• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Foresta - Steaua 1-2. Vicecampioana Ligii 1 s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după victoria de la Suceava, acolo unde au revenit Aganovic și Pintilii, refăcuți după accidentări care i-au ținut etape bune departe de teren.

Pe lângă amintitele reveniri, marele câștig văzut de antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost flancul drept, acolo unde Ovidiu Popescu a fost fundaș, iar în fața lui, în linia de mijloc formată din 3 fotbaliști, a jucat Vlad Achim.

A discutat și despre momentele puțin mai tensionate de la pauză, când s-a dus să îi ceară socoteală arbitrului pentru golul nevalidat pentru o poziție de ofsaid incorect semnalizată de la margine și pentru o fază la care considera că echipa sa merita să primească o lovitură de la 11 metri, pentru un henț în careu petrecut în minutul 36.

"Sunt fericit că am reuşit să ne calificăm. Am văzut azi şi jucătorii care veneau după accidentări. Cred că a fost un meci bun, mai ales în banda dreaptă, unde am reuşit să recuperăm permanent şi să dezvoltăm atacuri periculoase. E o diferenţă mare între un meci din Liga 1 şi o partidă de Cupă, pe un gazon greu. Am reuşit să îi capacităm pe jucători şi sunt mulţumit", a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului Foresta - Steaua 1-2.

"Noi trebuie să jucăm mult mai bine, nu schimbă cu nimic situaţia meciul din această seară. Trebuie să ne pregătim pentru partida de la Iaşi. Avem nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc. Mai mult, ne dorim să ne distanţăm de urmăritoare, astfel că trebuie să ne ridicăm nivelul", a mai spus tehnicianul vicecampioanei României.

"Nu am reproșat nimic, doar am întrebat despre faza acelui gol (n.r. cel nevalidat al lui Ovidiu Popescu), unde cred că asistentul a ridicat foarte repede steagul. Am întrebat și de atacul nostru unde noi am crezut că am avut 11 metri. Atât, nu au fost reproșuri", a încheiat Reghecampf.