Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
România continuă cu trei jucătoare în TOP 100 WTA + Ce loc ocupă acum Simona Halep
romania billie jean king cup (6)
”Fără precedent!”. Câți bani încasează România, după revenirea neverosimilă cu Ucraina și calificarea la ”Cupa Mondială”
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Ana Bogdan, învinsă de Garbine Muguruza la Hong Kong

10.10.2018, 17:02

Ana Bogdan a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza, a patra favorită, cu 6-2, 6-1, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari.

ana bogdan dulgheru
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Muguruza (25 ani, 13 WTA) a avut nevoie de doar o oră şi 15 minute pentru a obţine victoria. Ana Bogdan a reuşit doar şapte puncte în primele şase ghemuri ale meciului, dar apoi a jucat mai bine, reuşind chiar un break în primul set. Deşi a încercat să dea o replică bună şi în actul secund, Muguruza s-a impus şi mai clar, cu 6-1.

Muguruza o mai învinsese pe Ana Bogdan şi la Monterrey, anul acesta, cu 6-0, 7-5, în semifinale. Românca (25 ani, 78 WTA) va primi un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Joi, în optimi, Monica Niculescu (31 ani, 87 WTA) o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7.

_____________________________________________


UPDATE 18:46: Ana Bogdan a pierdut în 2 seturi (6-2, 6-1) cu Garbine Muguruza. 

UPDATE 18:10: Muguruza a câștigat primul set, cu scorul de 6-2.

Ana Bogdan a obținut o victorie spectaculoasă marți, împotriva lui Caroline Dolehide. În această seară, sportiva româncă joacă împotriva lui Garbine Muguruza, numărul nr 13 WTA. Partida poate fi urmărită LIVE, pe DIGI SPORT 2.

______________________________________________

Ana Bogdan s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, învingând-o dramatic pe Caroline Dolehide (SUA), 6-7 (2), 6-3, 7-5, după două ore şi jumătate.

Ana Bogdan (78 WTA) a fost foarte aproape de eliminare în faţa unei jucătoare venite din postura de lucky loser, aflată pe locul 131 WTA. Caroline Dolehide a avut 5-0 în primul set. Ana Bogdan a egalat la 5, dar s-a înclinat în tie-break. Românca şi-a adjudecat setul secund. Dolehide a condus cu 3-0 şi 5-1 în decisiv, dar a comis mai multe greşeli, iar Bogdan a salvat trei mingi de meci şi a întors soarta partidei.

Bogdan şi-a asigurat un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA şi o va întâlni în optimi pe spaniola Garbine Muguruza, locul 13 în ierarhia mondială şi cap de serie nr. 4, care a trecut lejer în două seturi, 6-3, 6-1, de conaţionala sa, Sara Sorribes, locul 86 WTA.

În primul tur al al aceleiaşi competiţii, Monica Niculescu (87 WTA) a învins-o, marţi, pe tunisianca Ons Jabeur (100 WTA), cu 4-6, 7-6 (0), 6-4.

În optimi, Niculescu o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7, victorioasă cu 3-6, 7-5, 6-1 în faţa kazahei Zarina Dias.

Niculescu joacă marţi şi în primul tur la dublu, alături de americanca Jennifer Brady, împotriva favoritelor numărul doi, Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA).

Agerpres


UPDATE 16:52 Victorie pentru Ana Bogdan! Prahoveanca s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 7-5, după două ore și 32 de minute. Sportiva noastră a revenit senzațional în setul decisiv, în care a fost condusă cu cu 5-1. A egalat și a trecut, apoi, în avantaj, după care și-a adjudecat partida la prima șansă creată. Trei mingi de meci a avut și americanca, dar Ana a revenit de fiecare dată. Superbă victorie pentru jucătoarea noastră.  

UPDATE 16:42 Fabuloasă revenirea Anei, care s-a apropiat la doar un game după ce a salvat și trei mingi de meci! 5-6

UPDATE 16:20. Setul este la discreția americancei, care conduce cu 5-1 și urmează la servicu.

UPDATE 16:00. Set pentru Ana Bogdan care duce meciul în "deciziv". 6-7, 6-3.

UPDATE 15:52. Câte un game pentru fiecare jucătoare, iar Ana Bogdan mai are nevoie de doar unul pentru a egala situația la seturi. Servește americanca. 5-2

UPDATE 15:41. Început de set secund excelent pentru Ana Bogdan, care conduce cu 4-1! 

UPDATE 15:10. Set pentru Dolehide, care și-a adjudecat tie-break-ul cu 7-2.

UPDATE 14:15. Americanca a condus cu 5-0, dar Ana a revenit fabulos și a egalat, apoi a dus setul în tie-break! 

UPDATE 14:33. Început în forță al americancei, care a bifat repede primele două game-uri. 0-2.

UPDATE 14:25 A început partida dintre Ana Bogdan și Caroline Dolehide. Americanca va servi prima.


Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, după ce a învins-o, marţi, pe Ons Jabeur (Tunisia), cu 4-6, 7-6 (0), 6-4.

Românca a obţinut victoria după un meci de mare luptă, care a durat două ore şi 39 de minute. 

Monica Niculescu (31 ani, 87 WTA) nu mai reuşise o victorie pe tabloul principal de simplu al unui turneu WTA din luna martie, de la Miami, unde a abandonat în turul al treilea.

În meciul cu Jabeur fiecare jucătoare şi-a creat 11 mingi de break, salvând doar două.

Niculescu şi-a asigurat un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7, victorioasă cu 3-6, 7-5, 6-1 în faţa kazahei Zarina Dias.

Niculescu mai câştigase o dată în faţa jucătoarei africane (24 ani, 100 WTA), anul acesta, în primul tur la Taipei City, când Jabeur a abandonat în setul secund, la 6-1, 4-0 pentru Monica.

Monica Niculescu e programată să joace marţi şi în primul tur la dublu, alături de americanca Jennifer Brady, împotriva favoritelor numărul doi, Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA).

În primul tur, Ana Bogdan o va întâlni pe Caroline Dolehide (SUA), jucătoare venită din postura de lucky loser.

Agerpres


UPDATE 12:50 Monica Niculescu obține o victorie superbă în fața tunisiencei Ons Jabeur, cu scorul de 4-6, 7-6, 6-4, și va evolua în turul secund al turneului WTA de la Hong Kong. Două ore și 40 de minute a durat partida. Jabeur a câștigat primul set, dar Monica a revenit fantastic în setul secund, pe care și l-a adjudecat în tie-break, la 0, apoi nu a mai avut emoții în "decisiv", deși adversara a dat semne de revenire pe final, când a recuperat un break.  

UPDATE 12:40 Este 5-2 pentru Monica Niculescu, care va servi pentru câștigarea partidei.

UPDATE 12:15 Monica începe bine setul secund și are deja 2-0.

UPDATE 12:05 Cele două jucătoare au ajuns în tie-break, unde Monica și-a demolat adversara, pe care l-a câștigat cu 7-0! Urmează setul decisiv.

UPDATE 11:52 Tunisianca domină finalul se set și se află la doar un game de câștigarea partidei. 4-5

UPDATE 11:28 Monica revine și egalează cu un break. 2-2.

UPDATE 11:24 Tunisianca joacă bine și în setul secund și conduce cu 2-1.

UPDATE 11:09 Monica Niculescu a pierdut primul set al partidei cu Ons Jabeur, scor 4-6. Tunisianca a reușit trei game-uri consecutive.

UPDATE, ora 10:49. Echilibrul se menține și după al șaselea game. La 2-1, Monica a făcut break, dar a pierdut game-ul următor. 3-3.

UPDATE, ora 10: 23. Monica a început cu stângul partida, Jabeur bifând primul break, dar sportiva noastră și-a revenit imediat și a egalat scorul. 1-1.

UPDATE, ora 10:12. A început partida.


România este reprezentată de două jucătoare pe tabloul principal al turneului WTA de la Hong Kong, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport. Marti, in a doua zi a competitiei, Monica Niculescu va debuta împotriva tunisiencei Ons Jabeur. Partida este programată să înceapă în jurul orei 10:00 și va putea fi urmarită ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO pe www.digisport.ro.

Monica Niculescu (87 WTA) traversează o perioadă foarte grea și nu reșește să își regăsească jocul: în ultimele 9 meciuri pe hard a pierdut 8 și a câștigat un singur duel. De partea cealaltă, Jabeur (100 WTA) are un final de sezon foarte bun, aceasta reușind să învingă câteva adversare care erau mult peste nivelul ei, printre care și pe Simona Halep, care s-a retras recent din turneul de la Beijing din cauza problemelor medicale la spate.

Va fi a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, precedenta având loc în debutul sezonului, în turneul de la Taipei, unde Ons Jabeur a abandonat la scorul de 6-1 4-0 în favoarea Monicăi Niculescu.

Tot marți, de la ora 14:00, Ana Bogdan (78 WTA) va debuta și ea în competiție împotriva americancei Caroline Dolehide (131 WTA). Meciul din turneul de la Hong-Kong va fi a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, precedenta având loc la Luxemburg, în 2017, încheiată cu victoria Anei Bogdan în 3 seturi.

PROGRAMUL ZILEI LA WTA Hong Kong (ziua 2), ÎN DIRECT la Digi Sport 2:

Monica NICULESCU (ROU) - Ons JABEUR (TUN) - 10:00
Samantha STOSUR (AUS) - Nao HIBINO (JPN)
Ana BOGDAN (ROU) - Caroline DOLEHIDE (USA) - aprox ora 14:00
Elina SVITOLINA (UKR) - Priscilla HON (AUS)
Monica NICULESCU (ROU)/Jennifer BRADY (USA) - Alicja ROSOLSKA (POL)/bigail SPEARS (USA) - aprox. ora 16:00 / DGS 4

 

Etichete: monica niculescu , ana bogdan , wta hong kong , wta hong kong ziua 2 , monica niculescu - ons jabeur , ana bogdan - caroline dolehide


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Neașteptat! Doar două jucătoare din România au reacționat după calificarea din Billie Jean King Cup
romania billie jean king cup (11)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”