Simona Halep
Simona Halep mai are nevoie doar de o victorie pentru a fi sigură de locul 2 WTA. Singura care o mai poate depăși
Simona Halep
Simona Halep a mai câştigat o anchetă pe site-ul WTA, pentru al treilea an consecutiv
Șefii lui Lazio îi pregătesc un succesor lui Ștefan Radu! Au luat legătura cu celebrul Mino Raiola
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 6-4! Revenire uriașă a Simonei, în decisiv. 5 game-uri consecutive pentru finala la Doha

15.02.2019, 17:43

Simona Halep, locul 3 WTA şi principala favorită, s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916.131 dolari, învingând-o pe ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 3-6, 6-4, după ce adversara sa a condus cu 4-1 în setul decisiv.

halep1
Simona Halep s-a calificat în finala de la Doha, după o victiorie uriașă cu Elina Svitolina
  • Fotbal Club (sâmbătă, ora 19:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal European (duminică, ora 17:30, Digi Sport 1)

Svitolina (7 WTA) a avut trei mingi de 5-1 în decisiv, dar Halep a reuşit să întoarcă scorul şi să câştige cu 6-4, după cinci game-uri la rând, în două ore şi 4 minute.

Halep a dominat primul set şi s-a impus cu 6-3, în actul secund Svitolina a jucat mai bine şi a profitat de erorile tot mai multe făcute de româncă (6-3), iar în setul al treilea ucraineanca a controlat prima parte, însă Halep nu a cedat şi a avut o revenire de poveste.

Cele două sunt la egalitate acum, 4-4, după ce Svitolina câştigase ultimele trei confruntări, cea mai recentă anul trecut în finala de la Roma, cu 6-0, 6-4.

Halep, care de luni va fi numărul doi mondial, a avut un as, a comis 2 duble greşeli, fără a avea procentaje foarte mari la serviciu. Svitolina a reuşit 2 aşi, a făcut 3 duble greşeli, a avut mai multe mingi direct câştigătoare (30-24) şi mai puţine erori neforţate (35-37). De remarcat că fiecare jucătoare a adunat 97 de puncte.

Simona Halep, campioană în 2014 şi semifinalistă anul trecut, va juca în ultimul act contra învingătoarei dintre germanca Angelique Kerber şi belgianca Elise Mertens. Halep şi-a asigurat un cec de 84.850 dolari şi 305 puncte WTA.


UPDATE 17:46: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 6-4! GAME, SET, MECI, Halep! Simona câștigă 5 game-uri consecutive și e în FINALĂ la Doha.

UPDATE 17:42: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 5-4! BREAK, Halep! Simona joacă fabulos și ajunge la 30-0. Urmează două mingi cedate ușor de Halep. Un punct senzațional făcut de Simona îi aduce mingea de break. E din nou egalitate, după o ramă a Simonei. Simona ratează incredibil încă o șansă de break și are o reacție nervoasă. Încă un punct minunat făcut de Simona o aduce din nou la un pas de break.

UPDATE 17:36: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 4-4! Game, Halep! Simona joacă din ce în ce mai bine, iar Svitolina scade nivelul. E game alb Simona.

UPDATE 17:33: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 3-4! BREAK, Halep! Elina începe să greșească și Simona are 30-15. Urmează o lovitură senzațională a Simonei care are mingi de break. Svitolina servește bine și o anulează pe prima. E BREAK Simona!

UPDATE 17:29: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 2-4! Game, Halep! Halep nu dă semne de revenire și Svitolina rămâne la conducerea jocului, lovind de două ori direct câștigător. Halep revine și egalează la 30. Simona trece în avantaj, după un raliu terminat cu o minge trimisă în fileu de Svitolina, care apoi urcă la fileu și egalează. Nici scurta nu o ajută pe româncă și adversara ei are o șansă de break. Simona o anulează și trece în avantaj, cu o diagonală perfectă. La egalitate, Simona face o dublă greșeală, dar câștigă apoi încă un raliu. Vine rândul Svitolinei să trimită mult afară. Halep alternează greșelile neforțate cu loviturile direct câștigătoare. Vine rândul Svitolinei să facă un punct uriaș. Încă o șansă de break pentru Svitolina, anulată cu un backhand perfect. Elina greșește și Simona are o nouă șansă de game, fructificată.

UPDATE 17:18: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 1-4! Game, Svitolina! Simona are o șansă uriașă să ajungă la 30-0, dar trimite puțin afară. Astfel, se face 30-15 pentru Elina, după o nouă greșeală a româncei, iar ucraineanca lovește apoi spectaculos în lung de linie. E 4-1 pentru Svitolina, care e la două game-uri de câștigarea meciului.

UPDATE 17:15: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 1-3! Game, Halep! Svitolina greșește și ea și Halep câștigă primul punct al game-ului. Elina ripostează și lovește perfect în lung de linie, 15-15. Vine rândul Simonei să trimită un forehand perfect. Halep apasă pe accelerație, dar Svitolina ripostează din nou. Este egalitate. Simona profită de o minge trimisă în aut și punctează pe tabelă.

UPDATE 17:10: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-3! Game, Svitolina! Elina confirmă break-ul și are un avantaj consistent în startul setului decisiv.

UPDATE 17:08: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-2! BREAK, Svitolina! Halep se grăbește și pierde prea ușor primele două puncte. O ajută apoi serviciul. Apoi, Simona este din nou lipsită de inspirație și Svitolina găsește passing-ul. Simona anulează prima minge de break cu o lovitură direct câștigătoare. Urmează o greșeală a Simonei și Svitolina face primul break în setul decisiv.

UPDATE 17:03: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-1! Game, Svitolina! Svitolina începe setul decisiv perfect și face două puncte direct câștigătoare. Simona ripostează și egalează la 30-30, profitând și de ajutorul fileului. Simona nu reușește backhandul în lung de linie și este 40-30. Urmează încă un punct senzațional făcut de cele două și câștigat de Simona. Simon nu este inspirată la fileu și ratează o șansă mare. Este game pentru Svitolina.

UPDATE 16:57: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-6! BREAK, SET Svitolina! Svitolina duce meciul în decisiv, după un game în care Simona a greșit din nou foarte mult.

UPDATE 16:55: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-5! Game, Svitolina! Svitolina reușește o super-lovitură, după un raliu spectaculos și conduce cu 30-0. Simona punctează și ea pe tabelă și face apoi un punct senzațional. Avem parte de un game foarte echilibrat, cu multe lovituri spectaculoase de ambele părți. La egalitate, Simona forțează și trimite puțin în afara terenului. Elina se apără perfect și se distanțează la 5-3.

UPDATE 16:47: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 3-4! Game, Halep! Halep greșește din păcate o lovitură, la capătul unui punct muncit. Vine însă o eroare neforțată și pentru Svitolina, iar Halep își face game-ul.

UPDATE 16:44: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 2-4! Game, Svitolina! Simona cedează prea ușor două puncte, după ce a condus cu 15-0. Vine rândul Elinei să greșească și este 30-30. Svitolina face un un-doi și este în avantaj din nou. Simona are noroc cu o minge care prinde banda fileului și Svitolina trimite mult afară. Svitolina câștigă apoi cel mai frumos punct al meciului. Ucraineanca trimite apoi mult afară și avem din nou egalitate. Simona cedează apoi din nou prea ușor un punct și Svitolina își face serviciul.

 

UPDATE 16:38: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 2-3! Game, Halep! Simona face un punct senzațional la 0-15, profitând și de un moment neinspirat al adversarei. Urmează o minge trimisă afară de Svitolina. Simona riscă cu al doilea serviciu și face o dublă greșeală. Totuși, ”Simo” câștigă apoi un raliu și își adjudecă apoi game-ul.

 

UPDATE 16:34: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 1-3! Game, Svitolina! Elina și-a ridicat nivelul vizibil în setul secund și Simona este în dificultate. O greșeală neforțată duce scorul la 40-15. Halep greșește din nou și Svitolina se desprinde pe tabelă.

UPDATE 16:30: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 1-2! BREAK, Svitolina! Simona dă primele semne de nervozitate, lovindu-se cu pumnul peste picioare de mai multe ori, după punctul de 15-15. Svitolina câștigă următoarele două puncte și are șanse de break. Ucraineanca face brek-ul după o lovitură superbă.

UPDATE 16:27: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 1-1! Game, Svitolina! Elina egalează situația pe tabelă, după un game dominat autoritar și câștigat la zero.

UPDATE 16:24: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3, 1-0! Game, Halep! Svitolina este în criză de idei și încearcă o scurtă care se oprește în fileu. Încă o minge trimisă afară de ucraineancă duce scorul la 40-15. Vine rândul Simonei să greșească neforțat. Halep forțează și trimite un pic afară. Simona revine și câștigă următoarele două puncte și primul game al setului 2.

UPDATE 16:18: Simona Halep - Elina Svitolina 6-3. BREAK și SET Halep! La 15-15, Simona a trimis o minge puțin afară, dar s-a revanșat la următorul punct, cu un forehand în lung de linie. Simona are o primă minge de set, pe care nu o fructifică. A doua e salvată de Svitolina, cu o lovitură senzațională. Halep cere challenge și este inspirată. Are o nouă minge de set, iar Svitolina face dubla.

 

Primele reacții, în direct, ale Simonei Halep, după meciul cu Elina Svitolina vor putea fi urmărite în Jurnalul Digi Sport, începând cu ora 19:00.

UPDATE 16:13: Simona Halep - Elina Svitolina 5-3. Game Halep! Simona a câștigat un prim punct maraton, în care s-a aflat în permanență la conducere. Urmează un nou schimb lung, în care Svitolina trimite din nou afară. Vine și primul as al Simonei, care ajunge repede la 40-0. O minge trimisă în fileu o aduce pe ”Simo” la un singur game de câștigarea primului set.

 

UPDATE 16:08: Simona Halep - Elina Svitolina 4-3. Game Svitolina! Elina își face serviciul după un prim game mai lejer pentru ea.

UPDATE 16:05: Simona Halep - Elina Svitolina 4-2. Game Halep! Svitolina apasă pe accelerație și câștigă primele două puncte. Urmează un punct spectaculos făcut de româncă. Halep găsește un unghi perfect. Svitolina trimite apoi în fileu și este 30-30. Încă un serviciu bun o ajută pe Simona. Este egalitate, după un winner al Svitolinei. Simona este cea care conduce următorul punct și trece din nou în avantaj. O minge care prinde tușa o ajută pe Halep să se desprindă pe tabelă.

 

UPDATE 16:00: Simona Halep - Elina Svitolina 3-2. Game Svitolina! Halep forțează prea mult loviturile și două greșeli neforțate duc scorul la 40-15 pentru adversară. Urmează un punct norocos al Elinei, care revine la un singur game de Halep, pe tabelă.

UPDATE 15:58: Simona Halep - Elina Svitolina 3-1. Game Halep! Game foarte bun făcut de Simona, care ajunge repede la 40-15. Urmează un lung de linie perfect al Elinei. O minge returnată direct afară de Svitolina aduce confirmarea break-ului.

UPDATE 15:53: Simona Halep - Elina Svitolina 2-1. BREAK HALEP! Svitolina începe să greșească, iar Simona joacă mai mult pe backhand-ul adversarei. Elina ajunge la 40-15 după încă un punct spectaculos. Simona recuperează după un retur excelent. Svitolina face prima dublă greșeală și avem o primă egalitate. Minge de break, după o eroare a ucrainencei. Urmează o lovitură spectaculoasă a Simonei, care face primul break al meciului.

 

UPDATE 15:48: Simona Halep - Elina Svitolina 1-1. Game Halep! Simona este ajutată de serviciu și ajunge la 30-30, dar greșelile neforțate continuă să apară. Svitolina procură prima minge de break, după un lob al Simonei care nu prinde terenul. Din nou, serviciul bun e atuul româncei și avem egalitate. Simo a luat inițiativa și a trecut în avantaj. Un nou schimb lung i-a adus primul game campioanei noastre.

 

UPDATE 15:43: Simona Halep - Elina Svitolina 0-1. Game Svitolina! Simona Halep nu și-a găsit încă reperele și a făcut mai multe greșeli neforțate. Adversara ei a ajuns repede la 40-0 și s-a impus la 15, după ce Halep a făcut 4 greșeli neforțate.

 

UPDATE 15:38: Dacă în ultimele zile vremea a fost un adversar pentru toate jucătoarele, acum, la Doha se înregistrează o temperatură de 25 de grade Celsius. 

UPDATE 15:30: Simona Halep și Elina Svitolina au intrat pe teren pentru a opta întâlnire directă. Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să fie la primire. 

 

Etichete: elina svitolina , wta doha 2019 , halep svitolina h2h , simona haelp , simona halep elina svitolina live video

Digi24
Italienii, disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă
Italienii, disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
Venezuela Declares Coronavirus Emergency
Testarea vaccinului pentru coronavirus a stârnit furia unui întreg continent: ”Nici măcar nu le e rușine!” Reacția medicilor
COVID-19 | Alexander Zverev și iubita sa, de origine română, infectați în China? ”Nu-ți poți imagina cum am tușit!”
2019 Rolex Shanghai Masters - Day 7
Neymar, ca și plecat de la PSG! Spaniolii au anunțat deja transferul verii în fotbalul mondial
Paris Saint-Germain v SSC Napoli - UEFA Champions League Group C
Dan Nistor, declarație tare despre răspândirea COVID-19: ”Dacă ieșim câte 100, ne înghesuim ca oile și ca vacile...”
nistor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi World
Cercetatorii au descoperit cranii fosilizate ce rescriu istoria a doi stramosi umani. Unde ar fi trait
Cercetatorii au descoperit cranii fosilizate ce rescriu istoria a doi stramosi umani. Unde ar fi trait
Digi Animal World
Cimpanzeii dintr-o gradina zoo se uita la desene animate pentru a nu intra in depresie din cauza lipsei turistilor in timpul pandemiei
Cimpanzeii dintr-o gradina zoo se uita la desene animate pentru a nu intra in depresie din cauza lipsei turistilor in timpul pandemiei
Digi Life
Cum poți vizita 18 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din fotoliul tău preferat
Cum poți vizita 18 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din fotoliul tău preferat
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale