Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Istvan Kovacs, păcălit? Barcola a rupt tăcerea, după ce arbitrul român l-a eliminat pe Araujo în Barcelona - PSG 1-4
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Cehia - România, Fed Cup | Halep a spulberat-o pe Siniakova și a egalat scorul după prima zi

09.02.2019, 17:22

Cehia - România Fed Cup | Cehia și România se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi. În prima partidă, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Karolina Plislova, scor 1-6, 4-6. România a egalat scorul după o evoluție entuziasmantă a Simonei Halep. Fostul număr 1 WTA a învins-o de o manieră clară pe Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-0.

bucurie halep final
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

UPDATE 17:15: FINAL DE MECI! Siniakova - Halep 4-6, 0-6! Simona a spulberat-o pe Siniakova, iar Cehia - România este 1-1 după primele două meciuri.  

UPDATE 17:15: Siniakova - Halep 4-6, 0-5! Simona este la un singur game de victorie. 


UPDATE 17:12: Siniakova - Halep 4-6, 0-4! Simona se desprinde. 

UPDATE 17:05: Siniakova - Halep 4-6, 0-3! Simona are două break-uri în setul 2. 

UPDATE 17:01: Siniakova - Halep 4-6, 0-2! Simona își consolidează break-ul.

UPDATE 16:57: Siniakova - Halep 4-6, 0-1! BREAK Halep! Ca și în primul set, Simona începe cu break, la capătul unui game echilibrat.

# Statistica primului set a meciului Siniakova - Halep

UPDATE 16:50: Siniakova - Halep 4-6! SET Halep! Simona a reușit în cele din urmă să închidă primul set! Halep a câștigat primul act după 47 de minute.

UPDATE 16:45: Siniakova - Halep 4-5! Cehoiaca a câștigat două game-uri la rând. Simona Halep urmează la serviciu și va încerca pentru a doua oară să închidă primul set.

UPDATE 16:41: Siniakova - Halep 3-5! BREAK Siniakova! Simona Halep a condus cu 40-0 și a avut în total nu mai puțin de 4 mingi de set. Surprinzător, cehoaica a reușit să facă break-ul și setul întâi continuă.

UPDATE 16:34: Siniakova - Halep 2-5! BREAK Simona! La capătul unui game care a durat peste 8 minute, Simona s-a distanțat la 5-2. A fructificat a doua minge de break și va servi pentru a încheia primul set.

UPDATE 16:25: Siniakova - Halep 2-4! Simona a revenit de la 15-30 și a câștigat game-ul. Siniakova a avut șansă bună de a beneficia de două mingi de break, dar a trimis afară într-un moment important.

UPDATE 16:20: Siniakova - Halep 2-3! Al doilea game alb reușit de Siniakova pe propriul serviciu și jucătoarea din Cehia rămâne aproape de Simona în acest prim set.

UPDATE 16:18: Siniakova - Halep 1-3! Simona continuă să-și facă fără probleme serviciul. În acest game al patrulea, a 3-a jucătoare a lumii a pierdut un singur punct.

UPDATE 16:13: Siniakova - Halep 1-2! Game alb reușit de Katerina Siniakova, dar Simona are în continuare un break în față.

UPDATE 16:10: Siniakova - Halep 0-2! Game încheiat repede de Simona. Jucătoarea noastră a finalizat cu un as și conduce cu 2-0.

UPDATE 16:08: Siniakova - Halep 0-1! BREAK Simona! Început excelent de meci pentru fostul lider WTA. Simona a reușit break-ul chiar în debutul partidei, la prima oportunitate pe care a avut-o.

UPDATE 16:00: Simona Halep și Katerina Siniakova au ieșit pe teren. În curând va începe al doilea meci al zilei din duelul Cehia - România

Cehia conduce România cu 1-0, după ce Karolina Pliskova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în două seturi, 6-1, 6-4, ÎN DIRECT la Digi Sport, în Ostravar Arena din Ostrava, în prima partidă din cadrul întâlnirii care are loc în sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup

Cehia - România, Fed Cup | Pliskova - Buzărnescu LIVE VIDEO&TEXT:

UPDATE 15:32: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 6-4! GAME, SET și MECI Karolina Pliskova! Numărul 5 WTA aduce Cehiei primul punct în confruntarea cu România. Pliskova a avut nevoie de mai puțin de o oră și jumătate pentru a încheia duelul cu Mihaela Buzărnescu. Urmează Katerina Siniakova - Simona Halep.

UPDATE 15:29: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 5-4. BREAK Pliskova! Mihaela a salvat prima minge de break a numărul 5 WTA, dar a greșit la cea de-a doua. Buzărnescu a trimis afară și Pliskova va servi pentru câștigarea partidei

UPDATE 15:23: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 4-4. Serviciul își face din nou datoria pentru Pliskova. Mihaela a condus cu 30-0 pe serviciul cehoaicei, care nu a mai cedat apoi niciun punct.

UPDATE 15:20: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 3-4. Jucătoarea noastră câștigă pe propriul serviciu și trece din nou în avantaj în acest set secund.

UPDATE 15:17: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 3-3. Game alb câștigat de Pliskova, care și-a trecut în cont și doi ași. Setul secund este unul mult mai echilibrat decât primul.

UPDATE 15:14: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 2-3. Mihaela și-a construit mult mai bine punctele în acest game, pe care l-a câștigat la 30.

UPDATE 15:09: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 2-2. Game câștigat fără emoții de Karolina Pliskova. 

UPDATE 15:05: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 1-2. Mihaela trece din nou în avantaj, la capătul unui game care a durat aproape 14 minute! În tot acest timp, jucătoarea noastră a salvat și două mingi de break.

UPDATE 14:51: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 1-1. Pliskova egalează situația în actul secund după un game foarte echilibrat, în care Mihaela a avut și o minge de break. Ca de fiecare dată, serviciul este cel care o ajută pe a 5-a jucătoare a lumii să iasă dintr-o situație dificilă.

UPDATE 14:46: Pliskova - Buzărnescu 6-1, 0-1. Game Mihaela! Jucătoarea noastră începe mai bine actul secund și câștigă pe propriul serviciu.

UPDATE 14:42: Pliskova - Buzărnescu 6-1. SET Pliskova! Karolina Pliskova încheie primul set după doar 35 de minute. Duelul a fost mai echilibrat decât o arată scorul, dar jucătoarea din Cehia a părut mereu cu un pas în fața Mihaelei.

UPDATE 14:38: Pliskova - Buzărnescu 5-1. Primul game al Mihaelei în acest meci vine după 32 de minute de joc. Pliskova va servi acum pentru câștigarea primului set.

UPDATE 14:33: Pliskova - Buzărnescu 5-0. Pliskova continuă marșul triumfal spre câștigarea primului set, unul în care serviciul funcționează excelent pentru numărul 5 WTA.

UPDATE 14:30: Pliskova - Buzărnescu 4-0. BREAK Pliskova! Mihaela a cedat pentru a doua oară pe propriul serviciu și în acest moment nu are soluții pentru jocul prestat de Pliskova.

UPDATE 14:26: Pliskova - Buzărnescu 3-0. Cehoaica a condus cu 40-0, Mihaela a revenit și a egalat, dar serviciul a ajutat-o pe Pliskova să încheie game-ul în favoarea sa.

UPDATE 14:21: Pliskova - Buzărnescu 2-0. BREAK Pliskova! Mihaela a încheiat game-ul cu o dublă greșeală și Pliskova s-a distanțat la 2-0.

UPDATE 14:17: Pliskova - Buzărnescu 1-0. Partida începe cu un game maraton, de aproape 10 minute. Mihaela a avut două mingi de break, dar game-ul a revenit în cele din urmă jucătoarei din Cehia.

UPDATE 14:07: Meciul Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu a început cu jucătoarea din Cehia la serviciu.

Cehia - România, Fed Cup |Vineri a avut loc la Ostrava tragerea la sorți a meciurilor contând pentru duelul Cehia - România, din primul tur al Grupei Mondial. Toate cele 5 meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport. Cel mai așteptat duel este fără îndoială cel dintre Simona Halep (3 WTA) și Karolina Pliskova (5 WTA), cele mai bine clasate jucătoare din cele două echipe.

Cehia - România, Fed Cup | Programul meciurilor:

Sâmbătă, 9 februarie, ora 14:00, Digi Sport 1:

Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu
urmat de:
Katerina Siniakova - Simona Halep

Duminică, 10 februarie, ora 14:00, Digi Sport 1:

Karolina Pliskova - Simona Halep
urmat de:
Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu

# Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. În funcție de rezultatele înregistrate până la acel moment, căpitanii nejucători vor alege pe cine vor trimite în teren. În mod normal, vom avea parte de un duel Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu

Cehia - România, Fed Cup | Componența echipelor

Echipa României de Fed Cup pentru întâlnirea de la sfârşitul săptămânii este formată din jucătoarele Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA).

Din echipa Cehiei fac parte jucătoarele Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) şi Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA).

Duelul Cehia - România se va disputa pe suprafaţă hard, în Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri.

Meciurile vor începe sâmbătă, de la ora 14:00, şi duminică, de la aceeaşi oră, şi vor fi transmise în direct de Digi Sport 1.

Etichete: simona halep , karolina pliskova , pliskova halep fed cup , cehia romania fed cup , cehia romania program meciuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
Istvan Kovacs, păcălit? Barcola a rupt tăcerea, după ce arbitrul român l-a eliminat pe Araujo în Barcelona - PSG 1-4

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova
mirel radoi craiova cfr cluj (11)
Phil Foden a egalat recordul lui Leo Messi și Erling Haaland
Brighton & Hove Albion v Manchester City, Premier League, Football, American Express Community Stadium, Brighton, UK - 25 Apr 2024
S-a aflat motivul pentru care Cristian Săpunaru nu a jucat în meciul Farul - Rapid 3-1
rapid final4
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”