SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
sorisimo
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona a pierdut finala de la Madrid și a ratat șansa de a reveni pe primul loc WTA

11.05.2019, 21:38

Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid și a ratat, totodată, șansa de a reveni pe primul loc WTA. "Simo" a fost învinsă în două seturi de Kiki Bertens, cea care a reușit să câștige turneul patronat de Ion Țiriac fără să piardă vreun set. 

captura halep fin
Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona a pierdut a doua finală din 2019
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

UPDATE 21:32 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut a doua finală jucată în 2019. Simo a fost învinsă în ultimul act al turneului de la Madrid în fața lui Kiki Bertens. Totodată, Simona Halep a ratat șansa de a revenit pe primul loc WTA.

UPDATE 21:26 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-5. Simona nu renunță la luptă. Câștigă pe propriul serviciu și rămâne în meci. 


UPDATE 21:18  Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 3-5. Simona Halep a avut un ghinion teribil în acest game. La scorul de 30-15, Simona a luptat admirabil pentru punct, reușind să retuneze din poziții aproape imposibile. Bertens a trimis o minge ce era clar că ieșea în out, însă până să cada pe zgură a lovit-o pe Simona, care se afla în afara terenului. Astfel, conform regulamentului, punctul i-a fost acordat olandezei. 

UPDATE 21:13 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 3-4. Marea noastră campioană nu renunță la luptă și câștigă un game alb. "Simo" are de recuperat un break. 

UPDATE 21:08 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 2-4. Kiki Bertens se distanțează și are un avantaj de două game-uri. 

UPDATE 21:02 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 2-3. Simona Halep pierde din nou pe propriul serviciu.

UPDATE 20:57 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 2-2. Simona Halep reușește break-ul și echilibrează finală. Luptă fantastică a Simonei Halep. 

UPDATE 20:53 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 1-2. Simona Halep reușește să pună capăt unei serii de 6 game-uri pierdute. 

UPDATE 20:50 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 0-2. Simo încă nu reușește să își ridice nivelul de joc.  

UPDATE 20:45 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 0-1. Simona Halep continuă să facă greșeli pe propriul serviciu. Olandeza a început cu break primul al doilea set. 

UPDATE 20:41 Simona Halep - Kiki Bertens 4-6. Kiki Bertens câștigă primul set al finalei. Simona a pierdut de 3 ori pe propriul serviciu. 

UPDATE 20:37 Simona Halep - Kiki Bertens 4-5. Simona a pierdut al treilea game consecutiv pe propriul serviciu. Bertens va servi pentru câștigarea primul set. 

UPDATE 20:34 Simona Halep - Kiki Bertens 4-4. Primul game-ul câștigat pe propriul serviciu, după o serie de 4 break-uri consecutive. 

UPDATE 20:31 Simona Halep - Kiki Bertens 4-3. Simona nu profită de avantajul obținut și cedează din nou pe propriul serviciu. Simona l-a chemat pe Daniel Dobre. 

UPDATE 20:29 Simona Halep - Kiki Bertens 4-2. Simona reușește al doilea break al său în această finală. 

UPDATE 20:25 Simona Halep - Kiki Bertens 3-2. Din păcate, Simona nu a reușit să profite de break-ul reușit și a cedat pe propriul serviciu. Început echilibrat de finală. 

UPDATE 20:20 Simona Halep - Kiki Bertens 3-1. Simona a reușit primul break al finalei. Punctul câștigător a venit în urma unui retur de zile mari. 

UPDATE 20:15 Simona Halep - Kiki Bertens 2-1. Simona câștigă din nou pe propriul serviciu, după ce a etalat un tenis de calitate. "Simo", care este mai determinată ca niciodată, a reușit un lung de linie de senzație, care a fost aplaudat la scenă deschisă de cei prezenți în tribune. 

UPDATE 20:11 Simona Halep - Kiki Bertens 1-1. Olandeza a reușit să câștige game-ul pe propriul serviciu, deși a fost condusă de Simona Halep cu 30-15. 

UPDATE 20:07 Simona Halep a câștigat primul game al finalei cu Kiki Bertens. Evoluție solidă a Simonei în startul finalei. 

UPDATE 20:03 Simona Halep - Kiki Bertens, marea finală a turneului de la Madrid, a început. Servește Simona. 

UPDATE 19:35  S-a terminat partida dintre Novak Djokovic - Dominic Thiem, scor 7-6, 7-6. Urmează marea finală dintre Simona Halep și Kiki Bertens, care va fi în direct pe Digi Sport 1.


Știrea inițială. 

Simona Halep - Kiki Bertens LIVE VIDEO | A patra finală la Madrid

Simona Halep a pierdut primul set la ediţia din acest an a turneului de la Madrid, dar a încheiat entuziasmant semifinala cu Belinda Bencic, pe care a învins-o cu 6-2, 6-7, 6-0. Românca de 27 de ani a avansat astfel pentru a patra oară în carieră în ultimul act la Caja Magica.

Halep a pierdut finala din 2014, cu Maria Sharapova, dar a luat trofeul la următoarele două apariţii în ultimul act, în 2016 şi 2017. Cu un succes azi, jucătoarea noastră o va egala numărul de titluri pe Petra Kvitova, campioana de anul trecut. În 2018, cehoaica a învins-o chiar pe Kiki Bertens.

Simona Halep - Kiki Bertens LIVE VIDEO | Cifre excelente pe zgură pentru cele două finaliste

Simona Halep şi Kiki Bertens jucătoarele cu cele mai multe finale pe această suprafaţă, de la începutul lui 2016.

În ultimele patru sezoane, inclusiv cel actual, Halep şi Bertens sunt singurele jucătoare care au mai mult de trei apariţii în ultimul act la turneele pe zgură. Românca a jucat opt finale, în timp ce adversara sa a luptat de şapte ori pentru trofeu.

Simona Halep Madrid | Cine e Kiki Bertens

Antrenată de Raemon Sluiter, Kiki Bertens are 27 de ani şi se bazează pe un serviciu redutabil. În ciuda acestei arme, preferă zgura, specialiştii considerând-o printre jucătoarele care se adaptează cel mai bine la această suprafaţă.

Finalista de anul trecut de la Madrid are în palmares şi o semifinală la Roland Garros, în 2016. Atunci, a fost învinsă după o dispută extrem de echilibrată de Serena Williams, scor 7-6, 6-4.

Semifinalistă la Turneul Campioanelor din 2018, olandeza a strâns în carieră peste 7 milioane de dolari şi se află la apogeul carierei. La începutul lunii aprilie, ajunsese până pe locul 6 WTA (acum e pe 7). Fără set pierdut la Madrid, sportiva batavă va fi cu siguranţă o adversară grea pentru Simona Halep.

Kiki Bertens are în palmares nu mai puţin de 8 titluri WTA la simplu şi 10 la dublu.

Simona Halep o conduce pe Kiki Bertens cu 3-2 în meciurile directe

Simona Halep are avantaj minim, scor 3-2, în disputele cu Kiki Bertens, care s-a impus în ultimul "direct", finala de la Cincinnati, din 2018.

Bilanţul pe zgură este egal, 1-1. Victoria sportivei din Olanda a fost obţinută însă în 2012, când Simona Halep nu devenise încă o jucătoare de top.

Simona Halep - Kiki Bertens LIVE VIDEO | Ce spun cele două finaliste

"Kiki a jucat finală anul trecut aici, are încredere, îi place. A făcut rezultate bune în ultima perioadă, are încredere mare. Este o jucătoare extraordinară, aşa că trebuie să îmi văd de treabă, să mă concentrez pe mine şi pe jocul meu", a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Am jucat contra lui Halep de mai multe ori, sigur va fi un duel încrâncenat, dar sunt pregătită, mai am de dat un ultim asalt. Sper să fie anul meu la Madrid, am progresat față de anul trecut", a spus Kiki Bertens.

Marea finală de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens, e ÎN DIRECT la Digi Sport 1 sâmbătă, de la 19:30, şi LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: simona halep , turnee simona halep , kiki bertens , meciuri simona halep , madrid 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro