TENNIS: JAN 21 Australian Open
Clasamentul WTA a fost actualizat: Simona Halep a coborât din nou și poate ieși din Top 10 după șapte ani și jumătate
Gabriela Ruse / Foto: Profimedia
Gabriela Ruse, de neoprit! 9 victorii consecutive în circuitul WTA și calificare pe tabloul principal de la Palermo
colaj-dumitrescu-becali
Video Exclusiv Gigi Becali, pe modul Football Manager. Cum a gândit echipa ideală de la FCSB: "Facem pressing, suntem ucigători"
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Halep - Radwanska 6-3, 2-6, 3-6. Liderul WTA a părăsit turneul de la Miami

24.03.2018, 21:05

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Miami la simplu, după înfrângerea cu Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6. Liderul tenisului mondial continuă competiția la dublu, acolo unde face cuplu cu Irina Begu

simona halep Miami WTA
Sursa foto: Getty Images
  • Liga 1: U Craiova 1948 - Dinamo, luni, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:30, Digi Sport 1

Simona Halep a avut 3 ași și 31 de lovituri câștigătoare, față de 13 de partea adversarei din Polonia, dar și mai mult decât dublul greșelilor neforțate ale Agnieszkăi Radwanska (44-18). Jucătoarea de pe primul loc în topul WTA a avut și un procentaj mai bun al primului serviciu (74%, față de 61% de partea sportivei poloneze), dar nu a reușit de fiecare dată să profite de pe urma momentelor în care a condus jocul. Halep a pierdut după o oră şi 44 de minute în fața adversarei din Polonia, care a reuşit pentru a doua oară în carieră să învingă liderul WTA, după ce în 2012 a trecut de Wozniacki. 

Jucătoarea din România a dominat primul set, în care a condus cu 2-0, 4-1, poloneza de pe locul 32 WTA s-a apropiat la 4-3, dar apoi Halep a făcut un nou break şi a închis setul cu 6-3. 

Simona Halep a evoluat mult mai slab în actul secund, în care a fost nervoasă, grăbită şi imprecisă în lovituri, astfel că Radwanska s-a desprins repede la 4-0. Halep a revenit în joc, dar nu a putut să o împiedice pe adversara ei să se impună cu 6-2. 

În decisiv, reprezentanta noastră a început foarte bine şi a condus cu 2-0, dar apoi nu a reuşit să îşi menţină nivelul, a greşit în momentele importante şi Agnieszka Radwanska a întors scorul, 2-3. Halep a reuşit egalarea, 3-3, dar apoi nu a mai reuşit să câştige niciun game până la final, comiţând erori fructificate de Radwanska (3-6). 

Radwanska are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep, Simona ieşind victorioasă în precedenta partidă, în 2016 în sferturi la Cincinnati.

În ciuda acestui eşec, Halep va rămâne lider mondial şi după turneul din Florida, deoarece daneza Caroline Wozniacki, numărul doi WTA, a pierdut în turul secund.

Halep, sfertfinalistă anul trecut la Miami Open, va primi un cec de 47.170 dolari şi 65 puncte WTA, ea urmând să evolueze în continuare la dublu, alături de Irina Begu, în optimi, contra perechii Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania). 

Turneul de la Miami continuă, ÎN DIRECT la Digi Sport.

VIDEO Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6

FOTO Statistica meciului Simona Halep - Agnieszka Radwanska


UPDATE ora 21:26: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6. Game, set și meci pentru Agnieszka Radwanska. Simona Halep a luptat din greu, însă pe parcursul meciului a pierdut din agresivitate și din claritatea loviturilor. 

VIDEO Finalul meciului dintre Simona Halep și Agnieszka Radwanska

UPDATE ora 21:21: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-5. BREAK reușit de Radwanska! Game echilibrat, dar câștigat la 30 de jucătoarea din Polonia.

UPDATE ora 21:17: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-4. Jucătoarea din Polonia revine la conducere în setul decisiv. 

UPDATE ora 21:13: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-3. Game pentru Simona Halep! A condus cu 40-15 pe propriul serviciu, dar game-ul a ajuns din nou la avantaje și Radwanska a avut apoi o minge de break. Liderul WTA și-a revenit și a luptat admirabil pentru a egala situația la game-uri în setul decisiv.

UPDATE ora 21:08: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-3. 3 game-uri la rând câștigate de sportiva din Polonia, care conduce pentru prima dată în setul decisiv. Și-a adjudecat pe propriul serviciu al doilea game ajuns la avantaje în această partidă. Radwanska a avut noroc în startul game-ului, la puntul prin care a egalat la 15, cu o lovitură trimisă în bandă și căzută lângă fileu, în terenul Simonei, care nu a mai putut ajunge la minge. Halep a salvat excelent o lovitură scurtă încercată de Radwanska, venită și la fileu, iar replica liderului WTA a lăsat-o fără reacție pe poloneză.

UPDATE ora 21:01: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-2. Break reușit de Radwanska!

UPDATE ora 20:56: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-1. Radwanska își câștigă serviciul și se apropie la un game de jucătoarea din România.

UPDATE ora 20:53: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-0. Simona Halep a câștigat și pe propriul serviciu și a luat un avans de două game-uri în startul setului decisiv.

* Raluca Olaru și colega ei, Olga Savciuk, au fost eliminate în primul tur al probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. Perechea româno - ucraineană a fost învinsă de cuplul Vania King (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia), scor 6-1, 6-1.

UPDATE ora 20:49: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 1-0. Game extraordinar și BREAK pentru Simona Halep! A câștigat la 0 primul game al setului decisiv, iar ultima minge a fost una cu adevărat superbă. Simona Halep a ajuns o minge scurtă plasată de Radwanska lângă fileu și a trimis-o într-o poziție în care poloneza nu se mai putea apăra.

VIDEO Ultima minge a primului game din setul decisiv

FOTO Statistica celui de-al doilea set

UPDATE ora 20:44: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6. SET pentru Agnieszka Radwanska!

VIDEO Finalul setului secund

UPDATE ora 20:40: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-5. Radwanska își câștigă serviciul la 30 și este la un singur game de câștigarea setului secund.

UPDATE ora 20:37: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-4. Halep a câștigat pe propriul serviciu primul game ajuns la avantaje în acest meci! Liderul WTA a salvat 3 mingi de break, după ce a fost condusă cu 15-40, apoi nu i-a lăsat nicio șansă adversarei din Polonia. Halep a încheiat game-ul cu un smash de mare efect, fără replică din partea Agnieszkăi Radwanska.

UPDATE ora 20:32: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 1-4. REBREAK reușit de Simona Halep! Liderul WTA a revenit la jocul solid din prima parte și a părut să își fi regăsit ritmul, în acest al cincilea game al setului secund. Simona Halep a încheiat game-ul cu un retur în lung de linie care a lăsat-o fără reacție pe Radwanska.

VIDEO Primul break reușit de Halep în setul secund

UPDATE ora 20:29: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-4. Încă un break pentru Radwanska! Nivelul jocului Simonei Halep a scăzut vizibil în acest set secund, iar jucătoarea din Polonia pândește fiecare greșeală și e mult mai atentă decât în prima parte.

UPDATE ora 20:25: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-3. Perioadă extraordinară pentru Radwanska. A câștigat 3 game-uri la rând și Simona Halep a dat primele semne de nervozitate în acest meci, lovind terenul cu racheta, însă fără a-i da drumul din mână. Radwanska are 3-0 în setul al doilea.

UPDATE ora 20:22: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-2. Break reușit de Agnieszka Radwanska! Început foarte bun al polonezei, care s-a impus și pe primul serviciu al Simonei Halep din acest set secund, profitând și de câteva lovituri greșite ale liderului WTA.

UPDATE ora 20:19: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-1. Poloneza a început foarte bine și i-a pus serioase probleme Simonei. Radwanska s-a impus la 0 pe propriul serviciu și conduce pentru prima dată în acest meci.

FOTO Statistica primului set

UPDATE ora 20:14: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3. SET pentru Simona Halep! A fructificat a doua minge de set pe care a avut-o și a câștigat o primă parte pe care a dominat-o clar. În acest game, Simona Halep a avut și primul as al meciului. 32 de minute a durat acest prim set al duelului pentru calificarea în optimile de finală ale turneului WTA de la Miami.

VIDEO Ultimul game al primului set

UPDATE ora 20:11: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 5-3. REBREAK reușit de Simona Halep! Foarte atentă pe serviciul adversarei, jucătoarea din România a revenit la atitudinea agresivă de la începutul meciului și a "hărțuit-o" în permanență pe Radwanska, pe care a plimbat-o de-a lungul liniei de fund. 

Jucătoarea din Polonia a avut și o lovitură foarte pretențioasă prin care a egalat la 30 în acest game: o scurtă trimisă de jos, de la nivelul gleznei, la care Simona Halep nu a mai ajuns. Liderul WTA va servi pentru câștiarea primului set.

UPDATE ora 20:05: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-3. Break reușit de Radwanska! A avut două mingi de break și a adjudecat-o pe prima, pentru a se apropia la un singur game de liderul WTA. Simona Halep a afișat o atitudine ușor schimbată față de primele game-uri ale meciului, părând ușor pasivă.

UPDATE ora 20:03: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-2. Radwanska și-a câștigat serviciul la 15 și s-a apropiat din nou la două game-uri de jucătoarea din România, care a făcut câteva greșeli neforțate în acest al șaselea game al meciului.

UPDATE ora 19:58: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-1. Simona Halep își câștigă serviciul pentru a doua oară în acest meci și are pentru prima dată 3 game-uri în fața Agnieszkăi Radwanska.

UPDATE ora 19:55: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 3-1. Încă un REBREAK, de această dată pentru Simona Halep! A refăcut diferența de două game-uri față de Radwanska. Atitudine foarte bună afișată de numărul 1 WTA, care a avut un start excelent, conducând punctele și reușind să se impună, până acum, în fața adversarei din Polonia.

UPDATE ora 19:50: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 2-1. Rebreak reușit de Radwanska! Jucătoarea din Polonia a reușit să se impună la 15 pe serviciul liderului WTA și s-a apropiat la un game de Simona Halep.

UPDATE ora 19:48: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 2-0. BREAK pentru Simona Halep! Sportiva din România a început excelent meciul și a profitat de prima șansă ivită pentru a realiza primul break din această partidă. A jucat agresiv și a pus-o foarte mult în dificultate pe Radwanska, al cărei serviciu nu a fost în cei mai buni parametri.

VIDEO Primul break al Simonei Halep

UPDATE ora 19:45: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 1-0. Simona Halep a servit prima și a câștigat primul game al meciului! A început cu o dublă greșeală la primul punct, iar din acel moment a renunțat la șapca pe care o purta pentru a-și feri ochii de soare. A câștigat game-ul la 30.

VIDEO Primul game al meciului

UPDATE ora 19:42: START al meciului dintre Simona Halep și Agieszka Radwanska, din turul 3 al turneului WTA de la Miami.

UPDATE ora 19:25: S-a încheiat meciul dintre Alexander Zverev și Daniil Medvedev (6-4, 1-6, 7-6), ultimul disputat pe terenul central de la Key Biscayne înaintea partidei dintre Simona Halep și Agieszka Radwanska. Cele două jucătoare vor intra în curând pe teren și duelul lor este așteptat să înceapă în jurul orei 19:40.

UPDATE 18:26: Simona Halep şi Agnieszka Radwanska se vor duela în direct la Digi Sport 2. Meciul va începe în jurul orei 19:20, asta pentru că partida care se dispută pe terenul central, Zverev - Medvedev, a intrat în set decisiv. 

 
Etichete: tenis , simona halep , halep , tenis halep , tenis simona halep , halep miami , simona halep miami , turneu miami , halep radwanska , miami live , miami online , halep radwanska miami , halep radwanska miami 2018

Digi24
VIDEO. De cine se teme Vladimir Putin? Jurnalistă: „Pentru autorităţi, acest lucru este ceva ciudat, de neînțeles și înfricoșător”
VIDEO. De cine se teme Vladimir Putin? Jurnalistă: „Pentru autorităţi, acest lucru este ceva ciudat, de neînțeles și înfricoșător”

Doi tineri jurnaliști se căsătoresc la Moscova pentru a nu fi obligați să depună mărturie unul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
mercato digi modificat
MERCATO 2021 | Toate transferurile verii sunt AICI. Tottenham a adus un portar de la Atalanta

A venit ”nota de plată” pentru luptătorul care a refuzat să concureze la JO după ce a aflat naționalitatea adversarului său
Fethi Nourine
Cadoul pe care și l-a făcut Anamaria Prodan, după ce s-a mutat la Dubai! În ce a investit aproape 300.000 de euro
anamaria prodan hotel
Viața Anei Maria Popescu se schimbă după ce a scris istorie la Tokyo! Câți bani primește și la ce grad militar poate avansa
Ana Maria Popescu
Ana Maria Popescu, cel mai sincer interviu după performanța uriașă de la Tokyo: "Nu-mi pasă de aurul ei, eu am 37 de ani"
Ana Maria Popescu
Recomandările redacției
colaj-dumitrescu-becali
Video Exclusiv Gigi Becali, pe modul Football Manager. Cum a gândit echipa ideală de la FCSB: "Facem pressing, suntem ucigători"

Clasamentul pe medalii la JO 2020. China conduce, pe ce loc a căzut România
Shooting - Olympics: Day 1
Video Exclusiv Gigi Becali a anunțat transferul lui Vinicius la FCSB! Ce salariu va avea fostul fundaș de la CFR Cluj
paolo vinicius
Galerie Foto Peluza Nord, un nou recital pe Arena Națională. Tănase s-a dus să cânte alături de galerie după ce a fost schimbat
tanase 2
Citește și
Elina Svitolina a anunțat sub ce nume va concura, după căsătoria cu Gael Monfils: "Tata s-ar supăra foarte tare"
Svitolina și Monfils
Gabriela Ruse și-a aflat adversara din finala de la WTA Palermo! Va înfrunta principala favorită a turneului
ruse 3
Bunicuța care a început să ridice greutăți la 71 de ani pentru a se regăsi a ajuns vedetă pe Instagram. Cum arăta la 90 de kg
Bunicuța care a început să ridice greutăți la 71 de ani pentru a se regăsi a ajuns vedetă pe Instagram. Cum arăta la 90 de kg
Galerie Foto Simona Halep a dat lovitura în afaceri! Investiția de 1.5 milioane de euro din Mamaia, un succes
Simona Halep, la hotelul din Mamaia pe care îl deține / Foto: Facebook@LOTUStudios
Ion Țiriac se uită de sus la Floyd Mayweather și la Lionel Messi! Cum arată TOP 10 cei mai bogați sportivi din istoria JO
Ion Țiriac se uită de sus la Floyd Mayweather și la Lionel Messi! Cum arată TOP 10 cei mai bogați sportivi din istoria JO
Margot Robbie, în centrul atenției la un show tv. Actrița a făcut furori într-o rochie scurtă
Margot Robbie, în centrul atenției la un show tv. Actrița a făcut furori într-o rochie scurtă
Mădălina Ghenea, senzația internetului. A pozat în cele mai atrăgătoare ipostaze, în costum de baie: "Ești de pe altă lume"
Mădălina Ghenea, senzația internetului. A pozat în cele mai atrăgătoare ipostaze, în costum de baie: "Ești de pe altă lume"
Atenție, șoferi. Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism
Atenție, șoferi. Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism
Ana Maria Popescu, un nou atac devastator: ”Am făcut maxim, la cât contează sportul în România”. Ce spune despre retragerea din scrimă
Ana Maria Popescu, un nou atac devastator: ”Am făcut maxim, la cât contează sportul în România”. Ce spune despre retragerea din scrimă
Ce veste! Primul turneu pentru Simona Halep după 3 luni de la accidentare, ÎN DIRECT la Digi Sport
Mutua Madrid Open - Day Six
”Nu am aflat de la Simona Halep!” Cum a ajuns o vedetă din WTA să petreacă vacanța în România
Garbine Muguruza
Simona Halep ar putea rata încă un turneu important! Sportiva nu se află pe tabloul principal de la Rogers Cup
Simona Halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, senzația internetului. A pozat în cele mai atrăgătoare ipostaze, în costum de baie:
Mădălina Ghenea, senzația internetului. A pozat în cele mai atrăgătoare ipostaze, în costum de baie: "Ești de pe altă lume"
Digi World
Adevărul despre vaccinurile anti-covid de la Pfizer și Astra Zeneca. Cum acționează împotriva variantei Delta
Adevărul despre vaccinurile anti-covid de la Pfizer și Astra Zeneca. Cum acționează împotriva variantei Delta
Digi Animal World
Momentul în care o femeie merge la pescuit cu un...urs. Imaginile inedite au uimit internetul
Momentul în care o femeie merge la pescuit cu un...urs. Imaginile inedite au uimit internetul
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate