• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Runda cu numărul 20 din La Liga a fost una perfectă pentru granzii Real Madrid și Barcelona. Atât catalanii cât și madrilenii au obținut victorii la scor și toții membrii celor două triplete, BBC și MSN au marcat.

Este pentru prima când toți cei 6 jucători din ofensivele celor două formații marchează în aceeași etapă. Real Madrid s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Sporting Gijon. Toate cele 5 goluri ale formației pregătite de Zinedine Zidane au fost marcate de Gareth Bale, Karim Benzema și Cristiano Ronaldo. Galezul și-a trecut în cont o reuțită în timp ce ceilalți doi au semnat câte o dublă.

Barcelona a câștigat cu 6-0 în fața celor de la Athletic Bilbao într-o partidă în care bascii au evoluat cu un om mai puțin încă din minutul 3. Suarez a fost eroul catalanilor, cu un hat-trick și o pasă de gol. Messi și Neymar au punctat și ei pe tabelă iar brazilianul a contribuit decisiv și la golul lui Rakitic.

Odată cu golurile din finalul săptămânii trecute BBC a ajuns la 45 de reușite în La Liga, în acest sezon, cu una în plus față de tripleta MSN. Trioul din ofensiva lui Luis Enrique conduce însă când vine vorba de golurile înscrise în toate competițiile, 67-60. Cei 6 au marcat în total 89 de goluri, cu unul mai mult decât Atletico Madrid, Villarreal și Celta Vigo la un loc.

Statistici în sezonul 2015/2015 pentru BBC:
26 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo
19 de meciuri a jucat Karim Benzema
17 de meciuri a jucat Gareth Bale
27 de goluri și 10 assist-uri are Ronaldo
20 de goluri și 2 assist-uri are Benzema
13 de goluri și 11 asist-uri are Bale

Statistici în sezonul 2015/2016 pentru MSN:
23 de meciuri a jucat Lionel Messi
24 de meciuri a jucat Neymar
29 de meciuri a jucat Luis Suarez
19 goluri și 9 assist-uri are Lionel Messi
19 goluri și 17 assist-uri are Neymar
29 de goluri și 13 assist-uri are Luis Suarez