Ultimele stiri

Motivul pentru care Barca nu regretă ratarea transferului lui Griezmann

Antoine Griezmann

Refuzul lui Antoine Griezmann nu le-a picat foarte rău conducătorilor Barcelonei.

Ce a prezis vidra oracol Harry înaintea "finalei" grupei A

sochi

Parcursul fără greşeală al Rusiei la Cupa Mondială, cu victorii în faţa Arabiei Saudite şi Egiptului în Grupa A, se va încheia în partida cu Uruguayul, conform vidrei oracol Harry de la Sochi, care a ghicit primele succese ale gazdelor.

"E un desen imbecil făcut!". Reacţia specialistului, după ce românii au fost ironizaţi de Charlie Hebdo

Halep

E gata! Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Conte + primele două transferuri ale verii

sarri conte

Tehnicianul italian Maurizio Sarri, care s-a despărţit de Napoli, îl va înlocui la Chelsea pe conaţionalul său Antonio Conte, conform presei britanice. The London Evening şi The Sun scriu că Sarri şi-a început deja activitatea la Chelsea, însoţit de un staff din care fac parte secunzii Giovanni Martusciello şi Gianfranco Zola, fost jucător la clubul din Stamford Bridge între 1996 şi 2003.

Galerie Foto Iranul a pierdut contra Spaniei, dar pentru femeile persane meciul a fost o victorie

iranience stadio principala

VIDEO Iran - Spania 0-1. Formația lui Carlos Queiroz a fost învinsă în al doilea meci de la Cupa Mondială, dar meciul în sine a fost o adevărată victorie pentru femeile din Iran. Partida a fost putut  fi urmărită pe un ecran gigantic instalat la arena Azadi din Teheran. După 37 de ani de interdicţie, femeile din Iran au putut intra în sfârşit pe un stadion de fotbal.

Exclusiv "Cineva a avut ac de cojocul lui!". Adi Ilie insistă că Alibec mai merită o şansă la FCSB

Alibec

Denis Alibec este exclus din lotul lui Nicolae Dică şi Gigi Becali l-a pus pe lista de transferuri a FCSB.

Dunărea Călăraşi a mai realizat trei achiziţii pentru debutul în Liga 1

FOTBAL:DUNAREA CALARASI-CHINDIA TARGOVISTE, LIGA 2 (26.05.2018)

Dunărea Călăraşi, nou-promovată în Liga I, i-a transferat pe Stelian Cucu, ultima oară la FC Botoşani, Georgian Honciu şi Denis Ispas, ambii veniţi de la ACS Şirineasa, formaţie nou-promovată în Liga 2.

FRF a anunţat datele meciurilor de la Euro 2020 care se vor disputa la Bucureşti

frf euro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat azi, prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare, că au fost stabilite datele celor 4 partide de la Euro 2020 care se vor disputa la Bucureşti, pe Arena Naţională. FRF dă asigurări şi că cele patru stadioane stabilite pentru antrenamentele echipelor - Arcul de Triumf, Ghencea, Giuleşti şi Dinamo - vor fi gata în timp util pentru turneul final care se va disputa peste doi ani.

News Alert Ziua şi transferul, la CFR! Andrei Radu a semnat cu feroviarii

andrei radu cfr

CFR Cluj e activă pe piaţa transferurilor. După ce miercuri l-au acontat pe Mate Males, campionii s-au înţeles şi cu Andrei Radu (22 de ani), jucător care a fost aproape şi de Dinamo.

Motivul pentru care Lopetegui a ales să fie urât de spanioli

Lopetegui Perez

Fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui, va încasa şase milioane de euro pe an la Real Madrid, unde l-a înlocuit pe francezul Zinedine Zidane.

Neymar e apt pentru duelul cu naționala din Costa Rica: "Așteptările sunt mari"

neymar

Starul brazilian Neymar, care a acuzat probleme la piciorul drept în cursul meciului de debut la Cupa Mondială de fotbal 2018, împotriva reprezentativei Elveţiei (1-1), a anunţat că se simte bine şi îşi doreşte foarte mult victoria în jocul următor, cu Costa Rica.

Varianta Wolverhampton a picat, dar Niță poate ajunge în Premier League

Florin Niţă (6)

Florin Niță a fost aproape de un transfer la nou-promovata Wolverhampton, în Premier League, dar echipa pentru care a jucat și Ionel Ganea l-a ales în cele din urmă pe portughezul Rui Patricio. Finalul perioadei de mercato l-ar putea prinde totuși pe internaționalul român în Premier League.

Ţeapă luată de Gabi Enache! "Nu a fost plătit nici măcar o zi"

Enache

Gabi Enache nu şi-a mai prelungit contractul cu Rubin Kazan, iar Anamaria Prodan a dezvăluit un aspect mai puţin plăcut pentru mijlocaşul de 27 de ani

Retragerea Simonei Halep, dezbătută în presa internaţională: "A mai avut probleme"

halep roland garros

Presa internaţională a comentat decizia Simonei Halep de a se retrage de la turneul de la Eastbourne, de săptămâna viitoare.

Can a făcut vizita medicală şi va semna cu Juventus. A treia lovitură a verii pentru bianconeri

Emre Can

Emre Can este noul jucător al lui Juventus. Mijlocaşul a aterizat astăzi la Torino şi a efectuat vizita medicală. Transferul său va fi oficializat în timpul zilei de azi. De remarcat e şi faptul că jucătorul cotat la 30 de milioane de euro a ajuns gratis la campioana Italiei, fiind liber de contract.

Fanii fotbalului "caută iubirea" la Cupa Mondială. Tinder-ul a explodat în Rusia

tinder

Aplicația de dating Tinder, poate cea mai cunoscută de gen în toată lumea, profită din plin de Cupa Mondială din Rusia. Numărul utilizatorilor a crescut cu peste 1.000% în orașele care găzduiesc meciuri, scrie presa internațională.

Petrolul s-a reunit pentru a treia promovare consecutivă. Noutăţile din lotul ploieştenilor

reunire Petrolul

Petrolul s-a reunit cu un nou antrenor, Leo Grozavu, şi un lot mult schimbat faţă de cel care a obţinut promovarea în Liga 2, a doua consecutivă a ploieştenilor.

Exclusiv "Nu ştiam. Mă bucur!". Buzărnescu, la cea mai bună clasare a carierei

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu va atinge cea mai înaltă clasare a carierei, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham. Românca de 30 de ani va urca un loc, până pe poziţia a 29-a şi s-a declarat surprinsă de acest lucru.

Şi Marca susţine că Real Madrid îl vrea pe Thiago Alcantara. Cui i-ar lua locul pe Bernabeu

thiago vs leipzig

Jurnaliştii de la Marca au confirmat ipoteza celor de la Telemadrid, care au dezvăluit că noul antrenor al lui Real Madrid, Julen Lopetegui, îl vrea pe mijlocaşul lui Bayern Munchen, Thiago Alcantara.

Barcelona încă nu i-a propus prelungirea lui Jordi Alba și un club din Premier League e pe urmele fundașului

FBL-ESP-CUP-BARCELONA-CELTA

Aflat cu naționala Spaniei la Campionatul Mondial, Jordi Alba ar putea face obiectul unui transfer în această vară, anunță presa din Spania. Fundașul Barcelonei este dorit în Premier League

Danezii de la naţională au făcut chetă pentru a-şi trimite un coleg acasă

jonas-knudsen

Jucătorii din selecţionata Danemarcei au făcut chetă pentru ca unul dintre coechipierii lor, Jonas Knudsen, să poată zbura acasă cu un avion privat, pentru a-şi vedea fetiţa nou-născută, imediat după victoria cu Peru, în meciul de debut la Cupa Mondială din Rusia.

Exclusiv Retragerea "Magicianului". La 38 de ani, cu 5 trofee în carieră, Sânmărtean spune stop

captura sanmartean

Lucian Sânmărtean a tras cât a putut de mult de timp. Îi place să joace, să simtă mirosul de iarbă proaspăt tunsă şi, aşa cum i s-a întâmplat la FCSB şi la Panathinaikos, vuietul tribunei. Însă totul are un sfârşit, iar Lucică s-a hotârât să se oprească. La 38 de ani, probabil că decizia retragerii i-a fost grăbită şi de finalul aventurii de la Voluntari. Acolo unde în meciul decisiv în loc să fie pe teren pentru a da o pasă luminoasă sau pentru a executa o lovitură hotărâtoare, s-a dus la vestiare pentru a se ruga ca echipa lui să marcheze un penalty mai mult decât Chindia. Altfel s-ar fi retras cu o retrogradare. Urât!

Se pregăteşte revenirea anului în fotbalul mondial: Pogba la Juventus! Anunţul făcut de italieni

Paul Pogba

Pentru semnătura lui Miralem Pjanic luptă în acest moment Barcelona, Real Madrid, Chelsea şi Manchester City.

Luis Suarez s-a descătuşat după golul la meciul 100 pentru Uruguay. Cui i l-a dedicat

Uruguay vs Arabia Saudită

Luis Suarez a adus victoria Uruguayului în meciul cu Arabia Saudită (1-0), cu un gol "special", pe care i l-a dedicat celui de-al treilea său copil.

Uruguay s-a calificat în optimi, dar Tabarez nu e mulțumit: "Am făcut mult mai puțin decât puteam să facem"

Uruguay v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia

Selecţionerul Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, mulţumit de calificarea echipei sale în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a recunoscut, totuşi, că echipa "Celeste" a făcut "mult mai puţin decât putea să facă", după victoria cu 1-0 în faţa Arabiei Saudite, miercuri, la Rostov pe Don, în Grupa A a competiţiei.

După Nainggolan, Inter vrea să mai aducă un jucător de la o rivală din Serie A

AC Milan v FC Internazionale - Serie A

Calificată in extremis în Liga Campionilor după victoria obținută pe terenul lui Lazio în ultima etapă, Inter se întărește pentru a face față în cea mai puternică competiție intercluburi din Europa. După ce l-a acontat pe belgianul Nainggolan de la AS Roma, trupa lui Spalletti e gată să aducă un jucător de la rivala locală, AC Milan. Fotbalistul în cauză este spaniolul Suso.

Terry, acuzat de sexism! Cum a fost stricat momentul istoric al primei femei care a comentat un meci la Mondial pentru BBC

Vicky Sparks

Vicki Sparks a scris istorie, după ce a devenit prima femeie care a comentat un meci pentru BBC (Portugalia - Maroc 1-0). Totuşi, momentul a fost umbrit de un scandal provocat de o replică nepotrivită a lui John Terry (37 de ani).

Pique nu i-a rămas dator vicepreşedintelui Barcelonei. Ce i-a răspuns din Rusia

Iran v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Gerard Pique i-a răspuns vicepreşedintelui Barcelonei, Jordi Mestre, care l-a criticat pentru rolul în anunţul lui Antoine Griezmann, care a refuzat Barca, preferând să continue la Atletico Madrid.

Prima victorie pentru Hierro la cârma naționalei Spaniei: "Suntem într-o grupă echilibrată"

Iran v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Naţionala Spaniei, campioana mondială din 2010, s-a impus greu, cu scorul de 1-0, în faţa reprezentativei Iranului, miercuri seara, la Kazan, în Grupa B a Cupei Mondiale de ftobal 2018, însă selecţionerul Fernando Hierro a subliniat la final că elevii săi nu au fost îngrijoraţi în niciun moment al jocului, pe parcursul căruia iranienii s-au apărat foarte bine.

VAR face victime la CM 2018. "Rugăciunile noastre se îndreaptă către el în acest moment"

Iran v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Un membru al staff-ului naţionalei Iranului a fost transportat la spital în cursul meciului cu reprezentativa Spaniei (0-1), disputat miercuri la Kazan, în Cupa Mondială de fotbal din Rusia, a anunţat selecţionerul Carlos Queiroz, citat de AFP.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • florin prunea

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • MotoGP Of Portugal - Race, Lagoa, Algarve - 24 Mar 2024

    MOTO GP: Calificări, 11:50, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • ro

    MINIFOTBAL: România - Turcia, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0830541844

    FOTBAL: Borussia Dortmund - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult