Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
hagi
”I-am mâncat pe toți, i-am bătut, i-am nimicit!”. Mesajul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
Play-off / Play-out

Video Simona Halep - Marketa Vondrousova 2-6, 6-3, 2-6. Eliminată în optimi la Indian Wells, Simona pierde locul 2 WTA

12.03.2019, 00:15

Simona Halep s-a oprit în optimile de finală la Indian Wells şi va pierde locul 2 în clasamentul WTA. Revelaţia de 19 ani, Marketa Vondrousova, a eliminat-o în trei seturi.

simona-halep
Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova, în optimile de la Indian Wells
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Vondrousova, care a eliminat jucătoare ca Ostapenko şi Kasatkina, a început tare şi cu Halep. În doar 30 de minute, a câştigat primul set cu 6-2, nu înainte ca sportiva noastră să reuşească cel mai spectaculos punct.

În actul al doilea, Simona s-a distanţat repede şi s-a impus cu 6-3, trimiţând meciul în decisiv, pe care l-a început în stil de mare campioană.

De la 1-0, cu break, Halep s-a văzut însă condusă cu 5-1. A plătit pentru numeroasele greşeli neforţate şi a cedat setul, scor 2-6, fiind astfel eliminată de la turneul californian pe care l-a câştigat în 2015.

De luni, Simona Halep va ocupa locul 3 în clasamentul WTA. O altă cehoiacă, Petra Kvitova, o va depăşi.



UPDATE 00:16, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 2-6. BREAK, SET şi MECI, Vondrousova! Simona nu a reuşit să revină şi şi-a pierdut din nou serviciul. Cehoiaca s-a impus după o oră şi 40 de minute de joc, a obţinut prima victorie a carierei la o jucătoare din Top 5 şi e în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de categorie Premier Mandatory.

UPDATE 00:12, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 2-5. BREAK, Simona! Meciul se prelungeşte. Românca a întrerupt seria de 5 game-uri a adversarei sale şi rămâne în joc. Mai are însă de recuperat un break.

UPDATE 00:09, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-5. BREAK, Vondrousova! Simona nu-şi revine. Şi-a pierdut din nou serviciul, iar cehoiaca e la un game de victorie.

UPDATE 00:05, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-4. Hold solid pentru Marketa Vondrousova, care a consolidat break-ul şi a luat o opţiune importantă pentru victorie.

UPDATE 00:03, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-3. BREAK, Vondrousova! Simona a salvat o minge de break, dar nu şi pe a doua, astfel că jucătoarea din Cehia s-a desprins în setul decisiv. Constănţeanca nu a confirmat momentul bun din finalul setului 2.

UPDATE 23:57, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-2. Un game extraordinar s-a încheiat în favoarea cehoaicei, care a reuşit un ultim punct superb. Ambele jucătoare dau semne de oboaseală, de la efortul imens pe care îl depun. Se joacă foarte intens în ultimele game-uri.

UPDATE 23:53, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-1. BREAK, Vondrousova! Cehoaica răspunde la fel şi egalează scorul în decisiv.

UPDATE 23:49, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3, 1-0. BREAK, Simona! Început de decisiv perfect pentru campioana noastră, care a câştigat contra serviciului şi a oferit două puncte de senzaţie.

UPDATE 23:42, Halep - Vondrousova 2-6, 6-3. SET, Simona! Constănţeanca închide fără probleme setul al doilea, în 35 de minute. Cehoiaca a cerut intervenţia antrenorului. 

UPDATE 23:40, Halep - Vondrousova 2-6, 5-3. Cehoaica îşi face serviciul, dar e obligată să facă break-ul pentru a o împiedica pe Simona să ia setul al doilea şi să trimită meciul în decisiv.

UPDATE 23:35, Halep - Vondrousova 2-6, 5-2. Simona e la un game de câştigarea setului secund, după un alt game câştigat la 0 pe propriul serviciu.

UPDATE 23:32, Halep - Vondrousova 2-6, 4-2. Jucătoarea din Cehia îşi face serviciul. Un hold solid pentru adversara Simonei, într-un moment în care părea în dificultate.

UPDATE 23:28, Halep - Vondrousova 2-6, 4-1. Simona consolidează break-ul cu un game la 0 pe propriul serviciu. Românca e la conducerea jocului în aceste momente.

UPDATE 23:25, Halep - Vondrousova 2-6, 3-1. BREAK, Simona! Românca rupe echilibrul în setul al doilea, la capătul unui game început cu o ieşire nervoasă, după un punct ratat uşor.

UPDATE 23:18, Halep - Vondrousova 2-6, 2-1. În actul secund se merge cu serviciu, o cu totul altă desfăşurare faţă de primul set. Jocul Simonei pare mai solid şi mai aştezat, după ce a cedat clar primul set.

UPDATE 23:14, Halep - Vondrousova 2-6, 1-1. Şi cehoaica a câştigat pe propriul serviciu, la capătul unui game foarte disputat.

UPDATE 23:11, Halep - Vondrousova 2-6, 1-0. Simona îşi face pentru prima oară serviciul în acest meci şi pune capăt unei serii de patru game-uri a adversarei.

Statistica primului set

UPDATE 23:06, Halep - Vondrousova 2-6. SET, Vondrousova! Jucătoarea de 19 ani a arătat o maturitate extraordinară, şi-a păstrat sângele rece şi a închis primul set după exact jumătate de oră.

UPDATE 23:03, Halep - Vondrousova 2-5. BREAK, Vondrousova! Cehoaica joacă formidabil şi continuă să aibă iniţiativa. Chiar dacă Simona a reuşit punctul meciului până acum, şi-a pierdut din nou serviciul, iar adversara sa serveşte pentru câştigarea setului.

UPDATE 23:00, Halep - Vondrousova 2-4. În cele din urmă, jucătoarea din Cehia a rupt echilibrul în primul set. Şi-a făcut serviciul şi s-a desprins la două game-uri.

UPDATE 22:54, Halep - Vondrousova 2-3. BREAK, Vondrousova! În continuare, niciuna dintre jucătoare nu reuşeşte să-şi facă serviciul, iar cehoaica este din nou la conducere.

UPDATE 22:50, Halep - Vondrousova 2-2. BREAK, Simona! Constănţeanca a revenit spectaculos de la 0-30, a luat următoarele 4 puncte şi a egalat din nou scorul în primul set.

UPDATE 22:45, Halep - Vondrousova 1-2. BREAK, Vondrousova! Schimb de break-uri în startul meciului. Cehoaica a oferit şi un punt extraordinar în acest game: o scurtă care a surprins-o pe Simona.

UPDATE 22:41, Halep - Vondrousova 1-1. BREAK, Simona! Replică pe măsură a campioanei noastre, care a făcut la rândul ei breakul. La 0 chiar.

UPDATE 22:39, Halep - Vondrousova 0-1. BREAK, Vondrousova! Cehoaica a început meciul în atac şi foarte agresivă, ceea ce i-a adus primul game al întâlnirii, contra serviciului.

UPDATE 22:36 - A început meciul, cu Simona la serviciu.

UPDATE 22:17 S-a terminat meciul dintre Nishikori şi Hurkacz. Polonezul s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3. Partida dintre Halep şi Vondrousova va începe în jurul orei 22:30

UPDATE 21:30 - Key Nishikori a pierdut setul al doilea al meciului cu polonezul Hubert Hurkacz, astfel că meciul Simonei va începe după ora 22:00. Cel mai probabil, în jurul orei 22:30. 

UPDATE 21:20 Jim Courier, un apropiat al lui Darren Cahill, a vorbit despre motivele pentru care australianul a întrerupt colaborarea cu Simona Halep. 

UPDATE 20:50 Aproape 38% dintre cititorii digisport.ro sunt de părere că Simona Halep va reuşi să câştige turneul de la Indian Wells

UPDATE 20:00 Simona Halep a devenit favorita numărul unu la casele de pariuri, pentru câştigarea Indian Wells. Până acum, bookmakerii mergeau pe mâna Serenei Williams, dar sportiva de peste ocean a fost nevoită să abandoneze, în disputa cu Muguruza.

Ştirea iniţială

Pentru a doua oară la Indian Wells, sportiva de 27 de ani se va duela cu o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o în carieră. La fel s-a întâmplat și în cazul Katerynei Kozlova. Cehoaica de pe locul 61 WTA a câștigat un singur turneu în carieră. În 2017, s-a impus la Biel, eliminându-le pe drumul spre finală pe conaționalele Karolina Pliskova și Barbora Strycova.

Marketa nu a disputat decât două turnee în 2019, înaintea intrării în competiția californiană. Ea a fost eliminată în turul secund de la Australian open de Petra Martic și a jucat finala la Budapesta, una pierdută în fața lui Van Uytvanck.

Marketa Vondrousova este o stângace talentată, care a debutat la profesioniști în proba de simplu, în 2016, când avea doar 16 ani, iar în martie 2018 a ajuns pe locul 50 WTA, cel mai bun al carierei, când a devenit și cea mai tânără jucătoare care ajunge în top 100.

Simona Halep - Marketa Vondrousova Indian Wells | Miza importantă a meciului

Simona Halep are nevoie de calificarea în sferturi, pentru a-și păstra locul 2 WTA , ocupat în acest moment, în clasamentul LIVE, de Petra Kvitova. Simona are acum 5457 de puncte, iar prietena din Cehia, 5550. Dacă o va învinge pe Vondrousova, românca va acumula 5552 de puncte și va reveni pe locul secund.

Simona luptă și pentru fotoliul de lider WTA, cu Naomi Osaka. Dacă sportiva din Japonia va pierde duelul cu Danielle Collins, din această noapte, atunci românca are nevoie de calificarea în ultimul act, pentru a reveni pe prima poziție, pierdută după Australian Open.

Un alt scenariu în care Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii este cel în care câștigă turneul și Osaka, învingătoarea de anul trecut de la Indian Wells, nu atinge finala.

Simona Halep - Marketa Vondrousova Indian Wells | Românca va avea un nou antrenor la Miami

Daniel Dobre este cel care se va afla alături de Simona Halep, începând cu turneul de la Miami. Acesta va avea un rol ”intermediar”, până când ”Simo” va apela la un antrenor cu ”normă întreagă”. Cel mai mult s-a vorbit despre posibilitatea unei colaborări cu Sascha Bajin, cel care a dus-o pe Naomi Osaka pe culmile succesului.

"Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte", a afirmat Simona Halep.

Meciul dintre Simona Halep și Marketa Vondrousova se va disputa marți, în jurul orei 22:00, în direct la Digi Sport 2. Partida poate fi urmărită în timp real pe digisport.ro. 

Etichete: simona halep , indian wells , simona halep indian wells , simona halep marketa vondrousova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
hagi
”I-am mâncat pe toți, i-am bătut, i-am nimicit!”. Mesajul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu FCSB

Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Jurgen Klopp a spus TOTUL despre antrenorul aflat în pole-position să-i ia locul la Liverpool
Premier League Everton v Liverpool Jürgen Klopp Manager of Liverpool applauds the fans during the Premier League match E
Julian Nagelsmann a stabilit obiectivul naționalei Germaniei la EURO 2024: ”Este normal să ne dorim acest lucru!”
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Steliano Filip, gata de o revenire de pomină în fotbalul românesc
Steliano Filip, gata de o revenire de pomină în fotbalul românesc
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”