Ultimele stiri

Hagi: "Îi dau pe toţi care au oferte bune şi aduc jucători mai buni!". Planul "Regelui" pentru Ligă

fotbal-viitorul-cfr-82

Gică Hagi a început deja munca pentru sezonul viitor, în care speră că echipa sa va face o figură frumoasă în cupele europene. Chiar şi aşa, fostul lider al Generaţiei de Au

Video CSM CSU Oradea - CSU Sibiu 70-66. Se joacă meci decisiv pentru bronzul în Liga Națională!

c oradea sibiu

Egalitate în finala mică a Ligii Naţionale de baschet masculin. CSM CSU Oradea a învins-o pe CSU Sibiu şi a trimis duelul în meci decisiv. Câştigătoarea seriei se va decide marți, de la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Exclusiv Replică dură de la Rădoi pentru Becali: "Fără demnitate! Eu nu aș fi îndrăznit, dacă eram la FCSB"

radoi stea

Mirel Rădoi a antrenat doar câteva luni la Steaua, în 2015, iar acum îi plătește o parte din "polițe" lui Gigi Becali și celorlalți oameni din conducere. Pentru fostul căpitan și tehnician al roș-albaștrilor, Viitorul e adevărata campioană a României în acest sezon și le reproșează steliștilor că nu au demnitatea de a recunoaște că au terminat pe locul al doilea.

LPF atacată de foștii internaționali! ”Ne facem de râs, indiferent de decizia TAS”

lpf-3

Ilie Dumitrescu critică Liga Profesionistă de Fotbal după ultimul scandal apărut în fotbalul românesc. Viitorul a câștigat titlul, dar cei de la FCSB contestă acest lucru și anunță că va merge la TAS

Exclusiv Dică și-a ales staff-ul! Cu cine va colabora la FCSB 

dica-5

Nicolae Dică este viitorul antrenor al celor de la FCSB. Antrenorul va semna în cel mai scurt timp cu echipa finanțată de Gigi Becali și și-a stabilit deja staff-ul

Românii au mare încredere în Simona: e mare favorită să câştige Roland Garros-ul

halep sondaj-1

Simona Halep se află în căutarea primului titlu de Grand Slam din carieră, iar forma impresionantă arătată la Madrid o propulsează ca principala favorită la Roland Garros. Atât în viziunea bookmakerilor, dar şi a cititorilor Digi Sport.

Galerie Foto Daum a sunat adunarea! Primii tricolori au început deja pregătirea. ”Poate să fie un avantaj pentru noi”

preg tircolori 3

Christoph Daum a sunat adunarea pentru meciul cu Polonia. Deși reunirea este programată pe 3 iunie, o parte dintre tricolori au început deja pregătire la Mogoșoaia

Exclusiv Încă un jucător, OUT de la FCSB: "S-a discutat cu el, încă nu a semnat"

muniru tamas fcsb reghecampf 1

Finanțatorul Gigi Becali anunțase încă dinaintea finalului de campionat că este printre primii plecați, dar Sulley Muniru încă aparține de FCSB. Antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit, ÎN DIRECT la Digi Sport, că mijlocașul ghanez a plecat, dar încă nu și-a reziliat contractul.

Video Golurile lui Maxim, între cele mai frumoase ale sezonului din liga a doua germană

maxim-3

Alexandru Maxim n-a avut parte de cel mai bun sezon din carieră, însă e în al nouălea cer după încheierea stagiunii din liga a doua germană.

"Moștenirea" Cristinei Neagu la Buducnost. Ce i-a transmis jucătoarei din România transferate în locul ei

cristina neagu buducnost-2

Cristina Neagu are o urmaşă la Buducnost. Campioană mondială în 2014 cu naţionala sub 18 ani, Cristina Laslo este pregătită pentru înalta performanţă şi la nivel de cluburi. În vârstă de 21 de ani, Laslo s-a despărțit de Universitatea Cluj după 6 sezoane.

Ce se întâmplă cu jucătorul pe care Dică îl vrea neapărat la FCSB! Anunţul făcut

pol

Maciej Wilusz este ultima ţintă a FCSB-ului. Fundaşul central al ocupantei locului secund din Polonia, Lech Poznan, rămâne liber de contract, iar Dică a discutat cu Becali despre posibilitatea transferului. În direct la Digi Sport, viitorul tehnician al vicecampioanei

Exclusiv CFR Cluj transferă la foc automat. S-a înțeles cu o mare speranță a Ligii 1, dar amână anunțul

hamed

CFR Cluj se mișcă fulgerător în această perioadă de mercato. După ce i-a legitimat pe fundașul muntenegrean Sasa Balic și pe atacantul spaniol Urko Vera, echipa din Gruia s-a înțeles și cu un tânăr din Liga 1: Yasin Hamed, de la Pandurii.

Halep, optimistă după accidentarea de la Roma: "Nu vor fi probleme pentru Roland Garros"

accidentare halep-1

Simona Halep a revenit în ţară, după cele două turnee foarte bune de la Madrid (unde a cucerit trofeul) şi Roma (unde a ajuns în finală).

Video Autobergamo Deva - United Galaţi 1-2. Gălăţenii mai au nevoie de o victorie pentru titlul la futsal

deva galati futsal-1

United Galaţi conduce cu 2-1 la general, în finala campionatului naţional de futsal, după victoria cu 2-1 de pe terenul lui Autobergamo Deva.

Exclusiv FCSB suflă și-n iaurt după ce s-a ars în iarnă cu Budescu! Anunţul lui Dică

budescu-3

Cei de la FCSB suflă și în iaurt după episodul din iarnă, când Gigi Becali a anunțat că l-a transferat pe Constantin Budescu la echipa sa și în cele din urmă acesta s-a răzgândit.

Exclusiv Hagi plănuiește o mare lovitură: dat ca sigur la FCSB, Budescu ar putea ajunge la Viitorul!

alibec budescu

FC Viitorul a cucerit în premieră titlul de campioană în Liga 1. Hagi a învins-o pe FCSB în campionat, iar acum se anunță un concurent serios și pe piața transferurilor pentru formația bucureșteană. Anunțat de Șumudică aproape transferat la roș-albaștri, Budescu ar putea ajunge, până la urmă, la Viitorul.

Florentino Perez, la picioarele lui Zidane: "Eşti cel mai bun antrenor din lume"

florentino zidane

Florentino Perez l-a ridicat în slăvi pe omul care i-a adus lui Real Madrid primul titlu din ultimii cinci ani, Zinedine Zidane.

S-a aflat! El este jucătorul Realului care a scandat contra lui Pique

real pique-1

Real a petrecut din plin, după ce a cucerit pentru a 33-a oară titlul în La Liga. Au existat și momente neplăcute, cum ar fi scandările la adresa lui Gerard Pique, de la rivala FC Barcelona, care s-a luptat cu madrilenii până în ultima etapă. Spaniolii au descoperit care a fost vinovatul.

Exclusiv A adus ultimul titlu pentru FCSB și-l avertizează pe Dică! ”Sunt exigențe foarte mari acolo” 

galca si juc

Numirea lui Nicolae Dică la FCSB este văzută cu ochi buni de către oamenii cu care a colaborat în trecut, atât jucători, cât și antrenori.

Video Nicky Hayden a murit la spital, la 5 zile distanță de la accidentul teribil

Hayden accident

Accident teribil pentru Nicky Hayden, un fost campion mondial în Moto GP. Americanul este în stare foarte gravă după un accident care a avut loc în Italia, la Rimini.

"O parte din inima mea va rămâne mereu la Madrid!". Mesajul de despărţire al lui Pepe

pepe

Madridul este în sărbătoare după cucerirea celui de-al 33-lea titlu din istorie, iar Pepe şi-a luat "la revedere" de la fani într-un mod emoţionant. Portughezului îi expiră contractul cu gruparea blanco şi a ţinut să le mulţumească tuturor pentru c

Cazul baschetbalistului american reţinut în România, abordat în presa din toată lumea

kanterotopeni

Presa internaţională a tratat pe larg problemele avute sâmbătă de baschetbalistul lui Oklahoma City Thunder, Enes Kanter, care nu a putut intra în România.

Exclusiv Stanciu și Chipciu au luat titlul în Belgia și nu se tem de provocări! Vor să joace cu Real în UCL

and 10

Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu au devenit campioni în Belgia încă de la primul sezon la Anderlecht. După titlul cucerit, cei doi vor evolua direct în grupele Champions League și nu se tem de provocări

Exclusiv Edi Iordănescu nu a mai rezistat! Mesaj fără echivoc pentru Becali

edi-iordanescu

În ultima săptămână am asistat la un adevărat schimb de replici între Becali şi Anghel Iordăescu, patronul vicecampioanei explicând că "Tata Puiu" a ieşit la atac pentru că fiul său, Edi, nu a fost numit pe banca roş-albaştrilor. Contactat de Dig

Azarenka revine mai repede decât anunţase iniţial. Anunţul bielorusei

azarenka

Simona Halep s-ar putea reîntâlni la Wimbledon cu una dintre marile rivale din ultimii ani din circuitul WTA.

News Alert Unul dintre cei mai respectaţi medici din România a anunţat cât va lipsi Halep

halep1

În aşteptarea rezultatelor RMN-ului efectuat astăzi, Simona Halep a primit o veste bună de la Pompiliu Popescu, fostul doctor al naţionalei de fotbal a României.

Exclusiv Gâlcă le-a pus condiții arabilor: "Să ia toți jucătorii pe care îi cer!" Vrea și români la noua echipă

galca tanase

Costel Gâlcă și-a găsit o nouă echipă în Arabia Saudită. A semnat sâmbătă cu nou promovata Al Faiha și spune că mandatul său depinde în totalitate de proiectul discutat cu șefii clubului: "Trebuie să ia toți jucătorii pe care mi-i doresc și să îmi respecte deciziile".

Încă un jucător OUT de la FCSB!? Becali vrea să scape de el dacă îi ia pe Budescu şi Teixeira

gigi-3

Preconizatele veniri ale lui Budescu şi Teixeira nu doar că îi scot din schemă pe De Amorim şi E

Cel mai bun atac din istoria Barcelonei! E departe de recordul absolut al Realului antrenat de Mourinho

barcelona real

VIDEO Barcelona - Eibar 4-2. Barcelona a încheiat sezonul cu cel mai prolific atac din istoria clubului, 116 goluri marcate, cu unul mai mult decât în stagiunea 2012-2013, când echipa era antrenată de Tito Vilanova. Totuși, spaniolii scot în evidență că recordul catalanilor nici nu îi apropie de cel reușit de Mourinho la Real Madrid, care tocmai a câștigat primul titlu în Spania de la plecarea portughezului.

Ilie Năstase nu crede că noul antrenor al lui Djokovic poate face minuni: "Ce, joacă Agassi?"

djokovic-1

Novak Djokovic a anunţat cine va fi noul său antrenor. Imediat după ce a ratat şansa de a cuceri, la Roma, al 31-lea trofeu de Masters 1000, sârbul a dezvăluit că va colabora cu Andre Agassi.

  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Premier League: Fulham-Manchester City
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Premier League: Tottenham-Burnley
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 LIVE Premier League: Tottenham-Burnley
  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 etapa 9 Superliga: FCSB-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • haaland

    FOTBAL: Fulham - Manchester City, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tottenham Hotspur v Luton Town, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 30 Mar 2024

    FOTBAL: Tottenham - Burnley, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

    FOTBAL: Granada - Real Madrid, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • tachtsidis

    FOTBAL: FCSB - CFR Cluj, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult