SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
Paula Badosa și Aryna Sabalenka
Video&Foto Paula Badosa, în lacrimi la meciul cu Aryna Sabalenka. Jucătoarea din Spania a abandonat meciul
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Ce "uragan"! Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. "Simo" e în finala Transylvania Open. Kontaveit e adversara sa

articol scris de Digi Sport
30.10.2021, 18:10

Simona Halep a defilat în meciul cu Marta Kostyuk, din semifinalele Transylvania Open. În direct la Digi Sport, marea noastră campioană a trecut la pas de ucraineancă, scor 6-0, 6-1.

WTA 250 Tennis: Transylvania Open 25-31 October 2021 Held In BT Arena, Cluj-Napoca, Romania - 28 Oct 2021
Simona Halep / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. Românca e în marea finală Transylvania Open

Primul set a durat 29 de minute și Halep părea că face doar un simplu antrenament. E drept că, la 3-0, ucraineanaca de 19 ani a cerut time-out medical și a revenit pe teren cu un bandaj mare la coapsa dreaptă.

Din acel moment, ea s-a deplasat mai greu pe teren, evident, și nu numai că nu a mai ajuns la toate mingile trimise de Halep, dar a și făcut multe greșeli neforțate. Mai exact, 18 în primul set, față de doar 3 ale Simonei.

Simona Halep - Anett Kontaveitt, în finala Transylvania Open, duminică, ora 17:30, în direct la Digi Sport

Startul actului secund a fost la fel ca primul, însă, surprinzător, Marta Kostuyuk a început să forțeze abia pe final. A câștigat un game, dar a fost insuficient. Ultimul game al meciului a fost cel mai lung, iar Halep s-a impus după a patra minge de meci.

Simona Halep - Marta Kostyuk s-a terminat 6-0, 6-1, iar românca merge în finală, acolo unde o va întâlni pe Anett Kontaveitt. Jucătoarea estonă, în vârstă de 25 de ani, a trecut de suedeza Rebecca Peterson cu 6-3, 6-2. Finala Simona Halep - Anett Kontaveitt se va disputa duminică, la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport.

LIVE VIDEO Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1:


UPDATE ora 18:10: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. Românca încheie cu stil, cu break, și merge în marea finală, după o oră și două minute. Performanța este una extraordinară pentru Simona Halep, care a cedat numai 12 game-uri în cele patru partide jucate până acum la Transylvania Open.

UPDATE ora 17:59: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 5-1. Indiferent cum servește Kostyuk, Halep are răspuns. Mai profită și de greșelile neforțate ale ucrainencei.

UPDATE ora 17:55: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 4-1. Românca pare să poată ajunge la absolut toate mingile și câștigă din nou pe serviciul adversarei.

UPDATE ora 17:51: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 3-1. Simona servește impecabil. A câștigat 94  la sută dintre mingile jucate cu primul serviciu. În comparație, adversara sa are un procent de 64 la sută.

UPDATE ora 17:48: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 2-1. Ucraineanca servește, dar Simo are un retur foarte bun și face primul break din actul secund.

UPDATE ora 17:45: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 1-1. Românca servește foarte bine, Kostuyk trimite afară ultima minge, iar Simo câștigă primul game din setul secund.

UPDATE ora 17:41: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 0-1. Primul game al ucrainencei în acest meci vine abia în setul secund.

UPDATE ora 17:36: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0. Românca face punct după punct, la foc automat. E adevărat că o ajută și deplasarea defectuoasă pe teren a adversarei. La finalul primului set, statistica arată 18 greșeli neforțate ale Martei, față de doar 3 ale Simonei.

UPDATE ora 17:31: Simona Halep - Marta Kostyuk 5-0. Break din nou pentru Halep, care urmează să servească pentru câștigarea primului set.

UPDATE ora 17:29: Simona Halep - Marta Kostyuk 4-0. După îngrijirile medicale primite, Kostyuk nu pare să mai poată acoperi la fel de bine terenul. Simona joacă perfect.

UPDATE ora 17:22: Simona Halep - Marta Kostyuk 3-0. Joc fără cusur al Simonei, care pare să nu-i de nicio șansă adversarei. Kostyuk cere time-out medical, pentru că simte dureeri la coapsa dreaptă.

UPDATE ora 17:19: Simona Halep - Marta Kostyuk 2-0. Românca e pe tot terenul. Ucraineanca încearcă o scurtă, Halep ajunge și o păcălește pe Marta. Super punct reușit de "Simo". După un game lung, românca face 2-0 după ce încheie game-ul cu un serviciu foarte bun.

UPDATE ora 17:11: Simona Halep - Marta Kostyuk 1-0. Start ca din tun al româncei, cu break.

UPDATE ora 17:06: Începe meciul. Kostyuk servește prima.

UPDATE ora 17:02: Jucătoarele ies la încălzire.


Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6, în prima semifinală de la Transylvania Open

Anett Kontaveit este prima finalistă de la Transylvania Open. În direct la Digi Sport 2, jucătoarea din Estonia s-a impus clar în fața ocupantei locului 99 WTA, Rebecca Peterson, scor 6-3, 6-2. Pentru Kontaveit, aceasta este a cincea finală pe care o va juca în acest an, dintre care 4 au fost în ultimele două luni.

În marea finală, Kontaveit o poate întâlni pe Simona Halep duminică. Românca are de trecut de Marta Kostyuk, azi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Estonianca a servit 7 ași și a avut nevoie doar de o oră pentru a câștiga. Kontaveit, în vârstă de 25 de ani, este a doua favorită a turneului, după Halep.

  • Transylvania Open, transmis în direct de Digi Sport, are premii totale de 235.238 de dolari.

LIVE VIDEO Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6.

UPDATE Ora 16:10 Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6. Estona încheie în forță, după un retur în afara terenului, cu game câștigat la zero. Aceasta este a noua victorie consecutivă pentru Kontaveit, care, săptămâna trecută, a câștigat turneul de la Moscova.

UPDATE Ora 15:40 Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6. Sportiva din Estonia a început ca din tun semifinala și a măturat cu adversara ei până a făcut 5-0. Mai mult, Kontaveit a avut și minge de set, numai că Rebecca a avut o tresărire de orgoliu.

Suedeza, nu numai că a salvat mingea de set, dar apoi a câștigat trei game-uri la rând. Până la urmă, Kontaveit și-a respectat blazonul și a închis primul set în favoarea ei.

UPDATE Ora 15:08 - Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 0-0. A început prima semifinală.


Știrea inițială:

Programul semifinalelor Transylvania Open

Duelul din semifinalele Transylvania Open va consemna a doua întâlnire directă dintre Rebecca Peterson și Anett Kontaveit în circuitul WTA la simplu.

Sportiva din Estonia a câștigat precedenta întâlnire, care a avut loc în 2011, la Stockholm, în minimum de seturi, 6-4, 7-6 (5).

A doua semifinală de la Transylvania Open le pune față în față pe Simona Halep, principala favorită a turneului, și Marta Kostyuk, cea care a eliminat-o pe Emma Răducanu cu un scurt 6-2, 6-1.

Duelul dintre Simona Halep și Marta Kostyuk se dispută nu mai devreme de ora 17:00 și va fi transmis de Digi Sport 2.

Simona Halep și Marta Kostyuk, la a doua întâlnire directă

Simona Halep și Marta Kostyuk s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA de simplu, tot în acest an, la Indian Wells.

Sportiva din România a câștigat jocul din Statele Unite ale Americii în două seturi, 7-6 (2), 6-1.

Etichete: transylvania open , semifinale transylvania open , simona halep - marta kostyuk , rebecca peterson - anett kontaveit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul

Țările care vor avea câte CINCI echipe în UEFA Champions League! Una dintre ele poate trimite 10 formații în cupele europene
Das Logo der UEFA Champions League mit dem Spielball. Fussball UEFA Champions League, Achtelfinale Rueckspiel: Real Madr
Exclusiv Marcel Răducanu nu vede cu ochi buni transferul lui Florinel Coman: ”Acolo te duci când ai 34-35 de ani!”
marcel-raducanu-steaua
Jucătorul Realului s-a ținut de promisiune! Ce a făcut alături de soția sa, după calificarea contra lui Man. City
mina-bonino
Citește și
Gabriela Ruse s-a emoționat la interviul dat după calificarea în sferturile de finală de la Rouen
Transylvania Open, Finals: WTA, Tennis Damen Tennis Damen 250 Tournament in Cluj-Napoca, BT Arena, 22 October 2023 Trasy
Video S-a scris istorie la Țiriac Open! Performanța remarcabilă a unui jucător de 17 ani
TENIS:JOAO FONSECA-RADU ALBOT, TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (18.04.2024)
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Video Gabriela Ruse e în ”sferturi” la Rouen! Victorie importantă în fața locului 44 WTA
2023 Internazionali BNL d’Italia - Day 2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro