Ultimele stiri

Real Madrid îl "vânează" pe Icardi. Atacantul costă 110.000.000 de euro

icardi

Preşedintele lui Real Madrid nu mai suportă umilinţa din campionat şi îl vrea pe Mauro Icardi . "Galacticii" se află pe locul 4 la 19 puncte în spatele Barcelonei, echipa lui Zidane având un meci mai puţin disputat.

Video Serena a stârnit discuţii extrem de aprinse în SUA. Ce păţesc femeile de culoare în spitale

serena williams alexis olympia

Video Stanciu nu se mai antrenează cu Anderlecht. Ce scriu belgienii despre transfer

stanciu

Teatru de iarnă, cu Nicolae Stanciu actor principal", titrează walfoot.be. Transferul internaţionalului nu a fost încă perfectat. La Derniere Heure scrie că Stanciu nu se mai antrenează cu Anderlecht. Oficialii clubului susţin că românul este accidentat uşor, dar jurnaliştii au aflat că totul este o strategie a celor de la Anderlecht.

Ana Bogdan a produs o surpriză enormă la Melbourne! A eliminat un fost număr 10 mondial

TENNIS-AUS-OPEN

Ana Bogdan a reuşit să se califice în turul al doilea de la Australian Open, după ce a produs o surpriză mare. Sportiva noastră, în mare formă în acest an, a trecut în două seturi de Kristina Mladenovic, din Franța, scor 6-3, 6-2.

Exclusiv Becali s-a împăcat cu Hagi, dar a recunoscut la Digi Sport: "Mi-e jenă să îl sun!"

hagi becali

Gigi Becali s-a împăcat cu Gică Hagi, finul său! Cel puțin asta susține Becali, după contrele pe care cei doi le-au avut în ultimul timp, în special atunci când omul de afaceri a contestat la TAS titlul cucerit de Viitorul, anul trecut.

Ultimele detalii oferite de Simona despre accidentarea la gleznă. "Poate şi de aia s-a întâmplat"

simona glezna melbourne

Simona Halep s-a calificat în această dimineaţă în turul al doilea la Australian Open, după ce a învins-o în două seturi, scor 7-6 (5), 6-1, pe tânăra Destanee Aiava. Sportiva noastră a avut emoţii mari în debutul setului doi: a alunecat şi s-a accidentat la gleznă. A avut nevoie de intervenţia medicului, dar a putut să continue partida.

Salvarea lui Toșca vine din Belgia. Liderul autoritar negociază transferul românului

alin tosca transfer

Alin Toșca nu mai prinde un loc de titular la Betis nici măcar când antrenorul Quique Setien nu are la dispoziție doi fundași centrali, cum s-a întâmplat și luni seară, la victoria cu 3-2 contra lui Leganes, când a intrat abia în prelungiri.

Video Exclusiv Metoda originală prin care Dinamo a vrut să-l ia gratis pe Deaconu

Ronaldo Deaconu

Nu mai este o noutate că Dinamo preferă să ia jucători liberi de contract, însă modalitatea prin care gruparea din Ștefan cel Mare a încercat să-l ia pe Ronaldo Deaconu, de la Chiajna, este una originală, cu care ilfovenii nu au putut să fie de acordat.

E oficial. Viitorul şi-a anunţat noul jucător. "Am venit pentru Hagi"

duarte viitorul

Viitorul i-a pierdut în câteva săptămâni pe George Ţucudean şi Eric de Oliveira. Hagi caută în aceste zile să-şi întărească echipa şi negociază pentru mai mulţi jucători. Ianis Hagi a fost adus la echipă, dar deocamdată tratativele cu Fiorentina nu sunt terminate. Italienii vor 2 milioane de euro, dar şi procente dintr-un viitor transfer.

Italienii, revoltaţi de comportamentul lui Gică Hagi în cazul transferului lui Ianis

gica ianis

Gică Hagi vrea neapărat să-l readucă pe Ianis la Viitorul, iar jurnaliștii din Firenze sunt surprinși de modul în care fostul mare jucător al naționalei României a acționat în privința fiului său.

"Mi s-a spus că Becali poate să plătească banii de la Grozny!" Anunţ de ultimă oră privind transferul lui Torje

gabi torje

Gabriel Torje nu ştie unde va juca sezonul viitor. FC Akhmat Grozny l-a împrumutat la Karabukspor, dar turcii nu l-au plătit de luni bune, aşa că fotbalitul român a încercat să-şi găsească dreptatea la comisii. Torje a fost nevoit să întoarcă astăzi la Karabukspor, dar nu mai este tentat să rămână la această echipa care ocupă ultimul loc în Super Liga Turciei.

Dinamo, amical cu Austria Viena în Cipru! Programul partidelor de pregătire și situația lui Penedo

Dinamo Bilbao 1

Cu gândul la play-off, Dinamo se pregătește de cantonamentul din Cipru, care va avea loc în perioada 15-26 ianuarie.

Kvitova, eliminată dramatic la Australian Open. Cu cine ar putea juca Halep în turul 3. Rezultatele zilei

petra kvitova eliminare australian open

Petra Kvitova (Cehia, 27 de ani, locul 28 WTA) a fost eliminată dramatic în primul tur de la Australian Open. Andrea Petkovic (Germania, 30 de ani, locul 82 WTA) a învins-o cu 6-3, 4-6, 10-8 după aproape 3 ore de joc.

"Simona Halep a suferit". Reacția presei internaționale, după victoria și accidentarea numărului 1 WTA

halep australian open accidentare calificare

Simona Halep - Destanee Aiava 7-6, 6-1. Simona Halep a fost condusă cu 2-5 în primul tur la Australian Open de jucătoarea în vârstă de 17 ani, dar și-a revenit și a eliminat-o pe favorita gazdelor după un joc solid, în ciuda accidentării la gleznă care i-a dat emoții în setul al doilea. Prestația numărului 1 mondial a fost lăudată de presa internațională.

Alexis Sanchez, tot mai aproape de Manchester United. Atacantul chilian este atras cu un tricou legendar

sanchez

lexis Sanchez ţine în şah pe toată lumea. Acum două câteva zile managerul Arsene Wenger era convins că sunt şanse să îşi prelungească înţelegerea cu Arsenal. Surpriză! Chilianul nu a fost nici măcar în lot la meciul cu Bournemouth, pierdut de "tunari" cu 2-1, aşa că au pornit din nou speculaţiile. S-a vorbit de Manchester City, Chelsea, dar şi de Manchester United.

Video Declaraţia prin care Simona a ridicat fanii în picioare, după meciul de azi

simona declaratii

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open, după ce a trecut, în această dimineaţă, în două seturi, scor 7-6 (5), 6-1, de australianca Destanee Aiava. Sportiva noastră a obţinut victoria după o oră şi 51 de minute de joc în faţa unei adversare de 17 ani, care ocupă locul 193 în clasamentul mondial.

Arsenal chiar îl vrea pe Aubameyang! Prima ofertă făcută și de ce vrea gabonezul să joace în Anglia

FBL-GER-BUNDESLIGA-DORTMUND

Arsenal forțează transferul lui Pierre Emerick-Aubameyang, în condițiile în care despărțirea de Alexis Sanchez este iminentă.

Mahrez, interzis la Arsenal și Liverpool: "Poate că va costa 100 de milioane de lire sterline"

FBL-ENG-PR-LEICESTER-HUDDERSFIELD

Riyad Mahrez a fost aproape de un transfer la Liverpool după plecarea lui Coutinho la Barcelona, însă Leicester nu acceptă să se despartă cu ușurință de starul algerian nici măcar vara viitoare.

Acuzații noi pentru "monstrul" din gimnastică. Simone Biles a rupt tăcerea: "Nu-mi mai e teamă!"

larry

Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică la gimnastică artistică, şi-a adăugat luni numele pe lunga listă a sportivelor abuzate sexual de Larry Nassar, fostul medic al echipei Statelor Unite.

Galerie Foto A crăpat tribuna. Meciul dintre Estoril și Porto a fost abandonat

image (9)

2500 de fani au fost evacuați de urgență la meciul dintre Estoril şi FC Porto din prima ligă portugheză. Organizatorii au descoperit fisuri în structura lui "Estadio Antonio Coimbra" și au hotârât să oprească partida. Suporterii au ajuns speriați pe gazonul stadionului, dar jurnaliştii de la O Jogo au anunțat că nu a fost nimeni rănit.

Video Prima reacţie a Simonei, după calificarea în turul 2 la Australian Open

simo

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat cu ceva emoţii în runda a doua a turneului Australian Open, după ce a trecut de australianca Destanee Aiava cu 7-6 (5), 6-1. Halep (26 ani), care anul trecut nu a reuşit să treacă de primul tur la primul turneu de Grand Slam al anului, a obţinut victoria după o oră şi 51 de minute de joc în faţa unei adversare de 17 ani, care ocupă locul 193 în clasamentul mondial.

Sharapova a revenit în forță la Australian Open! Calificare în pas în turul al doilea

TENNIS-AUS-OPEN

Maria Sharapova a avut o revenire spectaculoasă la Australian Open, acolo unde a fost depistată pozitiv în urmă cu doi ani. Ea a învins-o în două seturi, 6-1, 6-4, pe Tatjana Maria, într-o partidă din primul tur al competiţiei.

Probleme pentru Claudiu Keșeru. Atacantul român a fost suspendat

keseru

Claudiu Keșeru plătește scump cartonașul roșu primit în Europa League. Atacantul român a fost suspendat 2 meciuri și nu va juca niciun minut în dubla cu AC Milan din șaisprezecimile Europa League. Decizia a fost comunicată oficial de UEFA clubului bulgar Ludogorets Razgrad.

Exclusiv "Mbappe" Coman impresionează. "A stat 6 ore în operație, iar acum e în grupa de elită!"

Florinel Coman

Video Emoţii mari pentru Simona. Şi-a sucit glezna atât de rău încât aproape i-au dat lacrimile: "Am fost speriată!"

Glezna Simonei Halep

Simona Halep-Destanee Aiava 7-6, 6-1. În continuare fără sponsor tehnic, Simona Halep a avut parte de o accidentare urâtă în primul tur la Australian Open, exact când revenise puternic în jocul cu Destanee Aiava. De la 2-5, românca a câştigat setul la tie-breack şi conducea cu 1-0. S-a întins după o minge, încălţarea a alunecat parcă mai mult decât era normal, iar piciorul stâng al Simonei s-a strâmbat spre exterior, dureros, parcă, şi la vedere. A fost nevoie de intervenţia medicului, care i-a fixat şi mai bine glezna piciorului stâng, cea la care românca a mai avut probleme. La cât de rău părea că o doare, mulţi dintre cei care au văzut faza s-au gândit că s-ar putea retrage.

Sorana Cîrstea a ratat șase mingi de meci, dar s-a calificat în turul al doilea la Australian Open

TENNIS-CHN-WTA-ATP

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Australian Open, după ce a trecut cu 5-7, 6-4, 6-3, de Zarina Dias.

Halep - Aiava 7-6, 6-1 în primul tur la Australian Open. Emoții pentru Simona: a călcat strâmb

Halep

Video Exclusiv Becali le face calculele rivalilor de la Dinamo! ”Obiectivul nostru e ca ei să nu ajungă în play-off”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (1.05.2017)

Dinamo are parte de un final de sezon regulat de foc. ”Câinii roșii” trag tare pentru calificarea în play-off, dar Gigi Becali îi ia peste picior.

Video Început perfect de an pentru Dragomir! A marcat împotriva lui Manchester United

vlad dragomir-1

Vlad Dragomir are parte de un început perfect de an. Puștiul de 18 ani al lui Arsenal a înscris un gol în meciul în care echipa U23 a ”tunarilor” cu Manchester United (U23). Gazdele s-au impus cu 4-0.

Exclusiv Revirimentul lui Alibec: "E primul la alergări, la sprinturi. A slăbit deja două kilograme"

Denis Alibec (27 de ani) este cel mai mediatizat fotbalist român al momentului. Atacantul FCSB a ajuns subiect de discuție în toate emisiunile sportive, dar în ultima perioadă nu datorită unor realizări pe terenul de fotbal, ci din cauza problemelor care l-au ”măcinat” în a doua parte a lui 2017. Lucrurile arată însă diferit pentru internaționalul român în 2018.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult