Ultimele stiri

Retragerea lui Puyol i-a costat scump. Barça a dat peste 100 de milioane pe fundaşi centrali, în ultimii 4 ani

puyol barcelona

Retragerea lui Carles Puyol în 2014 a lăsat un mare gol în centrul apărării Barcelonei, iar conducerea catalanilor nu pare să fi găsit soluţia ideală pentru înlocuirea fostului căpitan în această perioadă.

Prima apariție a lui Budescu în straie arăbești! Nu-l mai recunoști :-)

Budescu Al Shabab prima poza

După ce a ajuns în Arabia Saudită, Constantin Budescu, pentru care FCSB a încasat 2.500.000 de euro, s-a alăturat lotului pregătit de Marius Şumudică, care l-a adus la noua sa echipa și pe Valerică Găman.

Discriminare la CM 2018? Anchetă de ultimă oră demarată de FIFA împotriva Angliei

Anglia FIFA discriminare

FIFA a anunţat că investighează un posibil cântec cu caracter discriminatoriu intonat de fanii Angliei în timpul semifinalei de la CM 2018, pierdută de britanici în fața Croaţiei (1-2 după prelungiri).

FCSB îşi ştie în proporţie de 99,99% adversara din turul doi preliminar în Europa League

rudar

FCSB îşi ştie în proporţie de 99,99% adversara din turul doi preliminar al Europa League. Rudar Velenje (Slovenia) s-a impus cu în manşa tur a dublei cu Tre Fiori (San Marino), şi doar o minune o poate priva de calificare.

Foto Moment istoric în Guvernul Croaţiei: ce s-a întâmplat azi şi cât de importantă e calificarea în finala Mondialului

medved

Moment istoric pentru guvernul croat. Toţi membrii cabinetului au venit în şedinţa de joi îmbărcaţi în tricouri cu naţionala de fotbal a Croaţiei, după calificarea istorică obţinută de Modric&Co.

Foto Atleta de 17 ani care a pus pe toată lumea pe gânduri după ce a cucerit bronzul la Mondialele U20

Girmawit Gebrzihair Atletism U20

Au apărut controverse serioase după cursa 5.000 de metri de la Campionatele Mondiale U20 de atletism, acolo unde medalia de bronz i-a revenit lui Girmawit Gebrzihair, o atletă din Etiopia, care încă nu a împlinit 17 ani și al căreia aspect a stârnit semne de întrebare din partea iubitorilor sportului din toată lumea.

Dan Martin, la al doilea succes în Marele Tur! Van Avermaet rămâne în galben și după etapa a 6-a

Dan Martin TF 2018

Ciclistul irlandez Dan Martin (Emirats) a câştigat etapa a 6-a a Turului Franţei, prima mai dificilă din această editie, desfăşurată joi pe traseul Brest - Mur-de-Bretagne Guerledan (181 km).

Florentino Perez vinde la fel de bine cum cumpără. A încasat peste o jumătate de miliard din transferuri, în 9 ani

cristiano ronaldo florentino perez salariu real madrid

Florentino Perez şi-a construit de-a lungul anilor faima unui preşedinte de club care nu se uită la bani atunci când vine vorba de cumpărat jucători pentru Real Madrid.

Fabregas și-a cerut iertare pentru gestul făcut după demisia lui Conte

Fabregas Conte Chelsea

Chelsea l-a demis pe italianul Antonio Conte, iar banca tehnica a echipei de pe Stamford Bridge va fi preluată de Maurizio Sarri. După această veste, spaniolul Cesc Fabregas a dat like unui tweet prin care saluta despărțirea lui Conte de Chelsea, apoi și-a cerut scuze fanilor.

E apatrid, dar ştie cinci limbi, cântă la pian şi la chitară. Povestea puştiului care i-a impresionat pe salvatori în Thailanda

"Doar nu distrug echipa pentru el!". Becali nu uită şi nu iartă: "Acum avem super-echipă, nimeni nu comentează"

Gigi Becali

Gigi Becali a explicat de ce Denis Alibec nu are vreo şansă să mai îmbrace vreodată tricoul FCSB. În ciuda problemelor din ofensivă, vicecampioana nu se gândeşte vreun moment să îl reactiveze pe atacantul venit de la Astra.

Foto Nu a scăpat de ironii. Cuadrado a fost şicanat de Dybala, după ce şi-a "pierdut" tricoul cu numărul 7

Juventus FC v US Sassuolo Calcio - Serie A

Juan Cuadrado a fost fericit să-şi cedeze tricoul cu numărul 7 lui Cristiano Ronaldo, pe care Juventus l-a transferat de la Real Madrid, în cea mai spectaculoasă mutare a verii.

Cristiano Ronaldo e istorie la Real Madrid! Modificarea făcută în timp record

Real Madrid vestiar As

Real Madrid a șters orice urmă a lui Cristiano Ronaldo, după transferul acestuia la Juventus. Jurnaliștii de la As au intrat în vestiarul campioanei Europei din ultimii 3 ani și au dovada că locul pe care îl ocupa acolo portughezul este acum doar unul gol.

Un nou transfer pentru Astra Giurgiu. Campioana din 2016 a luat un jucător cu meciuri în Ligue 1

Astra Julien Begue

După transferul lui Neluș Roșu, Astra Giurgiu continuă campania de achiziții din aceasta vară. Fosta campioană a României reușit o achiziție interesantă din Hexagon. Conform site-ului oficial, echipa lui Marius Măldărășanu a reușit să-l aducă pe Julien Begue (24 de ani), un fotbalist francez, care poate juca atât ca atacant, cât și ca mijlocaș de bandă.

A ratat Wimbledonul pentru că nu şi-a verificat e-mailul. Povestea incredibilă descoperită de New York Times

smyczek

Tim Smyczek este protagonistul unei poveşti cu final nefericit. Acesta putea lupta pentru tabloul principal de la Wimbledon, însă a uitat să îşi verifice e-mailul. În consecinţă, nu a completat formularul de înscriere pentru turneul de la All England Club.

Wimbledon 2018 | Calificare strălucitoare pentru Serena Williams! Aceeași finală ca în urmă cu doi ani

Serena Williams

Wimbledon 2018 | Serena Williams s-a calificat, joi, în finala turneului de la Wimbledon, după victoria cu 6-2, 6-4 în fața Juliei Goerges. În ultimul act, o va întâlni pe Angelique Kerber, într-o reeditare a finalei din urmă cu doi ani, acolo unde s-a impus jucătoarea din SUA.

Decizie de neînțeles a lui Juventus: Cristiano Ronaldo va fi prezentat doar în fața jurnaliștilor!

Cristiano Ronaldo

Cu toate că s-a vorbit despre faptul că portughezul Cristiano Ronaldo va avea parte de o prezentare regească la stadionul echipei Juventus, campioana Italiei a anunțat că nu va organiza o prezentare în fața suporterilor, așa cum se obișnuiește să se facă cu marile nume ale fotbalului mondial. Chiar Ronaldo a fost prezentat la Real, în 2009, în fața a 80.000 de fani.

Barcelona a făcut o nouă ofertă pentru Willian. Cât dau catalanii în schimbul brazilianului

willian chelsea debut

FC Barcelona a oficializat transferurile lui Arthur şi Clement Lenglet, dar continuă să fie foarte activă în mercato. Potrivit presei engleze, catalanii au făcut o nouă ofertă pentru Willian.

Cea mai aşteptată reacţie! Maradona, fanul numărul unu al Croaţiei cu Anglia, a prefaţat finala CM

maradona

CM 2018 | Poate cel mai mare suporter al Croaţiei în semifinala cu Anglia, Diego Maradona vede o favorită clară în ultimul act al Mondialului: Franţa.

Wimbledon 2018 | Kerber, de netrecut pentru Ostapenko! Letona, out după primele seturi pierdute

Ostapenko Wimbledon 2018

Angelique Kerber a devenit prima finalistă a turneului feminin de la Wimbledon, după ce a învins-o joi pe letona Jelena Ostapenko, cap de serie 12, cu 6-3, 6-3, după o oră şi opt minute de joc.

Talpan a pierdut şi la ultima instanţă sportivă din România: Rapid va juca în Liga a 3-a

florin talpan

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a depus sâmbătă, la FRF, cererea de recurs în cazul celor cinci jucători de la Academia Rapid cărora le-a contestat dreptul de joc înaintea meciului direct din play-off-ul Ligii a 4-a, scor 0-2. În continuare, Talpan cere ca meciul să fie câștigat la "masa verde" de Steaua și, astfel, echipa Armatei ar urma să joace în barajul pentru Liga a 3-a, o dublă manșă câștigată de giuleșteni cu 17-1 împotriva giurgiuvenilor de la AS Singureni. 

Reacţia lui Cuadrado, după ce i-a cedat lui Cristiano Ronaldo numărul 7 la Juventus

Benevento Calcio v Juventus - Serie A

Purtătorul numărului 7 la Juventus, Juan Cuadrado, nu va avea vreo problemă să i-l cedeze lui Cristiano Ronaldo, protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii.

Triplu vicecampion în MotoGP, Dani Pedrosa a anunțat că se retrage!

Pedrsa si Rossi

Galerie Foto Fotograful mexican a povestit cum a fost copleșit de croați: "Unul mi-a ridicat obiectivul, altul m-a pupat"

Yuri Cortez Croatia 2

CM 2018 | Povestea fotografului Yuri Cortez face înconjurul lumii, după imaginile unice oferite la golul victoriei Croației din prelungirile semifinalei cu Anglia (scor final 2-1 după prelungiri).

Revoluţie totală! Încă un mare star îi spune "adio" Realului! Suma de transfer şi destinaţia neaşteptată

benzema

Florentino Perez e pregătit să facă o revoluţie din temelii la Real Madrid. După Ronaldo, transferat la Juventus, şi Benzema e ca şi plecat. Destinaţia probabilă? Tot serie A, acolo unde Napoli îl vrea neapărat.

"Este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care Franţa i-a avut!" Pogba, cuvinte superbe la adresa lui Mbappe

mbappe1

CM 2018 | Franța și Croația sunt cele două finaliste ale Campionatului Mondial. Francezii au învins Belgia cu 1-0, în timp ce croații au ajuns pentru prima dată în istorie în ultimul act la o Cupă Mondială după ce au trecut, după prelungiri, de Anglia, scor 2-1.

Oficial. Clement Lenglet este noul jucător al Barcelonei. Detaliile transferului

lenglet barcelona

Fundașul Clement Lenglet (23 de ani) este noul jucător al Barcelonei, după ce catalanii au achitat clauza de reziliere a jucătorului de la Sevilla, anunţă Radio Catalunya.

I-a fost împușcat bunicul și a crescut într-o zonă de război. Povestea demnă de filme a lui Luka Modric

colaj modric

CM 2018 | Croația - Anglia 2-1 || Luka Modric este unul dintre eroii Croației la Cupa Mondială din Rusia. Mijlocașul lui Real Madrid are însă o poveste de viață demnă de filmele dramatice. La vârsta de 6 ani, bunicul său a fost împușcat mortal de rebelii sârbi, iar casa i-a fost incendiată

Exclusiv ”E halucinant să ai contract fals și să fii pedepsit dacă semnezi cu altă echipă!” Telenovela Omrani continuă!

FOTBAL: CFR CLUJ - DINAMO BUCURESTI, PLAY-OFF LIGA 1 ORANGE (6.0

Când toată lumea credea că mult discutatul caz Omrani s-a încheiat, odată cu noul contract parafat între francez și conducerea celor de la CFR Cluj, agentul atacantului Emmanuel de Kerchove aruncă o nouă ”bombă” în fotbalul românesc. 

Puyol, greu de înlocuit! Câți bani a cheltuit FC Barcelona, în ultimii 4 ani, pentru a acoperi pierderea

jucatori barcelona

  • 06:30 Fotbal Amical: Rezumat
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Barca v Orlen Wisla Plock, EHF Champions League Handball, Barcelona, Spain Barcelona, Spain. 23rd, November 2023. Jonath

    HANDBAL: Aalborg - Barcelona, 19:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italia vs Ungheria - UEFA Nations League

    FOTBAL: Italia - Bosnia și Herțegovina, 21:40, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)

    FOTBAL: Slovacia - Țara Galilor 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • France v Austria - UEFA Nations League, Group A1, Tour 5

    FOTBAL: Franța - Canada, 22:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult