CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

Argentina a pierdut la penalty-uri finala Copei America, în favoarea statului Chile, suferind astfel al doilea eșec major consecutiv, după ce a cedat trofeul Cupei Mondiale în favoarea Germaniei, după prelungiri. Rezultatul nu le-a picat deloc bine argentinienilor.

Fără trofeu de 22 de ani, Argentina are o generație foarte talentată și valoroasă, dar capotează în momentele esențiale, iar presa a găsit mai mulți "țapi ispășitori" pentru ultima dezamăgire. Unul dintre ei este selecționerul Gerardo Tata Martino, care a luat decizii discutabile în finala Copei America, iar altul este starul Lionel Messi, de la Barcelona.

VIDEO Messi nu a vrut să primească trofeul pentru jucătorul turneului la Copa America

De altfel, editorul șef de la cotidianul Ole, cel mai important ziar de sport din Argentina, a cerut ca lui Messi să i se retragă banderola de căpitan la națională. Leo Farinella a fost dezamăgit de atitudinea cvadrupului câștigător al Balonului de Aur, pe care l-a criticat dur:

"Echipa nu a fost pregătită pentru finală. În principal căpitanul Messi, care s-a plimbat pe teren tot meciul. E timpul să strângem din dinți și să pregătim o echipă care să aibă mai degrabă imaginea lui Mascherano. Banderola e purtată de omul greșit. Ajunge! Cel mai bun jucător din lume nu ne reprezintă în momentele cele mai importante. Evoluția lui de sâmbătă a fost nedemnă. Sigur, se poate întâmpla să joci bine și alții să nu, dar un jucător nu ar trebui să-și permită să se plimbe pe teren, în timp ce coechipierii luptă pentru obiectiv".

Șase meciuri și un gol a bifat Leo Messi la Copa America 2015.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport