Ultimele stiri

City'us Târgu Mureș - Informatica Timișoara 4-0. Primul pas spre titlul național la futsal

meci futsal

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, City'us Târgu Mureș a câștigat cu 4-0 primul meci al finalei ligii naționale de futsal, cu Informatica Timișoara, la capătul unui joc pe care l-a dominat categoric.

OFICIAL: Fonseca a fost prezentat la Șahtior. Primele declarații ale portughezului

fonseca sahtior

Portughezul Paulo Fonseca a fost prezentat oficial la Șahtior Donețk, formație care în ultimele 12 sezoane a fost pregătită de Mircea Lucescu. Antrenorul lusitan de 43 de ani a avut mai multe oferte în ultimele luni, mare parte dintre ele din țările arabe, dar a preferat o echipă cu care să joace în cupele europene.

Video Exclusiv Decizia în privința lui Maxim a fost contestată! "Pe Chiricheș trebuia să îl lase acasă!"

Maxim suparat

Alexandru Maxim a fost lăsat acasă de către Anghel Iordănescu și nu va merge la Euro 2016.

Critici aspre la Roland Garros și de la a doua jucătoare a lumii: "Cum să ne lași să jucăm pe ploaie?"

radwanska

Simona Halep nu este singura jucătoare nemulțumită că a trebuit să joace pe ploaie la Roland Garros. Agnieszka Radwanska a criticat și ea decizia organizatorilor de la turneul parizian de a începe meciurile, chiar dacă precipitațiile nu se opriseră.

Video Exclusiv Detalii din interior. Cum i-a anunţat Iordănescu pe cei cinci jucători că nu au prins lotul şi reacţia acestora

iordanescu1-1

Anghel Iordănescu a organizat în această seară o şedinţă la Mogoşoaia, unde le-a comunicat tricolorilor decizia sa privind cei cinci jucători care nu vor face deplasarea în Franţa.Ivan, Hora, Toşca, Ropotan şi Maxim au fost

Video Exclusiv Oltenii, revoltați că Ivan nu merge la Euro: "Ne vom gândi dacă mai dăm jucători!"

andrei ivan rom spa

Șefii lui CSU Craiova au reacționat dur după ce au aflat că Andrei Ivan nu a fost oprit de către Anghel Iordănescu în lotul României pentru Campionatul European din Franța.

Argentina, amenințată de propria federație cu excluderea de la Copa America!

messi argentina

Accidentarea la spate suferită de Lionel Messi nu este singura problemă pentru naționala Argentinei, care este amenințată cu excluderea de la ediția centenară a Copei America.

Isco, lăsat acasă de Vicente del Bosque. Lotul Spaniei pentru Euro 2016

poza lot spania

Mijlocaşii Isco (Real Madrid) şi Saul Niguez (Atletico Madrid) nu sunt în lotul Spaniei pentru EURO 2016, selecţionerul Vicente del Bosque incluzându-l în schimb pe Lucas Vazquez (Real) în lotul de 23 de jucători pentru turneul final.

Omul care a înscris duminică un gol în poarta României ar putea să ajungă la AC Milan

Yarmolenko

Andriy Yarmolenko a impresionat la Dinamo Kiev, este un om de bază în naționala Ucrainei, iar la 26 de ani are șansa să facă în sfârșit pasul spre un club important din Europa.

Video Exclusiv Marc Wilmots a anunțat lotul Belgiei pentru Euro. Două absențe de ultimă oră

hazard

Marc Wilmots a anunţat lotul de 23 de fotbalişti pentru EURO 2016, tehnicianul regretând absenţa de ultima oră a fundaşilor Nicolas Lombaerts şi Dedrick Boyata, ambii accidentaţi, relatează AFP. Selecţionerul, ce se confruntă cu numeroase absenţe în apărare, a spus cu umor negru: "Ieri m-am gândit să mă sinucid". El a adăugat că a fost vorba de "o glumă".

Halep a pierdut la Roland Garros, însă va reveni în TOP 5 WTA

sh bun

Simona Halep s-a oprit în optimi la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa lui Samantha Stosur, scor 6-7, 3-6, însă va avansa în clasamentul WTA. Sportiva noastră va fi de luni, aproape sigur, a cincea jucătoare din lume.

Prima poză cu David Ginola, după operația pe cord. "În pregătiri pentru Euro"

ginola 1

La 11 zile de la operația pe cord suferită în urma unei crize cardiace, fostul internațional francez David Ginola a apărut zâmbitor în prima fotografie făcută după intervențe, semn că recuperarea sa decurge bine.Fostul atacant de la PSG, Newcastle și Tottenham, în vârstă de 49 de ani, s-a fotografiat alături de un prieten, la o zi distanță după ce a fost externat și a ajuns acasă.

Meciurile de la Roland Garros au fost întrerupte! Jucătorii au decis ei că nu mai pot continua

Roland Garros ploaie

Meciurile din cea de-a 10-a zi a turneului de tenis de la Roland Garros au fost din nou întrerupte, marţi, în jurul orei 17:55 (ora României), din cauza ploii.

Video Exclusiv Posibila neconvocare a lui Keşeru, criticată: "Îi omorăm pe toţi, îi distrugem! Avem planul A, B şi C"

keseru-3

Claudiu Keşeru era cotat cu șanse mari să fie lăsat în afara lotului de 23 de jucători cu care România va merge la Campionatul European, însă a apărut în ultimul moment pe lista selecționerului Anghel Iordănescu.

Video Andone confirmă interesul lui Dinamo pentru Belu! Ce spune despre Nicoară

Belu Chipciu

Dinamo încearcă să se miște cât mai repede pe piața transferurilor, în condițiile în care Ioan Andone a subliniat că roș-albii sunt deciși să se lupte cu adevărat la titlu, în sezonul viitor.

Video Simona Halep, nervoasă după eliminare: "Nimănui nu-i pasă de jucători! Nu m-am simțit în siguranță"

halep roland garros-2

Simona Halep a părăsit turneul de la Roland Garros în faza optimilor de finală, unde a pierdut în două seturi în fața Samanthei Stosur, scor 6-7 (0), 3-6.La conferința de presă de după meci, sportiva din România a criticat organizarea din acest an de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, spunând că disputarea meciurilor pe timp de ploaie a fost o decizie exagerată.

Video Exclusiv Agentul lui Keșeru: "Ar fi o erezie dacă nu va fi luat în lotul pentru Euro"

keseru-2

Anghel Iordănescu va anunța în această seară lotul României pentru Campionatul European care va începe peste 10 zile în Franța. Alin Toşca, Adrian Ropotan, Andrei Ivan şi Ioan Hora sunt cei 4 jucători la care Generalul va renunța cu sigurană însă ultimul nume rămâne în continuare un mister deși în ultimele zile au apărut diverse variante.

Ponor, singura şansă a României la medalie la Europenele de la Berna

ponor-1

A 31-a ediţie a Campionatelor Europene feminine de gimnastică pentru senioare şi junioare se desfăşoară de miercuri până duminică la Berna cu participarea a 260 de sportiv

Video Exclusiv Keșeru, arma secretă a României? "Poate avem nevoie de schimbarea sistemului"

keseru stancu romania

Selecționerul Anghel Iordănescu va anunța marți seară lotul final pentru Campionatul European.Alin Toşca, Adrian Ropotan, Andrei Ivan, Ioan Hora și Claudiu Keșeru sunt cei 5 care vor părăsi lotul lărgit. Au fost în stagiul de pregătire din Italia, în cadrul căruia România a jucat și două meciuri amicale, cu R.D. Congo (1-1) și Ucraina (3-4).

Sezon incredibil făcut de noua "perlă" a Angliei! Câți pași imenși a făcut într-un singur sezon

Rashford

Marcus Rashford este fără doar și poate o revelție în Anglia, evoluțiile sale aducându-l și la Euro 2016, deși atacantul are doar 18 ani.

Prima reacție a Samanthei Stosur după victoria în fața Simonei Halep

stosur halep-1

Simona Halep s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, fiind învinsă de Samantha Stosur în două seturi, 7-6 (0), 6-3, într-un meci început duminică și încheiat marți, ploaia întrerupând partida de nenumărate ori.

Exclusiv Ofertă impresionantă a Stelei pentru cele două vedete de la Viitorul

taseee

Steaua a pregătit ofertele pentru jucătorii Viitorului. Convins de valoarea lui Tănase şi Marin, Becali este dispus să achite pentru aceştia 1,5 milioane de euro, plus procente dintr-un viitor transfer.

Cele mai bune "5 afaceri" făcute de cluburile de top ale Europei. Topul e condus de Douglas Costa

Douglas Costa

În ultimii ani, cluburile din Anglia au aruncate sume uriașe pe transferuri, iar de cele mai multe ori mutările nu au avut efectul scontat. Bayern, Juventus sau Bayer Leverkusen se pot lăuda cu afaceri excelente, dacă ne referim la raportul calitate/preț.

Video Exclusiv Tricolorii, împărţiţi la vizita medicală

vizita

Tricolorii efectuează în această dimineaţă vizita medicală, înaintea turneului final din Franţa. Căpitanul obişnuit al naţionalei, Răzvan Raţ, a fost primul care a ajuns la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. El a fost urmat de Gabriel Torje şi Vlad Chiricheş.

Mou, din nou rival cu Pep: ”Aici nu va fi ca în Spania. Dacă sunt atent doar la el, vine altul și ne suflă titlul”

rivalitate

În noul sezon al Premier League, orașul Manchester va fi teatrul unei rivalități istorice. doi dintre cei mai de succes antrenori din lume se vor înfrunta cu cele două rivale din localitate: Manchester United și Manchester City, reînnodând o ”dispută” pe care au purtat-o și în Spania, când le antrenau pe Real Madrid, respectiv Barcelona.

Video Exclusiv Anglia și-a anunțat lotul de 23 pentru Euro. Un jucător al campioanei, marele absent. Surpriza Rashford

rashfordr

Roy Hodgson, selecționerul Angliei, a făcut publică lista celor 23 de jucători care vor reprezenta Albionul la Euro 2016, acolo unde va fi în grupa B, alături de Rusia, Slovacia și Țara Galilor.

Exclusiv Chipciu are ofertă din Turcia. Becali confirmă

alex

După cinci ani petrecuți la Steaua, Alexandru Chipciu este foarte aproape de un transfer la echipa turcă Karabukspor. Proaspăt promovați în prima ligă, turcii sunt la un pas să obţină şi semnătura fundașului Astrei, Valerică Găman, dar vor și alți jucători români. Iar Chipciu este cap de listă între jucătorii doriţi. Așa cum v-a informat www.digisport.ro, președintele clubului turc, Feridun Tanknut, se află în România și l-ar dori inclusiv pe Dan Petrescu antrenor, în cazul în care tehnicianul român nu se mai întoarce în China.

Video Exclusiv Tricolorii, senini înainte de Euro 2016. ”Am sesizat o mare greșeală în apărarea francezilor!”

bstancu vizita

Reprezentativa ”La Bleus” a câștigat amicalul de luni seară, dar prestația elevilor lui Didier Deschamps a fost una care nu a convins în totalitate. Însuși selecționerul a recunoscut anumite lacune din jocul naționalei, dar s-a apărat prin a spune că ”pentru a câștiga o competiție, apărarea este importantă, însă esențial este să marchezi un gol în plus față de adversarul tău”.

Record negativ. Cele două echipe din Milano au doar câte un jucător în lotul Italiei, la Euro 2016

record inter milan

Cele două echipe ale oraşului Milano, Inter şi AC Milan, sunt într-o criză prelungită, lucru dovedit de absenţa lor din Liga Campionilor în ultimele sezoane. O nouă confirmare a declinului este faptul că, pentru prima oară din 1978, formaţiile din capitala Lombardiei au doar câte un jucător în lotul Italiei la un turneu final.

Primul transfer al verii pentru CS U Craiova. Iosif Rotariu poate fi ”secundul” viitorului antrenor

iosif rotariu

CS U Craiova a terminat sezonul recent încheiat pe locul al doilea din play-out și a ratat astfel prezența în cupele europene, acolo unde va merge CSMS Iași. Oficialii clubului au însă planuri mărețe pentru campionatul următor, mai ales că în noiembrie se va inaugura și noul ”Central” din Bănie.

  • 18:00 LIVE Premier League: Manchester City-West Ham
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Premier League: Manchester City-West Ham
  • 20:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult