romania billie jean king cup (26)
Foto Ana Bogdan a scris doar 3 cuvinte pe rețelele sociale, după calificarea României la turneul final BJKC
Screenshot 2024-04-14 024850
Video Calificare de poveste! România a revenit de la 0-2 cu Ucraina, a câștigat meciul de dublu și e la turneul final al BJKC
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 6-3. Victoria carierei pentru Monica, după o prestaţie entuziasmantă

12.02.2018, 19:00

Monica Niculescu a obţinut victoria carierei şi s-a calificat în turul 2 al turneului de la Doha. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, românca de 30 de ani a învins-o în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Maria Sharapova, în primul duel direct dintre cele două jucătoare.

niculescu sharapova final
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Venită din calificări şi ocupantă a locului 92 WTA, Niculescu a revenit după ce a cedat primul set şi după ce şi-a pierdut serviciul în primul game atât în setul al doilea, cât şi în decisiv şi a obţinut un succes entuziasmant, la capătul a peste două ore şi jumătate de joc. În turul următor, sportiva din Slatina o va întâlni pe învingătoarea din meciul Magdalena Rybarikova (Slovacia, 18 WTA) - Fatma Al Nabhani (Oman, 520 WTA), care va avea loc mâine.

Monica a încheiat meciul fără a servi vreun as şi cu doar două duble greşeli. De cealaltă parte, Sharapova a servit doi aşi şi a comis nu mai puţin de 11 duble greşeli. De asemenea, rusoaica a avut un număr uriaş de greşeli neforţate (52), faţă de doar cele 17 ale româncei, şi a salvat o singură minge de break dintre cele 7 de care a beneficiat jucătoarea noastră.

Masha a stat mai bine la lovituri direct câştigătoare (31-12), dar la puncte totale Niculescu a condus (98-83).

Monica Niculescu, pregătită la acest turneu de Victor Crivoi, şi-a asigurat un cec de 17.325 dolari şi 90 de puncte WTA, în urma victoriei de azi.


Niculescu va juca şi la dublu, alături de Irina Begu, adversare în primul tur fiindu-le cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova.

Tot luni, Mihaela Buzărnescu s-a calificat la rândul său în turul 2 la Doha, după ce a învins-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep (bye în primul tur), Sorana Cîrstea şi Irina Begu sunt celelalte românce de pe tabloul principal de la Doha.

Statistica meciului


LIVE TEXT&VIDEO

UPDATE ora 19:20, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 6-3. GAME, SET şi MECI, Monica! Românca a fost din nou impecabilă la serviciu şi a încheiat meciul cu un game la 0.

UPDATE ora 19:17, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 5-3. BREAK, Monica! Jucătoarea noastră este la un pas de victoria carierei. A făcut break-ul şi va servi pentru câştigarea meciului.

UPDATE ora 19:12, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 4-3. Este fără greşeală pe propriul serviciu jucătoarea noastră, în acest moment al meciului. Al doilea game la rând la 0 pentru Monica.

UPDATE ora 19:09, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 3-3. E rândul rusoaicei să servească bine şi să închidă game-ul rapid şi fără emoţii.

UPDATE ora 19:04, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 3-2. Un nou game la 0 pentru Monica, tot mai solidă în joc odată cu trecerea timpului.

UPDATE ora 19:02, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 2-2. Se joacă de două ore şi 20 de minute, dar niciuna dintre cele două adversare nu reuşeşte să se desprindă decisiv. Sharapova şi-a făcut serviciul şi a restabilit egalitatea în setul trei.

UPDATE ora 18:56, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 2-1. Break-ul Monicăi a fost urmat de un game solid pe propriul serviciu şi de avantajul în setul decisiv.

UPDATE ora 18:52, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 1-1. BREAK, Monica! Replica româncei vine din nou foarte repede. Monica şi-a recuperat break-ul şi urmează la serviciu.

UPDATE ora 18:49, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4, 0-1. BREAK, Sharapova! La fel ca setul al doilea, decisivul începe cu un break al rusoaicei, care i-a luat serviciul Monicăi la 0.

UPDATE ora 18:40, Niculescu - Sharapova 4-6, 6-4. BREAK şi SET, Monica! Cu un game câştigat la 0 pe serviciul Mariei, românca egalează şi trimite meciul în setul decisiv.

UPDATE ora 18:36, Niculescu - Sharapova 4-6, 5-4. Monica şi-a făcut din nou serviciul fără mari emoţii şi este la un singur game de câştigarea setului.

UPDATE ora 18:32, Niculescu - Sharapova 4-6, 4-4. Este rândul Mariei să răspundă cu un game solid pe propriul serviciu şi avem din nou egalitate.

UPDATE ora 18:27, Niculescu - Sharapova 4-6, 4-3. Game la zero reuşit de jucătoarea noastră, care conduce din nou în acest set. Ne apropiem totuşi de intrarea în a treia oră de joc.

UPDATE ora 18:24, Niculescu - Sharapova 4-6, 3-3. BREAK, Monica! Incredibil echilibru în acest meci. Românca şi-a recuperat rapid serviciul şi restabileşte egalitatea în setul al doilea.

UPDATE ora 18:17, Niculescu - Sharapova 4-6, 2-3. BREAK, Sharapova! Fostul lider mondial a rupt din nou echilibrul în setul al doilea, după un nou game foarte lung.

UPDATE ora 18:08, Niculescu - Sharapova 4-6, 2-2. După ce a solicitat un time-out pentru a discuta cu antrenorul său, rusoiaca şi-a făcut serviciul, terminând game-ul cu un punct extraordinar.

UPDATE ora 18:02, Niculescu - Sharapova 4-6, 2-1. Monica trece la conducere în setul al doilea, fiind prima care reuşeşte să-şi facă serviciul în actul secund.

Statistica primului set confirmă echilibrul din meci

UPDATE ora 17:56, Niculescu - Sharapova 4-6, 1-1. BREAK, Monica! Jucătoarea noastră a reacţionat imediat şi a câştigat la rândul său contra serviciului, la capătul unui game lung, care devine o obişnuinţă în acest meci. Masha a făcut dublă greşeală la punctul decisiv.

UPDATE ora 17:49, Niculescu - Sharapova 4-6, 0-1. BREAK, Sharapova! Rusoaica a deschis setul al doilea cu un break, deşi, iniţial, românca a reuşit să revină de la 0-30.

UPDATE ora 17:43, Niculescu - Sharapova 4-6. SET, Sharapova! După mai mult de o oră de joc şi o altă minge de set salvată de Monica, Masha se impune până la urmă în primul act.

UPDATE ora 17:36, Niculescu - Sharapova 4-5. Un game scurt de această dată, iar jucătoarea noastră mai are de recuperat un break. Totuşi, Sharapova va servi a doua oară pentru a câştiga setul.

UPDATE ora 17:33, Niculescu - Sharapova 3-5. BREAK, Monica! După un alt game maraton, în care Sharapova a ratat trei mingi de set şi a salvat una de break, românca a avut câştig de cauză şi prelungeşte primul act al meciului. Se joacă de aproape o oră. 

UPDATE ora 17:21, Niculescu - Sharapova 2-5. BREAK, Sharapova! După un game care a durat aproape cât restul meciului de până acum şi după ce Monica a salvat nu mai puţin de opt mingi de break, rusoaica a reuşit să îi ia din nou serviciul jucătoarei noastre şi va servi pentru câştigarea setului. Românca rămâne cu satisfacţia de a fi reuşit cel mai frumos punct al întâlnirii. 

UPDATE ora 17:04, Niculescu - Sharapova 2-4. Masha se desprinde din nou, după un alt game foarte disputat şi cu schimburi spectaculoase.

UPDATE ora 16:58, Niculescu - Sharapova 2-3. BREAK, Sharapova! Rusoaica a trecut din nou în avantaj, după ce a câştigat pentru a doua oară contra serviciului. 

UPDATE ora 16:55 Break Niculescu, după ce Masha nu a reuşit să câştige vreun punct pe propriul serviciu.

UPDATE ora 16:53 Sharapova conduce cu 2-1 şi are serviciul, însă Monica a arătat destul de solid în ultimele două game-uri.

UPDATE ora 16:40: A început partida dintre Monica Niculescu și Maria Sharapova, cu jucătoarea noastră la serviciu. Rusoaica a reușit însă break-ul încă din startul meciului


UPDATE ora 16:40 GAME, SET și MECI Buzărnescu! După un start ezitant de partidă, Mihaela și-a intrat treptat în ritm și a reușit o victorie în două seturi, 7-5, 6-4. Buzărnescu merge în turul doi, acolo unde va juca în compania Jelenei Ostapenko

UPDATE ora 15:43: SET pentru Mihaela Buzărnescu! Sportiva România a condus cu 1-0, apoi adversara din Ucraina a câștigat 5 game-uri la rând. Buzărnescu a luat, apoi, 6 game-uri consecutive și s-a impus cu 7-5 pentru câștigarea primului set.

UPDATE ora 14:42: Start al meciului dintre Mihaela Buzărnescu și Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului WTA de la Doha. Mihaela a început partida cu un break

UPDATE ora 14:35: Mihaela Buzărnescu și Lesia Tsurenko au intrat pe teren și se încălzesc, iar meciul va începe în scurt timp.

Meciul dintre Monica Niculescu și Maria Sharapova va începe în jurul orei 17:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.


Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu sunt primele două jucătoare din România care vor intra pe teren la Doha, în turneul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, în perioada 12 - 17 februarie.

În total, ţara noastră are cinci reprezentante pe tabloul principal de la Qatar Total Open, competiţie dotată cu premii totale de 3,1 milioane de euro.

Simona Halep (favorită numărul 2), Sorana Cîrstea şi Irina Begu sunt celelalte românce care vor putea fi urmărite la Digi Sport în următoarele zile.

Prima care intră în scenă este Mihael Buzărnescu. Protagonista unei ascensiuni fulminante în ultimele luni, jucătoarea de 29 de ani (43 WTA) o va întâlni pe Lesia Tsurenko (Ucraina, 40 WTA). Meciul dintre cele două va începe nu înainte de ora 14:30 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Va fi doar al doilea direct dintre Buzărnescu şi Tsurenko. Precedentul a avut loc tot în acest an, la Hobart, în semifinale, iar românca s-a impus cu un dublu 6-2.

Monica Niculescu (92 WTA) a fost ultima jucătoare din ţara noastră care a intrat pe tabloul principal, după ce, duminică, a învins-o în ultimul tur al calificărilor pe Andrea Petkovic, din Germania, scor 6-4, 6-1.

Misiunea din runda inaugurală se anunţă, însă, una extrem de dificilă. Românca de 30 de ani va juca împotriva Mariei Sharapova (41 WTA). Va fi pentru prima oară când va juca împotriva rusoicei. Meciul nu va începe mai devreme de 15:30 şi va putea fi urmărit de asemenea ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Halep are Bye în primul tur, iar în faza următoare va juca împotriva învingătoarei din meciul Ekaterina Makarova (Rusia) - Shuai Zhang (China).

Irina Begu o va avea ca adversară pe Samantha Stosur (Australia), în timp ce Sorana Cîrstea va juca împotriva Mariei Sakkari (Grecia).

 

Etichete: tenis , video , maria sharapova , monica niculescu , mihaela buzărnescu , wta doha , lesia tsurenko , niculescu sharapova , video niculescu sharapova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând
ianisss
A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off
Fotbalistii rapidisti Razvan Constantin Oaida, Sebastian Andrei Borza, Paul Alexandru Iacob,Phillipe Razvan Onea, Alexan
Record! A bătut cu 8-0 și a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri în acest sezon
2023/2024
Citește și
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Foto Maria Sharapova a fost la "Oscarurile Științei" și i-a uimit pe toți! Kim Kardashian și Margot Robbie, eclipsate
profimedia-0864664713

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”