Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat în sferturi, după 6-3, 6-3 cu noua senzație a tenisului, Cori Gauff

08.07.2019, 17:46

Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce a învins-o pe noua senzație a tenisului, Cori Gauf, în două seturi identice, 6-3, 6-3. După breakul de la începutul meciului, reușit de Halep, americanca de 15 ani a echilibrat partida, iar la un moment dat, în game-ul al patrulea, a dat senzația că poate duce jocul cap la cap cu "Simo".

collage
Simona Halep și Cori Gauff
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

În cele din urmă, Halep și-a adjudecat primul set cu 6-3, după 42 de minute, iar pe cel de-al doilea, cu același scor, după numai 33 de minute de joc, deși americanca a salvat două mingi de meci. Cu toate că Gauff a făcut "victime" uriașe în acest turneu, Simona Halep a fost un adversar prea tare pentru ea, iar diferența de valoare și de experiență s-a văzut.

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani). La meciurile directe, Halep conduce cu 2-1, iar ultima confruntare dintre cele două a avut loc în 2016, la  Beijing, când chinezoaica s-a impus cu 6-0, 6-3.


LIVE TEXT Simona Halep - Cori Gauff:

UPDATE 17:45. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 6-3. Americanca a salvat două mingi de meci, însă nu a mai avut răspuns la ultimul schimb de mingi, când a făcut o greșeală neforțată. Setul secund a durat 33 de minute, iar meciul în total a durat o oră și 15 minute.


UPDATE 17:45. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 5-3. Patru puncte consecutive câștigate de Gauff, care își adjudecă serviciu și "scapă" pentru moment.

UPDATE 17:40. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 5-2. Simona Halep joacă perfect și încheie game-ul cu un as. Românca va servi pentru a se califica în sferturi.

UPDATE 17:35. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 3-2. Halep încheie punctul după un serviciu perfect, care o face pe Gauff să returneze în afara terenului.

UPDATE 17:27. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 2-1. Început spectaculos de set secund, cu un nou break, însă de această e reușit de americancă.

UPDATE 17:24. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 2-0. Primul break din setul secund e reușit de Simona, care pare să aibă controlul total al meciului.

UPDATE 17:20. Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 1-0. Un nou început tare pentru Halep, care câștigă primul game din setul secund.

UPDATE 17:15. Simona Halep - Cori Gauff 6-3. Set pentru Simona, care a încheiat un punct superb, cu un forehand în cross, fără nicio șansă pentru Gauff. Românca a încheiat primul set după 42 de minute, a avut 12 "winnere", 10 greșeli neforțate și 5 duble greșeli. 

UPDATE 17:05. Simona Halep - Cori Gauff 4-3. Simona a dat impresia că se poate distanța și a făcut 4-2, însă americanca a revenit și și-a câștigat serviciul, pentru 4-3.

UPDATE 16:58. Simona Halep - Cori Gauff 3-2. Simona își adjudecă game-ul și face break.

UPDATE 16:48. Simona Halep - Cori Gauff 2-2. Simona și-a câștigat punctul, dar foarte greu. Sportiva din Constanța a condus cu 15-0, după care, inexplicabil, a comis trei duble greșeli. Gauff a avut șansa de break, dar Simo a revenit și a câștigat game-ul, într-un final, la avantaj.

UPDATE 16:42. Simona Halep - Cori Gauff 1-2. Americanca a servit mult mai bine, a alternat bine loviturile pe extreme, și a câștigat primul game pe propriul serviciu. 

UPDATE 16:40. Simona Halep - Cori Gauff 1-1. REBREAK GOFF! Din păcate, Simona nu a profitat de avantaj și americanca, în vârstă de numai 15 ani, a egalat. Halep a trimis de două ori în fileu, pierzând punctele, semn că nu și-a reglat încă loviturile

UPDATE 16:36. Simona Halep - Cori Gauff 1-0. BREAK HALEP! Simona a început cum nu se poate mai bine acest meci. A luat deja un break și a arătat cine este ”șefa”.

UPDATE 16:28: Simona Halep și Cori Gauff au ieșit deja pe Terenul 1 și se pregătesc pentru începutul meciului. 

UPDATE 16:16: Serena Williams a învins-o pe Carla Suarez Navarro, cu 6-2, 6-2. Următorul meci de pe Terenul 1 este cel dintre Simona Halep și Cori Gauff.

UPDATE 15:45: Serena Williams a câștigat primul set al meciului cu Carla Suarez Navarro, cu 6-2. După acest duel, urmează cel dintre Simona Halep și Cori Gauff. 

Partida este programată a doua de pe Terenul 1, după cea dintre Serena Williams și Carla Suarez Navarro.

Wimbledon 2019 | Ordinea de luni la All England Club

Terenul Central

Joao SOUSA vs Rafael NADAL
Johanna KONTA vs Petra KVITOVA
Matteo BERRETTINI vs Roger FEDERER

Terenul 1

Serena WILLIAMS vs Carla SUAREZ NAVARRO
Simona HALEP vs Cori GAUFF
Novak DJOKOVIC vs Ugo HUMBERT

Wimbledon 2019 | Cine e Cori Gauff

Cori Gauff s-a născut în Georgia, dar s-a stabilit în sudul Floridei pentru a se dedica tenisului. Părinţii săi au fost ambii sportivi, tatăl baschetbalist, mama atletă.

La 13 ani, a devenit cea mai tânără jucătoare prezentă într-o finală de US Open rezervată junioarelor, iar apoi a câştigat Roland Garros la acelaşi nivel. Acum o lună a fost cea mai tânără jucătoare care se impune într-un meci din calificările turneului de grand slam parizian.

"Părinţii mei mi-au spus mereu să ţintesc cât mai sus. Vreau să nu-i dezamăgesc, au sacrificat multe pentru mine", a spus Gauff.

Patrick Mouratoglou, celebrul antrenor american, crede că Gauff este un talent special cu calităţi unice.

"În primul rând, are un spirit de luptă extraordinar. Apoi, este o sportivă înnăscută. Unii reuşesc să se dezvolte fizic de-a lungul timpului, dar ea are calităţi native. În acelaşi timp, munceşte din greu, ceea ce este foarte important pentru a ajunge în vârf" a spus Mouratoglou.

Wimbledon 2019 | Declarațiile lui Gauff, înainte de duelul cu Simona

Sportiva din SUA (15 ani) a dezvăluit că va pregăti meciul contra campioanei noastre ca pe orice altă partidă, această partitură fiind una câştigătoare în duelurile cu Venus Williams, Rybarikova şi Polona Hercog.

"O să pregătesc meciul cu Simona Halep la fel cum fac cu orice altă partidă. Rutina mea a mers foarte bine până acum, aşa că o să fac aceleaşi lucruri ca şi înainte. Nu ştiu dacă mă simt diferit fiind în a doua săptămâna a unui turneu de Mare Şlem. Voi vedea când o să ies pe teren. Anul trecut pe vremea asta jucam la junioare şi pierdeam în sferturi. Este un pas important pentru mine că joc în optimi la senioare", a punctat Gauff.

Wimbledon 2019 | Serena Williams crede că Gauff nu trebuie să schimbe nimic

Atitudinea lui Cori Gauff pare cea corectă, inclusiv Serena Williams, marea campioană din SUA, sfătuind-o în acest sens. De 7 ori învingătoare la Wimbledon, Serena a explicat că nu are de ce să îi dea vreun sfat, în condiţiile în care "Coco" face totul corect.

"Ar fi o greşeală să mă duc acum şi să vorbesc cu ea, să încerc să îi dau sfaturi. Pentru că sunt de părere că face totul perfect. E la un nivel incredibil, e capabilă şi pregătită de orice", a punctat cea care e văzută de mulţi drept cea mai mare jucătoare din toate timpurile.

Wimbledon 2019 | Ce spun americanii de Simona Halep

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de tenis din lume, a prefaţat duelul Halep - Gauff şi a analizat şansele campioanei noastre de a câştiga turneul de la All England Club.

"Va fi primul meci contra unui cap de serie pe care Coco îl joacă aici. A câştigat deja şase meciuri, în calificări şi pe tabloul principal. A învins jucătoare foarte bune, ca Venus şi Rybarikova. Dar va fi o trecere uriaşă, desigur, să înfrunte o jucătoare de top 10. Simona joacă bine, chiar foarte bine dacă ne uităm la ultima rundă, cu Azarenka. Va fi foarte greu. E un meci de care pe care şi cred că cea mai în formă jucătoare va câştiga luni. Cert este că forma Simonei este foarte bună. Meciul cu Halep este prima mare provocare pentru Coco, sper să nu fie prea multă presiune pe ea după aceste victorii şi după toată atenţia pe care a primit-o la Wimbledon", a spus Ben Rothenberg, pentru Fanatik.

Traseul virtual al Simonei Halep în fazele finale de la Wimbledon 2019

  • Optimi: Cori Gauff
  • Sferturi: Zhang
  • Semifinale: Karolina Pliskova
  • Finală: Serena Williams/Petra Kvitova

Partida Simona Halep - Cori Gauff va avea loc luni, de la 16:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Etichete: wimbledon , simona halep wimbledon , simona halep live text , simona halep cori gauff , simona halep optimi wimbledon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată

O imagine cu trupul dezbrăcat și mutilat al unei tinere plimbat de teroriștii Hamas în remorca unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul

Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură