANIEL: Pa, pa, pa!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce le-a declarat Daniel Niculae anchetatorilor

Pe 14 martie, atunci când doi polițiști în civil s-au prezentat la ușa apartamentului și l-au invitat pe Daniel Niculae la parchet, oficialul Rapidului a încercat să explice de ce a discutat cu liderul galeriei de momentul pirotehnic.

”Suspectul NICULAE GEORGE-DANIEL a declarat că este necesar ca el, în calitate de președinte al clubului de fotbal FC RAPID, să permită activitatea pirotehnică (folosirea mijloacelor pirotehnice înaintea începerii meciurilor pentru a evita aplicarea sancțiunilor legale) astfel încât să nu fie folosite în timpul meciurilor (sancțiunile pentru club fiind mai aspre).

Deși suspectul nu a putut indica persoanele care fac parte din grupul infracțional organizat, acesta a arătat că folosirea mijloacelor pirotehnice este un mijloc constant de operare pentru persoanele din cadrul galeriilor de fotbal, implicit pentru Ungurean Georgian-Liviu, pe care îl recunoaște ca fiind capabil să controleze un numar semnificativ de persoane (100-200 de persoane).

Etichete: daniel niculae , dosar suporteri rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
razvan gigi (1)
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu (55 de ani) a cucerit titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic, după victoria cu...

6.000.000€ pentru Dennis Man!
Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an
benjamin-sesko
Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu
UEFA Champions League play-off first leg match Benfica vs PAOK
Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO
Romania Liga I: UTA Arad v CFR Cluj Yacoub Aly Abeid and Cristi Manea fight for the ball throughout the heavy rain durin
Recomandările redacției
coman sepsi
Exclusiv Cum a pus Sepsi mâna pe Marius Coman, ”perla coroanei” de la Corvinul. Ce salariu a primit

Neil Lennon a spus tot, după ce a semnat cu Rapid: ”E mai mare decât mă așteptam. Impresionant”
Screenshot 2024-05-21 101120
Anunțul făcut de Gigi Becali despre primul transfer al verii la FCSB + Întrebat de atacant, a țipat la Nicolae Dică
gigibecali-telefon
Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Cristi Manea. Jurnaliștii kosovari au aflat când va ajunge jucătorul la Cluj
dampe
Citește și
Exclusiv A intrat în direct și i-a ”desființat” pe șefii de la Rapid: ”La fel de vinovat ca Niculae! Să dispară!”
Dan Șucu și Victor Angelescu
Exclusiv Rapid nu a fost părăsită doar de galerie la meciul cu CFR. Cine va mai lipsi de pe stadion
conducere-rapid1
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Asalt pentru 3 fotbaliști de la Rapid. Patronul din Superliga care va negocia cu Dan Șucu pentru jucătorii giuleșteni
Asalt pentru 3 fotbaliști de la Rapid. Patronul din Superliga care va negocia cu Dan Șucu pentru jucătorii giuleșteni
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
Recalculare: Cine sunt pensionarii care pierd la pensie cei mai mulți bani? Unii rămân fără 1.000 lei
Recalculare: Cine sunt pensionarii care pierd la pensie cei mai mulți bani? Unii rămân fără 1.000 lei
Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți
Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro
dan sucu victor angelescu 13

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”