Paula Badosa of Spain & Simona Halep of Romania in action during the second round of the Mutua Madrid Open 2022 tennis tournament on April 30, 2022 at Caja Magica stadium in Madrid, Spain - Photo: Rob Prange/DPPI/LiveMedia
Ce șanse are Simona Halep în primul meci după un an și jumătate. ”Multe avantaje clare”
badosa halep
Puțini își mai amintesc: cum a reacționat Paula Badosa, după ce Simona Halep s-a operat la nas
Tennis Internationals - TENNIS - US OPEN 2022 - WEEK 1, , USA
Ce scrie presa din SUA înaintea revenirii Simonei Halep în circuitul WTA, la Miami Open
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video WTA Transylvania Open | Jaqueline Cristian, victorie superbă cu Ajla Tomljanovic! Simona Halep, triumf categoric cu Gabriela Ruse

articol scris de Digi Sport
27.10.2021, 22:45

Ziua de miercuri de la turneul WTA Transylvania Open a continuat cu meciuri spectaculoase, care au putut fi urmărite în direct la Digi Sport 2.

2020 Upper Austria Ladies Linz Qualifying Day 1
Jaqueline Cristian / Foto: Profimedia
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

În duelul 100% românesc, dintre Simona Halep și Gabriela Ruse, fosta lideră mondială s-a impus categoric, cu 6-1, 6-2. "Simo" o va întâlni în optimile competiției pe Varvara Gracheva.

Jaqueline Cristian a făcut un meci superb cu Ajla Tomljanovic, pe care a reușit să o învingă dramatic cu 7-6 (5), 7-5. Românca s-a calificat astfel în sferturi, unde o poate întâlni chiar pe Simona Halep, care trebuie mai întâi să o învingă pe rusoaica Gracheva.

În celelalte partide, Anhelina Kalinina a bătut-o pe Anna-Lena Friedsam cu 6-2, 6-2, în timp ce Anett Kontaveit, a doua favorită, s-a impus în fața Aleksandrei Krunic cu 6-3, 7-5. De asemenea, Lesia Tsurenko și-a adjudecat prezența în sferturi după 6-2, 7-5 cu Anastasia Gasanova.

WTA Transylvania Open | Jaqueline Cristian - Ajla Tomljanovic 7-6 (5), 7-5

Update Ora 22:28. Jaqueline Cristian reușește să se impună în fața Ajlei Tomljanovic! Setul al doilea a fost la fel de echilibrat, dar după o oră și 12 minute de joc, românca a învins cu 7-5 și s-a calificat în sferturi.


Update: Ora 21:18. După un set ce a durat o oră și două minute, în cadrul căruia a condus la un moment dat cu 5-1, Jaqueline Cristian reușește finalmente să se impună în tie-break, 7-6 (5).

Update: Ora 20:16. A început meciul dintre Jaqueline Cristian și Ajla Tomljanovic.

WTA Transylvania Open | Lesia Tsurenko - Anastasia Gasanova 6-2, 7-5

UPDATE: Ora 20:00. Anastasia Gasanova face un joc mai bun decât cel din setul anterior, dar experiența Lesiei Tsurenko își spune cuvântul. Ucraineanca merge mai departe, după 6-2, 7-5.

UPDATE: Ora 18:41. Lesia Tsurenko se impune rapid cu 6-2, după șapte duble greșeli comise în primul set de către Anastasia Gasanova.

UPDATE: Ora 18:06. A început partida dintre Lesia Tsurenko și Anastasia Gasanova.

WTA Transylvania Open | Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 6-2

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a debutat azi la Transylvania Open, în fața conaționalei Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), pe care a învins-o fără drept de apel 6-1, 6-2. În primul set al partidei, Halep s-a impus în mai puțin de 30 de minute, după ce a reușit două mingi de break în fața Gabrielei Ruse.

Ruse nu a reușit să revină în joc în al doilea set al meciului și a pierdut două game-uri pe propriul serviciu, iar Halep a câștigat partida după o oră și 14 minute de joc. În turul doi, Simona Halep se va duela cu Varvara Gracheva (81 WTA), cea care a învins-o în primul tur pe Andrea Petkovic (75 WTA) cu 6-4, 2-6, 6-4.

UPDATE: Ora 16:51 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 6-2: GAME, SET, MECI!

UPDATE: Ora 16:48 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 5-2 BREAK Simona! Halep reușește break-ul după ce a livrat două dintre cele mai frumoase puncte ale competiției.

UPDATE: Ora 16:37 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 4-2 Campioana de la Roland Garros și Wimbledon câștigă la 15 game-ul pe serviciul propriu.

UPDATE: Ora 16:33 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 3-2 Halep este aproape de break, dar Gabriela Ruse își ține serviciul.

UPDATE: Ora 16:27 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 3-1 Simona Halep câștigă game-ul la 0 și reușește să dea valoare break-ului obținut în game-ul anterior.

UPDATE: Ora 16:24 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 2-1 BREAK SIMONA! Halep reușește break-ul în fața Gabrielei Ruse, cu un retur perfect.

UPDATE: Ora 16:20 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 1-1 Simona câștigă cu ușurință la 30 pe propriul serviciu.

UPDATE: Ora 16:16 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1, 0-1 Ruse își adjudecă primul game al setului secund.

UPDATE Ora 16:06 Simona Halep - Gabriela Ruse 6-1. GAME ȘI SET SIMONA HALEP! Simona s-a impus în mai puțin de 30 de minute (28) în acest prim set, după un prim game câștigat greu de favorita numărul 1.

UPDATE Ora 16:03 Simona Halep - Gabriela Ruse 5-1. Gabriela a reușit, în sfârșit, să câștige primul ei punct din acest meci.

UPDATE Ora 15:59 Simona Halep - Gabriela Ruse 5-0. În acest moment, Simona joacă practic de una singură.

UPDATE Ora 15:56 Simona Halep - Gabriela Ruse 4-0. BREAK SIMONA. Halep joacă din ce în ce mai bine și domină clar primul set. Simo este extrem de motivată.

UPDATE Ora 15:51 Simona Halep - Gabriela Ruse 3-0. Simona a servit mult mai bine acum și a luat un avantaj consistent în primul set.

UPDATE Ora 15:48 Simona Halep - Gabriela Ruse 2-0. BREAK HALEP! Simo nu are cea mai bună cadență, dar se pare că-și reglează jocul. De când Ruse a avut șansa break-ului, Halep s-a concentrat și nu a mai făcut greșeli.

UPDATE Ora 15:44 Simona Halep - Gabriela Ruse 1-0. Simo și-a adjudecat primul game, dar destul de greu. Ruse a avut șansa break-ului, după o scurtă de efect, dar a revenit cu doi ași și a trecut în avantaj.

UPDATE Ora 15:37 Simona Halep - Gabriela Ruse 0-0. A început partida. Simo este la serviciu.


UPDATE Ora 15:05 Irina Begu/Andreea Mitu - Anshba/Detiuc 6-4, 6-3.

UPDATE Ora 14:45. Anett Kontaveit s-a calificat în turul secund după ce s-a impus în două seturi în fața sportivei din Serbia, Aleksandra Krunic, scor 6-3, 7-5.

UPDATE Ora 13:15. Anhelina Kalinina din Ucraina s-a calificat după victoria lejeră, 6-2, 6-2, obținută în fața lui Friedsam.


Partida dintre Halep și Ruse se va disputa pe terenul central, miercuri, nu mai devreme de ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Simona Halep și Gabriela Ruse nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, dar s-au antrenat în mai multe rânduri împreună și chiar au făcut pereche în proba de dublu. Va fi al doilea duel 100% românesc din turul 1 de la Transylvania Open, după cel dintre Irina Begu și Irina Bara, scor 7-6 (2), 0-6, 4-6.

WTA Transylvania Open, ziua 3 | Programul meciurilor de miercuri

Digi Sport 2

Anhelina Kalinina (UKR) - Anna-Lena Friedsam (GER) 6-2, 6-2
Aleksandra Krunic (SRB) - Anett Kontaveit (EST) 3-6, 5-7
Simona Halep (ROU) - Elena-Gabriela Ruse (ROU) 6-1, 6-2
Lesia Tsurenko (UKR) - Anastasia Gasanova (RUS) 6-2, 7-5
Jaqueline Cristian (ROU)
- Ajla Tomljanovic (AUS) 7-6 (7), 7-5

WTA Transylvania Open, ziua 2 | Celelalte partide ale zilei de miercuri

Irina Begu/Andreea Mitu - Anshba/Detiuc 6-4, 6-3


WTA Transylvania Open, ziua 2 | Programul meciurilor care au fost marți ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Bernarda Pera (USA) - Marta Kostyuk (UKR) 3-6, 4-6
Irina-Camelia Begu (ROU) - Irina Bara (ROU) 6-7, 6-0, 4-6
Jaqueline Cristian (ROU) - Kaja Juvan (SLO) 3-6, 7-6, 7-6
Emma Răducanu(GBR) - Polona Hercog 4-6, 7-5, 6-1
Andrea Petkovic (GER) - Varvara Gracheva (RUS) 4-6, 6-2, 4-6

WTA Transylvania Open, ziua 2 | Celelalte partide ale zilei de marți

Jana Fett (Cro) - Rebecca Peterson (Swe) 1-6, 3-6

Danka Kovinic (Mne) - Alison Van Uytvanck (Bel) 4-6, 4-6

Alexandra Ignatik / Andreea Prisăcariu (Rou) - Anastasia Gasanova (Rus)/ Yuriko Miyazaki (Jap) 6-1, 6-4

Monica Niculescu / Gabriela Ruse - Anastasia Potapova / Yana Sizikova (Rus) 6-0, 6-0.

WTA Transylvania Open, ziua 2 | Gabriela Ruse, despre Simona Halep: ”Nu e uşor să joci împotriva idolului tău

Simona Halep va debuta la Transylvanian Open împotriva unei alte românceGabriela Ruse, cea care a intrat recent în top 100 mondial și cu care a făcut pereche la dublu la Indian Wells.

”Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur, dar când am auzit m-am bucurat pentru că ea a fost idolul meu de când eram mică, m-am uitat la majoritatea meciurilor ei. Am aşteptat foarte mult acest moment şi se pare că a venit. 

Simona este o campioană, este jucătoarea mea favorită. Mă antrenez de foarte mulţi ani pentru acest moment, nu vreau să pun absolut deloc presiune pe mine. Rezultatul partidei nici măcar nu contează, până la urmă Simona este indiscutabil favorită pe hârtie. Cu siguranţă voi avea emoţii, pentru că nu e uşor să joci împotriva idolului tău. Dar sunt singură că amândouă vom încerca să jucăm un tenis frumos.

Am studiat o pe Simona de când eram mică, dar până la urmă trebuie doar să mă bucur de meci. Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat şi m-a dorit la antrenamente în ultima perioadă a fost clar un bonus.

Am încercat să fur şi din jocul ei, dar nu cred că avem un stil chiar asemănător. Însă mi-am îmbunătăţit jocul uitându-mă la ea, dar şi mentalul, pentru că ea este o jucătoare cu un mental foarte puternic. E foarte important să nu o enervezi pe teren pentru că dacă o enervezi scoate, aşa cum spun eu, acel demon când efectiv nimeni nu mai crede. Îi mulţumesc pe această cale pentru faptul că am putut să stau pe lângă ea, pentru că am crescut uitându-mă la ea. Am văzut atâtea meciuri cu ea, eram chiar obsedată.

Pentru mine este un atu faptul că nu sunt spectatori, pentru că mie îmi este foarte greu să joc acasă. Şi la Fed Cup mi-a trebuit mult timp să îmi revin după ce am jucat. Acum, într-un astfel de meci, când îmi întâlnesc idolul, nu cred că publicul m-ar fi ajutat, cred că m-ar fi inhibat şi mai mult din cauza emoţiilor.

Dar îmi pare rău pentru turneu, pentru că era foarte frumos ca oamenii să vină să ne vadă şi să ne susţină. Să vadă campioane ca Simona şi ca Emma. Şi pe noi celelalte românce, pentru că şi noi suntem viitorul. Ce au realizat Simona şi Emma reprezintă un exemplu. E clar că eu doresc să ajung la nivelul lor”, a declarat Ruse, într-o conferință de presă.

Etichete: simona halep , simona halep wta , gabriela ruse , transylvania open , simona halep wta transylvania open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani pentru găsirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
Tennis Internationals - TENNIS - US OPEN 2022 - WEEK 1, , USA
Ce scrie presa din SUA înaintea revenirii Simonei Halep în circuitul WTA, la Miami Open

Simona Halep (32 de ani) o va întâlni pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami.

Exclusiv ”Jalnici!” / ”Parcă echipa a fost strânsă înainte de meci”. N-au suportat umilința lui Dinamo și au răbufnit
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (17.03.2024)
"Mă îngrozesc fanii fotbalului din ziua de azi!" Primul om care a ieșit în față, după ce Drăgușin a fost pus la zid
Exclusiv Stere Halep, prezent la revenirea Simonei Halep: ”Am emoții”. Ce spune despre duelul cu Badosa
stere
Citește și
Exclusiv Darren Cahill a ”supervizat” antrenamentul Simonei Halep la Miami, locul în care s-au despărțit în 2017
2024 Miami Open - Day 3 - Practice Court
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open, LIVE pe Digi Sport 1
Madrid, Spain. 30 April, 2022. Tennis: Mutua Madrid Open tennis tournament - Madrid, Individual, Women: Paula Badosa (Spain) V Simona Halep (Romania). Credit: EnriquePSans/Alamy Live News
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Mesajul enigmatic postat de adversara Simonei Halep cu doar o zi înaintea meciului direct
badosa

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat