• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Dinamo a ratat șansa de a câștiga a 14-a Cupă a României din istorie după ce a pierdut finala în fața celor de la CFR Cluj. Câștigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajare, acolo unde singurul fotbalist care a ratat a fost Dorin Rotariu (20 de ani).

La finalul partidei de pe ”Arena Națională”, Mircea Rednic, antrenorul ”câinilor”, a explicat cum a ajuns Rotariu în postura ultimului executant.

”Noi am analizat evoluția lui Marc la penalty-uri și am văzut că se duce numai în stânga. Tot în stânga a tras și Rotariu. Aici e vorba și de experiență. Oricum, îi felicit pentru că a cerut să bată, pentru că au fost unii care nu au vrut să bată.

El a cerut să fie ultimul. Acum, nu trebuie acuzat. Primul executant al nostru este Bizonul, al doilea este Rotariu, care bate foarte bine penalty.

Azi nu a fost inspirat și Marc i-a ghicit colțul”, a spus Rednic la Digi Sport.

Despre Rotariu s-a spus că a fost cel mai afectat jucător de la Dinamo după decesul lui Patrick Ekeng, mai ales că el a ajuns primul lângă camerunez după ce acesta picase inert pe gazon. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a spus că acela a fost cel mai greu moment din viața lui. Cu o zi înainte de finală a fost și audiat la Parchetul General, alături de antrenorul Mircea Rednic, directorul sportiv Ionel Dănciulescu, fundașul dreapta Sergiu Hanca și maseurul Cristian Toma.