Ultimele stiri

Nike exultă după performanța Simonei Halep. Americanii nu au mai avut o asemenea realizare de la Serena Williams

Simona Halep

Contractul semnat de Simona Halep cu un nou producător de echipament reprezintă o adevărată lovitură de imagine și pentru Nike. Gigantul american nu a mai avut niciun lider WTA sub contract de la Serena Williams, care a fost prima în ierarhia clasamentului mondial în două rânduri, între februarie 2013 și ianuarie 2017 și aprilie 2017 - mai 2017

Marele pariu al lui Becali s-a pierdut în anonimat. "Micul Balaci" a ajuns în India

andrei ionescu india

Acum un deceniu, Gigi Becali plătea o sumă importantă pentru a-l transfera de la Universitatea Craiova la Steaua, însă Andrei Ionescu nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, iar cariera mijlocaşului în care oltenii îl vedeau pe "noul Balaci" a intrat a urmat o traiectorie descendentă.

Video Gyor - CSM București 28-24. "Tigroaicele" au pierdut primul loc în grupă, după o prestaţie dezamăgitoare

gyor - csm 28-24 liga campionilor

Handbalistele de la CSM București sunt în fața unui meci extrem de important. Egalate la puncte de Rostov, pot fi depășite de Gyor în cazul unui eșec. CSM speră să repete, în Ungaria, rezultatul din urmă cu o lună, când a câștigat cu 28-22.

Ganea iese la atac: ”Lumea şi-a dat seama că actuala conducere FRF nu se pricepe la fotbal”

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL CONSTANTA, LIGA 1 ORANGE (6.11.2016)

Exclusiv Decizie de urgență la FRF: s-a amânat și un meci din sferturile Cupei!

Stadionul din Botoşani, acoperit de zăpadă

FRF a luat o decizie de ultimă oră la ședința de urgență de luni: s-a amânat meciul dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași, din sferturile de finală ale Cupei României.

Nu se poate abţine! Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa rivalilor de la Dinamo

mihai stoica derby della colentina

Au trecut două zile de la eşecul lui Dinamo cu Astra Giurgiu, scor 0-2, rezultat în urma căruia alb-roşiii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, iar directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, încă îi ironizează pe rivali.

Un jucător cu 50 de selecții la națională s-a retras din activitate. "Am spus stop de mult timp"

razvan cocis

Boloni, din nou în fața Comisiei de Disciplină din Belgia, după ultima eliminare

boloni antwerp

Antrenorul român al echipei de fotbal Antwerp, Ladislau Boloni, va compărea din nou în faţa comisiei de disciplină a Federaţiei belgiene de fotbal (URBSFA), din cauza comportamentului pe care l-a avut în timpul meciului de vineri cu Genk, pierdut cu 4-0 în deplasare, informează site-ul rtl.be.

Galerie Foto Hermannstadt a montat o nocturnă pentru meciul cu FCSB. De ce se teme Nicolae Dică

FOTBAL:MONTARE INSTALATIE NOCTURNA STADIONUL MUNICIPAL SIBIU (26.02.2018)

Griezmann, la Barcelona din vară. "Au bătut palma". Schimbul istoric pus la cale

griezmann-2

Barcelona și Atletico Madrid pregătesc o mutare de zile mari. Conform publicației spaniole Sport, Antoine Griezmann va ajunge pe Camp Nou în această vară

Un jucător care a luat trei titluri cu Steaua revine în Liga 1, la echipa care l-a lansat

pirvulescu gaz metan

Revenire spectaculoasă în Liga 1, la Gaz Metan Mediaş. După ce a luat trei titluri cu Steaua şi a petrecut un an şi jumătate în străinătate, fără mare succes, Paul Pîrvulescu se întoarce la echipa la care s-a lansat.

Accident teribil cu un microbuz care transporta un grup de juniori. Doi morți și 16 răniți

autocar

Pique, angajat să revoluționeze Cupa Davis. Mișcare istorică din partea ITF

piquecupa davis

Gerard Pique, fundaşul Barcelonei, şi Novak Djokovic, fostul lider al clasamentului ATP, sunt implicaţi într-un proiect de vizează o revoluţie totală a Cupei Davis, competiţia masculină de tenis pe echipe naţionale, informează cotidianul sportiv L'Equipe. Acordul cu cele două personalități a fost anunțat pe site-ul oficial al Cupei Davis.

Primul transfer pentru sezonul viitor la Real Madrid. "Galacticii" răscumpără un jucător din Germania

omar mascarell real madrid

Transfer surpriză la Real Madrid. Cotidianul Marca anunţă că actuala campioană a Spaniei va activa clauza de răscumpărare a lui Omar Mascarell, de la Eintracht Frankfurt.

Video&Foto OFICIAL: Concordia - FC Voluntari, amânat cu 24 de ore, din cauza zăpezii. Cum arată stadionul

concordia chiajna zapada colaj

Concordia şi FC Voluntari se întâlnesc într-un meci care contează doar pentru clasamentul final din sezonul regulat.

Strategia lui Bratu pentru a redresa Dinamo! Staff-ul și obiectivele noului antrenor

florin bratu dinamo moldoveanu

Florin Bratu (38 de ani) și-a stabilit staff-ul alături de care va lucra de azi la Dinamo. La conferința de presă, în care a fost prezentat oficial, tehnicianul a precizat cum crede el că poate redresa gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. 

Galerie Foto Mourinho i-a trimis un bilet în timpul meciului cu Chelsea. Abia acum s-a aflat ce i-a scris

mourinho

Nemanja Mitic a primit un bilet în timpul partidei cu Chelsea, câştigată cu 2-1 de "diavoli". Mesajul era chiar de la Jose Mourinho. Fanii s-au întrebat ce a scris Mourinho, în răvaşul misterios, în minutele de foc din final.

UEFA a anunțat suma uriașă pe care o vor împărți echipele participante la Euro 2020

euro 2020

Cele 24 de echipe participante la EURO 2020 vor împărţi între ele 371 de milioane de euro, sumă cu 23% mai mare faţă de EURO 2016, a anunţat luni Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) la încheierea congresului său de la Bratislava, scrie AFP.

Video Chivu "fură" meserie de la reporterii tv. "Suntem colegi"

chivu deschidere

Cristi Chivu s-a retras la 33 de ani. Au trecut mai bine de 3 ani şi jumătate de la ultimul său meci în tricoul lui Inter Milano. Chivu a încercat să înveţe cât mai multe în ultima perioadă. S-a înscris la cursurile de antrenor, lucrează la UEFA şi mai nou în televiziune.

Planul lui Florentino Perez prin care vrea să-l aducă pe Lewandowski la Real

lewandowski

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, pregătește deja campania de achiziții pentru la vară iar cap de listă este Robert Lewandowski (29 de ani), atacantul celor de la Bayern Munchen. Vârful polonez este considerat cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Karim Benzema

Video Neymar ratează meciul cu Real Madrid. Când va reveni pe teren starul lui PSG

neymar accidentare1

Prezența lui Neymar în returul cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor rămâne în continuare sub semnul întrebării, însă primele vești privind starea brazilianului sunt îmbucurătoare. Starul liderului din Ligue 1 va reveni cu siguranță pe gazon în acest sezon.

Galerie Foto Inspecţie de la UEFA. "Arena Naţională" a fost vizitată de 30 de specialişti

Vizită de la UEFA (11)

Specialiştii de la UEFA au fost două zile la Bucureşti şi au inspectat "Arena Naţională". Au vrut să vadă dacă stadionul este pregătit să pregătească cele 4 meciuri de la EURO 2020. Echipa a fost numeroasă şi a fost alcătuită din 30 de specialişti.

Becali a anunțat când revine Alibec pe teren. Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit și despre Bălgrădean

alibec1

VIDEO FCSB - Sepsi 2-0. Trupa lui Nicolae Dică a încheiat cu o victorie sezonul regulat și va începe play-off-ul de pe poziția secundă. Finanțatorul Gigi Becali a anunțat că de săptămâna următoare Nicolae Dică îl va avea la dispoziție și pe Denis Alibec, atacantul care a suferit o accidentare în primul meci din 2018, cel de la Mediaș.

Video Florin Bratu, prezentat oficial la Dinamo: "Disciplină, respect reciproc, atitudine!"

caputra istoria ne obliga

De astăzi, noul antrenor al lui Dinamo este Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecționer al reprezentativei Under 18 a României. Tehnicianul a semnat un contract pe un an şi jumătate, iar conferinţa de prezentare a fost programată în această după-amiază, la ora 15:30, în cantonamentul de la Săftica.

Exclusiv ”Benzar credea că e frate-su și că are meci cu Voluntari!” Gluma zilei, după FCSB - Sepsi

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 BETANO (25.02.2018)

În partida de pe Arena Națională, disputată duminică seară, în condiții de iarnă veritabilă, au existat și momente care puteau provoca chiar și tragedi. Un astfel de moment a fost cel din minutul 16 în care Kuku, de la Sepsi, a căzut inert pe gazon după ce s-a lovit cap în cap cu colegul său Petrovikj.

Lupescu, lăudat că a venit să candideze la şefia FRF. Cristi Chivu: "E un act de mare curaj"

chivu

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. A avut lângă el fotbalişti din patru generaţii. Unii au străbătut Europa, în mare grabă, ca să-i fie alături. Florin Răducioiu şi Cristi Chivu au urcat înaintea lui Lupescu pe scenă şi au anunţat că susţin proiectul "Din nou pentru România".

PSG pregătește un schimb Mbappe - Coutinho ca să-l țină pe Neymar la Paris

neymar mbappe

Real Madrid îl vrea cu orice preț pe Neymar în vară, dar PSG nu vrea să renunțe sub nicio formă la jucătorul pe care a plătit 222 de milioane de euro. Oficialii liderului din Ligue 1 pregătesc o mutare care l-ar convinge pe Neymar să-și continue cariera la Paris, indiferent de oferta cu care va veni Florentino Perez.

Președintele UEFA vrea să revoluționeze fotbalul: "Nu promit că Steaua va câștiga Liga Campionilor"

ceferim

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luni că doreşte să restabilească echilibrul în cupele europene, pentru a avea o Ligă a Campionilor mai echilibrată, în care ţările din Europa de Est să aibă şanse să câştige trofeul la fel ca şi cele din Vestul continentului, fără să promită însă că o echipă "precum Steaua Bucureşti" ar putea câştiga în viitorul apropiat cea mai prestigioasă competiţie din fotbalul continental.

FRF a anunțat despărțirea de Florin Bratu. Mesajul noului antrenor al lui Dinamo

florin bratu frf

Până să ajungă pe banca lui Dinamo, Florin Bratu era selecționerul reprezentativei Under 18 a României, funcție în care fusese instalat în vara lui 2017. FRF a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Bratu.

Mircea Sandu l-a atacat pe Burleanu la lansarea lui Lupescu. "Stai cu mingea la subraţ, ca să nu te accidentezi"

mircea sandu si burleanu

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial candidatura la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. I-au fost alături colegii din "Generaţia de Aur", iar Mircea Lucescu şi Alex Ferguson au transmis mesaje video de susţinere. La conferinţă s-a aflat şi Mircea Sandu. Fostul preşedinte al federaţiei a spus că îl susţine pe Ionuţ Lupescu şi l-a atacat pe actualul şef, Răzvan Burleanu.

  • 22:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 22:45 LIVE Fotbal European
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult