simona halep
Video Simona Halep a lămurit totul despre participarea la Jocurile Olimpice. Ce a spus despre colaborările cu Tecău și Begu
Mutua Madrid Open Qualifying, Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain - 28 Apr 2021
Antrenament pentru Simona Halep, înainte de Wimbledon! La ce turneu și-a anunțat participarea
Denmark v Finland - UEFA Euro 2020: Group B
”Inițial am simțit că avea puls, dar imediat lucrurile s-au schimbat”. Mărturisirea medicului naționalei Danemarcei
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Digi Sport Matinal

Simona s-a oprit în semifinale la Miami. A pierdut în 3 seturi cu Serena

03.04.2015, 00:17

Simona Halep nu a reuşit să ajungă în a doua finală consecutivă a unui turneu Premier Mandatory. Câştigătoare la Indian Wells, românca de pe locul 3 WTA a fost învinsă în semifinale la Miami de liderul mondial Serena Williams, care s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 7-5, după două ore şi 10 minute de joc.

halep serena miami 1
  • Handbal EHF Champions League: Finala: Barcelona - Aalborg, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Handbal EHF Champions League: finala pentru locul 3: Nantes - PSG, duminică, 16:15, Digi Sport 1

Este prima înfrângere suferită de Halep după o serie de 14 victorii la rând şi doar al doilea eşec suferit de sportiva de 23 de ani în 2015. În acelaşi timp, bilanţul întâlnirilor directe cu Serena Williams continuă să fie favorabil americancei, care conduce acum cu 5-1.

De şapte ori campioană la Miami, inclusiv la precedentele două ediţii, Williams a dominat cu autoritate prima parte a semifinalei cu Halep. Liderul mondial a jucat agresiv, şi-a construit excelent punctele şi nu i-a lăsat nicio şansă jucătoarei în faţa căreia a pierdut categoric la Turneul Campioanelor.

Primul break a venit aproape firesc, în game-ul patru al primului set, iar Halep nu a reuşit în niciun moment să ameninţe avantajul luat de sportiva de 33 de ani. După doar 33 de minute, Serena Williams a pus capăt primului act, pe care l-a câştigat cu 6-2, după ce s-a mai impus o dată contra serviciului.

Setul secund a stat sub semnul echilibrului. Deşi liderul mondial a continuat să nu dea semne de slăbiciune, Halep a fost mult mai atentă, a greşit mai puţin şi a lovit la momentul potrivit. Românca a realizat break-ul la 4-4, apoi a închis setul cu singura sa lovitură câştigătoare din actul al doilea.

Tensiunea jocului şi concentrarea Simonei au fost atât de mari încât a treia jucătoare a lumii nici măcar nu a realizat că a câştigat setul. A urmat însă o nouă perioadă excelentă a americancei, care şi-a regăsit ritmul şi jocul din prima parte a meciului, ceea ce i-a permis să se desprindă rapid la 3-0 în decisiv.

Williams şi-a păstrat avanatajul break-ului până la 5-3, când a servit pentru câştigarea meciului. Halep a reuşit însă să amâne momentul victoriei pentru liderul mondial, câştigând contra serviciului şi egalând apoi la 5. Finalul i-a aparţinut Serenei, care a încheiat semifinala cu un break la 0 şi s-a calificat în ultimul act, acolo unde o va întâlni pe Carla Suarez Navarro.

Simona Halep a ratat astfel şansa de a o depăşi pe Maria Sharapova şi de a urca pe locul 2 în clasamentul WTA, dar a redus diferenţa faţă de rusoaică la doar 424 de puncte. În acelaşi timp, românca a pierdut poziţia de lider în Race to Singapore, fiind depăşită de Serena Williams.


LIVE TEXT

Statistica meciului

2-6, 6-4, 5-7. Break, SET şi MECI Williams. Serena Williams face breakul şi încheie un meci fantastic, calificându-se în finala turneului de la Miami. Americanca s-a impus la 0 pe serviciul Simonei Halep.  

2-6, 6-4, 5-6. Game Williams. Americanca pune capăt seriei de game-uri câştigate de Halep şi revine la conducere în setul trei. Cu cât se avansează în meci, cu atât creşte nivelul jocului propus de cele două jucătoare. 

2-6, 6-4, 5-5. Game Halep. Românca reuşeşte să câştige al treilea punct consecutiv şi restabileşte egalitatea în decisiv. Serena Williams a avut o răbufnire de orgoliu la 0-30, dar nu a fost suficient pentru a închide meciul. 

2-6, 6-4, 4-5. Break Halep! Simona revine fantastic şi câştigă contra serviciului într-un moment vital. Românca rămâne în meci şi serveşte pentru a egala în setul decisiv.  

2-6, 6-4, 3-5. Game Halep. Românca a servit bine şi s-a impus uşor pe propriul serviciu. Serena Williams serveşte pentru calificarea în finală.  

2-6, 6-4, 2-5. Game Williams. Serena îşi câştigă serviciul, după un game cu puncte jucate la limită de ambele jucătoare. Serviciul foarte bun al liderului mondial a făcut în cele din urmă diferenţa. Halep este obligată să-şi câştige serviciul pentru a rămâne în meci.

2-6, 6-4, 2-4. Game Halep. Românca rămâne în meci, reuşind să-şi câştige serviciul la 0. 

2-6, 6-4, 1-4. Game Williams. Simona Halep a beneficiat de o minge de break, pe care nu a reuşit să o fructifice. Americanca a depăşit momentul dificil şi îşi păstrează avantajul oferit de game-ul câştigat contra serviciului în debutul setului decisiv. 

#Nici una dintre cele două jucătoare nu a pierdut un set decisiv în 2015. Serena Williams a jucat de patru ori meciuri de trei seturi, în timp ce Simona Halep s-a aflat de opt ori într-o astfel de situaţie.

2-6, 6-4, 1-3. Game Halep. Românca întrerupe seria bună a adversarei sale şi îşi trece în cont primul punct din setul decisiv.

#Raportul loviturilor direct câştigătoare din setul 2 a fost de 10-1 în favoarea Serenei Williams. Singurul punct câştigător al Simone Halep a fost cel cu care a închis actul secund. 

2-6, 6-4, 0-3. Game Williams. Jucătoarea din Statele Unite şi-a regăsit ritmul şi jocul foarte bun din primul set. Conduce acum cu 3-0 în decisiv, după un game câştigat la 0. 

2-6, 6-4, 0-2. Break Williams. Început perfect pentru liderul mondial în decisiv. Americanca s-a impus contra serviciului, deşi Halep a reuşit să anuleze o primă minge de break.  

2-6, 6-4, 0-1. Game Williams. Setul decisiv începe cu Serena Williams câştigându-şi serviciul. Americanca dă însă tot mai multe semne de slăbiciune, spre deosebire de prima parte a meciului. 

Statistica setului doi 

2-6, 6-4. Game şi SET Halep. Românca a revenit fantastic după ce a pierdut clar primul set şi s-a impus în actul secund, după un ultim game controlat cu autoritate. Semifinala se decide în setul decisiv. 43 de minute a durat setul al doilea.

2-6, 5-4. Break Halep. Simona a beneficiat de primele şanse de break şi a profitat chiar la prima minge. Românca a câştigat pe serviciul adversarei şi va servi pentru set.

2-6, 4-4. Game Halep. Din nou semne de nervozitate pentru Simona, care a dat cu racheta de pământ după un punct pierdut. Cu toate acestea, românca rezistă şi setul doi pare să se transforme într-o cursă de anduranţă. 

2-6, 3-4. Game Williams. Prima jucătoare a lumii continuă să nu dea semne de slăbiciune şi a câştigat la 0 pe propriul serviciu. 

2-6, 3-3. Game Halep. Deşi a comis a treia dublă greşeală din meci (americanca nu are nici una), românca reuşeşte să păstreze echilibrul în setul doi, în care ambele jucătoare şi-au câştigat serviciul, până acum.     

2-6, 2-3. Game Williams. Încă un game pe care americanca şi-l trece în cont cu relativă uşurinţă. Simona a dat primele semne de nervozitate într-un game care a oferit, probabil, cel mai frumos punct al meciului.  

2-6, 2-2. Game Halep. Deşi a pierdut din nou două puncte la rând la 40-15, a treia jucătoare a lumii a reuşit să-şi facă serviciul şi să menţină egalitatea în setul secund.

2-6, 1-2. Game Williams. Un nou serviciu câştigat fără mari probleme de liderul mondial. Simona Halep găseşte cu greu răspuns la jocul foarte bun al americancei, care continuă să aibă o evoluţie solidă. 

2-6, 1-1. Game Halep. Serena a revenit din nou de la 15-40, dar românca şi-a păstrat sânngele rece şi a reuşit să-şi facă serviciul.

2-6, 0-1. Game Williams. Americanca începe setul doi câştigându-şi cu ceva emoţii serviciul. Totuşi, în acest moment, Simona Halep nu pare capabilă să ameninţe poziţia de forţă în care se află adversara sa. 

2-6. Break şi SET Williams. Americanca a câştigat primul set, după ce s-a impus din nou pe serviciul Simonei. Românca a condus cu 40-15, dar a şi comis prima dublă greşeală din meci. Halep a reuşit să anuleze o primă minge de set a liderului mondial, dar nu a făcut faţă jocului excelent al adversarei. 33 de minute a durat primul act al semifinalei. 

2-5. Game Williams. Jucătoarea din Statele Unite a reuşit să câştige din nou pe propriul serviciu. Americanca nu dă semne de slăbiciune şi a încheiat game-ul cu un as.

2-4. Game Halep. Românca şi-a câştigat serviciul, după ce, în pauza precedentă, a discutat cu antrenorul său, Victor Ioniţă. Williams a dat senzaţia că poate forţa un nou break, dar a trimis de două ori la rând în fileu, iar a treia jucătoare a lumii rămâne în meci. 

1-4. Game Williams. Liderul mondial continuă să facă legea pe teren. Serena se simte foarte bine şi nu i-a lăsat nicio şansă Simonei, care a cedat game-ul la 0. 

1-3. Break Williams. Americanca face primul break al meciului. Prima jucătoare a lumii a fost agresivă, şi-a construit foarte bine punctele şi a condus jocul în permanenţă. 

1-2. Game Williams. Serena s-a impus în al treilea game al partidei, la 15. Serviciul americancei funcţionează bine până acum. Puţine greşeli până acum de ambele părţi.

1-1. Game Halep. Românca şi-a câştigat la rândul său serviciul, păstrându-şi calmul la 30-30, când a reuşit şi primul as al meciului. 

0-1. Game Williams. Americanca a câştigat primul game al meciului, nu fără dificultăţi însă. Halep a revenit de la 0-30 şi a reuşit o lovitură superbă, un forehand în lung de linie, dar liderul mondial şi-a fructificat în cele din urmă avantajul serviciului.

#Începe meciul, cu Serena Williams la serviciu.

#Cele două jucătoare au ieşit pe teren şi se încălzesc.


UPDATE 04:05 - Meciul dintre Djokovic şi Ferrer s-a încheiat cu victoria sârbului. În scurt timp, va începe semifinala dintre Simona Halep şi Serena Williams. 

UPDATE 04:00 - Începutul meciului se amână, din cauza faptului că sfertul de finală dintre Novak Djokovic şi David Ferrer, din turneul masculin de la Miami, s-a prelungit. 

Etichete: serena williams , simona halep , miami , halep williams , halep serena

Digi24
GALERIE FOTO. Camuflajul perfect. În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observe
GALERIE FOTO. Camuflajul perfect. În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observe

Un fotograf din India a reușit să surprindă iluzia optică perfectă, după ce a pozat un leopard care...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
eriksen 4
EURO 2020 Jucătorii Danemarcei, în lacrimi! După ce Eriksen s-a prăbușit, s-a folosit defibrilatorul! Ce s-a întâmplat

EURO 2020 | Reacții superbe după ce Simon Kjaer i-a făcut respirație lui Eriksen! ”Un erou și un lider incredibil!”
Simon Kjaer4
EURO 2020 | Arena Națională a costat peste 200 de milioane de euro, dar e ”răvășită” de ploaie. Apa curge șiroaie
Untitled
Momente unice! Ce a spus Novak Djokovic, în uralele publicului, după ce l-a învins pe Rafa Nadal și a scris istorie
2021 French Open - Day Thirteen
Danemarca - Finlanda 0-1 | Debut victorios pentru Finlanda la Euro! Gazdele au acuzat episodul dramatic al lui Eriksen
Denmark v Finland - UEFA Euro 2020: Group B
Recomandările redacției
Denmark v Finland - UEFA Euro 2020: Group B
”Inițial am simțit că avea puls, dar imediat lucrurile s-au schimbat”. Mărturisirea medicului naționalei Danemarcei

Video Suporterii danezi și cei finlandezi au oferit un moment superb la Copenhaga! Drama lui Christian Eriksen i-a unit
Denmark v Finland - UEFA Euro 2020: Group B
Victor Pițurcă: "Intervenția rapidă l-a ajutat pe Christian Eriksen"
piturca 3
Cine este Barbora Krejcikova, campioana surprinzătoare de la Roland Garros. Victorie în memoria unei legende
2021 French Open - Day Fourteen
Citește și
Video Exclusiv ”Mi-am dat shut down!” Ce a simțit Mihaela Buzărnescu la meciul cu Serena Williams de la Roland Garros
miki buzarnescu
Ce i-a spus Darren Cahill lui Toni Iuruc, după ce acesta i-a oferit inelul de logodnă Simonei Halep
inel halep logodna2
Ce face Iuliana, sora Nicoletei Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cine e iubitul ei controversat
Ce face Iuliana, sora Nicoletei Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cine e iubitul ei controversat
Simona Halep a luat decizia perfectă, la timpul potrivit. Argumentul lui Mats Wilander
WTA Pre-Wimbledon Party, London, Britain - 25 Jun 2015
Trei momente care au făcut diferența între viață și moarte pentru Eriksen! Reacție fantastică a căpitanul Danemarcei
Trei momente care au făcut diferența între viață și moarte pentru Eriksen! Reacție fantastică a căpitanul Danemarcei
Ben Affleck, din nou într-un cazinou din Vegas, la șapte ani după ce i s-a interzis să mai stea la masa de Blackjack
Ben Affleck, din nou într-un cazinou din Vegas, la șapte ani după ce i s-a interzis să mai stea la masa de Blackjack
Karmen, două ținute provocatoare în ziua în care a fost nașă. Toate privirile au fost la decolteul adânc
Karmen, două ținute provocatoare în ziua în care a fost nașă. Toate privirile au fost la decolteul adânc
Fenomenul periculos pentru șoferii români. Mare atenție, ce pățești pe drumurile din țară
Fenomenul periculos pentru șoferii români. Mare atenție, ce pățești pe drumurile din țară
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a fotbalistului FOTO
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a fotbalistului FOTO
Simona Halep și-a ales favorita în finala de la Roland Garros: "Suntem de aceeași vârstă, merită să câștige"
Simona Halep, la Roma / Foto: Profimedia
Video ”Cel mai frumos moment din viața mea!”. Simona Halep a dezvăluit de ce abia așteaptă să fie portdrapelul României
profimedia-0609234433
Video&Foto ”Da, m-am logodit!”. Simona Halep, fericită cu Toni Iuruc. Cum arată inelul și planul legat de nașterea unui copil
simona halep și toni iuruc

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Karmen, două ținute provocatoare în ziua în care a fost nașă. Toate privirile au fost la decolteul adânc
Karmen, două ținute provocatoare în ziua în care a fost nașă. Toate privirile au fost la decolteul adânc
Digi World
Cum îți dai seama că suferi de o afecțiune care ucide anual zeci de mii de oameni. Testul simplu ce-ți poate salva viața
Cum îți dai seama că suferi de o afecțiune care ucide anual zeci de mii de oameni. Testul simplu ce-ți poate salva viața
Digi Animal World
Prietenia dintre un cerb și un câine a cucerit internetul. Imaginile cu cei doi sunt virale
Prietenia dintre un cerb și un câine a cucerit internetul. Imaginile cu cei doi sunt virale
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate