Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche
Video Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 1-6, 1-6. ”Sori”, eliminată în turul trei la Madrid
profimedia-0802709366
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
dinamo
Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Sorana Cîrstea, a patra româncă în turul 2 de la Wimbledon. Eşec pentru Monica Niculescu

04.07.2017, 10:02

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon după ce a trecut cu 7-6 (4), 6-4 de olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul 23.

sori
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cîrstea (27 ani, 63 WTA) s-a impus într-o oră şi 46 de minute în faţa olandezei de 25 de ani care ocupă locul 24 în ierarhia mondială.

Olandeza a dominat începutul de meci şi a condus cu 2-0, 3-1 şi 5-2, dar Sorana a revenit spectaculos şi a întors scorul la 6-5 în favoarea sa. Setul a ajuns în tie-break, unde românca s-a impus cu 7-4.

În setul secund s-a mers cap la cap, cu serviciul, până la 4-4, când Cîrstea a reuşit break-ul (5-4). Din păcate, Sorana nu a reuşit să fructifice avantajul şi şi-a pierdut serviciul (5-5). Românca a reuşit un nou break, iar apoi un game la 0 pe serviciul său, cu care a încheiat partida.

Cîrstea s-a impus în toate cele patru meciuri directe cu Bertens, ultima oară anul trecut, la Linz, în primul tur, cu 6-4, 6-2.


Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 57.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA.

Următoarea adversară va fi americanca Bethanie Mattek-Sands, care a trecut cu 1-6, 6-2, 6-3 de poloneza Magda Linette.

Cîrstea are trei victorii din tot atâtea meciuri cu americanca (32 ani, 103 WTA), cel mai recent fiind în 2013, când Sorana s-a impus cu 6-1, 6-3 în primul tur la Pattaya.

Din 2013, Sorana nu mai ajunsese în turul secund la Wimbledon, unde cea mai bună performanţă a sa este turul al treilea (2009, 2012).

Tot marţi, Monica Niculescu a fost învinsă în primul tur de de Magdalena Rybarikova (Slovacia), cu 6-4, 6-1.

Cîrstea este a patra româncă ajunsă în turul secund la Wimbledon, după Simona Halep (a doua favorită), Irina Begu şi Ana Bogdan.

STATISTICA PARTIDEI

UPDATE 15:28 VICTORIE SORANA CÎRSTEA! Sorana Cîrstea şi-a fructificat de această dată serviciul şi a învins-o pe Kiki Bertens în două seturi, scor 7-6, 7-5

UPDATE 15:24 Încă un break realizat de Sorana Cîrstea, după un game-maraton, cu şase egalităţi, în care românca a profitat de prima minge de break de care a avut parte. Sorana conduce cu 6-5 şi va servi pentru a doua oară pentru calificarea în turul secund de la Wimbledon.

UPDATE 15:14 Sorana Cîrstea a ratat şansa de a încheia partida pe propriul serviciu. Este 5-5 în setul al doilea după break-ul realizat de Kiki Bertens.

UPDATE 15:09 Sorana Cîrstea a reuşit break-ul, conduce cu 5-4 în setul secund şi va servi pentru câştigarea meciului cu Kiki Bertens.

UPDATE 15:04 VICTORIE RYBARIKOVA! Monica Niculescu a pierdut categoric setul secund, cu 6-1, iar Magdalena Rybarikova merge în turul 2 după o victorie cu 6-4, 6-1, într-o oră şi 18 minute de joc.

UPDATE 15:03 Sorana Cîrstea şi Kiki Bertens sunt la egalitate în continuare, scor 4-4.

UPDATE 14:57 Sorana Cîrstea se află la egalitate cu Kiki Bertens în setul secund, scor 3-3, în timp ce Monica Niculescu are un handicap de trei game-uri, scor 4-1 în favoarea Rybarikovei.

UPDATE 14:43 Niciun break până acum în setul secund la partida Soranei Cîrstea. Kiki Bertens conduce cu 2-1 în actul al doilea. Monica Niculescu este şi ea în avantaj, scor 2-1 în setul 2, însă urmează la serviciu. 

UPDATE 14:34 SET RYBARIKOVA! Monica Niculescu a pierdut primul set contra Magdalenei Rybarikova, scor 4-6 după 49 de minute de joc. Slovaca a încheiat cu break un set început foarte prost, cu două game-uri câştigate de româncă.

UPDATE 14:30 SET SORANA CÎRSTEA! Sorana Cîrstea a câştigat primul set, cu 7-6, contra olandezei Kiki Bertens. Românca s-a impus cu 7-4 la tie-break, iar a 23-a favorită de la Wimbledon a încheiat setul cu o dublă greşeală.

UPDATE 14:19 Revenire excelentă a Soranei Cîrstea în primul set. Românca a câştigat patru game-uri la rând, printre care două break-uri, şi conduce cu 6-5 în primul set. Kiki Bertens urmează însă la serviciu. Monica Niculescu e condusă cu 4-3 şi se află la serviciu.

UPDATE 14:11 Sorana Cîrstea e condusă cu 5-3, după ce a reuşit un break în ultimul game, iar Monica Niculescu a pierdut trei game-uri la rând şi e condusă cu 3-2 în primul set.

UPDATE 14:02 Kiki Bertens îşi menţine avantajul unui break, scor 4-2 contra Soranei Cîrstea, iar Monica Niculescu conduce cu 2-1 şi se află la serviciu contra Magdalenei Rybarikova.

UPDATE 13:54 Olandeza Bertens o conduce cu 3-1 pe Sorana Cîrstea, iar Monica Niculescu are avantaj, 2-0 în primul set, contra slovacei Rybarikova.

UPDATE 13:48 Sorana Cîrstea a pierdut primele două game-uri ale partidei cu Kiki Bertens, iar Monica Niculescu a debutat cu break contra Magdalenei Rybarikova.

UPDATE 13:40 Au început partidele celor două românce din primul tur de la Wimbledon.


Româncele au început în forţă turneul de la Wimbledon, cu trei victorii din tot atâtea posibile în prima zi a competiţiei, şi speră să continue în acelaşi fel pe iarba londoneză.

După victoriile Simonei Halep, Anei Bogdan şi Irinei Begu, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu speră să treacă şi ele de primul tur al celui mai important turneu pe iarbă din lume.

Ambele vor juca primul meci al zilei de pe terenul unde au fost repartizate. Sorana va juca de la ora 13.30, pe terenul 8, contra olandezei Kiki Bertens, cap de serie numărul 23 la Wimbledon 2017.

Va fi al patrulea duel direct dintre cele două. Cîrstea (63 WTA) le-a câştigat pe precedentele trei. În 2013 s-a impus în primul tur la Roland Garros, cu 5-7, 7-5, 6-2, în 2014 s-a impus la Washington cu 6-4, 4-6, 6-3, iar în 2016, tot pe suprafaţă rapidă, la Linz, cu 6-4, 6-2.

Tot de la ora 13.30, pe terenul 15, Monica Niculescu o va înfrunta pe slovaca Magdalena Rybarikova.

Va fi al şaptelea direct dintre Niculescu (51 TWA) şi Rybarikova (87 WTA). Românca conduce cu 4-2 la capitolul confruntări directe.

Monica s-a impus în ambele partide cu jucătoarea din Slovacia de până acum de la Wimbledon, disputate, ca şi acum, în primul tur. În 2007, românca a învins cu 7-5, 6-1. iar un an mai târziu s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: monica niculescu , sorana cirstea , romance wimbledon , victorii romance wimbledon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul
Recomandările redacției
dinamo
Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2
hagi
Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci
FOOTBALL - FRENCH CHAMP - REIMS v NICE, , Reims, France - 07 Apr 2024
Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”
piturca becali
Citește și
”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”
Screenshot 2024-05-01 144559
Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea după ce a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei
sorana
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
Jucătorul crescut de Dinamo, out din vară! În trecut a fost dorit de AS Roma
Jucătorul crescut de Dinamo, out din vară! În trecut a fost dorit de AS Roma
Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești
Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
Cât de vechi e jocul de table, de fapt? Împăratul roman ce paria echivalentul a 10.000 $ pe partidă
Cât de vechi e jocul de table, de fapt? Împăratul roman ce paria echivalentul a 10.000 $ pe partidă
S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români
S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep
Qatar TotalEnergies Open - Day 2, Doha - 13 Feb 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”