• Tenis WTA, New Haven: Ana Bogdan-Elena Vesnina, 17:00, Digi Sport 2
  • Liga 1: Botoșani - Concordia (azi, 18:30, Digi Sport 1) și Dinamo - Sepsi (azi, 21:00, Digi Sport 1)

Dinamo a ratat câștigarea Cupei României, după ce a pierdut dramatic finala cu CFR Cluj, în urma loviturilor de departajare (2-2, 4-5 d.l.d), astfel că roș-albii mai încheie un sezon fără niciun trofeu în palmares.

Eșecul ”câinilor” în ultimul act al competiției KO nu a trecut netaxat de către rivalii de-o viață. Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a postat, la puține minute după terminarea finalei, pe contul său de pe o pagină de socializare, o fotografie expresivă prin care și-a exprimat bucuria legată de înfrângerea dinamoviștilor.

Chiar dacă nu a scris nimic, fotografia postată de MM este sugestivă pentru frustrarea pe care au resimțit-o steliștii după eliminarea din semifinalele Cupei României, chiar de către Dinamo. 

Gestul oficialului stelist a fost într-o totală contradicție cu atitudinea pe care au avut-o fanii roș-albilor la finala Cupei. Susținătorii ”câinilor” au pus la punct o coregrafie senzațională și și-au respectat și promisiunea legată de faptul că nu vor striga trivialități la adresa rivalilor.