Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
patriche
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep, în finală la Roma după o nouă victorie entuziasmantă. Va juca împotriva Elinei Svitolina

19.05.2017, 23:47

UPDATE 19:10 - Simona Halep va juca finala de la Roma împotriva Elinei Svitolina (11 WTA). Jucătoarea din Ucraina s-a calificat în ultimul act după ce ce Garbine Muguruza s-a retras în primul set, când era condusă cu 1-4.

halep bertens
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Halep şi Svitolina s-au întâlnit o singură dată până acum, iar românca a avut câştig de cauză. S-a întâmplat în 2013, în primul tur la Sofia, când Simona s-a impus cu un dublu 6-1.


Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe olandeza Kiki Bertens (20 WTA), scor 7-5, 6-1, după o oră şi 17 minute de joc.

În finală, Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania), locul 7 WTA, şi Elina Svitolina (Ucraina), locul 11 WTA.

Halep va primi pentru calificarea în finală 230 565 de euro şi 585 de puncte WTA.


Constănţeanca e la un singur meci distanţă de câştigarea celui de-al doilea turneu consecutiv din acest an, după cel de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.


UPDATE 14:56 GAME, SET, MECI SIMONA! Halep - Bertens 7-5, 6-1. Simona Halep a încheiat meciul cu un nou break şi s-a calificat fără emoţii în finala turneului de la Roma.

UPDATE 14:50  Halep - Bertens 7-5, 5-1. Simona Halep a câştigat din nou pe propriul serviciu şi e la un pas de calificarea în finală.

UPDATE 14:47 Halep - Bertens 7-5, 4-1. Primul game din setul secund al lui Kiki Bertens, care a pus punct unei serii impresionante a Simonei, de şase game-uri la rând.

UPDATE 14:44 Halep - Bertens 7-5, 4-0. Simona Halep nu mai întâmpină nicio opoziţie în setul al doilea. A câştigat un nou game la 0 şi e la doar două game-uri distanţă de finală.

UPDATE 14:40 Break Simona! Halep - Bertens 7-5, 3-0. Încă un break al Simonei Halep, obţinut deşi Kiki Bertens a salvat două mingi de 3-0 ale româncei.

UPDATE 14:37 Halep - Bertens 7-5, 2-0. Simona Halep s-a detaşat şi în setul al doilea, după un game cu un singur punct cedat.

UPDATE 14:34 Break Simona! Halep - Bertens 7-5, 1-0. Simona Halep a început foarte bine, cu break, şi setul al doilea al primei semifinale de la Roma.

UPDATE 14:28 SET SIMONA! Halep - Bertens 7-5. Game perfect pentru Simona Halep, care a profitat de prima din cele trei mingi de set avute şi a încheiat actul inaugural cu 7-5. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 14:24 Break Simona! Halep - Bertens 6-5. Românca a reuşit re-break-ul şi va servi din nou pentru câştigarea primului set.

UPDATE 14:20 Break Bertens! Halep - Bertens 5-5. Simona Halep şi-a pierdut serviciul după ce a salvat doar una din cele două mingi de break ale lui Kiki Bertens.

UPDATE 14:15 Halep - Bertens 5-4. Kiki Bertens a câştigat un game-maraton, care s-a întins pe durata a zece minute şi în care Simona a ratat nu mai puţin de cinci mingi de set.

UPDATE 14:05 Halep - Bertens 5-3. Simona Halep s-a impus pe propriul serviciu şi e la doar un game distanţă de câştigarea primului set.

UPDATE 14:01 Halep - Bertens 4-3. Game "alb" al olandezei, primul pentru ea din acest meci.

UPDATE 13:59 Halep - Bertens 4-2. Game de moral pentru a patra jucătoare a lumii, care a recuperat trei mingi de break ale adversarei şi s-a impus după ce a câştigat cinci puncte consecutive.

UPDATE 13:53 Re-break Simona! Halep - Bertens 3-2. Simona Halep reuşeşte un nou break şi trece din nou în avantaj în primul set. 

UPDATE 13:51 Break Bertens! Halep - Bertens 2-2. Kiki Bertens şi-a recuperat break-ul după un game în care Simona Halep a salvat două mingi de break, însă a trimis în fileu o minge după un punct pe care îl controlase, la scorul de 30-40.

UPDATE 13:47 Halep - Bertens 2-1. Primul game din acest meci câştigat de Kiki Bertens, după un joc în care românca a obţinut un singur punct.

UPDATE 13:44 Halep - Bertens 2-0. Simona Halep s-a impus şi pe propriul serviciu, însă punctul game-ului a fost câştigat de olandeză.

UPDATE 13:40 Break Simona! Halep - Bertens 1-0. Simona Halep a început în forţă prima semifinală de la Roma, cu un break câştigat la 0.

UPDATE 13:33 Cele două jucătoare sunt pe teren, iar prima semifinală de la Roma va începe în câteva minute.

UPDATE 13:20: Meciul dintre Simona Halep și Kiki Bertens s-a amânat cu o jumătate de oră. Cel mai probabil, partida din semifinalele turneului de la Roma va începe la ora 13:30, în condițiile în care ploaia s-a oprit în capitala Italiei.


Simona Halep a ajuns la nouă victorii consecutive în circuitul WTA şi atacă finala turneului de la Roma. În semifinale, românca o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens, într-un meci care va avea loc azi, de la ora 13:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 şi Digi24.

Dacă va reuşi să câştige trofeul în capitala Italiei, Halep va reveni pe podiumul WTA, urmând să urce pe locul 3 în lume, în condiţiile în care Karolina Pliskova a pierdut în sferturile de la Foto Italico în faţa Elinei Svitolina, scor 2-6, 6-7.

Astfel, cehoaica a ratat şansa de a urca în premieră pe locul 2 în lume şi va rămâne cu 6.100 de puncte. Dacă Simona va obţine al doilea titlu consecutiv, după cel de la Madrid, de săptămâna trecută, va acumula 6.105 puncte şi va reveni printre cele mai bune trei jucătoare din circuit.

Însă până atunci, constănţeanca de 25 de ani trebuie să treacă mai întâi de Bertens, care a învins-o în sferturi pe Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-3.

"E o jucătoare diferită, joacă mai drept, mai puternic. Va trebui să o mişc cât pot de mult şi să fiu acolo pentru fiecare punct", a explicat Simona la Digi Sport.

Halep a întâlnit-o pe Bertens (20 WTA) de trei ori şi s-a impus în două dintre aceste meciuri. Ultima oară, anul trecut, la Wimbledon.

"Există un pic de oboseală, după atâtea meciuri, dar sunt pozitivă şi asta îmi dă şi mai multă energie. Mental sunt mult mai puternică şi sunt la alt nivel. Deja am destul de multă experienţă în meciuri de acest gen, însă fiecare semifinală e grea", a spus românca.

Etichete: video , simona halep , wta roma , kiki bertens , live video halep-bertens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
patriche
Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat

Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Mircea Lucescu i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo, după remiza cu FC Voluntari: ”Este incredibil”
lucescu
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”