• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Eliminați din Cupa României de către Mioveni, steliștii au stat cu ochii pe meciul dintre CS U Craiova și Dinamo, încheiat cu victoria oltenilor, la penalty-uri, scor 6-5, după ce în timpul regulamentar a fost 0-0. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, dar prestația sa a fost criticată de către echipa din Bănie.

Directorul Sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a fost și el scandalizat de deciziile centralului și l-a criticat pe acesta pe contul său de Facebook. Acesta reclamă mai multe faze și consideră că echipa antrenată de Gigi Mulțescu trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

”Hațeganeee!!!”, a fost mesajul postat de MM pe contul său de Facebook, după care a continuat într-un comentariu: ”Băluță a fost eliminat degeaba, penalty clar la Bancu (dă galben pentru simulare), al doilea galben la Filip”, a încheiat acesta.

Oltenii reclamă trei faze: un penalty pe care ar fi trebuit să-l primească în minutul 73, după un fault al lui Popescu la Bancu, un altul după un henț al lui Dielna (minutul 99) și consideră că Filip ar fi trebuit eliminat în minutul 115, dar Hațegan nu i-a acordat al doilea cartonaș galben.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT