Ultimele stiri

Exclusiv Becali: "Mi-am dat acordul pentru transferul lui Niţă". Clauza specială din contractul portarului

Florin Nita

Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul lui Florin Niţă la Sparta Praga

Bilbao l-a înlocuit deja pe Laporte. A plătit clauza unui jucător al marii rivale din Ţara Bascilor

inigo martinez bilbao

Athletic Bilbao i-a găsit deja înlocuitor lui Aymeric Laporte, vândut la Manchester City pentru 65 de milioane de euro.

Exclusiv S-au înţeles! Gabi Torje a ajuns la un acord cu Dinamo. Miercuri va semna contractul

Torje

Gabriel Torje s-a înţeles cu Dinamo şi e la un pas să devină jucătorul echipei din "Ştefan cel Mare". Tot ce stă în calea transferului internaţionalului de 28 de ani este acordul lui Akhmat Grozny, echipa care îl va împrumuta în Liga 1.

Analiza la rece a Carolinei. Ce spune la trei zile distanţă de victoria contra Simonei

Caroline Wozniacki (6)

Câștigătoarea de la Australian Open și noul număr 1 mondial a vorbit la trei zile distanţă de finala de la Melbourne despre meciul istoric făcut contra Simonei.

Exclusiv ”Hai să vedem ce s-a întâmplat cu Donnarumma!” Poate Vlad deveni numărul 1 la FCSB?

donnarummavladsteaua

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat azi zvonul potrivit căruia Florin Niță (30 de ani) poate pleca de la gruparea roș-albaștrilor în schimbul a două milioane de euro, fără a dezvălui, însă, și numele clubului.

Operaţiunea "odihniţi-l pe Messi". Starul "pumelor" trebuie să nu repete greşeala de la CM2014

messi argentina

Atacantul-vedetă şi căpitanul selecţionatei argentiniene, Lionel Messi, trebuie să ajungă în plină formă la Mondialul 2018 din Rusia şi nu epuizat, cum s-a întâmplat înaintea Mondialului 2014 din Brazilia, a declarat marţi selecţionerul argentinian Jorge Sampaoli.

OFICIAL Barcelona a reuşit al treilea transfer al iernii! I-a "furat" lui Arsenal unul dintre cei mai talentaţi jucători

Marcus McGuane

Barcelona e aproape să îi dea o lovitură lui Arsene Wenger. Catalanii sunt pe cale să îl aducă pe Camp Nou pe Marcus McGuane, unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai "tunarilor".

Video Florin Niță scoate tot! Portarul a apărat un penalty în amicalul cu Osijek

nita fcsb

Florin Niță (30 de ani) are șanse de a pleca de la gruparea roș-albastră în acest mercato, care se va închide miercuri, 31 ianuarie, fiind în atenția celor de la Sparta Praga. Totuși, Nicolae Dică (37 de ani) a decis să înceapă ultimul amical din Spania cu ”Chucky” titular, semn că tehnicianul se gândește în continuare la el pentru reluarea sezonului.

Moldovenii vor un amical cu România în anul Centenarului Marii Uniri: "Meciul frăției la Iași sau la Chișinău"

În anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, suporterii din Republica Moldova vor un amical cu România.

"Ştiu că e aproape de Real Madrid". Icardi, dat de gol de Jorge Sampaoli. Suma de transfer se ştie deja

Mauro Icardi

Florentino Perez vrea să aducă cu orice preţ un atacant de marcă, iar soluţia cea mai bună pentru Real Madrid pare a fi Mauro Icardi.

Beckham, uimit de transferul lui Alexis la United: "Încă nu îmi vine să cred că s-a întâmplat!"

alexis

David Beckham are propria sa echipă în Major League Soccer - Miami Beckham United -, însă îşi îndreaptă privirea şi spre fosta sa echipă, Manchester United. Fostul mare internaţional englez a comentat transferul lui Alexi Sanchez.

Exclusiv Motivul real pentru care Torje iese din calcul pentru meciul cu CS U Craiova

gabi torje

Gabi Torje (28 de ani) va semna un contract cu Dinamo, până la finalul sezonului, dar nu se știe momentan când mijlocașul va intra într-un meci oficial. Deocamdată, internaționalul român trebuie să treacă vizita medicală,

Plecarea lui Niţă depinde de un transfer în Premier League. Ultimele detalii

nita1

Sparta Praga îl doreşte pe Florin Niţă pentru că portarul titular al cehilor, Martin Dubravka, e foarte aproape de un transfer la Newcastle.

Video Ratare uriaşă pentru Budescu, după hat-trick-ul de excepţie cu echipa lui Capello

Constantin Budescu

VIDEO FCSB - Osijek. Constantin Budescu a reuşit un hat-trick cu Jiangsu Suning (3-1), dar a început meciul cu polonezii cu o ratare uriaşă, în minutul 20.

Toșca are șanse nule să mai rămână la Betis! Spaniolii vor lua un fost fundaș al Barcelonei

Bartra Barcelona

Alin Toșca are șanse nule să mai continue la Betis! Ajuns oricum rezervă la gruparea din Sevilla, fostul stelist ar putea să nu mai prindă de acum nici lotul, după ce Betis a rezolvat un super transfer.

Şeicii îi fac toate poftele lui Guardiola! Încă un super-transfer pentru City, după accidentarea lui Sane

Pep Guardiola

Leroy Sane s-a rupt şi va lipsi cel puţin două luni din echipa lui Manchester City. Pep Guardiola nu a stat pe gânduri şi le-a transmis patronilor să îl aducă pe Riyad Mahrez.

Exclusiv ”De ce să mă duc acolo?” Ce ofertă a avut Reghecampf din Europa și de ce a refuzat-o

reghecampf

Laurențiu Reghecampf (42 de ani) se simte din ce în ce mai bine la Al Wahda, formație clasată pe locul al treilea din prima divizie a campionatului din Emiratele Arabe Unite. De curând, antrenorului român i-a fost prelungit contractul, dar a primit şi o mărire de salariu. Reghecampf va rămâne, astfel, la Al Wahda până în anul 2020. Asta, în ciuda faptului că a avut oferte și din Turcia, după cum a dezvăluit soția sa, Anamaria Prodan.

Halep ar fi vrut să se întoarcă la Adidas. Răspunsul brandului german

Simona Halep

Simona Halep a încheiat contractul cu Adidas la finalul anului trecut și de atunci nu a semnat cu nicio firmă de echipament sportiv. Reprezentanţii săi au vrut să se întoarcă la brandul german, anunţă presa din Australia, însă au fost refuzaţi.

Video FCSB - Osijek 2-0. Florin Tănase şi Teixeira au adus victoria în ultimul amical al iernii. Niţă a apărat un penalty

FCSB bucurie gol

Seria meciurilor amicale jucate de FCSB din această iarnă se încheie marți, odată cu întâlnirea cu NK Osijek, din cantonamentul din Spania. Partida are loc de la ora 17:00, LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Foto Liga a doua rămâne cu o echipă mai puțin. Avea 42 de puncte penalizare

olimpia satu mare

Olimpia Satu Mare s-a retras din campionatul ligii secunde, conform deciziei luate de Departamentul Competiții al FRF. În acest sezon, echipa a adunat 42 de puncte de penalizare și a ajuns la minus 19 puncte în clasament. Totul din cauza datoriilor și litigiilor cu foștii jucători

Variantă de transfer apărută fulgerător pentru Pantilimon: o echipă istorică a Angliei

Costel Pantilimon transfer

Costel Pantilimon și-a încheiat prematur aventura în La Liga: Deportivo La Coruna l-a pus pe liber după numai 5 luni, deși în luna septembrie îl împrumutase pentru tot sezonul. Prima variantă de transfer a apărut imediat și e tot din Anglia: Nottingham Forest.

Rivaldinho, atac dur la Miriuţă. "Nu îi plac străinii şi dă mereu vina pe jucători"

rivaldinho

Rivaldinho a semnat cu Levki Sofia şi îl atacă pe Vasile Miriuţă. Brazilianul a plecat "liber de contract" de la Dinamo după ce a fost anunţat că nu mai face parte din planurile antrenorului. Sud-americanul a fost trimis să se antreneze separat şi a fost "salvat" de oferta din Bulgaria. Rivaldinho va fi coleg de echipă cu un alt fost dinamovist: Filipe Nascimento.

Nou record în materie de transferuri. În 2017 s-au cheltuit pe jucători cu 1,5 miliarde de dolari mai mult decât în 2016

transferuri 2017

Anul 2017 a stabilit un nou record în materie de transferuri. Cluburile din întreaga lume au cheltuit peste 6,3 miliarde de dolari (5 miliarde de euro) pe jucători în anul recent încheiat, potrivit unui raport FIFA.

Video&Foto "Noul Valderrama" joacă la Manchester United. Fanii îl compară cu Messi

valderrama si Chong

Tahith Chong este noul "giuvaier" descoperit de fanii lui Manchester United. Fotbalistul a debutat la echipa U 23 a "diavolilor" şi a impresionat pe toată lumea. Echipa a pierdut cu 3-1 duelul cu Tottenham, dar Chong a jucat încântător şi a înscris primul gol al partidei. Pe reţelele de socializare, a fost comparat deja cu George Best şi Lionel Messi.

Mkhitaryan îl înțeapă pe Mourinho: "Am mers la Arsenal să joc un fotbal ofensiv"

colaj mou mkhtaryan

Henrikh Mkhitaryan e bucuros că a scăpat de Manchester United și a ajuns la Arsenal. Cel puțin așa lasă de înțeles armeanul după ultimele sale declarații, în care îl laudă pe Arsene Wenger pentru fotbalul ofensiv imprimat și îl critică pe Jose Mourinho pentru stilul defensiv

Becali a început deja negocierile pentru un nou portar: "Am sunat să întreb de el, dar întâi să plece Niţă"

iliev fcsb

Gigi Becali s-a mişcat repede şi a început deja negocierile pentru un nou portar, pentru ca FCSB să nu rămână descoperită în cazul plecării lui Florin Niţă la Sparta Praga.

CFR, FCSB, Craiova. Cine a făcut cele mai tari transferuri şi cine va lua titlul?

antrenori liga 1

Mai sunt trei zile până când reîncepe fotbalul din România. Liga 1 porneşte la drum şi veştile de la meteorologi sunt pozitive. Vom avea patru etape de foc, la finalul cărora vom şti cine merge în play-off, şi cine în play-out. Din acest punct de vedere primele trei clasate, CFR, FCSB şi CS U Craiova, nu au emoţii cu partea de clasament în care se vor afla, dar rezultatele din februarie sunt extrem de importante pentru ţinta finală: titlul de campioană.

Alexis, câștigătorul războiului dintre Pep și Mou

mourinho guardiola

August 2017. Ultimele zile de mercato. Între Alexis Sanchez și Arsenal toate legăturile fuseseră rupte de ceva vreme, iar divorțul era cea mai bună soluție. Pentru ambele părți. Un eșec managerial major al ”tunarilor”, care n-ar fi trebuit să ajungă într-o astfel de situație cu cei mai buni doi jucători din lot, căci, să nu uităm, și Mesut Ozil era (și este) în aceeași situație.

Pantilimon, out de la Deportivo! Ajunge coleg cu un fost jucător al Barcelonei

costel pantilimon out de la deportivo

Despărțirea dintre Costel Pantilimon și Deportivo La Coruna s-a oficializat marți dimineață. Portarul român a revenit la Watford, clubul care îl împrumutase în luna septembrie la clubul galician.

Nicio sumă din lume nu-l mișcă pe Hazard de la Chelsea la City. Suma record oferită de șeici

Eden Hazard vrea sa se transfere in Spania

Manchester City ar oferi o sumă cu adevărat astronomică pentru transferul lui Eden Hazard, 227 de milioane de euro, însă Chelsea spune pas

  • 19:00 Finala Aalborg - Barcelona
  • 19:45 Stirile Digi Sport
  • 20:00 Finala Handbal Masculin Champions League
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 22:10 LIVE Fotbal Amical: Franta-Canada
  • 23:00 LIVE Digi Gol
  • 23:15 LIVE Fotbal Amical: Franta-Canada
  • 18:55 LIVE Fotbal Amical: Cehia-Macedonia de Nord
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Barca v Orlen Wisla Plock, EHF Champions League Handball, Barcelona, Spain Barcelona, Spain. 23rd, November 2023. Jonath

    HANDBAL: Aalborg - Barcelona, 19:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italia vs Ungheria - UEFA Nations League

    FOTBAL: Italia - Bosnia și Herțegovina, 21:40, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)

    FOTBAL: Slovacia - Țara Galilor 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • France v Austria - UEFA Nations League, Group A1, Tour 5

    FOTBAL: Franța - Canada, 22:10, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult