Sorana
Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
2018 French Open - Day Fourteen
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară la rând în finala Rogers Cup şi revine pe locul 3 WTA

30.07.2016, 12:31

Simona Halep s-a razbunat pentru înfrângerea de la Wimbledon şi a trimis-o acasă pe Angelique Kerber, cea care a eliminat-o în sferturi la Londra. Românca, a cincea favorită la Rogers Cup, s-a impus în trei seturi în faţa numărului 2 mondial, scor 6-0, 3-6, 6-2, şi va juca a doua finală consecutivă la Montreal. Victoria îi aduce sportivei de 24 de ani şi un salt de două locuri în clasamentul WTA, până pe poziţia a treia.

halep finala
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Constănţeanca a început senzaţional întâlnirea cu actuala campioană de la Australian Open. Halep nu i-a dat nicio şansă lui Kerber în primul set şi, în căutarea celei de-a noua victorii consecutive, a câştigat cu 6-0, în 26 de minute şi după ce a comis doar 2 greşeli neforţate, faţă de cele 20 ale jucătoarei din Germania.

Începutul setului doi a stat sub semnul echilibrului, dar, de la 3-2 în favoarea Simonei, a doua jucătoare a lumii a câştigat patru game-uri la rând şi şi-a trecut în cont setul secund, trimiţând meciul în decisiv. Seria foarte bună a lui Kerber a continuat, sportiva din Germania desprinzânu-se rapid la 2-0 în setul trei.

Deşi părea definitiv căzută, Simona a revenit spectaculos şi nu i-a mai lăsat niciun game adversarei, închizând meciul după o oră şi 38 de minute.

În ultimul act, Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul Kristina Kucova (Slovacia, 121 WTA) - Madison Keys (SUA, 12 WTA).


Anul trecut, românca s-a retras în finala de la Montreal, disputată împotriva Belindei Bencic, la scorul de 6-7, 7-6, 0-3 în favoarea elveţiencei.

Performanţa din Canada îi aduce Simonei 241.840 dolari şi 585 puncte WTA şi îi permite să revină pe podiumul WTA, pe locul 3, poziţie pe care nu a mai ocupat-o de la începutul acestui an. 


Statistica meciului

21:47, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 6-2. BREAK, SET şi MECI, Simona! Românca a concretizat a patra minge de meci şi s-a impus în trei seturi, după un meci care a durat o oră şi 38 de minute. Simona Halep va juca a doua finală consecutivă la Rogers Cup şi, de luni, va reveni pe locul 3 WTA.  

21:42, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 5-2. Game, Simona! Constănţeanca şi-a făcut fără emoţii serviciul şi este foarte aproape de a doua finală consecutivă la Rogers Cup. 

21:39, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 4-2. BREAK, Simona! Kerber a salvat două mingi de break, înainte de a se recunoaşte învinsă după un punct jucat absolut remarcabil de Simona. A cincea favorită de la Montreal se poate desprinde probabil decisiv, dacă va reuşi să-şi facă serviciul. 

21:32, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 3-2. Game, Simona! Revenire superbă a româncei, care câştigă trei game-uri la rând şi preia conducerea în setul decisiv. Kerber a cerut din nou intervenţia antrenorului său. 

21:28, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 2-2. BREAK, Simona! Românca egalează în decisiv, după ce a făcut break-ul, şi pare să fi trecut peste perioada slabă începută în setul secund. 

21:24, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 1-2. Game, Simona! După ce a pierdut şase game-uri la rând, românca reuşeşte să-şi facă serviciul şi rămâne în meci, chiar dacă are de recuperat un break în decisiv. 

21:22, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 0-2. Game, Kerber! Campioana de la Australian Open a întors complet meciul, care acum curge în favoarea sa. Este rândul Simonei să nu se mai regăsească şi să comită greşeli uşoare, aşa cum a fost şi cea care a închis acest game - cu tot terenul în faţă, la fileu, românca a trimis afară. 

21:18, Halep - Kerber 6-0, 3-6, 0-1. BREAK, Kerber! Simona nu reuşeşte să rupă seria excelentă a adversarei sale, care a ajuns la al cincilea game consecutiv câştigat. Un nou break pentru a doua jucătoare a lumii, care începe cum nu se poate mai bine setul decisiv. 

Statistica setului 2

21:14, Halep - Kerber 6-0, 3-6. GAME şi SET, Kerber! Simona a irosit o minge de rebreak, iar Kerber şi-a făcut serviciul şi a egalat scorul la seturi, după 38 de minute. Se intră în decisiv

21:10, Halep - Kerber 6-0, 3-5. BREAK, Kerber! A doua jucătoare a lumii câştigă din nou contra serviciului, în cel mai nepotrivit moment, şi va servi pentru câştigarea setului.

21:06, Halep - Kerber 6-0, 3-4. Game, Kerber! După ce a reuşit să salveze două mingi de break, jucătoarea din Germania şi-a făcut serviciul şi revine la conducere în actul secund. În pauză, Simona a cerut intervenţia antrenorului său, Darren Cahill. 

21:01, Halep - Kerber 6-0, 3-3. REBREAK, Kerber! Pentru prima oară în acest meci, Simona şi-a pierdut serviciul, deşi a reuşit iniţial să salveze o minge de break a adversarei sale.

20:55, Halep - Kerber 6-0, 3-2. BREAK, Simona! Românca preia conducerea şi în setul secund, după o nouă dublă greşeală comisă de Kerber, care în continuare nu are replică la jocul excelent al Simonei. 

20:52, Halep - Kerber 6-0, 2-2. Game, Simona! Un game extrem de echilibrat, în care românca a fost nevoită să muncească serios pentru a-şi face serviciul. Game-ul s-a încheiat cu, indiscutabil, cel mai spectaculos schimb al meciului. 

20:45, Halep - Kerber 6-0, 1-2. Game, Kerber! Jucătoarea din Germania a reuşit să mai echilibreze meciul şi are momente bune, însă Simona o pune în continuare în dificultate. Cu ceva emoţii, finalista de la Wimbledon şi-a făcut serviciul şi preia din nou conducerea în acest set. 

20:42, Halep - Kerber 6-0, 1-1. Game, Simona! Constănţeanca joacă în continuare superb şi reuşeşte lovituri extraordinare. Fără emoţii, Simona şi-a făcut serviciul şi a egalat scorul în setul al doilea. 

#În pauza dintre seturi, Angelique Kerber a avut o discuţie cu antrenorul său, Torben Beltz

20:40, Halep - Kerber 6-0, 0-1. Game, Kerber! A doua jucătoare a lumii reuşeşte, în cele din urmă, să-şi facă serviciul şi deschide setul secund cu primul game câştigat în această semifinală. 

Statistica primului set

20:36, Halep - Kerber 6-0. GAME şi SET, Simona! Simona a ratat primele două mingi de care a beneficiat, dar a făcut următoarele două puncte cu un forhand în lung de linie absolut superb şi pe o nouă greşeală neforaţată a campioanei de la Australian Open, punând astfel capăt primului set după doar 26 de minute

20:31, Halep - Kerber 5-0. BREAK, Simona! Deşi a fost egalată de la 40-15, românca a transformat a treia minge de break de care a beneficiat şi este la un singur game de câştigarea la 0 a setului. Kerber nu se regăseşte şi comite foarte multe greşeli neforţate. 

20:27, Halep - Kerber 4-0. Game, Simona! Continuă jocul excelent al Simonei, care şi-a făcut serviciul fără mari emoţii şi se desprinde aproape decisiv în primul set. 

20:23, Halep - Kerber 3-0. BREAK, Simona! Un nou game pe care Simona l-a câştigat contra serviciului. Kerber a comis o nouă dublă greşeală, într-un moment decisiv chiar, la 30-40.

20:20, Halep - Kerber 2-0. Game, Simona! După un game extrem de disputat, în care a salvat şi o minge de break, Simona şi-a câştigat serviciul şi se desprinde astfel în acest prim set.

20:12, Halep - Kerber 1-0. BREAK, Simona! Început de meci foarte bun pentru a cincea favorită de la Rogers Cup. Românca a câştigat contra serviciului un game în care adversara sa a comis şi prima dublă greşeală a meciului. 

UPDATE 20:10 - A început meciul, cu Kerber la serviciu

UPDATE 20:05 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi se încălzesc în acest moment. 

Etichete: halep , halep kerber , semifinale montreal , halep kerber montreal , live text halep kerber


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”
costel-galca
Florentino Perez a dat lovitura! Fotbalistul de 40.000.000€ e gata să semneze cu Real Madrid
PEREZ BUN
Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi
Universitatea Cluj v Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Romanian Superliga Marius Stefanescu during Romania SuperLiga stage 12:
Citește și
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
profimedia-0802709366
Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul trei la WTA Madrid
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol
Australian Open - Nadal Out In Second Round

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”