• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zurich - Steaua 0-0. Egalul de la Zurich i-a scăzut Stelei drastic șansele de calificare în primăvara europeană, iar jocul prestat în fața divizionarei secunde din Elveția a fost explicat de Ilie Dumitrescu.

Fostul atacant al Stelei și al echipei naționale a României a analizat prestațiile jucătorilor de pe posturile cheie și a ajuns la concluzia că roș-albaștrilor le trebuie un decar, pentru că Boldrin nu poate juca acest rol, dar și un fundaș dreapta, acolo unde Tamaș nu are capacitatea fizică de a acoperi întreaga bandă în absența lui Enache, cel care oricum nu se ridică la nivelul așteptărilor pentru acea poziție.

"Echipa nu are consistență, nu-și creează foarte multe ocazii pe parcursul jocului. Mi-a plăcut ca abordare, Reghe am văzut că a mutat, a riscat în ultimele 10 minute. E, totuși, o criză de efectiv și aici mă refer la jucători importanți, de valoare. E nevoie de 3 sau 4 piese, coroborat cu ce e în momentul de față la Steaua, să poți să formezi o echipă. Am controlat jocul, am stat în terenul adversarului, am încercat tot ce am putut, însă trebuie să luăm realizările individuale în pozițiile importante: ce a scos De Amorim, ce a scos Boldrin, ce face Adi Popa în această seară?

Adi Popa a avut o evoluție bună, dar în repriza a doua nu a mai fost atât de lucid. A ajuns în acea poziție bună și din unghiul acela a tras la poartă, nu înțelegeam pe cine a certat. Trebuia să se certe pe el, pe nimeni altcineva. Din unghiul ăla nu există șansă să marchezi, e complicat! Erau vreo două soluții mai în spate. Aici vorbim de un statut al lui, care e lider: 'Eu sunt cel mai important și pot să iau orice soluție'. În anumite momente trebuie să fii lucid", a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", la finalul meciului Zurich - Steaua 0-0.

"Boldrin nu este 10! Nu este 10! E un jucător care ar putea să facă legătura între compartimente, mai în spate. Tamaș a făcut o partidă foarte bună, dar nu ajunge, nu are capacitatea din punct de vedere fizic să facă banda într-o viteză foarte mare. Momcilovic, la fel, fără reușite! Nu ai un număr 9 să poată să joace cu spatele la poartă, să ceară mingea între fundașii adverși. Nu ai un jucător care să îți creeze superioritate, să joace între linii", a mai spus analistul Digi Sport.