• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În august 2017, Floyd Mayweather a revenit în activitate pentru meciul inedit cu irlandezul Conor McGregor, luptătorul de MMA care l-a provocat în repetate rânduri. Americanul a câștigat prin KO în repriza a 10-a, iar acum a făcut o dezvăluire care le dă, în mare parte, dreptate celor mai mari critici, care spuneau că "Meciul Secolului" a fost o farsă.

"Toată lumea a protestat față de meciul Mayweather - McGregor, nu? Dar vă voi spune tot adevărul. Știți că l-am dus în spate pe McGregor. Știți că am făcut ca meciul să arate bine pentru voi", a spus Floyd Mayweather, potrivit FightHype.com.

Afirmația lui Mayweather vine după ce McGregor spunea despre sine, la scurt timp după meci: "Urangutanul în captivitate s-a supus regulilor circului şi a devenit obscen de bogat".

Reacția americanului a fost cauzată de provocarea aruncată de Oscar De la Hoya lui Conor Mcgregor. Poreclit "The Golden Boy", De La Hoya s-a retras în 2008 din box, dar acum vrea un meci cu irlandezul. Mayweather l-a numit "ipocrit" pe cel pe care l-a învins în mai 2007 pentru titlul mondial WBC la categoria semimijlocie.

Pentru meciul cu McGregor, Mayweather, care a cucerit titlul mondial la cinci categorii diferite de greutate, a avut o bursă de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor a primit 30 de milioane. Sumele ar putea creşte până la 400 milioane de dolari în cazul americanului şi la 125 milioane în cazul irlandezului, după împărţirea banilor rezultaţi din reţetele tv, în special, conform presei economice americane.

Mayweather a ajuns la 50 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesionişti (27 dintre ele prin KO) şi i-a depăşit recordul lui Rocky Marciano, fostul campion mondial al greilor, care a avut 49 de succese şi nicio înfrângere.

În urma înfrângerii, McGregor a fost suspendat pentru două luni, din motive medicale. Astfel, nu va putea să lupte nici la box, nici în MMA, până pe 26 octombrie. Suspendarea primită de la Comisia Atletică a statului Nevada i-a interzis irlandezului să se antreneze până pe 11 octombrie.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT