Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Halep s-a calificat în "sferturi" la Indian Wells. Strycova a abandonat la 6-3, 1-0 pentru Simona

15.03.2016, 02:25

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, după ce adversara sa din optimi, cehoaica Barbora Strycova, a abandonat la scorul de 6-3, 1-0.

simo-1
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Halep (24 ani), numărul cinci mondial şi deţinătoarea titlului la Indian Wells, a stat pe teren doar 46 de minute. Românca a început bine meciul şi a câştigat contra serviciului chiar în game-ul de debut. Apoi, însă, Strycova a jucat agresiv şi a reuşit să ia trei gaem-uri la rând.

Deşi incomodată de jocul arţăgos al adversarei, Halep a reuşit să lungească schimburile şi să aibă mai multă răbdare, așa cum Darren Cahill i-a sugerat la intervenția din primul set (Strycova conducea atunci cu 3-2), iar greşelile neforţate ale cehoaicei au venit. Halep a reuşit o serie de cinci game-uri consecutive şi a încheiat primul set în 40 de minute, cu 6-3.

Simona a luat la zero game-ul de debut al setului secund, după care Strycova (29 ani, 37 WTA) a renunţat. Strycova a avut mai multe lovituri direct câştigătoare, 5-2, dar şi mult mai multe erori neforţate, 26-16.

Halep o conduce acum pe Strycova cu 2-1 la meciurile directe, după ce aceasta s-a impus în prima partidă, în 2010, în optimi la Paris, cu 6-1, 6-4, iar Simona a câştigat în 2014, în primul tur la Beijing, cu 6-1, 6-4.


"Îmi pare rău pentru Barbora, ştiu cum e să ai probleme de sănătate. Eu am avut un start bun de meci și am reușit să câștig primul set. Este bine că am făcut puține greșeli și am reușit să țin mingea în teren. M-am mișcat bine și sper să joc și mai bine în următorul meci. Azi am jucat în condiții grele, fiind foarte cald", a comentat Simona, la finalul meciului. 

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 128.215 dolari şi 215 puncte WTA, urmând ca în sferturi să joace contra Serenei Williams, liderul mondial, care a trecut de Katerina Bondarenko, cu 6-2, 6-2.

Serena Williams are 6-1 în meciurile directe cu Halep, ultima victorie datând de anul trecut, de la Cincinnati, 6-3, 7-6 (5) în finală. Singurul succes al româncei s-a înregistrat în 2014, în grupe, la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-0, 6-2. Cele două ar fi trebuit să se întâlnească şi anul trecut la Indian Wells, dar Serena s-a retras înaintea meciului din semifinale.

AGERPRES


LIVE TEXT:

UPDATE: Simona Halep avansează în sferturile de finală de la Indian Wells după abandonul Barborei Strycova. Halep conducea cu 1-0 la seturi și 1-0 în actul secund în momentul în care sportiva din Cehia a anunțat că nu mai poate continua

UPDATE: Halep - Strycova 6-3, 1-0. GAME SIMONA! Halep servește excelent și începe cu dreptul al doilea set. Numărul 5 WTA câștigă un game alb și Strycova abandonează din cauza problemelor medicale

UPDATE: Halep - Strycova 6-3. BREAK și SET SIMONA! După 40 de minute, Simona reușește să câștige primul set, unul în care a avut un procentaj de reușită de 85 la sută la primul serviciu și în care a reușit 3 break-uri. Jucătoarea din Cehia acuză anumite probleme medicale și a cerut intervenția doctorului. Simona avut o scurtă discuție cu Darren Cahil în tot acest timp

UPDATE: Halep - Strycova 5-3. GAME SIMONA! A 5-a jucătoare a lumii își face serviciul și mai are nevoie de un singur game pentru a câștiga primul set. Halep nu a mai pierdut niciun game de la intervenția lui Cahill și pare din ce în ce mai încrezătoare

UPDATE: Halep - Strycova 4-3. BREAK SIMONA, care reușește să își adjudece un game foarte important. A fost al treilea la rând bifat de jucătoarea noastră. Simona a condus cu 40-15, dar a ratat primele două mingi de break. A salvat apoi o minge de game a cehoaicei și a reușit să câștige game-ul cu a treia minge de break. La finalul game-ului, Strycova a cerut intervenția antrenorului

UPDATE: Halep - Strycova 3-3. GAME SIMONA! Halep egalează la capătul unui game pe care l-a dominat. Strycova a făcut și câteva greșeli neforțate, iar Simona a dat impresia că și-a găsit ritmul după indicațiile primite de la Cahill

UPDATE: Halep - Strycova 2-3. REBREAK SIMONA! Halep revine în joc și reduce din diferență, apoi îl cheamă pe Darren Cahill. Antrenorul a incurajat-o pe Simona, dar i-a transmis că trebuie să muncească puțin mai mult. 

UPDATE: Halep - Strycova 1-3. BREAK pentru jucătoarea din Cehia și al treilea game consecutiv. La fel ca și în precedentele două, Simona a greșit destul de mult

UPDATE: Halep - Strycova 1-2. Simona și-a construit foarte bine câteva puncte, dar la fel ca și în game-ul precedent, a făcut mai multe erori neforțate. Barbora Strycova încheie game-ul cu un as și preia conducerea în meci

UPDATE: Halep - Strycova 1-1. REBREAK! Strycova câștigă la 0 pe serviciul Simonei și egalează situația în primul set

UPDATE: Halep - Strycova 1-0. BREAK SIMONA! Început excelent de partidă pentru jucătoarea noastră. Serviciul Strycovei nu a funcționat și Halep a avut două mingi de break, reușind să o fructifice pe a doua.

UPDATE: Cele două jucătoare au ieșit la încălzire. Partida are loc pe terenul 3. Prima care va servi va fi Strycova

UPDATE: Meciul dintre spaniolii Feliciano Lopez şi Robert Bautist Agut s-a încheiat cu victoria primului, scor 7-6,6-7, 6-4. Urmează partida dintre Simona Halep şi Barbora Strycova. Meciul va începe în aproximativ 15 de minute.

UPDATE (ora 00:03): Meciul dintre spaniolii Feliciano Lopez și Roberto Bautista Agut a intrat în setul decisiv, astfel că partida dintre Simona Halep și Barbora Strycova va începe probabil după ora 01:00.


Simona Halep (cap de serie 5) a aflat ora la care va evolua în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, împotriva Barborei Strycova (37 WTA).

Partida dintre cele două va debuta marţi spre miercuri, nu mai devreme de ora 00:00 (ora României), fiind programată a treia pe terenul 3, după două meciuri de pe tabloul masculin, Alexander Zverev - Gilles Simon şi Feliciano Lopez - Roberto Bautista Agut.

Aceasta va fi a treia partidă directă dintre cele două: reprezentanta Cehiei (29 de ani) s-a impus la Paris, în 2010, cu 6-1, 6-4, iar numărul 5 WTA şi-a luat revanşa în primul tur al turneului de la Beijing (2014), cu 6-1, 6-4.

Barbora are un start de an 2016 bun, în care a înregistrat 12 victorii şi 6 înfrângeri. A disputat finala de la Dubai, pierdută 0-6, 2-6 în faţa italiencei Sara Errani şi a "prins" şi optimile de la Australian Open (2-6, 4-6 cu Victoria Azarenka).

În 2016, Strycova şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Indian Wells, una pe care a mai atins-o în 2004, când s-a recunoscut învinsă, în optimi, de Justine Henin, 3-6, 4-6.

Câştigătoarea dintre Halep (24 de ani) şi Strycova va juca în sferturi, cel mai probabil, în faţa Serenei Williams, dacă numărul unu mondial va trece de Kateryna Bondarenko, jucătoare venită din calificări.

Partida dintre Simona Halep şi Barbora Strycova va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , indian wells , halep strycova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Recomandările redacției
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid

După ce antrenorul a confirmat negocierile, Bayern Munchen a făcut anunțul oficial
FC Bayern Munich - final training - Allianz Arena
Video Unde au fost surprinși Mihai Popescu și Louis Munteanu, cu 24 de ore înainte de FCSB - Farul
munteanu si popescu la dinamo
Real Madrid nu se opune: pleacă de la ”Galactici” după cinci ani
Soccer : Uefa Champions League 2021 2022 : Liverpool 0-1 Real Madrid
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”