Eastbourne, UK. 24th June, 2024. Sorana CIRSTEA during a practice session during the Rothesay International Tennis Tournament at Devonshire Park, Eastbourne, East Sussex, UK. Credit: LFP/Alamy Live News
Noul clasament WTA: Sorana Cîrstea, cel mai bine poziționată româncă în ierarhie. Urcare pentru Simona Halep
anca.todoni_1712798070_3343515011405539129_56715504222
Șase sportive din România, în primul tur de la Wimbledon. Cine e marea surpriză și care sunt adversarele
ID219965_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat decizia, imediat după FCSB - Oțelul 0-2: ”M-am enervat”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video&Foto Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională. A cântat imnul și a povestit filmul evenimentelor

17.07.2019, 20:20

Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Națională, peste 25.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana noastră, care a pătruns pe gazon alături de Ion Țiriac.

colaj simona halep trofeu wimbledon arena nationala
Simona Halep s-a impus la Wimbledon 2019, după ce a învins-o pe Serena Williams
  • SuperLiga: Poli Iași - Gloria Buzău, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Dinamo, sâmbătă, 22:00, DGS 1

A urmat un scurt discurs al campioanei, iar apoi Ion Țiriac a devenit "amfitrion" și a rememorat, împreună cu "Simo", cele mai importante momente de la finala fabuloasă câștigată împotriva celei mai titrate jucătoare din istoria tenisului, Serena Williams, pe care Simona a spulberat-o în două seturi, 6-2, 6-2.

Anul trecut, peste 20.000 de fani au aclamat-o pe Simona, după succesul de la Roland Garros. 


UPDATE ora 20:15: Simona își încheie discursul într-o ploaie de confetti și pe ritmurile melodiei "We are the Champions".


UPDATE ora 19:55: Simona Halep primește un tricou al echipei naționale de fotbal a României, cu numărul 1 și cu numele ei pe spate.

UPDATE ora 19:15: Ion Țiriac descrie cu lux de amănunte finala de la Wimbledon, Simona Halep - Serena Williams. Orice detaliu este analizat cu ochiul specialistului,

UPDATE ora 19:05: Moment emoționant. Imnul național este interpretat de Andra. Simona Halep cântă și ea.

UPDATE ora 19:02: Marii campioni ai României îi transmit un mesaj Simonei, din cantonament sau din locurile în care se află acum. Printre aceștia se află și Nadia Comăneci.

UPDATE ora 19:00: Simona Halep își face apariția pe gazon, însoțită de Ion Țiriac, în aplauzele fanilor. Campioana noastră adresează primele cuvinte fanilor de pe stadion.

"Suntem aici în această seară ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!", au fost primele cuvinte ale Simonei în faţa zecilor de mii de spectatori de pe Arena Naţională.

 UPDATE ora 18:40: La Arena Națională și-au făcut apariția și exponenții "generației de aur", Gică Hagi și Gică Popescu.

UPDATE ora 18:35: A apărut și tricoul cu numele Simonei Halep pe spate și cu numărul 1. FRF vrea să-i facă o surpriză campioanei noastre și să-i ofere tricoul echipei naționale de fotbal a României.

S-a oprit accesul spectatorilor pe la zona VIP, sector care s-a umplut. Se intră pe laterale.

UPDATE ora 18:05: Gabriela Szabo a venit și ea la stadion și a oferit primele impresii despre ceea ce a reușit Simona Halep.

"Este un moment extraordinar ceea ce trăiesc acum, având în vedere că am intrat pe stadion şi am văzut 3 generaţii care aşteaptă să vină Simona Halep. Asta înseamnă ceva extraordinar, să vezi şi bunicul, şi mama şi copulul, care au venit să se bucure de un moment important pentru Simona şi pentru sportul românesc. Nu întâmplător se spune că sportul uneşte oameni", a spus fosta mare campioană olimpică și mondială la atletism.

UPDATE ora 18:00: Se fac deja pregăriri organizatorice pentru marele eveniment. Echipa Digi Sport a pătruns deja pe stadion. Fanii continuă să vină în număr mare.

UPDATE ora 17:05: Primii oameni și-au făcut deja apariția la Arena Națională. Cu două ore înainte de startul evenimentului, chiar în momentul când s-au deschis porțile și s-a permis accesul, deja vin mai multe grupuri de persoane la cel mai mare stadion din țară.

VIDEO cu primii oameni care vin pe stadion:


Zeci de fani au oprit limuzina cu care a plecat campioana de la Wimbledon de la aeroport, iar Simona Halep a ieşit pentru a-i saluta. A fost doar preambulul "Main Eventului", care va avea loc azi. Publicul din România poate vedea trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat pe Arena Naţională, miercuri, de la ora 19:00. Se estimează că aproximativ 30.000 de susţinători vor fi pe cel mai mare stadion al ţării pentru a o aclama pe cea mai mare sportivă a ţării.

Întreaga ceremonie va fi în direct la Digi sport 1. La fel s-a întâmplat anul trecut, după ce Halep a câştigat titlul la Roland Garros: 20.000 de români au venit să o aplaude pe campioană.

După succesul de la Wimbledon, Simona Halep va primi Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român.

Primarul Capitalei nu va fi prezent la ceremonia în onoarea Simonei Halep

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă miercuri pe Arena Naţională, la festivitatea în onoarea Simonei Halep.

După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. Informaţia a fost oferită în direct, la Digi Sport Special, de Dan Filoti, moderatorul emisiunii.

"Nu o să mai fie. Când a auzit că a zis "Ceremonie"? Eu nu, nu, nu'! Ştiu sigur, din surse sigure", a dezvăluit Dan Filoti, la Digi Sport Special.

Ţiriac e convins că evenimentul în cinstea Simonei Halep va fi un succes

Accesul publicului va fi gratuit. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: "I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană".

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial. Primul său titlu de Mare Şlem a fost câştigat în 2018, la Roland Garros.

Etichete: simona halep , halep wimbledon , halep arena nationala , wimbledon 2019 , ceremonie simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender înstrăinată a lui Elon Musk, a respins vehement, public prin...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Răsturnare de situație în cazul lui Gică Hagi. Ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu

Naționala României a rămas fără selecționer, după ce Edi Iordănescu (46 de ani) a decis să plece.

Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
regheprodanca
Ilie Dumitrescu l-a văzut 54 de minute și i-a fost de ajuns: "Copilul ăsta e de primele 3 echipe din România!"
ilie dumitrescu
A semnat! Pariul de 150.000.000€ al lui MM Stoica la FCSB, prezentat la noua echipă
Lovitură! Decizia luată de Brighton, după ce noul antrenor l-a cerut expres pe Andrei Rațiu
Romania v Netherlands - UEFA Euro 2024 - Round of 16 - Munich Football Arena
Recomandările redacției
ID219965_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat decizia, imediat după FCSB - Oțelul 0-2: ”M-am enervat”

Exclusiv Gigi Becali, ofertă uriașă pentru Louis Munteanu: a dezvăluit suma la miezul nopții, în direct la TV
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Vlad Chiricheș a aflat în direct că Gigi Becali tocmai îl făcuse praf la TV! Reacția căpitanului de la FCSB
chiri
Video Ce s-a scandat în Ghencea, după golul de 2-0 al Oțelului în fața FCSB-ului
FOTBAL:FCSB-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (26.07.2024)
Citește și
”Am rămas cu sechele”. Simona Halep, despre cele 3 momente care au marcat-o: divorțul, dopajul și accidentările
Anunțul făcut de Simona Halep: ”Nu este cea mai bună veste! Nu sunt o mașină”
Tennis: US OPEN
Zendaya, cea mai bine îmbrăcată vedetă de la petrecerea LV ținută înainte de Jocurile Olimpice. În top se află și Charlize Theron
Zendaya, cea mai bine îmbrăcată vedetă de la petrecerea LV ținută înainte de Jocurile Olimpice. În top se află și Charlize Theron
Marius Șumudică e noua soluție a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer! Care sunt condițiile
Marius Șumudică e noua soluție a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer! Care sunt condițiile
Gigi Becali contraatacă după anunțul că UEFA o va „deposeda” pe FCSB de Cupa Campionilor Europeni
Gigi Becali contraatacă după anunțul că UEFA o va „deposeda” pe FCSB de Cupa Campionilor Europeni
Un zâmbet care fură inimi și picioare interminabile care cuceresc privirile. Charlize Theron, fermecătoare într-o rochie mini, la Paris
Un zâmbet care fură inimi și picioare interminabile care cuceresc privirile. Charlize Theron, fermecătoare într-o rochie mini, la Paris
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
FCSB, cu gândul la Maccabi: campioana recurge la o strategie menită să mărească șansele de calificare
FCSB, cu gândul la Maccabi: campioana recurge la o strategie menită să mărească șansele de calificare
Amendă de 30.000 de lei pentru o lucrare în gospodărie. Mulți nu știu că e ilegal
Amendă de 30.000 de lei pentru o lucrare în gospodărie. Mulți nu știu că e ilegal
Umilința unei românce în Italia: De 2 ani nimeni nu vrea să îi închirieze o locuință, explicația
Umilința unei românce în Italia: De 2 ani nimeni nu vrea să îi închirieze o locuință, explicația
Fantastic! Nadia Comăneci, în careul de ași la deschiderea Jocurilor Olimpice. Românca a purtat flacăra pe Sena. Cine a aprins-o VIDEO
Fantastic! Nadia Comăneci, în careul de ași la deschiderea Jocurilor Olimpice. Românca a purtat flacăra pe Sena. Cine a aprins-o VIDEO
Cum a apărut Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi
halep hagi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Digi Animal World
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii