• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Dinamo a ratat câștigarea Cupei României, după ce a pierdut dramatic finala cu CFR Cluj, în urma loviturilor de departajare (2-2, 4-5 d.l.d), astfel că roș-albii mai încheie un sezon fără niciun trofeu în palmares.

Eșecul ”câinilor” în ultimul act al competiției KO nu a trecut netaxat de către rivalii de-o viață. Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a postat, la puține minute după terminarea finalei, pe contul său de pe o pagină de socializare, o fotografie expresivă prin care și-a exprimat bucuria legată de înfrângerea dinamoviștilor.

Chiar dacă nu a scris nimic, fotografia postată de MM este sugestivă pentru frustrarea pe care au resimțit-o steliștii după eliminarea din semifinalele Cupei României, chiar de către Dinamo. 

Gestul oficialului stelist a fost într-o totală contradicție cu atitudinea pe care au avut-o fanii roș-albilor la finala Cupei. Susținătorii ”câinilor” au pus la punct o coregrafie senzațională și și-au respectat și promisiunea legată de faptul că nu vor striga trivialități la adresa rivalilor.