• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Betis - Real Madrid 1-1. "Galacticii" au făcut primul pas greșit cu Zidane antrenor la capătul unui meci în care columbianul James Rodriguez a fost în premieră titular sub comanda noului tehnician. Criticat vehement în presa din țara natală din cauza formei slabe pe care o arată, decarul Realului a dat o replică pe măsură.

James a pasat decisiv la singurul gol al madrilenilor în meciul de la Sevilla, iar apoi le-a precizat jurnaliștilor că nu va mai accepta ca lumea să spună despre el că are o problemă cu kilogramele.

"Această discuție mă deranjează. Toți cei care mă cunosc știu că am grijă de sănătatea mea și sunt foarte atent cu tot ce se întâmplă. Sunt un profesionist desăvârșit. Tot ce se spune despre mine că aș pierde nopțile și aș ieși în cluburi tot timpul este o minciună. Mă enervez teribil când oamenii spun că sunt gras și se îndoiesc de calitățile mele" a declarat starul columbian.

Sud-americanul a avut un răspuns și pentru cei care l-au criticat dur în urma incidentului de la începutul anului. James Rodriguez a început cu stângul anul 2016, fiind urmărit de poliție pe autostradă, până la baza de pregătire a lui Real Madrid, din cauză că a condus cu 200 de kilometri la oră.

"Nu aveam o viteză atât de mare cum spune presa. Ascultam muzică la un volum destul de ridicat atunci când am ajuns la baza de anternament. Am văzut la un moment dat o mașină în urma mea. Mi s-a atras atenția că aș fi putut merge mai încet, dar ca de obicei, presa a exagerat. Dacă văd un echipaj de Poliție în spatele meu opresc. Nu sunt chiar atât de prost. Îmi cer scuze totuși pentru ce s-a întâmplat pentru că și eu am făcut greșeli" a concluzionat columbianul.

14 meciuri a jucat columbianul în actuala stagiune
3 goluri a marcat James Rodriguez în acest sezon
7 pase decisive a oferit columbianul