• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a ratat câștigarea Cupei României, după ce a pierdut dramatic finala cu CFR Cluj, în urma loviturilor de departajare (2-2, 4-5 d.l.d), astfel că roș-albii mai încheie un sezon fără niciun trofeu în palmares.

Eșecul ”câinilor” în ultimul act al competiției KO nu a trecut netaxat de către rivalii de-o viață. Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a postat, la puține minute după terminarea finalei, pe contul său de pe o pagină de socializare, o fotografie expresivă prin care și-a exprimat bucuria legată de înfrângerea dinamoviștilor.

Chiar dacă nu a scris nimic, fotografia postată de MM este sugestivă pentru frustrarea pe care au resimțit-o steliștii după eliminarea din semifinalele Cupei României, chiar de către Dinamo. 

Gestul oficialului stelist a fost într-o totală contradicție cu atitudinea pe care au avut-o fanii roș-albilor la finala Cupei. Susținătorii ”câinilor” au pus la punct o coregrafie senzațională și și-au respectat și promisiunea legată de faptul că nu vor striga trivialități la adresa rivalilor.