• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FC Voluntari a produs a doua surpriză a sezonului intern, prin câștigarea Cupei României în fața Astrei, scor 1-1 (5-3 d.l.d.), după ce prima lovitură a dat-o Viitorul, care a luat titlul, dar maniera în care o parte a conducerii ilfovenilor a ales să sărbătorească a fost ironizată de cei de la Craiova.

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, că FC Voluntari nu trebuie să primească licența pentru Europa, dar și că gestul lui Dan Leasă l-a dezamăgit profund.

”Sper să nu vină, aici la Craiova, pe noul nostru stadion, cu manele și cu Cupa României plină de cârnați, că nu intră aici, nu se mănâncă semințe.

Da’, de ce să fie acceptată Voluntari în Europa, din moment ce în manualul de licențiere, de acum două luni, însuși cei de la Voluntari au recunoscut debite la stat? Și e o echipă din bani publici, care nu a cerut licența de Europa. Cum adică să fie acceptată?

În ultima vreme, am văzut campionate câștigate dintr-o brichetă, terminate cu un câștigător, care ulterior e denuntat la TAS...., așa că se pot întâmpla multe. Am văzut cum e batjocorit un simbol național al fotbalului românesc, Cupa Romaniei, așa că se pot întâmpla multe.

Dacă ce s-a întâmplat cu trofeul Cupa României, plină de mici și muștar, s-ar fi petrecut în Arabia Saudită ce credeți că i se întîmpla celui care a comis-o?”, a spus Popescu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Când oficialului oltenilor i s-a replicat că și fotbaliștii de la Craiova sunt mari amatori de manele și că nu trebuie acuzați pentru asta ilfovenii, Popescu a replicat:

”Cum adică, să o ia unul acasă și să o umple de mici și muștar? Dacă era toată echipa, într-un cadru organizat, erau acolo și jucătorii și ascultau manele ca să se distreze, era ok, dar nu sunt obligat să accept să văd trofeul ăla pus pe un gard.

Păi, pe trofeul ăla se mai află numele câtorva echipe, Dinamo, CFR, nume afumate de grătar. Starea de grotesc este legitimată", a completat Marcel Popescu la Digi Sport.