simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Halep - Radwanska 6-3, 2-6, 3-6. Liderul WTA a părăsit turneul de la Miami

24.03.2018, 21:05

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Miami la simplu, după înfrângerea cu Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6. Liderul tenisului mondial continuă competiția la dublu, acolo unde face cuplu cu Irina Begu

simona halep Miami WTA
Sursa foto: Getty Images
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Simona Halep a avut 3 ași și 31 de lovituri câștigătoare, față de 13 de partea adversarei din Polonia, dar și mai mult decât dublul greșelilor neforțate ale Agnieszkăi Radwanska (44-18). Jucătoarea de pe primul loc în topul WTA a avut și un procentaj mai bun al primului serviciu (74%, față de 61% de partea sportivei poloneze), dar nu a reușit de fiecare dată să profite de pe urma momentelor în care a condus jocul. Halep a pierdut după o oră şi 44 de minute în fața adversarei din Polonia, care a reuşit pentru a doua oară în carieră să învingă liderul WTA, după ce în 2012 a trecut de Wozniacki. 

Jucătoarea din România a dominat primul set, în care a condus cu 2-0, 4-1, poloneza de pe locul 32 WTA s-a apropiat la 4-3, dar apoi Halep a făcut un nou break şi a închis setul cu 6-3. 

Simona Halep a evoluat mult mai slab în actul secund, în care a fost nervoasă, grăbită şi imprecisă în lovituri, astfel că Radwanska s-a desprins repede la 4-0. Halep a revenit în joc, dar nu a putut să o împiedice pe adversara ei să se impună cu 6-2. 

În decisiv, reprezentanta noastră a început foarte bine şi a condus cu 2-0, dar apoi nu a reuşit să îşi menţină nivelul, a greşit în momentele importante şi Agnieszka Radwanska a întors scorul, 2-3. Halep a reuşit egalarea, 3-3, dar apoi nu a mai reuşit să câştige niciun game până la final, comiţând erori fructificate de Radwanska (3-6). 

Radwanska are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep, Simona ieşind victorioasă în precedenta partidă, în 2016 în sferturi la Cincinnati.

În ciuda acestui eşec, Halep va rămâne lider mondial şi după turneul din Florida, deoarece daneza Caroline Wozniacki, numărul doi WTA, a pierdut în turul secund.

Halep, sfertfinalistă anul trecut la Miami Open, va primi un cec de 47.170 dolari şi 65 puncte WTA, ea urmând să evolueze în continuare la dublu, alături de Irina Begu, în optimi, contra perechii Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania). 

Turneul de la Miami continuă, ÎN DIRECT la Digi Sport.

VIDEO Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6

FOTO Statistica meciului Simona Halep - Agnieszka Radwanska



UPDATE ora 21:26: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6. Game, set și meci pentru Agnieszka Radwanska. Simona Halep a luptat din greu, însă pe parcursul meciului a pierdut din agresivitate și din claritatea loviturilor. 

VIDEO Finalul meciului dintre Simona Halep și Agnieszka Radwanska

UPDATE ora 21:21: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-5. BREAK reușit de Radwanska! Game echilibrat, dar câștigat la 30 de jucătoarea din Polonia.

UPDATE ora 21:17: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-4. Jucătoarea din Polonia revine la conducere în setul decisiv. 

UPDATE ora 21:13: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-3. Game pentru Simona Halep! A condus cu 40-15 pe propriul serviciu, dar game-ul a ajuns din nou la avantaje și Radwanska a avut apoi o minge de break. Liderul WTA și-a revenit și a luptat admirabil pentru a egala situația la game-uri în setul decisiv.

UPDATE ora 21:08: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-3. 3 game-uri la rând câștigate de sportiva din Polonia, care conduce pentru prima dată în setul decisiv. Și-a adjudecat pe propriul serviciu al doilea game ajuns la avantaje în această partidă. Radwanska a avut noroc în startul game-ului, la puntul prin care a egalat la 15, cu o lovitură trimisă în bandă și căzută lângă fileu, în terenul Simonei, care nu a mai putut ajunge la minge. Halep a salvat excelent o lovitură scurtă încercată de Radwanska, venită și la fileu, iar replica liderului WTA a lăsat-o fără reacție pe poloneză.

UPDATE ora 21:01: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-2. Break reușit de Radwanska!

UPDATE ora 20:56: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-1. Radwanska își câștigă serviciul și se apropie la un game de jucătoarea din România.

UPDATE ora 20:53: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 2-0. Simona Halep a câștigat și pe propriul serviciu și a luat un avans de două game-uri în startul setului decisiv.

* Raluca Olaru și colega ei, Olga Savciuk, au fost eliminate în primul tur al probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. Perechea româno - ucraineană a fost învinsă de cuplul Vania King (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia), scor 6-1, 6-1.

UPDATE ora 20:49: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 1-0. Game extraordinar și BREAK pentru Simona Halep! A câștigat la 0 primul game al setului decisiv, iar ultima minge a fost una cu adevărat superbă. Simona Halep a ajuns o minge scurtă plasată de Radwanska lângă fileu și a trimis-o într-o poziție în care poloneza nu se mai putea apăra.

VIDEO Ultima minge a primului game din setul decisiv

FOTO Statistica celui de-al doilea set

UPDATE ora 20:44: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6. SET pentru Agnieszka Radwanska!

VIDEO Finalul setului secund

UPDATE ora 20:40: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-5. Radwanska își câștigă serviciul la 30 și este la un singur game de câștigarea setului secund.

UPDATE ora 20:37: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 2-4. Halep a câștigat pe propriul serviciu primul game ajuns la avantaje în acest meci! Liderul WTA a salvat 3 mingi de break, după ce a fost condusă cu 15-40, apoi nu i-a lăsat nicio șansă adversarei din Polonia. Halep a încheiat game-ul cu un smash de mare efect, fără replică din partea Agnieszkăi Radwanska.

UPDATE ora 20:32: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 1-4. REBREAK reușit de Simona Halep! Liderul WTA a revenit la jocul solid din prima parte și a părut să își fi regăsit ritmul, în acest al cincilea game al setului secund. Simona Halep a încheiat game-ul cu un retur în lung de linie care a lăsat-o fără reacție pe Radwanska.

VIDEO Primul break reușit de Halep în setul secund

UPDATE ora 20:29: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-4. Încă un break pentru Radwanska! Nivelul jocului Simonei Halep a scăzut vizibil în acest set secund, iar jucătoarea din Polonia pândește fiecare greșeală și e mult mai atentă decât în prima parte.

UPDATE ora 20:25: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-3. Perioadă extraordinară pentru Radwanska. A câștigat 3 game-uri la rând și Simona Halep a dat primele semne de nervozitate în acest meci, lovind terenul cu racheta, însă fără a-i da drumul din mână. Radwanska are 3-0 în setul al doilea.

UPDATE ora 20:22: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-2. Break reușit de Agnieszka Radwanska! Început foarte bun al polonezei, care s-a impus și pe primul serviciu al Simonei Halep din acest set secund, profitând și de câteva lovituri greșite ale liderului WTA.

UPDATE ora 20:19: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3, 0-1. Poloneza a început foarte bine și i-a pus serioase probleme Simonei. Radwanska s-a impus la 0 pe propriul serviciu și conduce pentru prima dată în acest meci.

FOTO Statistica primului set

UPDATE ora 20:14: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-3. SET pentru Simona Halep! A fructificat a doua minge de set pe care a avut-o și a câștigat o primă parte pe care a dominat-o clar. În acest game, Simona Halep a avut și primul as al meciului. 32 de minute a durat acest prim set al duelului pentru calificarea în optimile de finală ale turneului WTA de la Miami.

VIDEO Ultimul game al primului set

UPDATE ora 20:11: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 5-3. REBREAK reușit de Simona Halep! Foarte atentă pe serviciul adversarei, jucătoarea din România a revenit la atitudinea agresivă de la începutul meciului și a "hărțuit-o" în permanență pe Radwanska, pe care a plimbat-o de-a lungul liniei de fund. 

Jucătoarea din Polonia a avut și o lovitură foarte pretențioasă prin care a egalat la 30 în acest game: o scurtă trimisă de jos, de la nivelul gleznei, la care Simona Halep nu a mai ajuns. Liderul WTA va servi pentru câștiarea primului set.

UPDATE ora 20:05: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-3. Break reușit de Radwanska! A avut două mingi de break și a adjudecat-o pe prima, pentru a se apropia la un singur game de liderul WTA. Simona Halep a afișat o atitudine ușor schimbată față de primele game-uri ale meciului, părând ușor pasivă.

UPDATE ora 20:03: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-2. Radwanska și-a câștigat serviciul la 15 și s-a apropiat din nou la două game-uri de jucătoarea din România, care a făcut câteva greșeli neforțate în acest al șaselea game al meciului.

UPDATE ora 19:58: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 4-1. Simona Halep își câștigă serviciul pentru a doua oară în acest meci și are pentru prima dată 3 game-uri în fața Agnieszkăi Radwanska.

UPDATE ora 19:55: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 3-1. Încă un REBREAK, de această dată pentru Simona Halep! A refăcut diferența de două game-uri față de Radwanska. Atitudine foarte bună afișată de numărul 1 WTA, care a avut un start excelent, conducând punctele și reușind să se impună, până acum, în fața adversarei din Polonia.

UPDATE ora 19:50: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 2-1. Rebreak reușit de Radwanska! Jucătoarea din Polonia a reușit să se impună la 15 pe serviciul liderului WTA și s-a apropiat la un game de Simona Halep.

UPDATE ora 19:48: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 2-0. BREAK pentru Simona Halep! Sportiva din România a început excelent meciul și a profitat de prima șansă ivită pentru a realiza primul break din această partidă. A jucat agresiv și a pus-o foarte mult în dificultate pe Radwanska, al cărei serviciu nu a fost în cei mai buni parametri.

VIDEO Primul break al Simonei Halep

UPDATE ora 19:45: Simona Halep - Agnieszka Radwanska 1-0. Simona Halep a servit prima și a câștigat primul game al meciului! A început cu o dublă greșeală la primul punct, iar din acel moment a renunțat la șapca pe care o purta pentru a-și feri ochii de soare. A câștigat game-ul la 30.

VIDEO Primul game al meciului

UPDATE ora 19:42: START al meciului dintre Simona Halep și Agieszka Radwanska, din turul 3 al turneului WTA de la Miami.

UPDATE ora 19:25: S-a încheiat meciul dintre Alexander Zverev și Daniil Medvedev (6-4, 1-6, 7-6), ultimul disputat pe terenul central de la Key Biscayne înaintea partidei dintre Simona Halep și Agieszka Radwanska. Cele două jucătoare vor intra în curând pe teren și duelul lor este așteptat să înceapă în jurul orei 19:40.

UPDATE 18:26: Simona Halep şi Agnieszka Radwanska se vor duela în direct la Digi Sport 2. Meciul va începe în jurul orei 19:20, asta pentru că partida care se dispută pe terenul central, Zverev - Medvedev, a intrat în set decisiv. 

 

Etichete: tenis , simona halep , halep , tenis halep , tenis simona halep , halep miami , simona halep miami , turneu miami , halep radwanska , miami live , miami online , halep radwanska miami , halep radwanska miami 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

PSG a aflat prețul! Înlocuitorul lui Kylian Mbappe costă 175.000.000€
France Kylian Mbappe Press conference at the Groupama Stadium Lyon
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
CFR Cluj, reacție categorică despre interesul lui Brighton pentru Otele: ”Nu suntem fericiți”
otele
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură